House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
Natural Born Grooves-tóla Universal Love-t
nincs meg vkinek egészben?
Fatboy köszöni elõre is
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Rhythm Masters meets DJ Tripple A Overdose
Már kerestem mindenhol de csak mixekböl kivágva találtam meg.
vagyis így bocs😊
ez kéne csak úgy hogy le is lehessen tölteni
mert sajnos azt nem írják ki hogy mikor mi szól
vagy Dj.Hooligan - Housemaster'96
Innen beszerezhetõ!
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
innen letölthetõ,1MB az egész
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
Hú de rég voltam már ott!El kéne már arra nézni egy kicsit!<#finom>#finom>
Nemhiába nagyhírû diszkó ez az M47! :-DD
Ja, esetleg ha valaki ismeri belõle valamelyik zene címét, örülnék, ha megosztaná velem.
sztem discogson probald meg kinyomozni h milyen rmx-ei vannak még, bar josokat felsoroltál.. amugy természetes alapzene.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
A hétvégén volt szerencsém belenézni egy-két óra erejéig a Viván közvetített, Dortmundban zajló Loveparade-be.
A vasárnap délutáni kapcsolás két vendége Schulz és Kühl voltak. Látta vki?
hogy is mondjam.... szókincsileg nem voltak a helyzet magaslatán, de ettõl függetlenül érdekes és tanulságos volt a velük készített interjú. Schulz arra volt ki, hogy manapság mindenkibõl diszkós lesz, aki valaha klubban közelrõl lát lemezpulotot.
Kühl inkább azt kérte ki magának, hogy mitõl lehet az, hogy manapság mindent eladnak technonak (minimalt, electricet, stb), holott az igazi techno az, amit a 90-es években nyomtak.
és hogy nem véletlen, hogy (nemcsak) a régiek vissza-vissza nyúlnak egy-egy klasszikus trackért a bõröndbe egy új zenéket tartalmazó set mixelése közben....
ténlyeg hatalmas a pangás, de nekem mentségemre legyen mondva, felnyomtam egy pár lemezt, amit azóta is ízlelgetek
én 2000-es és 2001-es évjáratokat is alig merek ide betenni, mert eltér a tárgytól.
Ettõl természetesen a zene még lehet jó
az nekem meg is van
a kérés teljesítve
tegnap hallottam az egyik Boy George albumon a következõ nótát:
If You Fall
ebben a mixben szeretném
emlékeim szerint ez is egy Schulzon van rajta