21095
a tema adott:)
-
Team Deep - Morning Light (Original Mix)
Ha valaki nem tudná, mely muzsikáról van szó (pl. én)
Natural Born Grooves - Universal Love
Nah ez a legnagyobb muzsikák között van of all times -
Phat Smoker #2002 ...Team Deep - Morninglight (Premium Records)
Natural Born Grooves - Universal Love (ZYX Music)...

hatalmas kedvenceim a mai napig! -
Sok meg van nekem is mp3 ba,de majd idővel beszerzem bakeliten őket!Hátha lettek volna neked,és nem kellet volna,akkor megvettem volna!
-
Ja, neeem, dehogyis. Neked az köllött volna? -
Bakeliten? -
Ebből nekem van egy pár zeném, haverom... -
Egy kis lista hogy miket néztem ott ki mostanában!
X-Cabs - Neuro (Additive)
Point Blank - Meng's Theme / White Noise (Brave New World Records) Continuous Cool - Relations / Life Made (Cyber Records) Victor Calderone - Give It Up (Empire State Records) Naomi Campbell - I Want To Live (Epic)
HMC* - Southern Cross (Juice Records)
Frank 'O Moiraghi Featuring Amnesia - Feel My Body
Natural Born Grooves - All Or Nothing (Natural Born Grooves)
Team Deep - Morninglight (Premium Records)
Sara Parker - My Love Is Deep (Sharp Recordings)
Cool Jack - Jus' Come (Sharp Recordings)
Trancesetters - The Search
Continuous Cool - Automatic (Strictly Rhythm)
Humate - Choose Life (Remixes) (Superstition)
Nuyorican Soul Featuring India - Runaway (Talkin' Loud, Talkin' Loud) Kamasutra - Night Walk (Touché)
Kamasutra - Kamasutra Express (Transworld)
Funky Green Dogs - Fired Up (Twisted America Records)
Funky Green Dogs - The Way (Twisted America Records)
DJ Rob Little - Pulsate (Undefined Recordings (Australia))
Black Magic: A Lil' Louis Painting - Freedom (Make It Funky) LaTour - Blue (XX Records)
Natural Born Grooves - Universal Love (ZYX Music)
The Heartists - Belo Horizonti -
Ha azt nézzük hogy itthon egy új lemez 2500-3000-be kerűl+egy ezres postaköltség,az mindjárt egy lemez 4 ezer!A discogson olyan lemezek vannak fent 2-3 euróért,hogy leesik az állam!6-7 euró a postaköltség,az együtt 10 euro,ami kb 2700 forint,és van ez a paypal,aminél nincs utalási költség!max 3000 ből kijön!A vaterán szoktam nézegetni lemezt,és van egy pár olyan ami jó lenne,de 5 6 ezerért adják,mivel szerintük beszerezhetetlen!A scotti deep-et is így vettem,1 euro volt+ pk! -
Discogsról? bakker azt néztem hogy rengeteg a postai költsége, nem?! A HTFR-ről egyszer rendeltem és az utóbbi háromszor többe került, mint maga a lemez -
Sok helyről!De legfőképp az internetről!A régi kincseket meg a discogs-ról,amik már beszerezhetetlenek itthonról!Amúgy van itthon is sok oldal ahonnan használt és új lemezeket lehet venni,és sokszor nézem az eledó bakelit hirdetéseket is! -
Roberto, mostanában megint előszeretettel hallgatom az utolsó mixed.
Honnan szerzed be egyébként a bakelitjeid? -
Köszi azért!Amúgy régi 97 es zsíros mixből vágtam ki,ami a polgári aréna clubban lett rögzítve!Tehát nem új!Mégegyszer köszi! -
Szerintem a hangzásából ítélve, ez valami új remix lesz, ami még nem nagyon jelent meg. Esetleg egy bootleg! Sajna nem tudok segíteni. -
Ide tettem fel,nézd már meg akkor léci! -
Tedd fel valahova máshova, akkor talán le tudom tölteni :D
Utálom a rapidshare, van annyi másik, használjátok. -
Jah értem :))) -
Vinyl által felrakott real love mixben van benne ez a című szám,(A.T.G.O.C. - Repeated Love)és a szövege ugyan az amit én raktam fel!Azt gondolom hogy amit felraktam ugyan az a szám más remixben!De nem biztos!Azért kérdezem a pontos címét! -
Nem nagyon értelek :)))
Nem az a címe, ami????
Én egyébként meghallgattam, halvány lila fingom nincs, mi ez... -
Erről a zenéről kérdeztelek vinyl!De ha valaki más is tudja kérem írja már meg a pontos címét! Link
Előre is köszi!!! -
Marmion - Schöneberg (Marmion mix)
iszonyat nagy kedvenc -
Ezt a Pete Tong albumot pedig a funkyhouse kedvelőknek ajánlom. Rengeteg ismert, kellemes dallam csendül fel benne, főleg az A oldalon, de nagyon jól össze vannak mixelve, autóban ülve (is) remekül élvezhető
10/7,5 -
Értékelésem a belinkelt albumokkal kapcsolatosan:
A Renaissance Classics 1-et le ne töltsétek, hacsak nem vagytok a régi klasszikus angol garage hívei. Plusz igen régi trackeket tartalmaz.
A Part 2-es, na az már egy fokkal jobb. Különösen a CD2. a jó.
Mégis százszor jobban ajánlom a Renaissance Worldwide-ot Dave Seamannel és Robert Miles-szal. Tökéletes, főleg az 1-es D.S.-féle mix.
A Dance Nation vol. 2-t pedig ismerjük. Szintén hibátlan. -
Van egy régi kedvencem!Emmanuel top-radio!Ezt ismeritek?Régi klasszikus ez is!
Vinyl!Amit felraktál real love mixet,van benne egy zene:A.T.G.O.C. - Repeated Love,van ebből sok mix ,de nekem kéne belőle egynek hogy ki csinálta a mixet!Délután felteszek belőle egy részletet egy mixből!Hátha tudsz nekem segíteni hogy ki mixelte!Előre is kösz! -
Renaissance worldwide 1997-ből
http://rapidshare.com/files/96210276/rencd1.rar.html
http://rapidshare.com/files/96211883/rencd2.rar.html
-
-
jaj nem video kell áááááááá :D -
hali tévesen irtam le amit akartam meer nem ugy volt irva ,
Dj Sterbinszky & Tranzident - Chambers (original video cut)
ez lenne a keresett musica :D nahyon megköszönném -
bebe78 #1976 Hali!Valaki feltudná rakni HouseMatic Millenium Dan von Shulztól?Elöre is köszönöm! -
hamarosan egy summát adok a hat lemezről (össz. 12 rar), de eddig 10/10 -
-
-
Addig is a következőket ajánlom figyelmetekbe:
1. Pete Tong - Essential Selection 1999-ből
2. Dance Nation vol 2. by Pete Tong & Boy George -
Srácok, ez a klasszikus Essential Selection volt az egyik kedvencem. természetesen ezt is elhánytam, odaadtam, elkevertem, kidobtam....
Nincs meg véletlenül vkinek? -
Bennie #1970 hello
Matthew Jonson - symphony for the apocalypse ha valakinek van az dobjon egy linket kérem
kössz -
SZia, neked is hasonlókat
nekem sajtos nincsen -
Kellemes ünnepeket mindenkinek, Nincsen meg valakinek a Sterbinszky- Axetázis ? at kellene nekem ami a zenegépekben volt benne , sehol nem találok róla semmit, csak a Vol-okat -
ok
lesz még
sajnos nagyon lehalnak a sendspace uploadok -
Vannak közte olyanok amik nekem nincsenek meg, köszönöm, csemegézek belölük. -
Találtál ujdonságot a küldésemben?
2. Regisztráltam nemrég egy konkurens oldalra. a nevét szándékosan nem írom le. Hogy ott mekkora paraszt modik vannak.... Két percen belül leszedték a klasszikus topikomat... -
magyar, használjátok egészséggel 25 megáig :D