21089
a tema adott:)
  • Dj Furry
    igyekszem :)))
  • kenderzen
    remélem amugy , hogy ezzekután a hájlájtolások után (amit én követtem el )
    meghallgatod majd a The Grand Masters vol1-et.
  • kenderzen
    helyes , komolyan várom)
  • Dj Furry
    ok , igazábol nekem mind1 )) Minnyá lessz még itt 1 rövid mix )))
  • kenderzen
    sajnos mindegy hogy rs-re vagy msn-en küldöd a filet ...
    az a lényeg hogy az msn backtoback ...az RS meg feltölt letölt ....
    sztem mindenféleképpen idenyomd a linkeket .... töltsék csak
  • Dj Furry
    http://rapidshare.com/files/89997103/Boss_Tune_My_Thang.mp3.html
    tess még 1 nagy Classic :D imááááádom ;)
  • kenderzen
    vannak benne eléggé horro jelenetek .)
  • Dj Furry
    msn? gyorsabban ámennének a zenék, legalábbis a trackek, nem kellene feltöltögetni is ,:)
  • kenderzen
    kk
  • kenderzen
    ha komolyan nem jön le a rs-röl -akkor át tudum küldeni 100k -val
  • Dj Furry
    Még nem, igazábol nem vártam meg,de holnap kivárom :)))
  • kenderzen
    ez az emmanuel top mix azért csakis , erös idegzetüeknek /Piros Karika /

komoly idegrendszer kell hozzá hogy végig hallgasd ..., nem a mixek miatt , hanem a lelkük miatt.....
  • Dj Furry
    nah dobok fel még minnyá zenéket :D
  • kenderzen
    nemtom , még mindig nem jön le az emmanueltop mix?
  • kenderzen
    mikor newL.ék lenyomták a mixeimet az is krom kazin volt / nem volt pénzem DAT-ra
  • Dj Furry
    Te sem gyengén csapathatod, én is meghallgatnák 1 mixed :P
  • Dj Furry
    Ja nah igen , próbálok ugy játszani mindig, h az a "varázs" végig ottlegyen a szettben. Sokat végigpattogtam én is , és nagyjából próbálom minnél pattogósabbra venni a figurát :) h ne legyen unalmas..
  • kenderzen
    ezek a mixek felérnek akármelyik sterbinskyvel , vagy ilyesmi , nem véletlenül dicsérem ... amugy newL-rol meg Budairol , és DJ Boolek (Pánczél Gábor)-rol csak anyit hogy anno a rádio 1-en leadták 2 mixemet is .... pedig nem voltak anyira hatalmas lemezeim ...
  • Dj Furry
    Nagyon köszi a dícséretet :) Szivvel lélekkel jönnek igy össze , de ezt neked nem is kelll mondanom :))))
  • Dj Furry
    Nah Sonicért irigyellek :PPP , Van techno mixem is , majd azt is feltöltöm ;)
  • Dj Furry
    És az ezekröl a helyekröl felvett kazik (150) db chrome , amik még jó minőségűek mind a rippelésre várnak :))) Csak kérdés h mikor lessz kedvem , már 1-2- fentvan mondjuk ;) Dj's PL: Mario, Sm:)e,NewL, Chriss, Rrobbi, felteszek majd ezekböl is ;)
  • kenderzen
    Supersonicban volt szerencsém pörgetni , komoly érzés volt :)
  • kenderzen
    komolyan mondom hogy teljesen porfik a mixek , és a zenék mégjobbban ,vannak válogatva .

iszonyat disco feelling tört rám mikor elkezdtem hallgatni , és ezért is tetszik , mert nem töri meg ezt a varázst ... , nekem már tutira nem kell bizonyitanod .

nagyon szivesen végighallgatnám az összes jolsikerült mixedet .)

bocs ha tul egos voltam / vagy nyálas xD:DD
  • Dj Furry
    De amugy , Mende Wild West , Calypso, Supersonic , ... 1994-töl .. :) volt szerencsém azokat az igazi bulikat átélnem , amit sosem bánok meg és nem cserélnék el semmire sem...
  • Dj Furry
    http://rapidshare.com/files/84472080/Progressive_House_mix_mixed_Furry.mp3.html
    nah van itt még 1 mixem .Kellemes zenehallgatást :))))
  • kenderzen
    ááá xD , legnagyobb tiszteletem
  • Dj Furry
    1x is, én köszönöm hogy megtisztelsz azzal h meghallgatod a mixeimet :) 2x sajnos nem sok bulin pörgettem, csak 1-2- helyen 1x-2x ezért sem, ismered a nevem,(semmi baj :)) Ha hívnak 1-2 buliba játszani nagyon szivesen el szoktam menni... De itthon többet játszok hobbi ként :) .. Ha a mixek tényleg tetszenek , akkor nagyon szívesen teszek még fel neked(tek). .
  • kenderzen
    te ki vagy , amugy , bocs ha nem ismerem a nevedet , komolyan ,ezzen a néven nyomtad ?

nagyon extra amit feltöltöttél , pedig még mindig csak az elsö mixeet hallgatom a linkek közül .
  • kenderzen
    nagy emlékek , THX
  • kenderzen
    ez is megvolt maxi bakeliten )
  • kenderzen
    iszonyat ahogy a The Roches rápakoltad ))))
    Mixed_Furry_Techouse_Classic_mix_95_99
  • kenderzen
    patex 1 volt sztem a mega )) paul van dyk , sven vath , elöször hazánkban )))
  • kenderzen
    erre még 1 kis klubspeed feelling :D
  • kenderzen
    xD .E-Play / Bedrock - ban n9ttem fel ?)))
  • kenderzen
    hát kololyan mondom hogy rég hallgattam ilyen élvezetes Mixet ... , és még nagyon csak az elején járok a linkeknek , kösz hogy megtiszteltél velük.
  • Dj Furry
    http://rapidshare.com/files/89966874/Dj_Promo_Shadowman2_Bionic_Space_Beats.mp3.html
    nah .......
  • Dj Furry
    ehhhhh a linket csak nem én felejtettem el , hanem azt nme rakta be megpróbálom majd megint...
  • Dj Furry
    Jah a link se ártana mi?:DDD Ez lemaradt .D
  • Dj Furry
    Ha esetleg megfordultál annó a Calypso-ban akkor ezt bitti h vágni fogod de lehet anélkül is nagy zene volt ;)
  • Dj Furry
    http://rapidshare.com/files/89957400/Mixed_Furry_Classic_mix_Vol.3.mp3.html
    Tessék , fent is van :)