House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fatboy Slim

addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér

Fatboy Slim
Nagyon kösz
nagyon kedvelem eme remeket

Én voltam az elkövetõ a #2442-ben. Akkor közkívánatra íme a kellemes N.B.G. - Universal Love (Club Vocal mix) 1995-bõl!!
Fatboy Slim
Hû, itt láttam ebben a gyûjteményben a
Natural Born Grooves-tóla Universal Love-t
nincs meg vkinek egészben?

Fatboy köszöni elõre is

Szasza20
Hamvai - A Vágy Kapuja kellene nekem, honnan tudnám leszedni?

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Fatboy Slim
Üdv újra itthon

holnaptól bekapcsolódom

techno rob
Na gyerekek ennek a zenének kéne a címe nekem!96-97 körüli lehet!

Ha nem túl nagy kérés még ez kellene:
Rhythm Masters meets DJ Tripple A Overdose
Már kerestem mindenhol de csak mixekböl kivágva találtam meg.
Köszi Szépen!
Bocsesz, ez a helyes link!
Ihol van-e: Greenfield - Forever

Jó szórakozást!
Sziasztok! Nagyon örülnék ha valakinek meg lenne ez a szám:Greenfield - Forever Esetleg ha valakinek kell szivesen segitenék másik számokban.
housemaster
vagyis így bocs😊
http://justmusicstore.com/flash_track.php?trid=5733912&artist=VA&album=Trance%20Vibes%203.2&track=Hooligan%20-%20Housemaster%2096
ez kéne csak úgy hogy le is lehessen tölteni
techno rob
Azt tényleg jó lenne tudni!

techno rob
én is csak ott találtam,vagy a discogsról lehetne megvenni a lemezt amin rajta van.mást nem tudok sajna!<#szomoru1>

Bátyja, a Da Hool-hoz "ingyen" nem lehet innen v. máshonnan hozzájutni?
a 2003 as MysteryLand Dvd-nek a tracklistája nincs meg valakinek?
mert sajnos azt nem írják ki hogy mikor mi szól
de jó lenne ha valaki belinkelné ide ha már le van töltve mert ez nekem bonyolult ott😞
ugy látszik most már nem csak nekem kell a Da Hool - Housemaster'96
vagy Dj.Hooligan - Housemaster'96
techno rob

Innen beszerezhetõ!

Balloon Racord Krypta válogatáson vanm, és jól írta, és én is nagyon nagyon keresem, régi frankó HIGH LIFE zene volt😊)) tehát da hool-housemaster 96 tehát ha valakinek megvan, megköszönném én is😊 ajánlat: vodka, kurva, drog😊

DjPremier
Passz

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W

djfuge
Valaki legyen szives megmondani ennek a cimét. Köszi
innen letölthetõ,1MB az egész

DjPremier
Ez igy van a 90's években készitették a legjobb Techno,Trance,Rave,House zenéket és megtudom érteni ha visszanyulnak hozzá.

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W

techno rob
Hú gyerekek mit találtam!
97-bõl egy nagy kedvenc,amit mindig zsírostól hallotam!

Dance With Me

Nekem is 22 percesben van meg , de a youtube-ra csak max. 10 percest lehet feltölteni! Ezért vágtam szét! Nekem meg az jön be naon, amelyik 2 percnél következik!! Hát igen, én mit szóljak, én meg még nem is voltam ott. De ami késik, nem múlik!!!
techno rob
Ez a video nekem egy 20 perces verzióban van meg!Sajnos nem ismerem a címeket,de nekem pont az elsõ zene tetszik belõle!
Hú de rég voltam már ott!El kéne már arra nézni egy kicsit!<#finom>

techno rob
Sziasztok!!!!Újra itthon!

Na akkor egy kis finomság!! Nem igazán klasszikus, de azért naon jó zenék vannak benne. Zsíros tudta-tudja a dolgát. Sáránd - M47
Nemhiába nagyhírû diszkó ez az M47! :-DD
Ja, esetleg ha valaki ismeri belõle valamelyik zene címét, örülnék, ha megosztaná velem.
Café del Mar<#szeret><#szeret>
lezli82
a discogsot már néztem,de nem tudtam kideríteni belõle azért fordultam id,amúgy amit felsoroltam,van olyan köztük ami még a discogson sem szerepelt.szerintem valami bakeliten búlyhatott meg az a zene amit keresek.

Narcotic Syntax

sztem discogson probald meg kinyomozni h milyen rmx-ei vannak még, bar josokat felsoroltál.. amugy természetes alapzene.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

lezli82
ezek vannak meg:MOBY - GO : original mix by moby , amphetamix , analog mix , arphatoski mix , delirium mix , in dub mix , low spirit mix , night time mix , rainforest mix , soundtrack mix , subliminal mix , woodoo child mix , woodtick mix , barracuda mix , cnm mix , trentemoller mix , vitalic , drum'n'bass mix , traffic gone remix , steve mill remix , tween peaks mix , ezequiel marotte abstract mix .

lezli82
szevasztok!nem tudnátok segíteni nekem?keresem égre-földre moby-go címü számát,ugyan találtam 10-15féle változatban,de egyik sem az amire én gondolok,egy régi house-os névtelen mix kazimon volt,talán ez a verzió amit keresek legklubbosabb mind közül.melyik lehet az?én leszettem már amit tudtam,de sehol sincs.

Fatboy Slim
Köszönöm.

A hétvégén volt szerencsém belenézni egy-két óra erejéig a Viván közvetített, Dortmundban zajló Loveparade-be.
A vasárnap délutáni kapcsolás két vendége Schulz és Kühl voltak. Látta vki?
hogy is mondjam.... szókincsileg nem voltak a helyzet magaslatán, de ettõl függetlenül érdekes és tanulságos volt a velük készített interjú. Schulz arra volt ki, hogy manapság mindenkibõl diszkós lesz, aki valaha klubban közelrõl lát lemezpulotot.
Kühl inkább azt kérte ki magának, hogy mitõl lehet az, hogy manapság mindent eladnak technonak (minimalt, electricet, stb), holott az igazi techno az, amit a 90-es években nyomtak.
és hogy nem véletlen, hogy (nemcsak) a régiek vissza-vissza nyúlnak egy-egy klasszikus trackért a bõröndbe egy új zenéket tartalmazó set mixelése közben....

DjPremier
Jo nyaralást.

Fatboy Slim
Én a héten tûnök el két hét szabira de utána ezerrel folytatom áldásos (?) tevékenységem....
ténlyeg hatalmas a pangás, de nekem mentségemre legyen mondva, felnyomtam egy pár lemezt, amit azóta is ízlelgetek

DjPremier
Nem dehogy oldschool 4ever.

Mi van veletek , testvéreim? Már senki nem szereti a régi elektronikus muzsikákat? Mostanában rá sem basztok az oldalra! Vagy mindenki nyaral, csak én nem? Ébresztõõõõ!!!!!!
Fatboy Slim
Global Underground sorozat 1996-tól

sorozat

Fatboy Slim
Kolléga, egy aprócska észerevételt ha megengedsz....
én 2000-es és 2001-es évjáratokat is alig merek ide betenni, mert eltér a tárgytól.
Ettõl természetesen a zene még lehet jó

lezli82
ugy néz ki elõszörre sohasem sikerül normálisan feltennem valamit.na mindegy.itt kezdõdik a zene nálam,egy kis trance-s,acid-es megmozdulás a mestertõl 2005-bõl.érdemes letölteni!!

lezli82
lezli82
Fatboy Slim
Meg van! A Deep Tronicon van
az nekem meg is van
a kérés teljesítve

Fatboy Slim
Bocs
elõadó: Ad Finem
alsó link

Fatboy Slim
Helloka

tegnap hallottam az egyik Boy George albumon a következõ nótát:
If You Fall
ebben a mixben szeretném
emlékeim szerint ez is egy Schulzon van rajta

DjPremier
Remek.

lezli82
Végre fel tudtam tenni normálisan egy linket!!ezt kenderzennek ajánlom fõként,de minden emmanuel top hívõnek is,ha még nincs meg a kelléktárában.