21036
a tema adott:)
  • lezli82
    Egy havernak az volt ùjonnan vette öket es csak otthon hasznàlta nem nyakra före csak ùgy ritkàbban.neki az egyikben kiègett valami ès szervizelnie kellett.azt tanàcsoktàk neki hogy ne hasznàlja nagyon mixelèsre mert nem annyira bírja a deck a nyùzàst.Egyèbkènt magam is kipròbàltam nàla ,pontosan lehetett vele keverni ,de nem nagyon tetszett rajta az ,hogy müanyag a felsö rèsze...Azòta eladta öket a fent említett baràtom...ezt mint sajàt tapasztalatot írtam le az 500 asròl ,nem lebeszèlès jellegü az üzenet!az 1000es viszont màr többe kerül mint egy nagyon jò àllapotù hasznàlt mk II es..
    Ennyi..
    Üdv!
  • faek
  • AdamBast
    Köszönet a megosztásért!!!
  • LazyPaul
    Üdv Emberek!
    Lenne egy kérdésem ami nem kifejezetten ebbe a fórumba való de hátha egy dj kolléga tud tanácsot adni, és talán nem köveztek meg érte.
    Kérdésem a következő Pioneer PLX-500-at használt-e valaki és mi a véleménye róla. Kérném hogy ne a Technicshez hasonlítsuk, mert nem egy kategória a kettő, és a Tekát jól ismerem. Az érdekel hogy buliban is megállja a helyét, vagy csak otthoni csörömpölésre jó, és annyit sem ér amennyibe kerül.
  • kecsapmester
    Ha esetleg valaki gyűjtené...

Olav_Basoski-Samplitude_Vol._1-13_VINYL-FLAC-1997-EMP

https://drive.google.com/open?id=1eYTbqJohNwYdnEXShwAsM5AEsf6thdos
    Utoljára szerkesztette: kecsapmester, 2018.07.08. 12:07:51
  • Fatboy Slim
    köszönöm
  • VinylToy #19583
    Silvio Ecomo - Tell You Something (Smoke Records)

Download
  • Fatboy Slim
    Srácok, a DJ Budai 1999-ből.... van ott egy komoly muzsika, visszatérő "let me tell you something"rigmussal"
    Mi az?
  • Fatboy Slim
    Oldskool rajongóknak csemege - itt is nagyon sokat kerestem anno

• eb2004
    Meg is válaszolom, a Deezer is jóbarát, nem csak a Google. :)
    1. Din Daa Daa (Exklusiv Remix 1996) itt a második track.
    2. szám pedig: Light Controller - Light Controller (DJ Groovehead Mix)

Pedig mióta kerestem már mindkettőt! :)
  • eb2004
    Sziasztok,

keresek két zenét, mindkettő bakelitről lett felvéve jó régen. :) Kb. '96-'97 körüli kazettámon van meg. Nagy kedvenc mindkét zene a mai napig.

1. Kranz - Din da da remix. Sehol sem találtam, hogy melyik lehet.

2. Nálam Licht Controller - Licht Controll néven van, de ilyet nem találtam Discogon sem.

Nem én vettem fel a kazettát anno, elég sok elírás van benne.

Van valakinek ötlete, esetleg megvan mp3ban?
    Utoljára szerkesztette: eb2004, 2018.06.20. 12:03:09
  • malcolm002
    Én nem tudom ki lehet, de köszi az infót. Kb nem térek magamhoz, akkora kincsesbánya:)
  • kecsapmester
    Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni abban,hogy Mixcloudon a Classic Live Balaton feltöltő kit takar??????
    Szükségem lenne onnan egy-két mixre...
    Sajnos a hosszabb mixekből csak egy órányit tudok letölteni.....
  • lezli82
    Ujratöltve a link bocsi

Himnuszok
  • Fatboy Slim
    Letiltva
  • LazyPaul
    Hát ez nagyon odab@szós mix, Hyperspace feeling.
  • Freakyboy
    1993 óta kedvelem és szertem az elektronikus zenét és külömbözö válfajait de ez a techno mix nagyon a csúcs top-on van
    Aki szereti az igazi tecno zenét és a brutal ütemeket merüljön bele ebbe a mixbe .Szigoruan csak fasza füles vagy komoly hangrendszeren halgatni a sub bass-ok miatt über no1
    industry
  • vdanee
    kár, pedig elég jó lett :)
  • vdanee
    már abba se vagyok biztos, hogy "nasty"... lehet "that's it"?
  • VinylToy #19570
    A szerző nem adott neki címet!
  • vdanee
    igen, de sajnos untitled :<
  • VinylToy #19568
    Ez az eredeti szám címe, ennek a lemeznek az A oldalán van.
    The Sharp Boys - Sharp Tools Volume Two

• vdanee
    de ezaz :D de, hogy még itt sincs feltüntetve az eredeti előadó meg számcím... gugli se talál tracklistet
    mind1 már ez is több mint amire számítottam nosztalgia ftw
    Utoljára szerkesztette: vdanee, 2018.05.28. 23:39:19
  • VinylToy #19566
    Nem ezt keresed?

• vdanee
    beszarok :D ez jo gyors volt, nem gondoltam volna
    épp bújtam a keresőt itt, találtam is pár linket de halott volt

köszike érte
  • Freakyboy
    Tessék
    outzone 1
  • LazyPaul
    Hát igen, soha nem ragadtam le egyetlen stílusnál. Ami tetszik azt tolom lehet az deep house, progressive house, dub techno, trance, acid house vagy akármi.
  • vdanee
    Hali,
    Ez ismerős valakinek? Keresek egy számot kb 20 éve, azt hittem ezen a kazettán volt, most találtam meg költözés után. Gyorsan belehallgattam meg áttekertem de úgy tűnik nem ezen van. Gyanítom az OUTZONE MIX I-en volt, de azt nem találom.
    Valakinek nincs meg esetleg? A szám címe amit keresek szerintem "Nasty", a csaj valami olyasmit énekelt benne, hogy ...blablabla... Where is the beat baby? Nasty!" és jött az atom kick meg a bass :D
  • lezli82
    Làtom azèrt több stilusban is èrdekelt vagy :) a classic progik is bejönnek nagyon..
  • lezli82
    Jòk a mixek nagyon sok zene tetszett rajta
  • LazyPaul
    Majd rakok még fel mixeket a mixcloudra , régi és új zenékből is.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.05.28. 20:00:30
  • LazyPaul
    mixcloud
  • lezli82
    Fu jò neked :) èn technics lejàtszòt 2008 ban làttam testközelböl elöször ugy hogy ahhoz màr hozzà is èrhettem ,nem csak szemmel mèregettem. na de azòta elèg jò viszonyba vagyok vele napi szintü a kapcsolat :D
    Van valami jò kis klasszik mixed esetleg?meghallgatnàm szivesen...biztos töltöttèl fel nèhànyat màr az oldalra,csak èn van hogy idöröl idöre eltünök itt ,aztàn igy lemaradok sokmindenröl ,de aztàn valamièrt mindig visszatalalok ide...Nanà hogy a zene miatt ;D
  • LazyPaul
    Engem is 93-ban 14 évesen ragadt magával az elektronikus irányzat. Három év múlva a dj-zésbe is belekezdtem.
  • lezli82
    Ebben igazad van!Az ujak is jòk meg minden ,de nem lesznek olyan emlèkezetesek mint a règiek.Jòmagam is abszolùt klasszik fan vagyok kb 94 ben lettem a rabja ès azòta is teszek veszek keresek kutatok a müfajban...
  • LazyPaul
    Természetesen most is vannak igényes , jó elektronikus zenék (nem a mainstream vonalra gondolok). De ezekre 25 év múlva senki nem fog emlékezni. Már sok újdonság nincs ezekben a zenékben, nem úgy mint a kilencvenes években amikor igazán kezdett elterjedni és ismertté válni a house, techno stb stílus.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.05.27. 21:08:49
  • lezli82
    Nekem sok mai zene is tetszik ,lehet talàlni nagyon igènyeseket,meg règi hangzàsokat ujra feldolgozva ,ami bejön.. persze olyat nem tudnak adni mint a 90es èvek zenèi ami legyen funky vagy hip hop mèg pop is ,nem beszèlve a house okròl ès techno-rol ,amik miatt mi is itt összegyültünk :) no meg az underground-abb irànyzatokròl...
  • LazyPaul
    Hát igen, a mostani zenék már nagyon sablonosak, egyhangúak, egy kaptafára készülnek egy-egy stíluson belül. Annak idején ez nem volt jellemző, igaz nem is adtak ki ennyi zenét, de a "hulladék" is kevesebb volt.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.05.26. 12:51:16
  • mrrichi77
    Ezek voltak az igazi bulizos zenék nem a mostaniak :)
  • lezli82
    Himnuszok