21038
a tema adott:)
-
#6866 Egy új mix készült el, remélem sokak örömére, jó hallgatást hozzá.
Külön kiemelném az általam készített két "zenét".
MrVinyl - Deep In My Soul
Tracklist:
Blue Amazon - And Then The Rain Falls (Angel Garage Dub)
Cevin Fisher - Work It Out (CF's Original NYC Mix)
Voices Of Life - The Word Is Love (Say The Word) (Silk's Original Mix Of Life)
Ralphi Rosario - Take Me Up (Original Remix)
Big Moses Feat Kenny Bobien - Brighter Days (Mousse T. Fierce Vocal Mix)
MrVinyl - Fired Up (Twenty-ten Mashup Edit) --> MrVinyl - Fired Up (Twenty-ten Mashup Edit)
Cheap Knob Gags - Feel It With You
Peace Division - Eh Oh Um (Original Mix)
Chiapet - Tick Tock (War Of The Worlds mix)
Continental Trash - Everydrumbeat
MrVinyl - In And Out Of My Life (Twenty-ten Mashup Edit) --> MrVinyl - In And Out Of My Life (Twenty-ten Mashup Edit)
St. Germain - Rose Rouge (Spiller Rouge Mix)
Jay Williams - Testify
ATFC - The Voice (Shirts Off On The Podium Full Vox)
Jestofunk Feat Jocelyn Brown - Special Love (Joey Negro Disco Fusion Mix)
Ultra Naté - Free (Illicit 'free To Preach' Mix)
Retro Rhythms - Everybody's Singing
Herbert - People That Make The Music
Download
-
#6865 Ja meg a Dj Tiesto/Dj Montana/Dj Storm-os dobolas meg olyan mint ez:http://www32.zippyshare.com/v/89640196/file.html -
#6864 Van hasonlóság a kettő között,de mégse ugyanolyan!Mint például amit a múltkor vinyl megfejtett nekem,és a viper között!Az a jó kis groove os basszus teljesen ugyanaz!
http://www.youtube.com/watch?v=xIAoKREBRIM
http://www.youtube.com/watch?v=zsSSA91ZG64 -
pitymallat #6863 Szia !
Ennek a zenének örültél:
HMC - 187
http://www.youtube.com/watch?v=fyuayTREL8g
De ez a zene még fut ilyen néven is:
The Mole People aka (Armand Van Helden) - break night (Strictly Rhythm 1995)
http://www.youtube.com/watch?v=3TbBod7drRM
Minden jót.
-
pitymallat #6862 Találtam egy igen finom kis zenét:
7th Gate - Route 4
http://www.youtube.com/watch?v=fa25cN4Ac1g&feature=related
http://www.discogs.com/7th-Gate-Route-4/release/22733
-
Phat Smoker #6861 tingli-tangli dance, de azért nem volt olyan rossz :)) -
#6860 2 Eivissa
ez egy borzalom volt anno -
kovix #6859 szia nagyon szépen köszönöm én már 1 igazi régiség vagyok azt biztos :-)
a mixet még nem hallgattam meg de jónak tűnik -
#6858 Kovix-nak utólag is boldog születésnapot!
(nem az én mixem, de talán tetszeni fog.) -
wildhempjr #6857 Na meg nem is beszélve arról, hogy a példát a következő generációnak a mi úgynevezett magyar "sztár" djinknek kellene mutatni, de Ők még büszkék arra, hogy letöltöttem a netről és még hangoztatja is némelyik, meg az egész szar arról szól, hogy vannak vagy 15-en és az Ő zsebük tele legyen ez a lényeg, hogy milyen áron az nem számít, Ők cseszték szét az egész szakmát meg azok akiknek elég egy jó menedzser némi pénz meg kapcsolat és már ott is vannak a tűz mellett, tehetség meg semmi, persze van néhány kivétel és itt azokra célzok akik ott vannak a csúcson 15-20 éve, csak az a baj, hogy Őket ez már nem érdekli. -
#6856 Húú de fel dobtam a témát! :-)Jókat reagáltatok!Teljesen egyet értek mindenkivel!Nekem a bajom nem a cd vel van,bár mondjuk egyszer megkeresed az indítópontot,és ha csúszik akkor fél pillanat és már megint az indítópontnál vagy!Ez nem baj,csak nem olyan nagy élvezet mint visszapörgetni a lemezt!Főleg három lemezjátszónál!Tehát ezzel agyban már kevesebb a dolgod!Nekem ezekkel a programokkal van a bajom!Otthon nincs kifogásom a használata ellen,de amikor egy buliban meglátok egy almát a pult mögött,elveszti az érzést,ott görnyedni,és a kijelzőt bámulni!De lehet hogy csak maradi lettem mert öregszem!Bár egy koncert is élőbe a jó,nem pedig fél playback be,és ezzel szerintem mindenki így van -
#6855 A 2000-es év végén vettem meg a lemezjátszó párt Pesten az LSL-nél....Teljesen alapgépek,a legolcsóbb változat,számomra mégiscsak a legnagyobb ász volt...Akkoriban még gőzőm nem volt a szoftveres mixelésről,egy akkori haveromhoz jártam lemezt pörgetni,de mivel egy idő után húzta a száját ez miatt,berágtam és megvettem a két gépet.
Ha jól emlékszem még szagolgattam is amikor kicsomagoltam otthon...
Eleinte furcsa volt hogy sokat kellett utánállítani a sebességnek,de később már rutinból ment,és több perces "együttfutást" is sikerült beállítanom.
Az életvitelemből adódóan azonban évekig bedobozolva álltak a pincében,mire rendeztem soraimat és végre megint "felszínre" kerültek...Sőt 2001-ben el is adtam őket,majd fél év után visszavásároltam...
Ma már nem vagyok annyira megszállottja,de még mindig szeretem ezeket a gépeket az összes koronggal együtt... -
wildhempjr #6854 BAKELIT FOREVER!!! FUCK Mp3!!! I`m DJ!!!! -
#6853 Ugye milyen jó mikor belegörnyedsz a zene cipelésébe?:) Mikor nem egy 60Ft-os kiírt mp3 lapul a zsebedben, hanem egy-egy út során egy vagyont érő lemezestáskára feszül minden figyelmed:) -
wildhempjr #6852 Jómagam is átéltem ezt az érzést és Én is mai napig az összes pénzem amit tudok azt lemezre költöm, és nagy örömmel cipelem a lemezeket. -
#6851 Emlékszem mikor megvettem az első lemezjátszómat. Már reggel 9-től az ablaknál álltam, hogy mikor hozza már a futárszolgálat. Soha nem felejtem el azt az érzést, mikor letettem az asztalra és csak néztem, néztem és néztem. Nem hittem el, hogy végre tényleg van egy lemezjátszóm. "Mostmár nem kell a virtual dj-t meg a sz@ros traktor dj-t néznem a monitoron". Hihetetlen érzés volt, nem is tudom szavakkal kifejezni. Délután 4 helyett este 8ig dolgoztam, hogy megvehessem a kedvenc lemezeimet. Nem is éreztem magam fáradtnak, mert annyira csak az járt a fejemben, hogy végre teljesült egy álmom, lemezjátszón keverhetek. De jó lesz majd a kedvenceket lemezen pörgetni, de jó lesz ha majd gyűlnek a kedvencek és cipelem őket a bulikra... Kiváncsi vagyok, hogy vajon kiben voltak meg ezek az érzések egy feltelepített virtual akármi dj után... -
wildhempjr #6850 A bakelitek nem kihalófélben vannak, hanem már nem olyan népszerűek mint régen, tudom, hogy van még olyan műfaj amiben jelennek meg bakelitek, de sok műfajban már egyre kevesebb és mire megjelennek már mindenki agyonjátszotta őket cd-n, de azért Én is veszek még mindig. -
#6849 Na igen,a bakelitlemez és lejátszója misztikus eszköz egy kissé... -
wildhempjr #6848 Na igen Deckről zenélni az volt nagy művészet nekem is volt egy spanom és Ő is durván össze tudta rakni a zenéket. Én még arra az időszakra emlékszek mikor két sima Technics cdvel nyomtuk sebesség szabályzó nélkül és ugy raktuk össze a zenéket, hogy előre le bpm-eztük őket és ami hasonló sebességgel volt azt kevertük csak rövid idő alatt kellett mint az RNB-nél mert elcsúszott. -
#6847 Nem tudom honnan veszed ezt a kipusztulófélben lévő infódat, én pont fordítva tapasztalom. Bár a mostani lemezeim közt 100ból egy house van, mert ha 4/4-ről van szó akkor abszolút a múltban élek. Azok a lemezek amiket én hallgatok meg sem jelennek cd-n. A kedvenc kiadóm most jelentette meg 44.Ep-jét, a 44 kiadott bakelitről összesen 2 válogatás cd készült, az is mixelve.
Engem is zavart ez régen, hogy akinek van egy 30e forintos pio 100asa az már DJ(nek hiszi magát). Teljesen igazad van, a bakelitnek van egy olyan feelingje, amit a félmilliós pioneer cdj sem tud nem hogy felülmúlni, de a nyomában járni sem. Imádom mixelés közben, hogy nem egy gombot nyomok, hanem "megfogom" a zenét! Maga a látvány, ahogyan a lemezek pörögnek, a kiállásnál hallani a régebbi lemezeim sercegését. Ez egy olyan érzés amit semmilyen digitális eszköz nem tud utánozni:) -
#6846 Ezt én is megjátszottam az Akai HX2-es deckjeimmel,a végére sikerült is begyűretnem pár kazi szalagját... -
wildhempjr #6845 Nem is az agymunka a jó szó a lemzjátszó és a cd játszó közti különbségnél, hanem az, hogy a lemezjátszó érzékemyebb mint a cd, nehezeb beállitani a sebességet persze, ha gyakorolsz ugyanolyan gyorsan megy mint a cdnél, de ha egy kezdőt oda rakok egy bakelit és cd elé, valószínübb, hogy cdvel jobban fog keverni, elsőre, de a hallás mind a kettőnél kell. -
#6844 Erről az agymunkáról jut eszembe... Emlékszem mikor pár haverom szervezett egy kisebb bulit. Senkinek nem volt lemezjátszója, CDJ-je meg pláne nem. Viszont volt 2 deck (+keverő stb) és rengeteg akkoriban menő zenék persze mind kazettán. Kifurták a deck tetejét közvetlen a motor fölött így egy "félig csavarhúzó félig nemtudommivolt amit összeeszkábáltak" beillesztése után lehetett állítani a kazetta sebességét. Kiszámolták a zenék bpm-jét ahogy a kazettán volt, majd ezután a deck tetejét beskálázták és így körülbelül azt is meg lehetett tudni, hogy egy skála mondjuk mennyit gyorsít (vagy lassít). Pár hetes ökörködés után volt egy srác aki majdnem hiba nélkül mixelt így. Na! Ez volt az agymunka:) -
wildhempjr #6843 ÁMEN!!! Abszulut igaz!!! -
#6842 Lehet hogy elfogult vagyok vele,mert a '90-es évek közepén ő volt rám nagy hatással mint lemezlovas,a mixelési stílusa,bár jómagam sohasem voltam ilyen intenzív a pultban.
A bakelitekről még csak annyit hogy hiába is bánkódunk,sajna "kipusztulófélben" vannak mint a dínók anno...
Ez a sok digitális kütyü(amitől sok alapból seggfej,zenéléshez korántsem értő fazon "didzsé"-nek képzeli magát)egyszerűvé és elérhetővé teszi a mixelést szinte bárki számára.Ezzel azonban megölik a dolog kuriózumát,azt amitől régebben különbnek érezted magad,ha néhány bakelitet cipeltél haza a buszon egy börzéről,vagy egy lemezboltból. -
wildhempjr #6841 Abszulut a bakelit mellett vagyok Én is, persze nem szólok le mást, ha mást használ mondjuk cd lejátszót, vagy szoftveres keverést, de bakeliten játszani ÉLMÉNY leírhatatlan az érzés mindenkinek tudom mondani próbálja ki. Engem szó szerint megfertőzőtt pedig játszottam már szó szerint mindenen a legmodernebbtől a kezdetekig. Nálam a bakelit abszulut NUMBER ONE. Carl Cox tényleg hihetetlen meghajlok előtte 95-ben három lejátszóval ilyen szinten nyomni, csak azt sajnálom, hogy egyre több "sztár" dj lerakja a bakelitet és a válasz mindig az, hogy túl nehéz cipelni a lemezeket. Az biztos Én maradok a bakelit mellett. -
#6840 Erről a szíjhajtásos dologról csak annyit, hogy mindig is csodáltam akik ezen jól mixeltek. Én direktmeghajtásos 1.6 forgatónyomatékoson, plussz egy szíjmeghajtásos lejátszón zenélgetek. Óriási különbség van a kettő közt. Nagyobb agymunkáról igazából nem is beszélhetünk, ha mindkét lejátszó teljesen rendben van.
Engem vhogy nem nyűgöz le annyira ez a carl cox. Sokkal jobban tetszenek jeff mills 3 lemezjátszós mixei, ahol nem csak néha lép be a 3.lemez, hanem szinte mindig 3 zenét hallhatsz egyben.
-
#6839 Azért a bakelites "lemezlovászat" sokkal nagyobb agymunkát igényel mint mondjuk egy szoftveres...Én a bakelites mixeimet szíjhajtású lemezjátszókon csináltam,nem semmi művelet volt a két gép "nyávogását" lekövetni...De azokon is lehetett pontosan illeszkedő mixeket csinálni...Mindenesetre szögezzük le,Carl Cox-ot látni videón amint mixel,szerintem fenomenális élmény... -
#6838 " techno rob: De jó nézni amikor még nem gombnyomásra működtek a dolgok "
Zenélgetek már pár éve, de ilyen egygombnyomásos technikával még nem találkoztam. Sokan azt hiszitek, hogy egy virtual dj vagy traktor dj mennyivel könnyebb, mint mondjuk 2 lemezjátszó + keverő. Mivel mindkettőn van némi tapasztalatom így elárulom, hogy messzemenőleg könnyebb lemezjátszón mixelni. Nincs programhiba, latency probléma, nem zavar be a bpm számláló. Egy jobb Dj cd lejátszó majdnem úgy viselkedik mint a bakelites, ott sem hagyatkozhatsz a bpm számlálóra, mert nagyon kevés kivételével használhatatlanok. Nekem kész megváltás volt, mikor végre megvettem a lemezjátszóimat és azokon mixelhettem.
-
#6837 Az egyik kedvencem 96-bol:jean-philippe - sexy thing
Remelem meg nem volt.......
jean-philippe - sexy thing -
#6836 Massimo
-
#6835 Massimo-Orpheus.mp3
Massimo-Filen.mp3
link
-
#6834 Plural-Strong Fish Taste.mp3
Plural-R.Y.S..mp3
Plural-House Shit.mp3
link
-
#6833 Seal-Kiss From A Rose.mp3
Seal-I'm Alive (Sasha and BT's Atraxion Future Mix).mp3
Seal-I'm Alive (Atraxion Future Radio Edit).mp3
link
-
benoeke #6832 No ja. :) Sracok,nem tudna valaki linket Kokszos Karcsi bacsi Balaton Sound-os szettjere?
-
#6831 Nagyon keni neki az "öreg"...Imádom nézni... -
wildhempjr #6830 Köszi szépen. -
#6829 Szép napot mindenkinek.
Ha valakit érdekel, nekem megvan az összes FREEE magazinos cd.
-
#6828 Mediafire
Megaupload
Zippyshare.com
Rapidshare
Hirtelen ennyi. -
#6827 De jó nézni amikor még nem gombnyomásra működtek a dolgok!Jó így nézni és hallgatni a mestert! :-) Carl cox!!!
7 20 nál a harmadik lemezjátszón elég pazar a filc!