House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Al-Farris vs. Andrew Wooden - Herzmassage
B Reysan Khan - Shi-Du (Pascal F.E.O.S. Remix
Dj Rob Little - Pulstate
Wicked Wipe - Jack the Beat
Yves Deruyter IV - Calling Earth (Original Version) <#finom>#finom>
mert akkor én is
régen töltöttem már fel zenét ,meg az oldalon is ritkán járok mostanság furdal is a lekiismeret ,szóval egy mixel kedveskednék nektek 😊
elég baró 😊)
classix
Dj Misjah & Dj Tim - Access
AWeX - It's Our Future
DJ Scot Project - U (V Mix)
Ha ilyenek lesznek, akkor beszarok!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Végre megtaláltam a gyerekkorom kedvenc zenéjét ebben a formában.Ez volt az a mix, ami mindenhol szólt, de soha nem jöttem rá kinek az átirata.
Online live Set's : https://livesets.com/zsolt/live
Zenit 17
Utoljára szerkesztette: newkovix, 2015.07.23. 21:50:53
hangerőt tessék rátolni <#hawaii>#hawaii>
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
kössz
üdv
most éppen Tresor select van a terítéken <#email>#email>
köszönöm mindenkinek a segítséget <#worship>#worship>
igen a stacey pullen-nek vannak jó dolgai :-)
asszem stacey pullen az elkövető amúgy, remek funky és mély techno-i voltak a 90-es években 😊
Nem gondoltam , hogy ez baj.
Mégegyszer bocs senkit nem akartam megbántani a linkkel ...
Tessék itt van. 😄
nincs meg valakinek ez a zene jó minőségben ?
Megválok vinyl lemezeim egy részétől, 250 db. Főleg house és techno lemezek, slágerek, komolyabb darabok 1995-1997-ig bezárólag. A lemezek nagyon jó állapotúak, végig bugyiban voltak tartava. 1000-2000ft/db. Vihető egyben is, kérésre küldöm a listát.
Vinyl Forever!
classic forever
ezt ki ismeri ?
már régóta keresem valahol megvan de nem jutott eszembe az előadója
Tommyboy - Selected Houseworks Vol. 1 Side B 02
<#smile>#smile>
Nem tudom hanyadik rész lehet, a borítója az ilyen.. a kazira pedig arannyal van ráírva hogy Selected Houseworks - mixed by Tommyboy, de az nincs rajta hanyadik rész..
Side A:
06 Victor Calderone - The Price Of Love
Side B:
05 Ismerem, de most nem jut eszembe
06 Lovebeads Feat. Courtney Grey - This Is The Only Way (Mount Rushmore's Superfly Mix)
10 v. 11. 2 Bad Mice - Bombscare (DJ Sneak's Bomb Mix)
14 Ezt is tudnám, ha eszembe jutna.
Ennyivel tudtam segíteni.