21038
a tema adott:)
-
#7626 Én a Loveboots-ot imádom a mai napig, Sylvie előszeretettel játszotta, remek felvétel szerintem. Anno a Water Wave Schulz kaziján is szerepelt, tényleg elkommerszesedett, de ettől függetlenül jófajta szerintem. -
#7625 Hallgassátok meeeg!Hátha:-) -
Mein Kampf #7624 köszi fatboy, '94 jo év volt.:D -
#7623 Magnódeck - rca-jack kábel - számítógép line in bemenet.
Zeneszerkesztő program: Sound Forge, Goldwave, Audacity.
Másik lehetőség elküldöd olyannak aki megcsinálja, például a "fábiógyerek" ilyen volt :D -
#7622 Na csináltam egy talán jobb és hosszabb felvételt!Tuti valami feldolgozás!! -
Mein Kampf #7621 ascii
mielött leirsz valamit gondold át elöbb:D attol hogy neked nem tetszettek anno(nekemse)a fatboy linkei , attol még azok telibe classicnak számítanak. kérdésedre válaszolva az elkészülésük évjárata teszi öket klasszikká. Utolsó kijelentésed is meredek számomra, nem kell megálnia ma is a helyét a klassziknak, akármien fos zene is klasszikusnak számít ha elég régi már. béke van.
-
#7620 Na csináltam azért egy elég rossz minőségű felvételt!Talán ez segít?!
Már vagy 15 éve keresem:-) -
#7619 Sziasztok!!
Van nagyon sok féltett régi kazim!!
Ma elővettem mindet(kb 20 cipős doboznyi,műsoros és felvett)!Megtaláltam azt a zenét amit mindig nagyon szerettem volna!
Olyan kérdésem lenne hogy kazettáról hogy tudnám gépre vinni a zenét??? Amit megosztanák veletek mert ti tuti hogy tudnátok segíteni!!
Milyen progi kellene és a menetét hogy mit csatlakoztassak hova?!!
Egyébként a szám egy jó tiprós muzik ami kicsit rockos feldolgozás(country-s beütés van benne)és végig egy eltorzított hang beszél,ismételget benne!
Előre is köszönöm a segítségeteket!!
Üdv -
rigoletto #7618 Ezt én is nagyon szerettem!! -
#7617 Mein Kampfnak ajánlva, a hőskorból....
Plexus - Autoshutter -
#7616 hol ölelik át ezek a classic house kategoriát fatboy slim? Ezek ma is és anno is a stilus szégyenei voltak ... klasszik ház fogalmába beletartozik az is azon kivül, h nosztalgia, amik ma is meg tudják állni a helyüket! -
#7615 Skanky - Where is my Money -
#7614 meg ezek is ilyenek voltak
Love BootsPart II -
#7613 ezt is kedveltem, bár nagyon populárisra sikeredett anno
Mark van Dale - Water Wave -
high life #7612 AZ összes feltöltésem él cs a data jo szokása szerint ujitott tehát a link végéröl a html -t törölni kell ez minden datás feltöltésre igaz. -
rigoletto #7611 nézegettem ezt a rave olimpiás videót a youtube-on, s ez ragadta meg a figyelmem: .... De jó is lehetett... -
#7610 Íme:
01.andrew_grant-molly-emf.mp3
02.Terry Lee Brown Junior - Outback.mp3
03.the_timewriter--reachin_out_(dave_spoon_mix)-dh.mp3
04.soda_inc._-_tropicana_(pure_plastic_dub)-emp.mp3
05.Lukas Greenberg - Relations.mp3
06.Future Funk - Black classical music.mp3
07.The Timewriter - Lion steps.mp3
08.Phunk Diggaz - Silverlights.mp3
09.jon_silva_-_lovin-emp.mp3
10.Fonka Delix - My life.mp3
11.babak_shayan_-_believer-emp.mp3
12.tan_atalar-trip_to_anadolu__original_mix.mp3
13.phunk_diggaz--whispers-dh.mp3
14.future_funk--funky_clave-dh.mp3
15 The Timewriter - So Free (Sasse Remix).mp3
-
#7609 ez tényleg kurva jó
ez is vhol meg volt nekem, de tökre elfelejtettem ezeket
mega thanks -
#7608 köszi haverok, sokadszor segítettetek
de rég hallottam ezt a tracket -
#7607 tracklistet kapunk? a The Timewriter - Reachin' Out (Dave Spoon Mix) előtti zene bejövős! thx -
#7606 Készítettem egy DeepHouse alaptémájú mixet pár hete...Akit érdekel,leszedheti...
link
-
#7605 Köszönöm mindenkinek, most nem állok valami jól, de június 30-ig még van idő, mindent elkövetünk, köszi mégegyszer, és többet nem írok ezzel kapcsolatban a topikba, kérem ti se tegyétek.
Szép napot! -
#7604 Kolléga ott a 92. -
#7603 Kolléga!91.-nek szavaztam.SOK SIKERT! -
Sys32 #7602 Az biztos.....Szét pörögtem magam rá az arénában!:) -
#7601 Fú basszus!Még erre is nyomtuk az arénában! -
#7600 Disco fans
Egy igazán régi rave muzsika!
-
#7599 Megtörtént!
A 90. szavazó voltam pont!De úgy látom van 1-2 vetélytárs,na kíváncsi leszek össze jön e!Figyelemmel követem,és ha kell még akkor valahogy összehozzuk a szavazatokat!
-
#7598 Május végén csináltuk meg...Nagy munka és igencsak költséges,még akkor is ha az ember csak egy picikét emeli feljebb a nívót a "minimáldizájn"-tól... -
Sys32 #7597 Itt egy klasszikus mix a house kedvelőknek.
Link
Sys - Mix FM Classics Live 2010.06.21.
Tracklist:
1. Joe Montana - The Classic Pt 1
2. Big Moses Feat. Kenny Bobien - Brighter Days (Groovylizers Moody Dub)
3. Lovebeads - This Is The Only Way (Mousse T's Raw Mix)
4. Jay Williams - Testify (Mousse T Remix)
5. Byron Stingily - Get Up (Mousse T Extended Mix)
6. Phunkie Souls - Tha music (Knee Deep club mix)
7. Pete Heller - Big Love (Dronez Mix)
8. Ambassadors Of Swing - Hard Runnings
9. David Alvarado - Dub Plate No 2
10. Azymuth - Jazz Carnival (Space Jazz Mix)
11. Johnick - Johnick Theme A1 -
greyloop #7596 Én is szívesen szavazok, azt hiszem jövök már neked eggyel azért a sok frankó mixért
Nos a korai Kontor mixek jók voltak, később felhígult a mezőny... -
#7595 Ha benevezel biztos hogy fogok szavazni én is. Egyébként nem elvárás csak azért mert néha töltöttem fel ide zenéket, egy kérés volt, aki megtette annak köszönöm.
A Kontor-ból az első ötöt letöltöttem én is, akkor még voltak jó mixek. :D -
#7594 Ha benevezel ilyen játékba, én is szívesen szavazok, egyébként nem elvárás senkitől, csak mert néha töltöttem fel ide zenéket, csak egy kérés volt, aki megtette annak köszönöm.
A sorozatból én is letöltöttem jó párat (1-5), az elején még voltak jó kis mixek.
-
greyloop #7593 OFF: Az én fürdőszobámra is ráférne egy kis felújítás, mivel egy kommersz panelshower :-D
On: A minap a Kontor Top of the Clubs Vol. 4-hez kerestem linket és megtaláltam a sorozat darabjait 1-től 20-ig. Lehet, hogy imitt-amott kommersz, de szerethető, hallgatható.
Top of the Clubs 1-20 -
#7592 A lényeg hogy egy ember egy email-lel szavazhat, a családtagjaitok viszont szintén szavazhatnak másik e-mail-lel.
Köszi mindenkinek. -
pitymallat #7591 Holnap majd én is szavazok 4413-ra. Mehet több ímélcímről is ? -
pitymallat #7590
http://pureclubclassics.blogspot.com/
Holnap majd én is 4413-ra. Mehet több ímélcímről is ?
-
#7589 regeltem egy másik mail-t is... elfogadta a 79-est...
na, vinyl akkor még vagy 5 mail címet beizzítok! időm van! -
mail vagy IP alapú? -
rigoletto #7587 Én is letettem a voksom. Két éve lógok ezen a fórumon, s rengeteg jobbnál jobb régi zenével ajándékoztál meg. Ennyit minimum megérdemelsz...