21089
a tema adott:)
-
Talán egyszer visszakapom tőled, vagy a JÓISTEN-től :D -
má nem akarlak terhelni ilyönekköl má komolyan na -
Estére talán fenn lesz valahol. :D -
Arcok, nem akarlak benneteket többet nagyon nyúzni, de ilyen hiánylistám van még, hogy
Commander Tom - Are Am Eye és Humate - 3.1. -
Itt van őkelme -
Vélemény? -
Továbbmegyek:
ha vkinek van klasszikus Guy Ornadel vagy Ian Ossia (féleg renaissance) mixe, azt nagyon szívesen venném. -
Apropó, Jutasi. Egy kis idézet a Sunsetcafe holnapról, amelyből kiderül, hogy az említett klub még nem a Kégkolyó volt (ezután lett az a neve), hanem Bangkok Hilton:
"Bio:
Jutasi Tamás huszonöt éves dj. múlttal rendelkezik. A méltán népszerű dj. Jutasi 1982 óta áll a lemezjátszók mögött. Akkoriban a legnépszerűbb magyarországi klubokban játszott, olyanokban, mint az Old Firenze, a Randevú vagy a Hully Gully később pedig a Bangkok Hilton. Az ő nevéhez köthető az első magyarországi Rave Olimpia megrendezése is. Írt filmzenét a „Techno – az egyén diadala” című – a kilencvenes évek elején robbanásszerűen megjelenő elektronikus-zenei irányzatról, a technóról szóló – dokumentumfilmhez. Egyéni első helyezést és a szakma különdíját nyerte el az 1992-ben első alkalommal megrendezett DMC-n (Disco Mixing Championship). Jutasi eddig hét, más és más műfaj legjobbjait felsorakoztató dj mix albummal büszkélkedhet – mind a house, mind a lounge területéről."
No, én Tommyboy és Schulz mellett őt kedveltem nagyon. A Rave Olimpián természetesen jelen voltam, de a Trilogic nevű rendezvény minden idők egyik legjobbja volt itthon. 3 klubban folyt a zene és mindháromban letolta azt a bizonyos nagyon zúzós hardtrance opust.
Kell nekem az. -
Csatlakozom, klaszzikusokban gazdag Új Évet mindenkinek
Keresek megint zenéket.
Az egyiket DJ Jutasi játszotta gyakran a Kékgolyóban (ezt még egy kicsit jobban behatárolom), a másikat a Schulz 3-as (vagy 6-os) DJ mixéről ismerem. Vinyl, te ismerheted.
"tititi titti
tititi tittitiri
Do you have time?"
meg ilyenek vannak benne, hogy please... meg honey...
Asszem, feladtam a leckét -
Phat Smoker #788 Egy (számomra) kedves klasszikus 99'-ből...kedvenc: a Daft Punk Remix ! 
itt
-
klasszikusokban gazdag uj évet hehe ! -
én már classic x-masra csápolok !:D -
Itt a tracklista:
Jesse Garcia - Off Da Hook / Negrocan - Cada Vez (Hornapella)
Best Of Disco Galaxy - Whoomp There It Is
Mj - Mashworks Vol 2.
Run Dmc vs Bodyrox - Yeah It's Like That
Cypress Hill - Got No Brain (Filthy Rich Remix)
House Of Pain - Jump Around (Micky Slim's Speed Shamrocks Remix)
The Chemical Brothers - Block Rockin Beats (Micky Slims Block Mockin Bleep Remix)
Tori Amos - Professional Widow (Kim Fai Remix)
Prodigy - No Good (Jakob Carrison Remix)
Dj Misjah & Dj Tim - Access (Wrongun Remix) / Sander Kleinenberg - This Is Not Miami (Acapella)
The Bucketheads - The Bomb [These Sounds Fall Into My Mind] (Electrodirt Remix) / Daft Punk - Harder Faster Better Stronger (Acapella)
Micha Moor - Space (Klaas Club Mix)
The Hours - Ali In The Jungle (Armand Van Helden Remix)
Red Hot Chilli Peppers - Waiting For (Rene Amesz & Peter Gelderblom's Mix)/ Oreja - Vazilando (Accapela)
Faithless - Insomnia (Rene Amesz & Peter Gelderblom's Remix)
Samim - Heater (Belocca Mix) / Soulground - We Play House / Avantgarde - Get Down (Acappella)
R.E.M. - Loosing My Religion (Mr. Vasovski Re-Think)
-
VinylToyt kérdezném, h a mixében (mrvinyl_-_electric_times_vol_2.) 34:52-től kezdődő számnak mi a címe? Az oldalon a tracklistre kattintva ezt írja ki: HIBA - 404, A KERESETT OLDAL NEM TALÁLHATÓ AZ ULTRAWEB SZERVERÉN! -
hát a balos.... a másik alig 17 éves kis taknyos meg én :D:D -
Phat Smoker #782 a középső! :D -
Melyik a Tonka? :O) -
ááá... csak fanatikus
-
Phat Smoker #779 mázlista :) -
én meg a TONKA barátom... 1999-palace
-
Phat Smoker #777 csípem tonka régi munkásságait :) -
black & white brothers - put your hands up (dj tonka remix) az nekem vinyl-en van... meg egy rakat cucc tonka barátomtól... :P /pl promok, amit itteni fellépésein kaptam tőle :P/ -
Phat Smoker #775 akkori slágerzenék pl. black & white brothers - put your hands up (dj tonka remix) , jennifer paige - crush (dance remix), neja - restless, karen ramirez - looking for love, dj sakin & friends - protect your mind stb... talán ami legjobban tetszik nekem a korongról az a: westbam - the roof is on fire (strech 'n vern remix) -
Kiváncsivá tettél még mik lehetnek meg neked audio cd-n :D -
Phat Smoker #773 valamikor réges régen vinylről lett grabbelve, majd most audio cd-ről. -
Már csak annyi hogy megkérdezhetném hogy honnét van meg?! Saját grabbelés? -
Phat Smoker #771 nagyon szivesen! :) -
Phat Smoker #770 Az alábbi zene nem tudom mennyire számít klasszikusnak, de mindenesetre én az elmúlt 10 év alatt nem tudtam megunni. :)
Queer - Get Up Stand Up
discogs link
-
Szia, én nem tudtam hogy te vagy a Jézuska, és csak kérni kell aztán megkapom :D
Köszi szépen :D -
Phat Smoker #768 DM - All I Wanna Do (Sharp 'System' Instrumental)
DM - All I Wanna Do (Sharp 'System' Dub)
-
Újra boldog Karácsonyt szeretnék kívánni ezzel:
Very Best Of EXtreme Euphoria / Mixed By Lisa Lashes (2007)
Egy újabb klasszikus gyűjtemény, elsősorban trance rajongók figyelmébe ajánlom! -
Hát speciel ez nincs meg, szóval van még ami hiányzik az én listámból is :D
Bakelit lemezjátszós hi-fi tornyot kaptam a Jézuskától, jó lesz megkörnyékezni a dj ismerőseim, hogy a régi lemezeiket adják szépen oda, mert digitális változatban nem nagyon lehet megtalálni például ezt. -
ha már itt tartunk! vinyl... ebben tudsz segíteni?
Angel Moraes Featuring Sally Cortes - Burnin' Up
ez a két szám úgy illik egymásra, mint... mint mint... nem tom, de nagyon!!!! -
köszönöm barátom!!!! -
Karácsonyi ajándék! :D
A többieknek is boldog békés karácsonyt! -
klasszikus karácsonyt mindenkinek ! -
úúúúúúúúúúú! isten vagy!
junior vasquez-es LIVE 1 mix 4-dik track-jeként szoktam hallgatni... de jó lenne elejétől a végéig!!! ööö... 52 perc múlva holnap :P -
Holnap, ma már nem töltöm fel. -
ez igen megható komment volt... 

vki erre linket??? plsss -
nem tudom mi volt, most már remélem jó lesz!