21038
a tema adott:)
-
Ricardo Snip #7066 Rigó, téged is látni?:D -
rigoletto #7065 Ez a Richie Hawtin - Minus Orange nagyon ott van... Sárándon az M47 parkolójában is megszólaltattuk párszor! -
Ricardo Snip #7064 egy új mix tőlem, hátha nem csak a classicnak éltek mind :)mert én se csak azt hallgatom.
íme: RICARDO SNIP - INDIA (2010.04.12.) -
#7063 candy girls -
#7062 De ez a Sharp mix.Nekem megvan az otthoni gepemen............ -
NightSoul #7061 na aki lemaradt a mostani classic partyról annak itt van egy új lehetőség 05.23. - Classic Party -
#7060 Esetleg valakinek ez meg van?
Audio Clipnél bele lehet hallgatni, Tommyboy kazin biztos hallottuk. -
#7059 Szerintem ez Sharp Boys mix, nem? Délután feltöltöm a zenét. -
fee fi fo fum -
#7057 Hali
Szép kis mix. Kérnék egyet : az "Alegria - Cuba Libre (Jeff Bounce & Tim J Remix)"ü számot. Előre is köszi.
Na nem csak ezért irok. Tegnap megvolt életem elsö és valószínűleg utolsó Carl Cox bulija.
Hát nem csalódtam az öregben, jól megmozgatott. Nem olyan zenéket játszott mint amiket mostanában a live mixeiben lehet hallani, hanem jó kis technot. -
#7056 Amióta az Eddás Pataki Attila lakodalmas zenével kezdett nyomulni,azóta ilyesmiken már nem lepődök meg... -
#7055 Nem sokszor fogtok ilyennel találkozni tőlem, egy techno mix: MrVinyl - My Technik
Download
Tracklist:
Ben Sims & Vincent Davis - Freaks (Sims Disin' All Freaks Mix)
Ben Sims - Manipulated (Adam Beyer Remix)
Alegria - Cuba Libre (Jeff Bounce & Tim J Remix)
Monica Kruse - Latin Lovers (Voodooamt Mix)
Misstress Barbara - Help !
Richie Hawtin - (A2) Minus Orange
Pressure Funk - Voices
Funk D'Void - Bad Coffee [Slam No Sugar Mix]
Fumiya Tanaka - Pitch Black
Cave - Plutonium
Latin Brainbashers - Latin Beach
Deetron & Samuel L. Session - Guepa Guepita
Mould Impression - Morgan's Bass
Danilo Vigorito - Pression
Pressure Funk - Pressure Theme (Percy X Remix)
The Vectif - The Tunnel (The Vectif Remix)
Marco Bailey - Karma (G-Force Remix)
DJ Misjah - Megaspoon
Christian Smith & John Selway - Move -
JoshT #7054 terrence parker live at viva house frau 1996
örök kedvenc. -
#7053 NBG - mickey and mallory -
#7052 rendes tőled, maestro -
#7051 Tessék
A Mickey & Mallory nincs benne. -
#7050 Erre ki emlékszik még?
Circulation - purple -
#7049 Hogy mióta kerestem ezt a nagyszerű remixet...
Club 69 Let Me Be Your Underwear Superstar Mix -
#7048 Mestereim, valaki feldobná nekem ide az
NBG- All or Nothing,
u.e.- mickey and Malloryt
és Angel Moraes- I Like It?
köszi előre is
-
#7047 Köszönöm az elismerést...
A Spectrum meg volt anno bakeliten,de egy gyenge pillanatomban elkótyavetyéltem,szerencsére "RockFm" nevű fórumozó kolléga kitűnő minőségben kárpótolt vele...
Ezúton is köszönöm neki ezt az mp3-at(is)... -
#7046 Az utóbbival (mix) majdnem én is így jártam, még szerencse hogy meghallgattam mielőtt feltöltöttem. Egyébként élvezetes a mix, az ismert zenékben nem csalódtam, amit nem ismertem azok közül a Spektrum tetszett. -
#7045 Teljesen jogos a megjegyzés,szoktam masterelni Gold Wave editorral,ez most a feledékenység áldozatául esett... -
#7044 A végén miért van olyan sok szünet?
Nem szoktad kicsit masterelni a mixeid, vagy legalább meghallgatni? -
#7043 Tetszetős lista, meghallgatom. :D -
#7042 Megint feltettem egy saját mixet,most inkább a house jegyében...
link
Tracklist:
01.Blue Room Project-Jezebel.mp3
02.The Soulship feat. V. Scott-Let's Rock (Novy vs Eniac Remix).mp3
03.Olav Basoki-Can't Hold Me Back.mp3
04.Basement Jaxx-Red alert.mp3
05.Sillicone Soul-Right on.mp3
06.Jark Prongo-Shake It (Club 69's Mix).mp3
07.D/A/C-Spektrum.mp3
08.Albert Vorne-Ares (Mac Zimms Remix).mp3
09.Attaboy-Solid State Business.mp3
10.Brutal Bill-Woman Of Angels.mp3
11.Budai & Vic-Mamacoosa.mp3
12.Dave Clarke-Shake Your Body.mp3
13.Didier Sinclair-Lovely Flight.mp3
14.Eddie Amador-House Music (Ian Pooley remix).mp3
15.Exhibit A-G Minor (Soul Avengerz Remix).mp3
16.Mr Jack-Wiggly World (Cool Dub).mp3
17.Norman-Metrum Reflex.mp3
18.Saccoman-The Recall (Picotto Answer Mix).mp3
19.The African Dream-All The Same Family (Awake in Work Dub).mp3
20.The Beginerz-History.mp3
21.Havana Funk-Ahora Si.mp3
-
turntable #7041 A szettbe való beledumálást úgy értettem, hogy a kiállásoknál szoktak alkalmanként beledumálni a dj-k. Ezt akár megnézheted jópár YOU TUBE-s videon, van olyan is, ami Ibizán készűlt felvétel..pl Carl Cox- nál is láttam ilyet, meg van még pár hasonló nagy név. De persze a többség csak a zenéjével szól a közönséghez, de ez se baj. -
#7040 Beledumál a mikrofonba,a "haluzós utazók" meg kifutnak a világből ijedtükben... -
#7039 "Egy jó dj jól tudjon dumálni a szetjei közben"??????????????
Hát én valahogy ki nem állhatom a beledumálnak a zenébe. -
#7038 nah, ezt most olvastam csak. Én is a Mom Endben és a Randevúban hallottam őt első alkalommal.
Kurva sokat nyomatta a Workaholicot, meg a twilight zone-t :)))))
the work work work work work work workaholic -
#7037 Hányszor regéltem itt Jutasiról én is.....
Kurva kevesen tudják, hogy itthon ő kezdte a témát, nem is akármilyen lemezanyaggal a tarsolyában...
már 91-ben hallottam őt olyan szettel előrukkolni, hogy megállt az egész diszkó, mert senki nem értette, mi folyik körülötte... -
turntable #7036 Jutasit hallottam 91-ben zenélni a MOM END nevű helyen. Itt még funky-t meg hip hop zenét játszott,aztán 92-től az elsők között kezdett el elektrónikus zenéket jtszani.. Ő is jó dj volt, de tényleg a csöndesebb-nem nagyarcú dj-k közé tartozott... Talán nem lett volna baj, ha egy kicsit vagányabb lett volna, sokkal többre is vihette volna. Egy jó dj tudjon jól dumálni a szettjei közben, mixeljen pontosan, építse fel jóla szettjeit és az se árt, ha tud minnél jobban scratchelni..és ehhez még kell egy "kis" gizdaság is. EZ a jó dj "receptje"....szerintem....de lehet, hogy tévedek -
turntable #7035 A Classic buli warm up dj-e milyen volt? Annak idején a High Life alsó-house szintjén nyomta a zenét, de aztán "szögre akasztotta a lemezjátszókat".. Ott egyébként jó zenét csínált én magam is táncikáltam a szettjeire. Így 10 év kihagyás után milyen volt? Nem volt "berosdásodva"? Nagyon bízom benne, hogy lesz még ilyen buli, mert van rá igény! Akik velem együtt jártak akoriban bulizni a mai napig nem felejtették el a bulizást, a mi parti generációnk még tudott bulizni, táncóni és élvezni mindent, ami a jó buli velejárója volt. A mai fiatalok többséga megfeszűlve táncikál és nem tudnak lazán bulizni. Akkoriban még lehetett szimpátia alapján is ismerkedni, mára már csak az rúg labdába a csajoknál, akiről azt sejtik a "libák" , hogy van zsetonja.. Talán a mai progi bulikban lehet még jó hangulatba botlani, a többi "trendi" hely csak a magamutogatásról szól és a lóvé+a gizdaság megy.. -
#7034 Jutasi Tamás tényleg egy méltatlanul ritkán említett "ász" lemezlovas hazánkban...Az hogy nem sokat emlegették azért is volt,mert így akarta,nem szeretett volna örökké rivaldafényben "bájologni"...Szerintem a magyar underground vonal egy ismertebb figurája ő,de mindig is megmaradt egy kicsit az "árnyékban"...
TommyBoy nem egy bulimat b@szarintotta el általam idétlennek vélt szettjeivel,Szelíd-en,Szegeden és itthon is voltam buliban ahol ő játszott,mixeinek 85-90%-át a klubok előtt ücsörögve töltöttem el mert egyszerűen irritáltak a zenéi...Mint ahogyan a fehérsapkás "izomtibi" image is...Szóval ő számomra nagyon karcsú mint lemezlovas,sosem értettem mit is csinál...
Ez "a tűzzel játszottam volna" ez viszont tetszik...Lehet azzal játszani csak nehogy megpörkölődjön az ember... -
Mein Kampf #7033 Hi. Megnéztem én is ezeket a youtube s felvételeket. Az én privát véleményem,Tommy ra lettem volna kíváncsi:(, Sterbi be nem csalódtam, szerintem iszonyú gáz,régen se szerettük:) Imi is csak a jéghegy csúcsát tette fel, amik már a könyökömön jöttek ki.
Egyébként szivesen ottlettem volna én is, még ha "a tűzzel játszottam volna" is...
Egyébként ,mint már mondtam nekem jutasi(94-97) volt a topdj, de már szegény nem lép fel többet sehol,végleg visszavonult. jutasi volt az a dj akinek a setjeiben a zenék 95 százalékát sose hallottad azelött más dj k töl, az igaz hogy nem ugy tálalta fel mint pl tommyboy , de nekem akkor is azok az ismeretlen és egytöl eggyig hibátlan acidhouse os 6-8 órás setjei voltak a kánaán! Becsukott szemmel megmondom a mixröl h az jutasi vagy nem:) jutasi után tommyboy(elöadásmodja miatt) és schulz(jozenék miatt) voltak még akikre szivesen gondolok vissza és hallgatom őket. -
rigoletto #7032 Hááát igen, kb. mostanra múlt el a fülemben a zúgás...Én is ott voltam (sajna csak egyedül) a Classic Party-n, és egyáltalán nem bántam meg!!Elég jó hangulatú buli volt, az egyetlen baj az volt, hogy marha sokan voltak, s nem nagyon volt hely. Tommyboy kezdett éjféltől, hozta a tőle megszokott színvonalat. Aztán Sternbinszky vette át tőle, house-al indított, majd átment trance-be. Nagyon összerakott, igényes szettet játszott, a végén majd elsírta magát. Őt váltotta Budai, aki tovább pörgette a népet, már aki ott maradt Sterbi után (azért voltunk bőven). Imi játszott szinte mindent a Techno-House Classics-ról valamint a Techno-logic Vol.1-ről és a Dj-mix Vol. 2-ről. Volt itt minden, mi szem-szájnak valamint fülnek ingere volt. Aki lemaradt bánhatja, mert aki itt volt, mindenki nagyon élvezte az estét, köztük én is. Még több ilyet!!! Éljen a Classic!!!! -
turntable #7031 Megnéztem a You Tube-s részletet a classic buliról, hát most már duplán bánom hogy nem mentem el...valószínűleg újra fiatalnak érezhettem volna magamat.. Úgy látom sokan ott voltak, nagyon jól tették.... Ha esetleg a szervezők is úgy látták, hogy érdemes volt ilyen bulit szervezni , akkor remélem összehoznak még ilyen partit és akkor ott leszek az tuti biztos..... -
#7030 http://www.youtube.com/user/salesyl#p/u/3/dFxpMBKhgT0
http://www.youtube.com/user/salesyl#p/u/2/PNbP5wo7Qfg
http://www.youtube.com/user/salesyl#p/u/1/M2RwmGZHT-o
http://www.youtube.com/user/salesyl#p/u/0/zCHJaiA3j0Y
még ezeket találtam -
#7029 Már van egy kis részlet! -
turntable #7028 Hello UBL..részben egyetértek veled. Azért Sterbynek is voltak régen jó szettjei, ill mixlemezei. De ezek inkább a régiek közül voltak, az elmúlt 8 évben nagyon gáz Sterby...pedig nagyon tekergeti a Pioneer effektgép potijait..Régebben nagyon jó táncólható "pumpálós house-t" játszott, az jó volt..még a trance mixeit is meghallgattam, bár a trance annyira nem jön be.. Budai "mestert" én is nagyra tartom, jó húzós bulikat tudott csínálni..de azért Carl Cox "bátyánk" nyomába se érhet, ha techno-ról van szó. Tommyboy-ról annyit, hogy tud jó szettet is csínálni, de volt sok olyan mixe, ami nagyon "elvontra" sikeredett és szerintem csak Ő élvezte igazán, a közönség inkább csak tipegett-topogott rá. Viszon remixerként jó a pali.. A Classic partira elhívhatták volna Shulcz-ot is , szerintem ő a legjobb technikailag és a trükközésben. Nagyon jól használja a lemezjátszót "hangszerként" is..jó a dumája és laza pali. Megvan benne a jó DJ három fő jó tulajdonsága: jó scratch technika, jó duma a parti közben és jó mixelési trükkök.. -
turntable #7027 Sajna nem tudtam tegnap elmenni a "Classic" bulira..pedig szerettem volna. Jó lett volna újra hallani a régi muzsikákat és újra érezni a régi "bizsergést" ... Nem tudjátok véletlenűl, hogy audio vagy videó formában rögzitette-e valaki ezt a Classic partit? Ha már élőben nem tudtam ott lenni, legalább így átélhetném ezt az élményt.. Ha esetleg valakinek meglessz ez az anyag hangban vagy videoban esetleg, akkor ide feldobhatná..szerintem nagyon sokan megnéznénk, ill. meghallgatnánk.. Nagyon jó volna..... Van köztetek olyan, akinek a Club Speed-ben játszott zenékről van listája? Nekem már megvan jópár, de sajna jópárat nem tudok megszerezni-letölteni. Az ok egyszerű nem tudom a címet és az előadót, csak a zenét ismerem meg azonnal. Előre is köszi!