House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretném feltölteni Discogs-ra, mert úgy tűnik hogy a tracklista teljes!
Utoljára szerkesztette: VinylToy, 2024.04.11. 14:36:44
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ez esetleg valakinek?
A minap keresgéltem megint kicsit és újra átnéztem a DJ Schulz - Live House Mix Fortuna sorozatok tracklistáit a Discogs-on és végre vannak rajtunk kívűl is akik keresgélik az ismeretlen számokat róla!!!
Amit én nagyon kerestem az a Live Mix Vol 6 A7-es szám volt és itt a megfejtés: Clublife - Get Up (Excessiv Mix)
Esetleg nincs meg valakinek az egész EP vagy csak ez a mix?
https://www.discogs.com/release/712465-Clublife-Get-Up
Üdv Ricsi!
Hát persze hogy erre gondoltam, csak nem ugrott be a címe! :-)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
Minden kedves fórumtársnak kellemes húsvétot kívánok!!!
Menjetek locsolkodni és gyűjtsetek sok piros tojást! :-)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A másiknál a kutatómunkának semmi eredménye...
A zene 4-re egy tipp: ugyanazt a szövegrészletet mintázza, mint Giampiero Mendola a The Groove Of Islandben. Támpontnak jó lehet...
Dj Budai - True Sound Of Freee !B7!
Segítsetek már légyszi, mert teljesen ki idegeltem magam :-)))
Mi a címe annak a tehno zenének amibe valamilyen "Mambot" énekel 1 csaj.
Smith sokat játszotta az M47-ben.
Köszi.
Akkor boldog 20.-at 😊
Hmm ez már 30 éves, szalad az idő . . .
EMMANUEL TOP "ACID PHASE"
Utoljára szerkesztette: ximix, 2024.02.24. 15:52:24
kövi egy classic progresivehouse mappa lesz 1998-2004 utána folyamatosan a mixek igy érdemes lesz mentegetni 😄
big classic
droid
flash back
Selected Housework Vol. 1 - Silver - A9
Előre is köszi!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Beírod a google-ba, hogy "youtube video downloader" és ott több oldalt is kidob, amivel tudsz letölteni. 😉