21095
a tema adott:)
-
Pet Denver #2203 Fel van h-t-va...
hosszu lenne minden track-et leírnom,SORRY
átlagos zenéket kevertem be...
azért KÖCCE
P-€-T -
n3whous3 #2202 1. nem találom
2. lécci adj tracklistet.
remélem ha már H-T KLASSZIKUSOK a neve a topiknak, akkor oldschool zenék vannak benne ^^ -
Pet Denver #2201 Szeva mindenki!!
meg szeretnélek kérni titeket,h töltsétek le a LimeWire-en a pet denver-pörögj rá mixem...+szeretném tudni,h tetszik-e!de ha nem nem téma...

Köszi előre is...
P-€-T -
Budai igen, Kühl és Andrew J is
Schulz emlékeim szerint szintén -
kilahbwoy #2199 nájsz mjúzik
..csápoltunk rá sokat régen.
asszem Mo-n főleg Budai küldte.. -
Na itt van nektek egy kis csemege
Ezt mondja meg valaki hogy minyen stílus! -
Ricardo Snip #2197 majd választok a gépemről én is valami régi jó kis muzsikát -
n3whous3 #2196 DJ Tomcraft - The mission
Jóak zene ^^ -
Phat Smoker #2195 LOL...ez nagyon komoly! :DD -
Valami ilyesmi gyerek voltam... -
Ricardo Snip #2193 kössz phat, nekem amúgy úgy volt meg kazin a da hool hogy
The Hool's Label.... - Housemaster
csak nemrég tudtam meg hogy Da Hool -
Phat Smoker #2192 régi szép idők, mára maradtak az agyament tekergő-nyekergő-minimálos elektro hulladékok zenei téren. :/
-
Phat Smoker #2191 ja bocs, a jelszó lemaradt: phat
ami a 'housemastert' illeti, erre gondolsz szerintem :
http://www.discogs.com/release/504826
'Hooligan' néven jött ki, nem Da Hool, azért volt megtévesztő! -
Szóval mi már az ún Early House zenéken nőttünk fel. Ennek a kezdete volt a rigoletto kolléga által említett Corona, Culture Beat, Dj.Bobo, stb által "fémjelzett" időszak. És akkor jött a gengszterváltás 89-90-ben és vele párhuzamosan jöttek be a belga és holland zenék, a Front 242, az Interactive, LA Style, és a többiek... Nah, az utóbbi vonulat estéire kezdtem el elég intenzíven járni
Gyakran bekukucskáltunk a földszinten levő "Night Clubb"-ba, ahol ezalatt egy bizonyos Olga (aki azóta már a fél világot lesz....ta a Private társaság keretein belül) tekergett az oszlopokon, a taxisok pedig előtt egy centire állva dugdosták neki a márkákat, meg a dollárokat.
Egyszerűen csodás, nem?!
A maiak reszelnek buta zenékre hülyébbnél hülyébb klubokban -
"A méltán népszerű ......1982 óta áll a lemezjátszók mögött. Akkoriban a legnépszerűbb magyarországi klubokban játszott, olyanokban, mint az Old Firenze, a Randevú vagy a Hully Gully később pedig a Bangkok Hilton"
Nah, ezekben nyomtam én. Ebből is a legtöbb időt a Randevúban töltöttem. A minap jártam arrafelé az Apor Vilmos téren, a 20. átalakítása után (volt étterem, biliárr szalon, stb.) most egy irodaháznak ad otthont szegény.
Forrás -
Ricardo Snip #2188 a terry-hez mi a jelszó Phat Smoker? -
Phat Smoker #2187 akkor ok! -
Ricardo Snip #2186 de pedig van, régen kazettán megvolt nekem -
Phat Smoker #2185 címet jól írtad ?
a discogs.com szerint nincs ilyen zenéje!
-
Ricardo Snip #2184 hali.
itt nincs meg valakinek véletlenül a Da Hool - Housemaster ????? 96 os zene jófajta, szerintem megállná ma is a helyét egy party-n -
Phat Smoker #2183 Terry Lee Brown Jr. - Impact State (6:07) @320
http://rapidshare.com/files/110213418/tlbjris.rar
...saját rip, fogyaszd egészséggel! :) -
rigoletto #2182 Egyébként a 92-96 közötti disco - dance zenék (pl.:2 Brothers On The 4th Floor, 2 Unlimited, Ámokfutók, Ace of Base, Carpe Diem, Capella, Captain Hollywood Project, Vaptain Jack, Corona, Culture Beat, Dj.Bobo, Dr.Alban, Dune, Fun Factory, Haddaway, Ice Mc, K'Da Cruz, La Bouche, Livin' Joy, Loft, Magic Affair, Masterboy, Maxx, Mr.President, Prince Ital Joe feat. Marky Mark, Real McCoy, Scatman, Scooter, Soho Party, The Free - a teljesség igénye nélkül) nekem is nagyon nagy kedvenceim, hiszen ezeken a muzsikákon nőttem fel. De sajna ez a stílus is eltűnt, pedig annyira jó volt sztem. Micsoda előadók, ugye, srácok? -
rigoletto #2181 thx, de nem, a budai mix természetesen nekem is megvan.külön kellene. -
Phat Smoker #2180 milyen klubba jártál, ahol a 80-as években már 'BG the Prince of Rap' ment ? :))
meghallgattam amúgy a beszúrt youtube-os videót, a 'Snap - The Power' c. szám simán mehetne utána egy mix keretén belül ;-)
amúgy első blikkre a 'Colour of my dreams' ugrott be a rap hercegének neve láttán, azért írtam az eurodance-t.
na ennyi off elég is lesz részemről ;-)
-
Kemény nagyon, de a 80-as (!!!!!) években még csak ez volt.
Felmentünk a klubba a Budára suli vagy meló után, csütörtökönként, amikor a techno est volt. Jött a füst, iszonyat fények alulról, felülről, a pultok mögött pedig embertelen felszolgálónők rázták a shake-ket. -
Phat Smoker #2178 eurodance 4ever ;-) -
nandika22 #2177 Hát én abszolút nem vagyok öreg! :) De emlékszem, rá... És a mai napig ilyeneket hallgatok, és többszáz (ezer) ilyen zeném van! Ezek az igazi zenék! És ezek is maradnak (számomra)... Pedig még csak most voltam 23... -
BG the Prince of Rap
Nah ha erre emlékszik vki, akkor az tényleg öreg. Velem együtt.
Istenem, de szép idők voltak.... -
Kedvenc klasszikusaim:
Members Of Mayday - Sonic Empire
Dr. Motte & Westbam - One World one Future
Dr. Motte & Westbam - Sunshine
Da Hool - Meet Her At The Loveparade
Jaydee - Plastic Dreams
Energy 52 - Cafe Del Mar
Three Drives - Greece 2000
..... -
Hello. Nekem is a Budai-Techno House Classics-án van meg, de mint különálló zene, nem a mix része. sztem úgy neked is meg van....
érdekel így? -
rigoletto #2173 jaaaajjj.Neked ez (Terry Lee Brown Jr. - Impact State) meg van külön is? Tedd fel, lécci, nagy zene, de nem bírom külön megszerezni. Thx!! -
ezt csak budaitól hallottam csak!
most hogy említetted meghallgattam,és megmozdult rá a bal vállam! :-))) -
Terry Lee Brown Jr - Impact State c. nótáról mi a véleményetek?
néha itt a munkahelyemen rá-rá mozdulok a jobb vállammal...
-
benoboy #2170 http://www.youtube.com/watch?v=bojABG3wIMM&feature=related -
asszem a Calypsoban is fellépett anno -
dedede jajaja -
rigoletto #2167 Rob, amúgy nem az Aréna az a bizonyos "általad kedvelt hely"? :-D Mert mikor még régen Kesznyétenben laktam, a hawerjaim mutogattak kazettán onnan rögzített mixeket Sylvie-től. -
rigoletto #2166 Ja, ezt felejtettem ki a listából a múltkor, pedig ez kellene a legjobban: Underground Baseheads - Bit of Love. Egyszerűen isteni!!!!!! -
rigoletto #2165 Szasztok, techno rob és vinyl! Nem tudnátok akkor , azt ami meg van a listámból, feltenni rapidra? Ne kíméljetek. Ki vok éhezve ezekre a zenékre!!! (de remélem nem a mixekből szeditek ki őket, mert így nekem is megvannak) -
Emlékeztek még arra a lemezlovas lánykára akit úgy hívtak dj sylvie???
Most tőle hallgatok egy,az általam kedvelt helyről felvett mixet!
96-97-es körüli!
Nagyon jó!!!