House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JEJEJE , még még még , mindent ha lehet 😄DD
Dj Furry
http://rapidshare.com/files/90276921/Dr_Kucho_Electric_Woman.mp3.html
😊))) Ezt is nagyon szeretem 😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát!

mikor elöször hallotam commmander tom elsö nagy slágerét , nem birtam elhinni , iszonyat szálás a száguldásban x)))))
amugy minden nagyobb régi zenében emmánuel top tükrök vannak mint pl , ebben az ecomoban is ... nagyon meghatározták az egész elektronikus müfajt ..<#vigyor2>
Dj Furry
Köccer <#eljen> szeedem is lee 😄 // Aha megám ... De Marco Bailey is sajnos, pedig az is nagyon komolyan odavert 😄

commander tom nagyon jo 😊 ááá az is nagyon megváltoztatta a stilust <#banplz>
Dj Furry
tegyed csak köcce 😊) Van Dave Clark lemezem is 😊holnap felrippelem 😊) Meg Steve Stoll, Commander Tom is jó sztem 😊))

ez a Robert Morr rmx lesz , sztem ez nagyon mérvado <#finom>
találtam még 1 nagyon jo i believe rmx -et 😊 rakom felfele.
ha tekno akkor jeff mills a minimalban a tuti 😊)
nagy kedvenc .
svenvath meg szerintem azt játsza amiket irtam , mindentöl - a mindenig..
ezért szeretem dave clarkot is mint tek dj / minden stilust belead a setjeibe .
Dj Furry
Goa- affelé igazábol most kezdek érdeklõdni ))

Dj Furry
ajajjj , ha listát kellene pfff ... Techhouse-<#ravasz1>Techno-(Christian Valera,Umek,Jeff Mills,Marco Bailey,)Trance- Progressive ( de az a nagyon szaggatós menetelõs progi )

lehet hogy keritek majd valahonnan 1 goas mixemet , ha még rajtavannak a dc-n xD😄D
sztem a goában a lejobbak közt a helyük , mint még sok kiválo elöadonak ...

nekem amugy kiváloan tetszis ez a horror felvezetés , mert csak pont az elenkezöjét kapod mint az elsö 2.5perc , ezért szertem a goát 😄DD

minden legyen változatos , ha lehet 😄DD
nagyon nagy zenei müfaj a goa 😄D
imádom , csak leálltam rola , mint sokminden másrol , de a kedvencek közt van a top5ben -DD
a top 5
khm ... elég nehéz ...

nem is tok összerakni top5öt sorrendben

tekház , d&b , goa , akkor az igazi tekno feelin (dave clark ). trance <#eljen><#felkialtas><#vigyor2> , hiphop , nem utolso a sorban :<#ravasz1>
Dj Furry
Nah akkor 1húron megintcsak 😄 .. én is inkább a pattogósakat szeretem azokbol is 😄 Analog Pussy hogy tetszett?😊

Dj Furry
http://rapidshare.com/files/90269935/Van_Bellen_-_Let_Me_Take_You__Original_Mix__.mp3.html
tesssssss 😊))

itt nem az igazi tekerös elvont kigyos szarokra gondolok / nekem azok még 5exel meg 6csajjal, sem jönnekbe, inkább az igazi goatrance , nem az eszides minimál feeling kigyos szar😄D/
Dj Furry
1Köszönöm szépen 😊) 2most kapott a gépem 2 Gb goát , nekem acconykám imádja nagyon , eddig engem nem mozgatott annyira .. De átjött 1 haverom hozta azt a 2 gigát belehallgatgattam és jajajaaaaaaaa meglepõen tetszenek is 😊) .. (talán nekem a rendezvénye nem jön be, mert sztem 1 jó bulinál NAGY fõszerep a fénytechnika 😉))))

jejejeje happy bday 😄D boldog szülinapot <#felkialtas><#eljen>
Goa , nálam a kedvecekhez tartozik mint müfaj , pontosan azért mert kilehet belöle hozni / pl 1 zenében is/ a fajták közti különbséget .
nagy kedvenc <#alien2>
Dj Furry
Ma van a szülinapom 😄 05:30-kor láttam napvilágot (csak jó pár éve 😞( .😄DDD ehhhhh 😄DD

várom 😊)
Dj Furry
igen 😊) Meg van mégeegy azt is felteszem .. igaz nem tudom az elõadót , de nagggggggyyyyon meleg a csaj mondogatja benne talán ezt : kiejtés szerint vhogy így --- Béjbe ári béjbe,,,,, 😄DDDD és nagyon komoly zúzda alatta 😄

ezt is kétszer halgatom meg 😄
az igazi tekházban sztem ez a natural born , nagyon komoly szerepet játszott , mint valami himnusz 😄D
a natural born groovesnek is , a taommyboy feelingnél a helye 😊)))
már nem merek hszt irni , mert azt hiszik hogy flamelek 😄DD
ne hagyd abba ..)))
ecomo ?
Natural Born Grooves , ez is nagyon meghatározott , anno ...<#felkialtas><#eljen> besteknél a helye 😄
Dj Furry
http://rapidshare.com/files/90263458/Silvio_Ecomo_-_Standin.mp3.html
teeeeeeeessssss 😄DD 😛PPPP

Dj Furry
heheheheheee 😄 Szivesen <#vigyor2><#circling>

nagyon nagyon kedvenc , thx.
kabbe ... LOL mostmár nem tudok kulturált maradni , ahogy megláttam ezt a linket 😄D
1más után 😄
most hallgatom 2xör kurva nagy <#crazya>
Dj Furry
jajaaaaaa akkor most beszéltünk 1röl 😄
http://rapidshare.com/files/90260630/Natural_Born_Grooves_Universal_love_95_orig_mix.mp3.html

<#circling>
ebben semim eszid , only house 😄D jack otthon maradt 😄
Dj Furry
Nah nekem az kellett volna 😄 jajajajajaaaaa 😄D de ezt megint nem engedi még , de kiváro akkoris 😄

tom , de ez az igazi kulbb mix 😄DD nem az az eszides szar😊
Dj Furry
Calvin Rotane , Elöbb már adtad :pp 😄<#crazya>

mint szolsz az igazi i believhez??😄D
persze , mindent , ha lehet , pls😄D
Dj Furry
Ez nekem bakeliten van meg , vagyis lehet nem ez de ugyan ezek az effect-ek vannak bene (hangok) Qerelle feat Annabella-Dance the night away.. Feldobjam?😊)) , de köcce mert ez s megvolt csak elünt 😊)

kövezz meg ha nem igy van 😄 , de sztem valami ilyesmi I Believ-re gondoltál 😄D<#eljen>
http://rapidshare.com/files/90257332/Brainbug_-_Nighmare.mp3.html<#worship><#violent><#kocsog><#vigyor2><#gun><#wave>