21089
a tema adott:)
-
igyekszem :))) -
kenderzen #1156 remélem amugy , hogy ezzekután a hájlájtolások után (amit én követtem el )
meghallgatod majd a The Grand Masters vol1-et. -
kenderzen #1155 helyes , komolyan várom) -
ok , igazábol nekem mind1 )) Minnyá lessz még itt 1 rövid mix ))) -
kenderzen #1153 sajnos mindegy hogy rs-re vagy msn-en küldöd a filet ...
az a lényeg hogy az msn backtoback ...az RS meg feltölt letölt ....
sztem mindenféleképpen idenyomd a linkeket .... töltsék csak
-
http://rapidshare.com/files/89997103/Boss_Tune_My_Thang.mp3.html
tess még 1 nagy Classic :D imááááádom ;) -
kenderzen #1151 vannak benne eléggé horro jelenetek .) -
msn? gyorsabban ámennének a zenék, legalábbis a trackek, nem kellene feltöltögetni is ,:) -
kenderzen #1149 kk
-
kenderzen #1148 ha komolyan nem jön le a rs-röl -akkor át tudum küldeni 100k -val
-
Még nem, igazábol nem vártam meg,de holnap kivárom :))) -
kenderzen #1146 ez az emmanuel top mix azért csakis , erös idegzetüeknek /Piros Karika /
komoly idegrendszer kell hozzá hogy végig hallgasd ..., nem a mixek miatt , hanem a lelkük miatt..... -
nah dobok fel még minnyá zenéket :D -
kenderzen #1144 nemtom , még mindig nem jön le az emmanueltop mix?
-
kenderzen #1143 mikor newL.ék lenyomták a mixeimet az is krom kazin volt / nem volt pénzem DAT-ra
-
Te sem gyengén csapathatod, én is meghallgatnák 1 mixed :P -
Ja nah igen , próbálok ugy játszani mindig, h az a "varázs" végig ottlegyen a szettben. Sokat végigpattogtam én is , és nagyjából próbálom minnél pattogósabbra venni a figurát :) h ne legyen unalmas.. -
kenderzen #1140 ezek a mixek felérnek akármelyik sterbinskyvel , vagy ilyesmi , nem véletlenül dicsérem ... amugy newL-rol meg Budairol , és DJ Boolek (Pánczél Gábor)-rol csak anyit hogy anno a rádio 1-en leadták 2 mixemet is .... pedig nem voltak anyira hatalmas lemezeim ... -
Nagyon köszi a dícséretet :) Szivvel lélekkel jönnek igy össze , de ezt neked nem is kelll mondanom :)))) -
Nah Sonicért irigyellek :PPP , Van techno mixem is , majd azt is feltöltöm ;) -
És az ezekröl a helyekröl felvett kazik (150) db chrome , amik még jó minőségűek mind a rippelésre várnak :))) Csak kérdés h mikor lessz kedvem , már 1-2- fentvan mondjuk ;) Dj's PL: Mario, Sm:)e,NewL, Chriss, Rrobbi, felteszek majd ezekböl is ;) -
kenderzen #1136 Supersonicban volt szerencsém pörgetni , komoly érzés volt :) -
kenderzen #1135 komolyan mondom hogy teljesen porfik a mixek , és a zenék mégjobbban ,vannak válogatva .
iszonyat disco feelling tört rám mikor elkezdtem hallgatni , és ezért is tetszik , mert nem töri meg ezt a varázst ... , nekem már tutira nem kell bizonyitanod .
nagyon szivesen végighallgatnám az összes jolsikerült mixedet .)
bocs ha tul egos voltam / vagy nyálas xD:DD -
De amugy , Mende Wild West , Calypso, Supersonic , ... 1994-töl .. :) volt szerencsém azokat az igazi bulikat átélnem , amit sosem bánok meg és nem cserélnék el semmire sem... 

-
http://rapidshare.com/files/84472080/Progressive_House_mix_mixed_Furry.mp3.html
nah van itt még 1 mixem
.Kellemes zenehallgatást :))))
-
kenderzen #1132 ááá xD , legnagyobb tiszteletem
-
1x is, én köszönöm hogy megtisztelsz azzal h meghallgatod a mixeimet :) 2x sajnos nem sok bulin pörgettem, csak 1-2- helyen 1x-2x ezért sem, ismered a nevem,(semmi baj :)) Ha hívnak 1-2 buliba játszani nagyon szivesen el szoktam menni... De itthon többet játszok hobbi ként :) .. Ha a mixek tényleg tetszenek , akkor nagyon szívesen teszek még fel neked(tek). . 

-
kenderzen #1130 te ki vagy , amugy , bocs ha nem ismerem a nevedet , komolyan ,ezzen a néven nyomtad ?
nagyon extra amit feltöltöttél , pedig még mindig csak az elsö mixeet hallgatom a linkek közül .
-
kenderzen #1129 nagy emlékek , THX -
kenderzen #1128 ez is megvolt maxi bakeliten ) -
kenderzen #1127 iszonyat ahogy a The Roches rápakoltad ))))
Mixed_Furry_Techouse_Classic_mix_95_99 -
kenderzen #1126 patex 1 volt sztem a mega )) paul van dyk , sven vath , elöször hazánkban )))
-
kenderzen #1125 erre még 1 kis klubspeed feelling :D -
kenderzen #1124 xD .E-Play / Bedrock - ban n9ttem fel ?))) -
kenderzen #1123 hát kololyan mondom hogy rég hallgattam ilyen élvezetes Mixet ... , és még nagyon csak az elején járok a linkeknek , kösz hogy megtiszteltél velük. -
http://rapidshare.com/files/89966874/Dj_Promo_Shadowman2_Bionic_Space_Beats.mp3.html
nah ....... -
ehhhhh a linket csak nem én felejtettem el , hanem azt nme rakta be megpróbálom majd megint...
-
Jah a link se ártana mi?:DDD Ez lemaradt .D -
Ha esetleg megfordultál annó a Calypso-ban akkor ezt bitti h vágni fogod de lehet anélkül is nagy zene volt ;) 
-
http://rapidshare.com/files/89957400/Mixed_Furry_Classic_mix_Vol.3.mp3.html
Tessék , fent is van :)