21038
a tema adott:)
  • 1xtrafabio
    én meg feltolok a schulz ért, egy tommyboy live at garage café t 98 bol .... ha érdekel...
  • rigoletto
    Nem tudja valaki, hogyan tudnám letölteni az M47 honlapjáról azt a négy mixet (2-2 Smith és Zsíros)?
  • 1xtrafabio
    schulz arena nyitó jöhet...
  • rigoletto
    Megnézzük, mit hoztál össze, cimbora. Már én is várom a pénteket, és lesz Andris (Schmidt) is!! Elvileg ütősnek kell lennie, mert az a '98-2004 közti időszak igencsak jó volt a techno szempontjából...Kiváncsi vok, majd mennyire nyulnak a még régebbi klasszikus gyöngyszemekhez M47 - Classic Techno Party
    Egy kis ajánló, hátha még többen leszünk!!!!
  • thestcal
    Dan Von Schulz - Aréna Nyitóbuli - 1999.10.08 volt már?
  • thestcal
    Jelenleg az 1. rész áll rendelkezésemre. De amint tudom előhalászom és feltöltöm a 2-est.
  • 1xtrafabio
    clark - pumpi vol.2 jöhet...::: stcal :::...
  • Z0ZÓ
    Mivel katalogizáljátok a zenéket?Most nemrég ezt
    próbáltam és egész jól működik.
  • thestcal
    Jól emlékszem, hogy itt kérte vki DJ Clark Pumpin' mixét? Ha esetleg még aktuális akkor írjon egy privátot (vagy akár ide), mert megtaláltam a lemezt:) Az egyik legjobb magyar mixalbum DJ Newl Weekend-jével párhuzamban. Nem is értettem, hogy a folytatás (Pumpin Mix 2) miért nem ezt a vonalat prezentálta.
  • techno rob
    Nagyon jó kis techno mix
    egy kis warm up a pénteki buli előtt!
  • Tetsuo
    Haat a Derrick bacsi az cool, megha 20eve ua is..
    De ez a G Park, az foss. Marmint szerintem.
  • Fatboy Slim
    Ebben semmi kifogásolnivalót nem látok.., sőt...
    nem árt néha felkavarni az állóvizet. rengeteg válogatás tartalmazza ugyanazokat a trackeket. Én szeretem ha felhoznunk példákat a különböző korok különböző techno stílusaiból.
    kb. 96-os zene lehet, emlékszem rá....
  • thestcal
    Nem tudom mennyire van helye itt az ilyesfajta zenének, mint a G.Park - Come Down-ja, de bátorkodtam feltölteni és megosztani Veletek. Már csak azért is, mert eredetiben van meg a maxi, ezért legalább a minőségre nem lehet panasz (320 kbps). 1997 nyarán elég nagy sláger volt, több house ill. trance válogatáson találkozhattatok vele.
    G.Park - Come Down
    http://www.discogs.com/GPark-Come-Down/release/151018
    http://www.sendspace.com/file/yqi3cg
  • thestcal
    Így korán reggel rábukkantam egy nagy kedvencemre:)
    Gondolom a 'Derrick May' név sokatok számára ismerős. Akinek esetleg mégsem annak annyit elárulok, hogy (sok más mellett) a mixtechnikája emeli talán a legjobban a DJ-k közül. Évszám sajnos nincs feltüntetve a lemezen, azt majd közösen kitaláljul, a tracklista is erre vár, én keveset ismerek belőle név szerint, olyan '97-'98-ra tippelek.
    Derrick May - Live at F.U.S.E
    http://www.sendspace.com/file/pn8uzj
  • thestcal
    Jó reggelt Mindenkinek!
    Ezt ki ismeri?: Hungarian Truck of Love Parade'99
    Nekem anno nagyon tetszett az egyedi stílusa ill. hangulata miatt.
    http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1232368990
  • 1xtrafabio
    ok,holnap rádkeresek 6 után ,1xtrafabio vok ott is...
  • Sypho
    Keresem Eddie Amador - Rise című számának azt a remixét amiben a női vokál alatt lelassul majd ismét felgyorsul a zene. Emlékeim szerint vmelyik Club Sandwichben is elhangzik ez a változat.
  • Fatboy Slim
    Majdnem minden este 6 utén Atesz39 néven
  • 1xtrafabio
    és mikor vagy fent soulseek n Fatboy ???
  • Tetsuo
    torrent? vkinek ismeros ez a szo? :P
  • Fatboy Slim
    Soulseekre felraktam én is 20,4 G klasszikust
  • Fatboy Slim
    Bakai... Kicsit OFF itt, de mégis említést érdemel, nagyon nagy név. A Fortunában lett nagy, de ő a funky / R'N'B stílustól nem mozdult el soha. 88-tól jártam a Foriba, de van haverom, aki még a Margithídba járt, és még látta kazettás dekken nyomulni a kezdeteknél...
  • rigoletto
    Hát, nem tom, ki hogy van vele, de bennem legjobban a Flash-re az Underground Baseheads - Bit of Love-ja marad meg. Dj.Budai - Techno-House Classics '93-96-ig!!!! Csodálatos....
  • lemongrass
    Bakai Mátyás TV műsora rémlik még vkinek?
  • Fatboy Slim
    Feaky D az Perjés Zoli

adatlap
  • 1xtrafabio
    ő volt a Feaky D ?
  • 1xtrafabio
    lol Fatboy :D
  • zagar
    Valakinek ez nincs meg? Trancesetters - The Search
  • Fatboy Slim
    Dj Erdélyi volt az űttörő. Egyébként abszolút nem tudom mi lehet vele, nem is hallottam a nevét egy klubban sem az utsó 10 évben. A 90-es évek elején ehhez képest elképzelhetetlen volt a pesti éjszakai élet nélküle, Schulz, Jutasi, meg Perjés Zoli nélkül
  • Fatboy Slim
    Azok voltak jah
  • zagar
    Jó kis muzsikák...
  • mrgaborcz
    trancesetters - the search [peace division rmx]
  • Fatboy Slim
    Bocsi :)

Jönnek fel sorban a régi emlékek az oldskoolból, 91-92 évek:

Bit Max - Dance (Just Dance For Me) (Violenza mix)

BIT MAX - DIG IT

Nem mondom, hogy ez volt a techno legkifejlettebb, legproduktívabb korszaka, de nekem alap volt. Ami előtte és utána volt, nem számít...
  • zagar
    Rendben köszike. Amúgy ezt akartam rá húzni először Radio Slave - Grindhouse (Dubfire Terror Planet Remix)
  • Fatboy Slim
    Ha nem megy, próbáld meg az MC Hammertől a Can't Touch Thist.
    Nem árt a változatosság
  • zagar
    Ezt megpróbálom ez tetszik vagy sikerül vagy nem Trancesetters - The Search.
  • batanfacudo
    lepróbáltam, kíváncsi voltam, trancesetters nem frankó playboyjal viszont tökéletes :)
  • batanfacudo
    vagy Trancesetters - The Search
  • batanfacudo
    Flash - Tenagliára mondjuk Playboy - Deep In The Jungle?
  • 1xtrafabio
    probálnám lefékezni azt a tempót amit diktálsz :):):):)