21038
a tema adott:)
-
mrgaborcz #3386 Hi All ! Happy - Happy 2009 !
2001-es Sziget-es hanganyagból Richie Hawtin van meg .... :) -
#3385 hát, anno haverom 2-dikos gimis koromban egy londoni út alkalmával tett rá szert. aztán megvettem tőle, mert neki nem tetszett /ehh/. nem mondom, h rossz üzlet volt egy ezresért megvennem!
nekem az abszolúúút favorit arról az "ökszessszzz" szerencsére Phat Smoker sikeresen átküldte nekem eme kicset!
ami még nagyon szívemhez nőtt /és, ha megvannak ezen track-ek, akkor pls upload 2 rapid!!/ ->
Angel Moraes - Burnin' Up
Lazonby - Wave Speech
Sonny Campbell - Clear
Kamasutra - Storm In My Soul
a remixeit is gyűjtöttem még pár éve... winMX-en csüngtem egész nap... :D monjduk az egyik legjobban sikerült az ez. legalábbis 2004-ben nagyon imádtam... -
batanfacudo #3384 cd 1 http://www.sendspace.com/file/io56un -
batanfacudo #3383 Hamarosan fent...
Ministry Of Sound pres. Classics - Mix By Judge Jules (2xcd)
Senki ne számítson a mai Judge Julesra :)
http://www.discogs.com/viewimages?release=6415 -
batanfacudo #3382 Lemon!
Respect for Junior Vasquez vol. 1. Nem sokan vágják ezt a mixet, de én mindenképp mérföldkőnek tekinteném. Zseniálisan tálalja a zenéket abban a dupla mixben. Meg is van vagy 10 track belőle, a legfontosabbak. Amit keresek még onnan: Angeliqe Kidjo - Wombo Lombo (Junior Vasquez Mix)
-
#3381 fajin gyerek vagy... thx :D -
Z0ZÓ #3380 itt van ,előbogarásztam.hehe -
#3379 há' de bizony arra! :D -
Z0ZÓ #3378 az megvan nekem ha ennek az elsö trackjére gondolsz -
#3377 ez vó't má' ? a legends a 2 lovászra, vagy a zenei legendákra vonatkozhatnak? még a letöltés előtt állok!!!
Tommyboy
Tommyboy Back2back Budai -
#3376 kötődik ahhoz a CD-hez /is/ pár régi jó emlék :P :D:D
de a Sasha - Ibiza is gazdagon volt hallgatva ex-szel... :D:D /ficsúrként még utaztatós zene kellett "alávalónak"/ LOL :D:D
ja még vmi! DEE ZONE TRAXX 2-ről a Liquid Limbs - Living in a house /98 RMX/-ben még mindig érdekelt lennék!
-
Z0ZÓ #3375 blackout jó kis basszgitáros zene -
#3374 A Nick Warren Budapestet én is kedveltem -
#3373 na gyerekek, a héten jön egy 120Gb-s iPod, gondoltam feltolom a gépre az eredeti audio CD-imet... h aztán átlökjem a masinára! 20-adával nem végeztem még, de azért jó volt a Cassius - 1999-es lemezét újrafülelni ma...
+ az EBTG - Temperamental , Nick Warren - Budapest, Junior Vasquez Live Vol. 1-et is megérte átlapozni!
mennyit hallgattam ezeket anno /mikor még a rapidshare tervben sem volt! :D:D/ -
#3372 Tall Paul & Allister Whitehead - The House Collection Volume 5
A 2-es Tall Paul miatt nem töröltem le a lemezt. Allister mixe több mint pocsék, Tall Paulé viszont egy 7-est érdemel.
The House Collection 6 - Paul Oakenfold & Mike Cosford
Na ez már mindjárt más! rögtön egy erős felütés Garbage Milk Rabbit In The Moon Mixével. Nem egyszer hallgattam meg. Slacker Face-je is egy ilyen darab, ezen kívül van benne egy Underworld Dark & Long. A többi a szokásos forg.könyv szerint megy: lassab houseosabb tempoból trance-re vált időközzel a mester, de mégis ezzel együtt kellemes mix lett ez.
CD 2: a kezdés kifejezetten erős, a 2. track
ez a hatalmas, már majdnem elfelejtett muzsika. a fentmaradó muzsikák szinte mindegyike sláger, így egy remekbe szabott, Budapest-Balaton autóútra kifejezetten megfelelő mixet kapunk.
10/8 - szigorúan ajánlott
-
batanfacudo #3371 Hi All! BUÉK
Nincs meg valakinek, sehol nem találom:
Satoshi Tomiie presents Shellshock - K-Jee
http://www.youtube.com/watch?v=8eRTI71NnUM
Joe T Vannelli feat. Csilla - Voices In Harmony (acapella) -
#3370 Ma este menni fog a gépem, tessék jönni soulseekre, a 157NS verziót részesítem már én is előnyben. MrVinyl néven keressetek! -
#3369 nekem az ilyen "bugyborék" zenék közül
ez volt a nagyon nagy kedvenc anno! -
#3368 kapcsold ki a kvikktájmot! -
Z0ZÓ #3367 nagy zene keresés közben,soha nem azt találom meg amit keresek...
ki emlékszik erre?
-
rigoletto #3366 Csáó! És ezeket hogyan tudnám erről az oldálról leszedni, mert ti azt írjátok , hogy nektek sikerült? Én, ha rákattintok, nekem csak lejátsza. Segítsetek!!! -
#3365 Danny Tenaglia - Elements
1 Elements (The DTour) (12:56)
2 Elements (The Chant) (13:10)
3 Elements (The Tracks) (10:21)
4 Elements (The Beats) (5:20)
5 Elements (The Voice) (4:30)
http://www.uploadjockey.com/download/5182757/TW24-55408.rar -
#3364 ja a dorka hermann felkonf alatti zene előtti kéne! screamer felvette... de nem tom, h hol a saved mappa... vááá.... -
Z0ZÓ #3363 dorka herman az szól most -
#3362 ez már nem az enyém :S -
#3361 na, most mi szól a helikonon? 20.55 van... 56 :D -
#3360 Tune In!
Éppen a mixem szól. :D -
Z0ZÓ #3359 nem hallotam még erröl a progiról.
már le is szedtem egy régen keresett zenét.
ezt
thx a tippet
-
Z0ZÓ #3358 megvan a másik 2cd is,csak az inkább trancesebb,azokat nem érdemes
feltölteni,nem jók. -
#3357 24 DVD és közel 60 CD lemez anyagát másolgattam fel a napokban. :D -
#3356 majd 6000 file? az hány DVD-re férne ki? :P -
#3355 De nálam fogsz :D
Egyébként egy-két különlegességet azért én onnét szereztem be. -
#3354 Én szoktam SoulSeekezni, most ezt lecsekkolom, köszi.
Egyébként meg nem találtam annyival több anyagot a SS-ken, mint általában a Neten.... -
#3353 Na szóval...
-
#3352 Aki hallott a Soulseek nevű programról sürgősen töltse, mert egy komoly gyűjteményt másoltam fel magamnak, amit csak ott tudok megosztani.
MrVinyl néven vagyok/leszek fenn. -
#3351 Az nagyon jó Ren. album, ajánlom mindenkinek, csakhogy 3 darabos gyűjtemény: David Morales, Dave Seaman és egy vegyes mix van rajta -
Z0ZÓ #3350 Renaissance Worldwide Singapore , David morales mix 1997
Part 1.
Part 2.
-
#3349 01 Original Mix (8:01)
02 Ronan's Electro Kinky Dub (6:55)
03 Peak Time Mix (6:11)
04 Rye & Sol Selegna Remix (6:48)
05 Deeper Keys Mix (7:12)
na, melóhelyen vagyok... thx a linket! gondolom a 12 incs verzió az a 01.
a peak time link viszont nekem azt jelzi ki itt melóhelyen, h 7:48 hosszú, de mintha a vége le lenne kanyarintva... mintha vmi set rip lenne! ill a web-es megjelenés 6.11-et mutat!
úgyhogy, asszem, életemben először vásárlásra adom a fejem...
http://www.traxsource.com/index.php?act=show&fc=tpage&cr=titles&cv=2019
mármint web-release vételre...
de azért kösz a segítséget Sypho... -
#3348 <---Katt -
#3347 thx.... de úgy tűnik, h ez sem a teljes... :(:(