21038
a tema adott:)
-
#3706 Először kazettán volt meg ez a Tommyboy. Kb 4 helyen volt megragasztva és annyira agyonrahallgattam, hogy semmi magas nem volt már benne. Aztán 1 év keresés után megtaláltam a személyt aki ezt akkor rögzítette. Azóta kincsként őrzöm. Ennek már 12 éve (azóta hallgatok house-t), de még mindig szivesen hallgatom.
Van még egy 3 lemezjátszós Tommyboyom, de az kazetta. Ha meg tudom javítani a decket akkor feltolom vhova. -
1xtrafabio #3705 vágjátok 3 lemezjátszóval küldi tommyboy lole????
tyűűűűűűűűűűű.......... -
1xtrafabio #3704 csacsa , jujjjj de fasza ez a tommyboy szet ,ahhhhhhhhhh...
lol
thx -
#3703 1. Sarah Parker: My Love Is Deep
2. ?
3. Az alap zene az Camisra - Let Me Show You
4. D.M: All I Wanna Do
5. ?
6. Model 500: Flow
7. Jay-Dee: Plastic Dreams (?remix)
8. ?
9. ?
10. The African Dream - All The Same Family
11.?
Ha vkinek bármelyk "?" megvan akkor azt nagyon szivesen venném! THX! -
#3702 Jó a logód -
#3701 sziasztok, valaki meg tudná nekem mondani hogy a Tommyboy - Limited Edition Energy Only 1997.05.10. part2-n a 2. vagy 3. zenének mi a címe ( amelyikben a csaj énekel de veszettül :) )? Évek óta keresem csak nem ebben a remixben. -
#3700 E-Play generation: House / Trance Feeling For The New Generation
E-Play-01- Pink panther theme
E-Play-02- Sterbinszky & Hauber - Paradise
E-Play-03- DJ. Némethy & Spigiboy - Tak-tak
E-Play-04- Fekete FC feat. Kiskovács - Tribal union
E-Play-05- Gemhand & Guzsváry - Vector (club mix)
E-Play-06- H Factory feat. Lion - Outzone
E-Play-07- DJ. Rrobi and Smile feat. G.Born - Budapest midnight
E-Play-08- Tboy - Stop the music (and go home)
E-Play-09- Andy Slate - Re-flex
E-Play-10- Snoopy - World of the rhythm
E-Play-11- Süti - Casablanca (D.Drumm Boy mix)
E-Play-12- Sylvie and Grega feat. ABStrax - On the other side
E-Play-13- Andrew J. and Alex Adams - Drummer
E-Play-14- D.Drumm Boy and DJ Kühl - Sunday morning
http://www.sendspace.com/file/by6j8f
pass: housemusiclover
-
Vikktorr #3699 MJ Madness ezazzzzz köszönöm szépen, bocs az elírásért! -
#3698 Na talán most.forever mix part.2 -
#3697 Én nem tudok közös projectet a 2 DJ-től. Tommyboynak az MJ Madness-el készült Delirium Mix Volume One c. albumán van még ez a zene. Andrew J.-től a Tour-Mix album van meg (ami hivatalos mix), de azon nincs rajta a DJ. Phenix: Do You Love Me. Mindkettő 2000-2001-es, akkoriban sok mixen fellelhető volt Phenix club himnusza. Persze ha az általad keresett mix nem hivatalos... -
#3696 Hi Urak!!Régen jártam errefelé,de látom egyre csak sokasodtatok,hála istennek!!!Na jólvan teszék én is fel valamit:forever mix part.1forever mix part.2
Üdvözlet!! -
Vikktorr #3695 Sziasztok! Én egy Andrew J és Tommyboy közös mixet keresek, megvolt kazettán, azt hiszem, hogy műsoros volt...Egyszerűen sehol sem találok róla info-t. Remélem jól tudom hogy Andrew J és Tommboy mix volt, de ha nem akkor javítsatok ki. 2001 vagy 2002-es volt, ennyit tudok még róla. Ami track-re emlékszem róla az a Do yo love me című zene volt, ami azt hiszem, hogy a Roxy Matic 2-n is rajtavan...Köszönöm előre is a segítséget! -
#3694 Hát nem is tudom:) az a Tommyboy-os tracklist érdekelne leginkább. Ja és kész van belőle a part2.:
http://www.sendspace.com/file/19eipd
Találtam még egy kincset a régi lemezeim közt (sűrűbben kéne pakolásznom őket). Ha van rá igény ezt is fel tudom tenni 320 kbps-be. Anno a media marktba találtam rá. Nagyon szerettem.
E-Play generation: House / Trance Feeling For The New Generation
-
#3693 nagyon kösz
tartozom
Soulseeken vagy vmin szolgálhatok valamivel? -
#3692 Dan Von Schulz - 12"Music :
http://www.sendspace.com/file/dmac13
Bármit csináltam a cd-vel az utolsó zene elég kifogásolható minőség lett. Sok a karc. Sry. -
#3691 Nem tudom ezt ismerie vki, még sehol nem láttam ezen a címen: Tommyboy - Limited Edition Energy Only 1997.05.10. Ez a part 1 rész. Aki tud hozzá tracklistet annak minden tiszteletem és örök hálám.
http://www.sendspace.com/file/difvsw -
deepin #3690 köszi srácok, de nekem pont az a verzió kellene, de sehol sem találom, csak mp3skyline-on, az fizus, bár lehet hogy megpróbálom
-
#3689 Bár nem house, nem is techno. De asszem klasszikusnak az egyik legnagyobb! Sander Kleinenberg - My Lexicon
http://www.sendspace.com/file/icws45 -
#3688 Nekem jó, csak vki segítsen beállítani.
msn: [email protected] .Thanx. -
#3687 Soulseekre had menjen -
#3686 First Choice - The Player (Olav Basoski Remixes)
http://www.sendspace.com/file/hi69kf -
mrgaborcz #3685 na.... akkkor ugorjunk is neki.... -
#3684 first choice - the player (players groove) ..Olav Basoski átiratban megvan ha az érdekel! -
#3683 Sziasztok! Bocs a millió késésért, de csak most tudtam előhalászni a dan von schulz - 12"music-ot. Amint látom vagytok slsk-n. Mit szólnátok hozzá ha itt juttatnám el? Elég macerás netem van, nekem ez lenne a legjobb megoldás. Vagy ha esetleg vki DC-n van akkor ott is megosztom! Bár ezt a soulseek-et annyira nem vágom, de csak összehozzuk vhogy! -
Z0ZÓ #3682 Milyen jó zene az. -
deepin #3681 sziasztok, valaki tud segíteni
keresnék egy zenét de sehol sincs
címe: first choice - the player (players groove)
valaki???
thx -
#3680 Hali, csak annyit mondok naggyon jó a mix -
1xtrafabio #3679 csa csa vinyl
nagyon szépen mixelsz, és nagyon szép track eket tettél fel.
mintha a kék et folytatná tommyboy ... lol
végighallgatam és sztem az utolsóelötti voodo ray a jóindulatú kakuktojás ebben a mixben, nekem. -
Z0ZÓ #3678 Mfon - Ron Hardy's Resurrection, jutattad eszembe most ,ez rajta volt vmeik tommyboy mixen ha jól hiszem. -
#3677 Tracklist:
4Tune Feat. Ben - Afterhours (Angel's 7 In The Morning Dub Mix)
Eddie Amador - House Music (Mysterious People Remix)
Studio Nova - Expansion Message
Funky Green Dogs - The Way (Pete's Phucked Up Dub) / C'hantal - The Realm (Acapella) / Danny Tenaglia - The Better Days
Love Tattoo - History Of Disco Part 2 (Oh I Love Your Disco)
Sir Raymond Mang - Number One
Disco Elements - Muzik Take Me Higher
Electric Soul - Watava
Mfon - Ron Hardy's Resurrection
Topazz - New millenium (Raise Mix)
Studio 45 Present Le Pamp Play - I Like The Sounds (DJ Sneak's Funked Booty Mix)
Rhythm Masters - Put Your Hands Together
Salt City Orchestra - That Pagan Thing / A Guy Called Gerald - Voodoo Ray
Plastic Avengers - Chunkus Mahunkus / 4Tune Feat. Ben - Afterhours (Acapella) -
#3676 Barátnő gépéről írok, ma délután készült a mix. Hogy mikor lesz saját, még nem tudom, de majd igyekszem. -
deepin #3675 ismét, 1xtrafabio válaszolva a kérdésedre inkább track-jaim vannak, kazis mix nem nagyon van, ami van az kazin van,
szerintem próbáld meg a soulseek-et, először nekem sem ment Mr.Vinyl barátunk, meg a többiek segítettek, azóta rajta lógok állandóan...
-
deepin #3674 sziasztok, Mr., nagyon jó a mix, szépen keversz, de tracklista ügyben csak egyet kettőt ismerek, hallásból többet?
Mikor vagy várható soulseek-en?
-
#3673 MrVinyl - Music Takes Me Higher
Tommyboy inspirálta, legújabb mix.
Várom a tracklista helyes megfejtőit :D -
Z0ZÓ #3672 Onnan még akartam tölteni pedig :S -
#3671 Bazz sorban szedik le a blog letöltő oldalakat. Ezúttal Popkiller blogját szűntették be.
Az iagazat megvallva, sokáig nem lehet ezt büntetlenül csinálni -
#3670 limit de jó szetteket nyomott palace-ban Remy bulikon!!! -
1xtrafabio #3669 thx lol -
batanfacudo #3668 ja, meg volt rezidens a calypso-ban Sm:)e is. ő is hosszú hajú volt. csak az érdekesség kedvéért :) -
mrgaborcz #3667 én vagyok sls -en..... : mr.gabor.cz... vannak mix tape kazik is....