21038
a tema adott:)
-
1xtrafabio #4746 az olof palme házas mix 1. van meg nekem is ,a 2,3 nekem is kéne... -
#4745 Future Funk - Music Takes U High
Sajna a lemezt megfújták tőlem egy buliban... -
Z0ZÓ #4744 Dundi a mixeden mekkora zene a 2.track
-
Z0ZÓ #4743 EGy zsír speedgarázs muzsika Danny J Lewis - Spend the night -
HegeAmerika #4742 Termeszetesen Tommyboy mixekrol van szo. -
HegeAmerika #4741 Sziasztok!
Fel tudna valaki tolteni a 98-as Olof Palme haz szilveszteri mixeket? Az elso resz megvan, a masodikat es a harmadikat.
Koszonom szepen elore is. -
#4740 Ismét egy digitalizált bakelit: Housey Doingz - Doing It E.P.
Housey Doingz-Ambidextrous Left.mp3
Housey Doingz-Curly Wurly.mp3
Housey Doingz-Flying Saucer.mp3
Housey Doingz-Poet.mp3
http://www.mediafire.com/file/mz2m2gmazdg/Housey Doingz.rar -
#4739 A következő Mazzo packet ajánlom figyelmetekbe:
Mazzo all
Gyűjtésében elég jó úton haladok.
-
deepin #4738 hy batan, hy all
szerintem NBG remix lesz, csak még slsk-n vannak előttem 143 an, amiket leszedtem egyik sem az a verzió,úgyhogy NBG lesz sztem
majd lejön
köszk mégegyszer -
deepin #4737 köszi szépen ember, erre gondoltam csak nem ebben a verzióban
big thx, istenkirály vagy -
#4736 Most találtam kazin egy, az ezredforduló környékén elkövetett mixemet...
Jó rég volt...
http://www.mediafire.com/file/mzzmzafx5mt/NewMan-Room mix 2000 side A.rar
-
#4735 Egy mélyebb hangzású kedvenc:
Satoshi Tomiie - Love in Traffic (John Creamer Mix) -
#4734 http://hushsets.hu.funpic.de/
Erről beszéltem az előbb... -
#4733 Na ez bizarr egy pöttyet...
a csávó belőtte magát egy ORTOFON-al... -
#4732 Na, az nagyon jó zene
főleg ez a változat -
batanfacudo #4731 Deepin!
Vmi hasonló "Imagine yourself...a rainbow...red, green yellow...."
Chestnut - Pot Of Gold
http://www.youtube.com/watch?v=KNtE8yVL4Nw
nekem nem ez van meg hanem 2 97-es verziója az frankó, bár sztem nem erre gondoltál, de lehet szövegileg ez a dal ihletője :) -
#4730 Eztnézd meg!!! na ne hogy mááá -
#4729 A másik a mark-nrg-dont-stop c. szintén nem egyszerű darabja
több albumon válogatáson fent van -
kovix #4728 pfú ezt az x-cabs-ot nagyon szivesen venném ha valaki megdobna vele.
a neuro az örök kedvenc nálam! -
#4727 Fiatalság, bolondság :D
Sok minden változott azóta. -
#4726 A Mazzo válogatásról már ismert egyik kedvenc:
X - Cabs - cut to zero -
#4725 Azért néznék egy nagyot ha egy 15 éves kiscsákó Emmanuel Top-ot fütyülne...Mondjuk az "Asteroid" albumról...Vagy a reklám aminek erről lenne a zenéje... -
#4724 pont ezért volt furcsa látni tőled ezt a topicnyitást Vinyl!
Valaki szereti Ándrét, vannak, akik kevésbé :D "Mindenki azt hallgat, amit akar!" (ismeretlen szerző)
:D:D -
#4723 Haragudni nincs időm,máshogy nézni meg nem tudok... -
#4722 "Mindenki azt hallgat, amit akar!" (ismeretlen szerző) emiatt kár valakire haragudni, máshogy nézni, ésatöbbi. -
#4721 DHS -
#4720 "Ez nem house,ez nem techno,ez egy életstílus..." (Carl Cox) -
#4719 ámen
-
greyloop #4718 deepin
nem dht - house of god-jára gondoltál? -
rigoletto #4717 Itt, ezen a fórumon, velem egyetemben olyanok vagyunk mi, hogy szakmai füllel hallgatjuk a zenét, tehát nem azért hallgatjuk, mert ezt kell hallgatni, hanem vagy szeretünk egy stílust vagy nem. Hogy ki mennyire széles skálájú zenei téren meg csak annyit, hogy nálam nagyon ott van egy Enigma - Sadeness, egy Michael Jackson - Smooth Criminal, egy Marilyn Manson - Sweet Dreams, egy Nirvana - Come As You Are vagy akár egy Dr.Alban - One Love az ilyenek mellett mint Green Velvet pár régebbi "zaj-zenéje" (én ezeket csak zaj zenéknek hívom, mert csupa különleges hang van benne pl. Destination Unkown, Flash, Land of the Lost, Overcome the flash, War on the saints). Szerintem az a lényeg, hogy jó ütemű (táncolható) zene legyen, szép hangokkal, s legyen valami mondanivalója (érezze az ember a magáénak). Ne pedig azért hallgassam, mert az a divat...Nálam is így van egyébként, hogy amit már sokan ismernek meg szeretnek, az már nem is olyan jó... -
deepin #4716 sziasztok keresnék egy zenét, tudtok segíteni?
szerintem a zene central seven the god of house vmi house verzió lehet
az elején ezt mondja a csávó
"wake up and chill out, i am the god the god of house, red, green, yellow, to the rainbow, look for me......"
előre is big thx -
#4715 együtt érzek...
bár a barátok köztöt kikérem magamnak!!! :D
nekem volt szerencsém megismerni az én "tanyámon" 1-2 nagy stílusváltót... aki a raver korszaktól eljutott a trance-en, techno-n keresztül a break-beat-en át az indie pop-ig /ha jól tom, most az van neki terítéken/
úgyhogy némi behatás ért... dnb-ileg + törtileg.... bár inkább negatív volt... pláne úgy, hogy láttam ezt az XY-t elfordulni attól, amit anno még imádott...
na ezektől az emberektől kicsit fordul a gyomrom... meg a nú dzsenárésön taknyoktól úgyszintén...
de egyik oszt társam /kullogó/ kért egyszer még XY fénykorában XY-tól lemezt.... mármint, h írjon már ki pár cuccot a drámendbéz együttestől! na, ekkor hittem azt, h innen lejjebb már nincs!
sajnos tévedtem! VAN! -
#4714 Elég hülye felfogásnak, tartom holott talán rám a legigazabb: azért fordulunk el egy-egy zenei stílustól / előadótól, mert tömegekhez szól. Ettől persze maga a zene nem veszít egy hangot sem, de mégis másképp fogom fel a mondanivalóját és zavar, hogy egy 15 éves gyerek ezt fütyüli az utcán. Még a freee magazinban olvastam, nagyon találó arra amit a reklámzenéről írtál: "démonizálják a kúltúránkat, a drog melegágyának tekintik, de mégis ezzel a zenével adják el a kocsijukat, ruhájukat...köcsög az egész média". Nem pontosan idéztem, de a lényeget takarja.
Ebben a városban ahol én lakom még nem találkoztam olyan emberrel aki ebben a stílusban mozog, mint én. 100%-osan én kerestem ezt magamnak, tudatosan. Lehet nagyképűen hangzik, de én már itt akkor drum & bass-t kevergettem, mikor senki nem tudta, hogy egyáltalán ez egy irányzat. Most már a szipus kisgyerek is ezt hallgatja, hangoztatva, hogy ő mekkora drum & bass fan, de LTJ Bukem-ről, Big Bud-ról semmi nem ugrik be neki. Buli után otthon ugyanúgy scooter szól, barátok közt-öt néz... -
#4713 Mr Bukem + a Good Looking 1-2 finom Jazzy Drum & bass dolga már nekem is az ezredforduló óta ott vannak a CD gyűjteményemben... /bár, nagyon nem vagyok d'n'b párti... vhogy az meg a techno nekem ilyen zabigyerek.../
a Washingtoni Thievery Corporation ugyancsak alap egy igényes, zeneszerető - zeneértő ember számára /bár a mai viszonyokat elnézve sok MR2-n nevelkedett iq bajnok hallgat ilyen és ehhez hasonló muzsikákat... holott, ha 8-9-10 évvel ezelőtt kapták volna... és nem a petőfiből, akkor valszeg elfordultak volna tőle.../
szerintem, aki kicsit is szereti a modern elektronikus tánczenét /és nem 2-3 éve, meg nem a 90-es évek végén kezdte el/ az tudja, hogy nem csak a monotonitás kell... néha Qrvajól esnek teljesen más stílusok /pláne, ha anno volt élmény 1-2 bulin áttérni a chill out terembe.../
nekem anno szerencsém volt, mert a UCMG Hungary-s ismeretségem révén tudtam jóval bolti ár alatt beszerezni az ilyen zenéket /főleg MOLE Listening Pearls + néhány Plastic City/ bár a nagy összeomlás után is sikerült még vmi raktárból küldetnem pár CD-t a Széll Lacival! /örök hála érte!/
a széles látókör mindenkié... mondja vmelyik idiot tv csatorna mottója! ja, mindenkié... csak tényleg nem mindegy ,hogy hogy és mikor és miért fedezi fel az ember magának...
pl rettentő szar érzés volt plázacicát meg kidobófiút látni az első magyarországi De-Phazz koncerten... ők azért voltak ott, mert "rendezvény"... én azért, mert szeretem a jó zenét...
ma már 20x-os teltházzal menne, köszönhetően az MR2-nek + a UPC-s reklámnak.... etc... hányok ettől...
önzőségnek tűnhet... nem az... a divatembereket utálom, de nagyon!
minden olyan zene, amit anno úgy fedeztem fel magamnak... utánajártam... költöttem rá /nagyon nem keveset/ és picit undor grundabbnak éreztem, az ma már tömegcikk...
tisztában vagyok azzal, hogy a pénznek nagy ereje van... a Phazz is megmondta, h olyan albumot, mint az első 2 /sztem a 2 legjobb/ ne várjon tőlük a közönség... ennek 1 oka lehet... a bevétel... /bár egy olyan világban, ahol megjelenés előtt le tom szedni az albumokat, kicsit fura
ezt mondani!/
stcalnak igaza van... szelektálni kell... és durva, de napi szinten nagyon van miből....
bocs, hogy elkanyarodtam kicsit a topic címétől... de ez most így a melóhelyen kikívánkozott belőlem! :D /bár inkább vmi chill-lounge-downtempo topic-ba kellett volna mennie/ -
Én nem érzem azt, hogy a techno vagy bármilyen más stílus kizárná egy másik (sokadik) irányzat szeretetét. Erre én vagyok a legjobb példa! Van egy olyan érzésem, hogy itt talán én vagyok legjobban techno orientált. Persze ezalatt nem DJ. Rush-t, hanem inkább pl. Andrew Ricley-t, Jeff Mills-t vagy Plastikman-t értek. Ugyanakkor nagyon szeretem a már említett Jutasi chilles lemezeit vagy pl Thievery Corporationt. Késő esténként netezés közben különösen jól esik és más a hatása, mint napközben. Sőt, hogy tovább menjek, 2004 óta egyenesen rajongok a drum & bass-ért. És itt nem Pendulumot értek, hanem mondjuk LTJ Bukemet. Eszméleti, hogy mennyit fejlődött és fejlődik folyamatosan az a stílus.
Ide tartozik az is, hogyha mondjuk hallok egy jó technikás Tommyboy mixet, akkor rögtön mixelni támad kedvem. Ilyenkor előkerülnek a régi house lemezek. És, hogy el ne laposodjon a mix pár óra után innen aztán sok irányba elmegyek. Legtöbbször deep house-ba torkollik. Timewriter, Terry Lee Brown Jr.
A lényeg az, hogy jó, ha valakinek széles a látóköre. Ma már szinte nem is téma megszerezni egy adott zenét (persze jobb esetben), annyi minden és mindenfajta zúdul ránk, hogy már nem beszerzésről szól. Sokkal inkább a szelektálásról. Észre vettem magamon, hogy az utóbbi években, mintha kicsit vesztene értékéből maga a ZENE és az újabb lemezeim. Régebben sok kilómétert meg kelett tennem érte, anyagiakban is észrevettem, ezért kevesebb mennyiséget tudhattam magaménak és azt jobban becsültem. Ritkábban jutottam hozzájuk így jobban is ismertem őket. Szinte kivétel nélkül tudom az első 100 kazettám ill. cd-m tracklistáját.
Ma már 2 katt a Dc-re, 2 a soulseekre és tárulj szezám. Csak szelektálni kell. Jobban lehet szélesíteni a látókört, mint mikor pénzt adtunk az ismeretlenért... -
#4711 Jó reggelt Mindenkinek:)
Na akkor megint pontosítanék egy kicsit a "giccses" hozzászólásomon. Tehát...ez akkoriban inkább újdonság és új irány volt, mint giccs. Ezt a jelzőt inkább mai füllel érdemelné ki. Ahogy ibizát teljesen megfertőzte, úgy kis hazánkban is előszeretettel kezdték játszani a latinosabb zenéket. Mivel újdonságként hatott egy páran effelé mozdultak el, gondolom, mert ez volt trendi és az új. Ha pl. ez a Lauer lemez most jelenne meg akkor az egy szánalmas, pénzszagú húzás lenne. De akkor személyszerint örültem, hogy egy új szín van a house palettáján. Igaz, hogy akkor sem voltam érte odáig, de mivel nem ez folyt a csapból is, tetszett. -
#4710 Leérettségiztem és elmentem katonának...Ha már annyira érdekel...Akkoriban azokat hallgattam amikhez a sovány magyar zenepiacon hozzá lehetett jutni,az ilyen "Lauer" mixeket már akkor is színtelennek tartottam...
Techno-s gondolkodásom meg soha nem volt,ami pár darab Techno lemezem volt,azt 2001-ben eladtam...
Sajnálom ha megbántottalak a "Lauer" mix kapcsán,nem tudtam hogy ennyire gyengéd érzelmek fűznek hozzá.... -
1xtrafabio #4709 nem is neked, a technos világnézetednek ajánlottam igazábol.
összekeveritek a gagyi junioros dolgokkal. még1x elmondom '96 os kiadvány.
kiváncsi lennék dio te hol voltál akkoriban és mit hallgattál. -
Z0ZÓ #4708 Rátaláltam egy régi zenére.Ki ismeri? link -
#4707 Ez a Lauer mix olyan "pippirippi-strittiritti haúzmjúzik" mix...A giccses mix találó volt rá...