21038
a tema adott:)
-
#2786 Látod milyen vagy! -
#2785 Sajnos nem ismerem őket!Részletet tudsz belőlük valahova felrakni?
Amúgy az egyikből van eladó a discogson,ha másképp nem megy,talán úgy!
-
#2784 Nem árulom el :)
No IRL adatok :))))
Egyébként nagyon kicsi fejrészletek vannak fent belőlem, hál'Istennek.
-
#2783 akkor rajta vagy valamelyik képen? -
#2782 Nagy kincs 95-ből
Quicksilver - Bingo Bongo -
#2781 technocat és Mr Jack Only House Music is volt -
#2780 jah
valamit a zenéről is:
Kezdés:
Size 9
a kellemes zenék közül szinte mind volt
naggyából sorrendben:
natural Born grooves: Universal Love / Forerunner
Celvin Rotane: I Believe
DJ Misjah & Groovehead - The Club
BBE - Seven Days...
Régi nagy kedvence, Dave Clarke Spouthside-ja
DJ Scot - U
Emmanuel Top - Acid Phase
Fatboy Slim - Star 69
Jaydee - Plastic Dreams
Scotti Deep - Brooklyn Beats
Hiányoltam a régi fortunás "erősségeket" (Jam and Spoon, Marmion)
-
#2779 Hopp, fent is vannak
itt méghozzá -
#2778 Szóbal...
Szombat este 11 után, a Barca meccs félidejében tápászkodtunk fel, hogy elinduljunk a maglódi kócerájba (nem fogom nevén nevezni a klubot, nehogy hírnévrontás címén bepereljenek :))))
Megérkezés, 1.000 Ft leszurkolás, és már bent is vagyunk. 12 felé kb 59-en lehettünk bent, a bárpult felé vettük az irányt. az árak, a kiszolgálás egyébként a konkurens klubokhoz képest teljesen korrekt volt. Respect!
A hely maga egy régi pártházra, vagy a Tiszti klubra emlékzetetett. A helyt hosszú dizájnos függönyök lepték el, a nagyterem narancsárgára festve, közében és hátul dobogó, hátul alkalmasint fellépők nyomultak különféle akrobatikus produkciókkal.
A helyi rezidens egy fehér ingben és piros-zöld kockás nyakkendőben nyomta, rettenetes figura volt. a mellé beálló Matthewról sajnos jobbat nem tudok mondani. hibásak voltak a keverések, buta dumákat nyomtak közbe.... brrrrrr... Egy-két jó zenét azért ebben a részben elkaptunk, a többi szóra sem érdemes.
2-kor kezdett Zsolt, aki - hogy is mondjam - egy kicsit megfáradtnak tűnt, az "idő vas foga" és az éjszakák nem maradtak rajta nyom nélkül. Ez persze csakis a külsejére igaz, mert ami produkált a kb 200 fős "tömegben", ahol más abszolút motiválatlan lett volna, az abszolút hihetetlen volt. semmi nem kopott, sőt, napról napra jobban érik az ember. viszont egyszerűen nem való oda, egy ilyen kócerájba. az egész rendezvény-sorozatot fel kell hozni egy komoly klubba (nem feltétlen Pestre). Ráadásul, olyan 3 felé a 2. sz. lemezjátszó is beszart neki, vagy legalábbis alkatrész problémája lehetett, mert a pulton fent volt egy műszerész vagy 10 percig és bütykölt, aztán otthagyta őket.
Eközben egy csomó színesfémgyűjtő arc jelent meg a helységben, az 1.000 forintos belépőár tehette. Félő volt, hogy egy idő után a lemezjátszópultok is eltűnnek. szerencsére távozásunkig minden ott maradt, a pénztárcáink is megúszták, úgyhogy egy ilyen élményszerűséggel "gazdagodva" vágtunk neki a kocsival is egyórás hazaútnak.
Asszem, lesznek fent képek a partypeople.hu-in is a dologról, sztem mi is rajtuk leszünk. -
#2777 Gyerekek, ez a szombat este....
mindjárt beszámolok -
infracore #2776 Sziasztok.
Néhány kedvencem egy mixben,ha valakit érdekel.
Favourites Techno Medley (mixed by Infra)
01. Vath vs. Rother - Magie
02. Jacek Sienkiewicz - Multiple
03. Toni Rios - Marsina
04. Steve Rachmad - Caterpillar
05. Der Dritte Raum - Ideallinie
06. S.I. Futures - Body Rush
07. Guy Gerber & Shlomi Aber - Sea Of Sand
08. Guido Schneider - Animism
mix
pass: infra -
#2775 Kell nekem 2 darab zene, aki ezt megszerzi kérhet bármit.
Bodie & Doyle - Head Loop
The Shutter Bug - Zoomin
Tényleg a hálám fogja üldözni, azt a valakit, aki erre rátalál akár a neten, akár otthon a lemezes táskájában. :D -
#2774 térképpel a kézben? :D:D -
#2773 Holnap megpróbálok egy pár fényképet készíteni, remélem, engedik
olyan leszek, mint egy japán turista -
#2772 Szerepelt már itt a mix: Real Love néven. :D -
#2771 9-kor véxek melóban...lövetem nincs, h hogy tudnék feljutni a classic party-ra :S bazzz... kurvára sajnálom a zsolttal pedig még van egy lerendezetlen palace-os bacardi ügyünk! :S 2004... satosi tomi:D:D pff mekkora záró volt, te jóóóóóó ééééég!!!!! -
#2770 Jó volt nagyon. igazság szerint legalább a felét nem ismertem...
hátha ide is feltolja és ad hozzá egy tracklistát -
#2769 vinyl mixét nem vette fel valaki a helikon rádióból?nem voltam abban az időben net közelben,de most szívesen meghallgatnám! -
#2768 sajnos én se tudok menni,de remélem te ott leszel és beszámolsz majd róla! -
#2767 törzstagok hiányában ez így necces lesz :)
mindegy, írok nektek egy korrekt beszámolót -
#2766 na, Classic Party részemről törölve... :S előadás lesz aznap este... szóval melózok, és tuti nem tdnék felmenni a fővárosba! :S f*ck -
Ricardo Snip #2765 ja igen:) -
vtechonda #2764 Sziasztok!!
Tud valaki segíteni?
Carl Cox Mixed Live - (2000) Crobar Nightclub, Chicago
Ebben a mixben szerepel,de nekem nem mixben kellene.
Amit keresek tehát:
Aphrohead - Crybaby
Köszönöm
-
#2763 Beautiful Things... -
Ricardo Snip #2762 tudnátok feltenni nekem acapella-kat? ez a kettő jólenne ha benne lenne:
Aaron Smith - Dancin', Andain - Beautiful Stings -
#2761 Vinyl akkor te 20:00-tól nyomod jól értem? -
#2760 Mindenki rádiózik közülletek?
nah, hallgatni fogom.
neked is küldök majd kívánságot online
"szeretnék kérni valami jó pörgős számot a barátnőmnek!" -
#2759 Ha nyerek a lottón megyek. :D
Egyébként ma este a helyi rádióban fog szólni egy klasszik mixem:
Helikon Rádió online is hallgatható.
Este 7-kor, jó mulatást.
Néha talán az én hangom is felcsendül majd. :D -
#2758 Gumimatraccal Keneséig? Onnantól stoppal. a legköltséghatékonyabb megoldás egyelőre amit kiötlöttem -
#2757 Ez az, márcsak a limuzin kellene értem küldeni, valaki??? :D -
#2756 Vinyl barátom, amennyiben tényleg komolyan gondolkodóba esel, akkor a szállás miatt ne aggódj, abban tudok segíteni. -
#2755 Menné(n)k, csak kicsit költséges a felutazás, ottalvás stb. Bár biztos jó buli lesz. :( -
#2754 Nah akkor szakértők, gondokozzatok el a dolgon és jövő hét hétfőig gyűjtöm a jelentkezéseket :)))))
Azután is elfogadok persze újakat
együtt egy kritikus elemzésbe foghatnánk a helyszínen -
#2753 Fáradozást!!!!!! -
#2752 Srácok!Segítsetek már ezeknek a címében!
Előre is köszi a fáradozát! -
#2751 sulc bácsit szerettem anno is, szóval, lehet róla szó :D -
#2750 nem hangzik rosszul! -
#2749 Nincs kedvetek ezen a bulin egy topiktalálkozót összehozni? -
#2748 -
Drug Lord #2747 Na ez már zene!
http://www.myspace.com/dlordpromo