21038
a tema adott:)
-
Mein Kampf #6746 Rémlett ez a tipikus refrén, nagyon sok zeném van amit átkellett nézni, mind mixben van,liveok 93-96 között , de ami rémlett, abban 1 hölgy énekli,hogy cheeck is it my p****. Tommyboy mixben van alatta nyög a nő és tipikus house zene.
Amire te gondolsz az milyen stilus pontosan , vagy mihez hasonlítanád? -
Mein Kampf #6745 Fatboy thx , ezeket le lehet tölteni vajon? Találtam olyat télleg amit keresek régóta, honnan tudtad ?:D -
#6744 Valaki itt felrakta anno a Brave New World sorozatot
http://www.discogs.com/Various-Brave-New-World-Compilation-IV/release/89759
Örömmel venném ha megint megtenné -
#6743 Volt nagyon az elején, talán 94-ben egy zene, úgy hangzott a refrénje (igen egyszerű)
I lick your p**** baby, you suck my d***k
Valaki?
-
#6742 Mein Kamf neked nagyon ajánlom a lenti oldalt 1-8-ig mert rajta van az összes régi, számcímmel együtt, van egy csomó olyan kööttük, amit minden bizonnyal kerestél -
#6741 Itt lehet találni egy csomó old skool mixet
Daydream - The Hunter -
#6740 Ian Pooley - Quatro -
#6739 Faxe - I wanna Jazz
Na, ki emlékszik a publikus változatra? -
#6738 Quench - Hope Carl Cox remixében, csodás -
#6737 A lenti csapat ettől volt igazán nagy:
Naked -
#6736 Ezt nézzétek, hogy megcsúfolták az egyik top kedvenc klasszikusunkat:
Le Park Lichies remix -
Mein Kampf #6735 A house szó hallatán nekem ez a korszak ugrik be, bár akkor még haragudtam ha ének volt a zenében, késöbb ez megváltozott természetesen. De ez még az a korszak amikor még nagyon nagy volt a pörgés. elötte és utánna is rave és acid t tett fel. 1994! Örülök h elökerült ez is .
http://www.megaupload.com/?d=FKXM1FAZ -
#6734 Nem jár valaki a pcbonto.hu boltjába véletlenül, vannak jó kis lemezek. -
#6733 Vágom és lekötelez... -
#6732 A te kedvedért :D -
#6731 320kb/s -
Mein Kampf #6730 Jók ezek a zenék vinyl, ezekben még hallhatóak az eredeti house motívumok, olyan, mint ha már hallottam volna,de nem emlékszemrá.
Kb 96' körüliek ugy tippelem.
thx -
#6729 Armand Van Helden napot tartunk:
Ghost Town DJ's - My Boo
Deep Forest - Marta's Song
B-Tribe - Nadie Entiende -
#6728 MrVinyl - Palm Heaven (320)
Enjoy -
#6727 kösz ezeket, nagyon nagyok -
#6726 Fogalmam nincs erről se. -
#6725 Nekem ez még nagyon korai zene, 96 előttiek nagyon ritkán vannak meg. -
#6724 Ezt is megfejthetné vki:
Green Velvet Live At Home track 01 (hallgatós link) -
#6723 Én meghallgattam, de passzolom. -
Mein Kampf #6722 Hi A #6700 asra senkisem tudja a választ? Vagy le se szedte senki? -
#6721 Szia, VinylToy, természetesen örülnénk neki ha feldobnád a mixet. -
#6720 Ez nekem sehogy sem okés... -
#6719 Nekem is egy kicsit kevés benne a történet,de őszintén megmondva rosszabbra számítottam...Valószínűleg több ráfordított idővel ki lehet ebből hozni egészen érdekes verziót is.... -
Phat Smoker #6718 tényleg kicsit uncsi lett, a kiállás alá betehettél volna mondjuk egy lassan emelkedő 'dream pad'-ot, amely kellemes betétként szolgált volna a zene hátralevő részében is. -
#6717 A régi mixeim között keresgélve bukkantam rá erre:
Cut
Szerintem azért 96 után is készültek nagy klubhimnuszok.
Akit érdekel az egész mix szóljon, majd megosztom. -
greyloop #6716 Egy remix ami mindenképp említést kíván az a Nalin & Kane változat a Let me take you-ból. Ők úgy nyúltak hozzá, hogy a főbb motívumokat meghagyták, s hozzáadták a saját ismertetőjegyeiket. -
#6715 Tedd össze valamivel a Green Velvet: Flash-t. Ennek 10 verziójából 8 kuka.
A Van Bellen-ről annyit, hogy egyáltalán nem a mai trendel akar haladni. Márcsak azért sem, mert fogalmam sincs a mai trendről, jópár éve nem követem, hogy mi is zajlik a modern tánczene környékén. Ha nem veszem ki belőle a trance-es részeket, nem "minimalizálom" akkor már jóformán hozzá se nyúltam. Én azt hittem létezik ehhez hasonló átirat, melyben kiragadják azt a mindent elsöprő loop-ot, de tévedtem, ezért lett ilyen jellegű amilyen. Mint ahogy már írtam is: Tényleg nehéz egy ilyen 100%-ra eltalált klubhimnuszt remixelni, lehet nekem is sz*rul sikerült. Én végig élveztem minden percét a szerkesztésnek és ha vkinek még tetszik is az tovább inspirál.
Köszönöm a véleményeteket! Legyen szép napotok! -
#6714 Én is úgy érzem, hogy mindenki a mai trenddel akar haladni, holott ezek a zenék úgy jók ahogy vannak. -
rigoletto #6713 Sajna ugyanazt tudom mondani erről, mint a Bora Bora esetében, kivettél belőle olyan részeket, amelyek miatt ez az a zene, ami. Kivetted belőle azokat az elemeket, melyek trance-es hangzást adtak, s beletettél minimal-os elemeket. A trance-t (főleg a '99 körülieket) szeretem, a minimal nem menő nálam... -
#6712 Bocsi ez a prüttyögés nem az én világom, egyáltalán nem tetszik. Sorry. -
Ricardo Snip #6711 a Van Bellen -hez meg annyit hogy kurvajó a mélye:) nekem adja -
Ricardo Snip #6710 :) köszi a véleményt, nekem a yeke yeke az nagyon adja, a plastikman-t viszont én se annyira csípem, de valahogy így a kettő egybe eléggé összevág.
már töröm az agyam egyébként, hogy mit dobjunk össze legközelebb:)
egyébként nem sokat munkálkodtam rajta egy pár helyen ráindítottam de 2.02 nél maradtam így jól kijönnek benne részek. -
#6709 Bocs dundidio, fáradt vagyok már rossz helyre klikkeltem a "válasz erre" -nél.
-
#6708 Már a múltkor csevegtünk erről a saját Van Bellen remixemről. Hát, asszem eddig jutottam vele. Nem is tudom mit írhatnék róla, hisz az eredeti tényleg annyira rendben van, hogy nehéz úgy elképzelni (remixelni), hogy sokat teszel hozzá vagy veszel el belőle. Amolyan klubbos, bólogatós átirat lett. Egy kicsit ugyanolyan, de mégis másabb. De inkább mondjátok meg Ti, hogy milyen...
Van Bellen - Let Me Take You (stcalt's infinity groove remix)
. -
#6707 A fent említett pesti klubokba én sem tudtam eljárni(E-Play-ben egyszer voltam egy Schultz bulin),mert anyagi hátterem nem engedte meg az utazgatást,belépőt,"fogyasztást" stb...
Viszont helyi bulikon részt vettem,játszottam is egy-kettőn.Ami mindmáig emlékezetesek a reggeli pillanatok,amikor az amúgy is szűk létszámból már csak 10-en,15-en maradtunk,és mindenki nagyon vágta a zenéket,a partyfeelinget és együtt élt a buli a DJ-vel...Az szuper volt,nem voltak "üresfejűek" "divatmajmok" "grizzlyk" stb...