House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudom volt e (és igazán se nem house vagy rave), de aki szereti a pörgõsebb zenéket annak kötelezõ

http://rapidshare.com/files/201637742/Ultrasonic_-_Annihilating_Rhythms.rar

http://rapidshare.com/files/201629743/Ultrasonic-Tekno_Junkies_92-94.zip

Semmi más, csak melódiák

techno rob
ÚÚÚ baszus,ne is mond!nagyon sajnálom hogy kihagytam!rég nem voltam már partyn,erre gyúrtam,és tessék!egy rohadt <#gun> vírus! :-(

szedem össze és feladom 96-2002 ig lol

VinylToy
Igen az jól jönne, én is szeretem, igencsak hasonlít Sil - Come Togetherjére. 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Hello Crew!

Van valakinek elfekvõben pár 1996-97-98 körüli Freee magazinja?
Jó lenne track gyûjtés céljából! Top 10, House-matic lista, és kazi tracklista is volt benne.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

hi

én is kérdeznék valamit :-)
Andrew J. 2. ezüst mixkazi B oldal kb 17 perc a Green Velvet után
nem ugrik be esetleg valakinek?
Fatboy Slim
és ki fog dolgozni? 😊)))

addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér

köszi ...::: s t c a l :::...

thestcal
Jelenleg DC-n. Mindjárt leszek sls-en is csak lecserélem ezt a klienst ami most van. stcal néven találtok majd meg ill. DC-n mistcal, stcal néven. Igyekszem megosztania a classic dolgaimat. Bár 80%-a tõletek van. Még nem volt kedvem elõhalászni és felmásolni a cd-ket.

Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.

beszéljünk Clark urral... akkor ....
sls-en vagy..... ??!
thestcal
Igen! Onnan kéne a 2. verzió. De az az igazság, hogy nagyon fázok az ilyen fizetõs oldalaktól.

Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.

hi
nekem megvan a keresett mixed....
eric powell-t sztem innen csak : (elég rég keresem)
http://mp3xclusive.com/release-eric-powell_-_phunked-up-mp3-0x21e24.html
thestcal
Ez nincs meg vkinek?: Eric Powell - Phunked Up. DJ.Clark - Pumpin' Mix mixén hallottam elõször. Elõszeretettel beilleszteném a most készülõ pumpin mixembe...

thestcal
1xtrafabio: "juj 40:05 nél mit huzzz_???? legelsõ szám is kéne..."
Az elsõt nem tudom. 40:50-nél: Gardeweg - I Can't Take It (azt nem tudom milyen remix, de nem az eredeti)
http://www.discogs.com/search?type=all&q=Gardeweg+-+I+Can+Take+It&btn=Search

Fatboy Slim
Ezek a Dance Nation-ek nagyon lassan jönnek és nagyon kevés embernek van meg Soulseeken....

addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér

djbaloo
Üdv. mindenki! 😊

Nem tudom, mennyire illik ebbe a topikba, mindenesetre remélem, örültök majd neki:

VA_-_Real Rave Classics-2006-KLF

Méret:
128 MB

Tracklista:
01. Jam and Spoons - You Gotta Say Yes 03:59
02. Dune - Hardcore Vibes 04:22
03. Mega - Lo Mania - Close Your Eyes 05:14
04. Cherrymoon - The House Of House 03:04
05. RMB - Spring 06:15
06. Loving Loop - Listen To That Fat Bass 03:54
07. Commander Tom - Are Am Eye 03:26
08. Code 28 - Feel My Desire 04:22
09. Gary D and DR Z - Living On Video 06:10
10. Hitch Hinker and Jacques Dumondt - A Ne 03:30
11. Jens - Loops and Tings 03:49
12. Sunbeam - Outside World 05:44
13. DJ Mellow-D - Symphony Of Brotherhood 03:43
14. Cocooma - Virtual Experience 03:49
15. Nexxus - Inital 05:18
16. Axis - So In Love 03:21
17. Yves Deruyter - Calling Earth 03:21
18. Niels Van Gogh - Pulverturm 03:53

Link:
http://www.sendspace.com/file/r36j5h

Enjoy!

Sötétedés után kitágul a világ

lezli82
szevasztok keresném ennek a zenének a címét aki tud valamit ,azt meghálálnám!overdrive
szerintem dj sandy vs.housetrap-overdrive ,,csak nem tudom milyen remixben és nem találtam sehol.

juj 40:05 nél mit huzzz_???? legelsõ szám is kéne...

aki tud hozzá tracklistet...
andrew j. - fehérbársony mix
http://www.sendspace.com/file/3zwvrr
kellemes hallgatást .D sztem ezen lesz bata amit keresel..

lol minden kazit bekajál a decked ? 😄

a 2.th ezüst , a 4.th fekete , amit felteszek az fehér bársony, és keresek egy kék bársonytokost ami nincs+ , a többi nemtom mien tokba volt

nemtudom mire gondolsz batanfacudo , annyit mondhatok sztem ez a legjobb mixkazija andrew j nek, engem az elsõ szám érdekel nagyon és a bé végefele 1.
teszem felcsak lassu:

Status: 120.68MB of 158.30MB
Time Left: 00:38:15 (at 16.78 KB/Sec)
Elapsed: 02:02:56

vmelyik andrew j-n van ez az énekbetétes zene "all the system run aground, n'aground n'aground 'naaground...és újból..." ez eredetileg egy pointer sisters számból van, illetve daft punk vs. pointer sisters - undergroundba ugyanez a vágott téma van, a teljes nótát pedig újra énekelte Ultra Naté is mostanság - Automatic címmel. Na ezek csak segítségek lennének hozzá, nekem az Andrew J-s kell!!
Vinyl, Lemon kolléga és a többiek??? tudtok segíteni ? 😊
1xtrafabio: 2.at az ezüstöt én feltoltam, megvan a negyedik is az nemtom melyik, ha fehér és a kék ami neked meg van nem a negyedik akkor teljes lesz a paletta, meg tolom én is majd fel, amint sikerül kiszedni a deckbõl.
zozó szerint kitapostam a belét szegény fórumnak,télleg sry
remélem a Fehér-Bársony mix Andrew J val jóváteszem...
töltöm fel.

sry ha van admin törölje :S

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá de fazsa a Fehér Bársonytokos Andrew J lole........
-ss bányászok kibányászhatják a kincsesbányábol töllem !!!
tyûûûûûûûûûûûûûûûûû de isteni , áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
sry

megvan....! sls vagy.... ??!
Sajna, nem tudok segíteni, de nekem is bejön. Mint mindegyik, amelyik tetszik neked, Vinyl bátyám...
Na, akkor majd én tartok egy kis beszámolót. Mi este 10-kor indultunk kocsival Pestrõl. 1-re értünk oda, pedig hajdú-biharban erõsen havazott, hogy csak 80-nal tudtam menni. Mikor bementünk, már Newl zenélt, az õfajta techno zenéit (amiket én is szívesen hallgatok) igényes mixelés mellett. Fél négyig volt, akkor jött utána Zsíros, csodálkoztam is , mert õ elvileg este 10-tõl zenélt 2-ig. Hát a ruhatárosok mondták, hogy Igor Do'urden a nagy hóesés miatt nem tudott jönni. 6 felé jött Andris is (Schmidt) és onnantól meg ketten zenéltek. De hogy!!! Pár zene az elhangzottakból a teljesség igénye nélkül: The High Tech Child - Tribal Storm, X-Connection - Funky Drive (ezen kettõt már megszoktam, hogy játszák itt :-D), Green Velvet - Destination Unknown, Laidback Luke - Save Da Flava, Hmc - LSD, Energy 52 - Café Del Mar (Nalin & Kane mix). Ezek 9 után mentek, szóval nem tudom 1xtrafabio kollégáék mikor dekkoltak a parkolóban, de ezek a zenék mentek. Nem gyõztem ugrabugrálni a tánctér közepén, olyan jó volt 9-tõl!!! 13:20-ig tartott a party. Nekem felejthetetlen volt... Zsíros is ott ökörködött, Andris (DJ.Schmidt) meg hozta a szokásos formáját, amitõl Sáránd az Sáránd. Amitõl nekünk megéri Pestrõl lemenni oda...Ez sztem mindent elmonbdott. Aki kihagyta, bánhatja. Kurva jó volt.....
thestcal
Egy ilyesfajta techno mix nincs véletlen vmelykõtök vinyóján? Vagy link is jó lenne. Ezt is régóta vadászom:
Pascal F.E.O.S. - Gazometertraxxx Vol. 13 - Tribute To Gazometer

1xtrafabio... parkolóig jutottál...., csak..., hááát szégyelld magad... 😄 lol
thestcal
Nekem a Dee Zone Traxx 2 van meg, még eredetiben vettem meg, ha érdekel ezt elég jó minõségben el tudom juttatni hozzád!

csaó bata
valahol láttam, de nemtalálom a linket, keresem...

Egy ismerõsömnek kellene, nekem is megvolt, de már nem emlékszem, egyúttal már én is kíváncsi lennék rá... DEE ZONE TRAXX ha valakinek megvan esetleg...
Sypho
Köszi ! Leccgo! <#nyes>

Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL

SpeedXHUN

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

VinylToy
Köszi, de hallgasd meg hogy ez nem az 😄
Az eredeti nekem is meg van 😄

Nem mentünk be, csak kivittünk 1 havert,nemugyvoltam készülve sajna...
zene faithles - insomnia , t hallottam ,és olyan classic technokat amiket nemvágtam ,nekem amugy nemtünt classic nak lol...

Sypho
Hello! Tegnap éjjel meló közben bele-belehallgattam egy Hamvai PG mixbe az egyik rádió mûsorán. Ebben a szettben volt egy house nóta amiben a vónóshangszerek erõsen domináltak (ezt a Hamvai gyerek konferálás közben meg is jegyezte). Ha valaki ennyibõl sejti mirõl van szó és ismeri ezt a nótát az dobhatna egy linket! Nagyon megköszönném!<#taps>

Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL

techno rob
és?sokan voltak?zene?be se mentetek?

parkolóig jutottunk sárándon 😊 az épûlet mögött a parkolónál nyitva van általába 1 nagy ablak,ahonnan mindent látsz, még az autóbolse kell kiszállni lol... érdekes volt...

techno rob
Várom az m47 klasszik party beszámolót!Sajnos péntek reggelre ágynak nyomott egy rohadt vírus,és így kénytelen voltam kihagyni :-((

Vinyl ezt neked küldöm 😄 kék Tommyboy on...

Fog,The - Been A Long Time (original)
http://www.sendspace.com/file/a53dj8

VinylToy
Várom a megfejtését a számnak!

Köszi a segítséget. 😄

thestcal
Ezzel most nem tudok betelni:
http://www.discogs.com/Deep-Dish-vs-Doors-Stormy-Dance-Remix/release/474394
Deep Dish vs. The Doors - Stormy Dance (Tommyboy Remix)

B.B.E. - Games

Tracklist:
1. Tales of history (3:49)
2. New romantic (6:17)
3. Symphonic paradise (6:02)
4. The bar the audience and the bird (0:57)
5. Le grand theme (Ouverture No 6) (3:21)
6. Seven days and one week (4:29)
7. Universal flash (2:02)
8. Flash (3:57)
9. First level (Le bapteme) (1:25)
10. Cosmos (2:47)
11. Desire (3:51)
12. Aquatic nebular (1:33)
13. Freetime (4:32)
14. Le nouvea monde (2:32)
15. Rock in the sky (3:55)
16. Second level (La confirmation) (2:13)
17. Exit (8:19)

http://rapidshare.com/files/200499424/BBE_-_Games.rar

Semmi más, csak melódiák

renton80 & 1xtrafabio :-)

a rangot megkaptátok, bár az elsõ az mixbõl van de a másodiknak is furin van vége