House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zagar
Köszi.

zagar
Várjuk nagyon...

Dundidio
Csak JetAudio!!!

A legjobb...<#eljen>

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

Fatboy Slim
A Mazzo sorozat egyébként Hollandiában olyan Club (volt) mint UK-ben a Ministry, vagy éppen nálunk a Speed. Évente többször is adtak ki válogatást azzal a különbséggel, hogy ez nem holmi gagyi kazikra jött ki, hanem rendes CD.kre
A 90-es években egy akkori cimborám ajánlotta a klubot, elkezdtem gyûjtögetni, és nem csalódtam bennük.
A sorozat egyes darabjait igen nehéz beszerezni manapság, de amit megkaptam, megosztom veletek.

addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér

hát, én is Winamp párti voltam, de mivel a kocsog Apple termékek nem úgy mûxenek, mint egy sima usb kulcs... csak iTunes-szal lehet másolgatni, azóta uninstall... most meg már annyira mexoktam Tunes-t, hogy sztem egyik gépem sem fog winamp-ot látni egyhamar...

Media Player-t viszont felettébb rühellem...

ja, találtam egy aranyos blogot!!! ->

http://classicmixes.blogspot.com/

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

thestcal

Mivel talán én jutottam hozzá leghamarabb fatboy slim barátunk által a lentebb említett ritkasághoz...

DJ. Cellie - Mazzo Mixup (1998)

01.- Humate: 3:2 (Digweed & Muir's Bedrock Mix) (9:09)
02.- Arrakis: Medusa (Part Two) (Evolution Dub) (6:34)
03.- Viridian: Sunhump (Mijk Van Dijk Remix) (7:27)
04.- DJ Gogo: Sequenza (Vers. 2) (5:49)
05.- S.O.L.: Pollenflug (5:35)
06.- X-Cabs: Cut To Zero (5:29)
07.- Christopher Lawrence: Shredder (5:08)
08.- DJ Cellie: Can You Hear It? (5:21)
09.- Don't Stop (3:44)
10.- Snakemen: Medicine (Gobiman Mix) (6:04)
11.- Soulful Distortion: Silver Bullit (6:03)
12.- Nüw Idol: Free (6:07)
13.- DJ Angelo: Do You Like The Way It Feels? (4:58)

Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.

thestcal
Én sem használom ezt a funkcióját. De arra kiváncsi lennék, hogy miért nem szeretik sokan a winampot? Én ezt használom amióta csak gépem van.

Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.

isten vagy!!! THX!

#4643 sajna ezt a lépést csak iTunes-ban tom elgagyogni... /winamp már egy jóideje felejtve.../
ID3-at keresd...

Fatboy Slim
A technikailag képzett kollégáktól kérdem, hogyan lehet a Winampban olyan letöltött anyagokra albumképet beilleszteni, amelyeknek nincsen albumcíme, vagy éppenséggel semmi bejegyzés nincs a címén kívül...

Fatboy Slim
nyomjad
lesz egy pár cd-m, amiért pénzt adtam, és külföldrõl vannak, és csak veletek fogom a SS-en megosztani. az lesz a kérésem, hogy ezeket ne toljátok fel fájlcserélõ portálokra
Fõleg a már említett Pete Tong féle Essential Selection albumokról van szó

thestcal

ha vkinek vhol porosodna, akkor pls... /ma jutottam el a mixmag gyûjteményemig, és a Winter Warmer-rõl ez volt anno 2002-ben az egyik legnagyobb favoritom!/
Puretone - Addicted To Bass (John Creamer & Stephane K Mix)

thestcal
A sebesség változatlan, lassan, de biztosan jön (ha erre gondolsz). Engedelmeddel feltenném sendspace-re, így a többieknek nem kell várniuk. Sok zene ismerõs róla, kösz szépen!

Fatboy Slim
Mester, bocsi a reggeli kavarért. Éppen beléptem megnézni hogy tudok-e tölteni munkába indulás elõtt, de aztán le kellett lépnem
megegyeztetek a dolgokban?

thestcal
Az eredeti music is the answer-t nem Danny Tenaglia követte el? Talán ennek kellene a remixeit keresni (persze lehet nem kevés van, ebben a verzióban még nem hallottam). Az az "elektro szerû" is nagyon ismerõs. Ez is egy remix. Megvan az eredeti, de nem jut eszembe se az elõadó se a számcím...ha felébredek biztos beugrik.

Fatboy Slim
Újabb nagy beszerzése, a SoulSeekre feltettem. Töltsétek, kurva jó trance, 13-ból 8 techno himnusz.
Mazzo Club Mix Up by DJ Cellie

Ezt a két zenét biztos be tudjátok azonosítani, és feltenni ide: Music is the answer - ezt Tommyboy sokszor játszotta, de én nem találom sehol sem ezt a remixét, pedig igen jó
electro szerû - ez meg eléggé ismert zene, nem éppen klasszikus, de nincs meg nekem s kellene.
Köszönöm mindenki közremûködését elõre is!!!
Dundidio
Na meg egy NBG lemez:

NBG - Kinetic Energy.mp3
NBG - Universal Dub.mp3
NBG - Universal Love (Club Mix).mp3 <-az egyik legjobb zene ami létezik számomra!

http://www.mediafire.com/file/y4dtm0mtmh4/Natural Born Grooves.rar

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

Dundidio
Egy Dave Clark korong így vasárnap délutánra:

Dave Clark-No One's Driving (Chemical Brothers Mix).mp3
Dave Clark-No One's Driving.mp3
Dave Clark-Wisdom to the Wise (Robert Hood Mix).mp3

http://www.mediafire.com/file/uhjlmxqnzwi/Dave Clark.rar

Örülnék, ha meg is osztanád velünk ezt a maxit, mert ez a 2 perc bár igen jó, de nem elégített ki teljesen...
Nálam meg egy ilyen hármasfogat lenne: The High Tech Child - Tribal Storm, Green Velvet - Flash és D-Tune - Burning Down. Dehát ízlések és pofonok...
nyugi s t c a l 😊. ez az én maszek véleményem volt a millenium rol.
De mint látom nem csak én érzem így 😊
ahány ember annyi ízlés és ez így fasza 😊
továbra is tartom magam a #4622 gondolathoz...
😊 az hogy legmegharározobb zene az tudod mit jelent? mindenkinek mást, illetve a bevételt belölle 😊)) a jó zenét nem szavakkal mérik , hanem eladás szempontjábol. Namármost mivel én vok annyira olyan hogy amit sokan szeretnek az nekem nem kell, és ezt éreztem már akkor a BBE.Greece2000.Robert Miles mikor elösször meghallottam öket,nemakarok ebbe belemélyülni de én így érzem,sok ilyen zene van, és nekem biztoshogynem ezek a korszak legmeghatározóbb zenéi. Sokkal inkább Father & Professor - Housematic e vagy Paperclip People - Throw ja 😊 !
De ez is az én maszek befordult véleményem, és az is hogy majdnem ebbe a korszak legmeghatározobb csapdába esett a Samba DiJanero és a Faithless - Insomnia is mikor már a végén a petõfirádiobol is ez szolt 😞 iconyat gagyi remixekben lol. Valahová ide rangsorolom a hármasfogatot is (BBE.Greece2000.Robert Miles).
És P E A C E jaja. 😊

Dundidio
Még egy Emmanuel Top-ra mixelt Mousse T. illett volna rá...<#crazya>

Dundidio
Véleményem szerint ez a mix akkor is olyan mint a "lakodalmas okádék"...Van benne mindenféle ami külön-külön egész kafa lenne,de így együtt rémesen undi...<#hehe>
Nem beszélve a sorrendiségrõl...Összevissza,ahogy esik,úgy puffan...

Borzalmas!

Oldies But Goldies Vol 31

Tracklist:
A.T.F.C. feat Lisa Millett - Sleep Talk(Junior Jack Club Mix)
Basement Jaxx - Red Alert (Club mix)
Brothers Love Dubs - 1-800 Ming (Rui Da Silva Remix)
Congasquad - Icky chicky (Richard Grey rmx)
Dave Clarke - Southside (Dj Sneak remix)
D'Menace - Deep Menace (Spank)
Fellowman - Feels like running
Ian Pooley - Celtic Cross
Mac Zimms - Make Me Wanna
Ruff Drivers pres. Arrola - Dreaming
Soul Providers - Rise
Whirlpool Productions - From Disco to Disco

http://rapidshare.com/files/207317099/OBG_Vol_31.rar

Tech-lover vol 9

Tracklist:
Ben Sims - Oblivion (Smith And Selway Remix)
Bryan Cox - Set It Off (Joey Beltram Road To Destruction Remix)
Daniel D - Modern Disco
Dave Clarke - Compass
Fusionmen - Tri-phase
Green - Poison
Henrik B - Kompressorkanonen
Hoschi - Is What It Is
Koenig Cylinders - 99.9 (John Selway acid remix)
Model 500 - The Flow (Underworld MK.2 Remix)
Nick Beat - Technodisco (Heckmann Remix)
Samuel L. Session - Central Afrique
Samuel L. Session - Psyche part 1
Secret Society - Stolen (Smith And Selway Remix)
The Spider - Body Rocker (Speedy J Remix)
Wasserman - Manson soup

http://rapidshare.com/files/207323411/Tech-lover_vol_9.rar

Már régen frissítettem :-D

Semmi más, csak melódiák

thestcal
...
p e a c e!

thestcal
Ez a mix kibaszottul nem arról szólt, hogy újat mutasson Schulz! Nem azt hivatott bemutatni, hogy mennyire is tud zsonglõrködni. Ha vetsz egy pillantást a címére akkor talán leesik: house* matic millennium (best of 1990-2000). Tehát inkább egy válogatás lemezrõl van szó, amit összemixeltek. Mivel e két lemezlovas jeleskedett akkor legjobban ebben a mûfajban hazánkban, ezért nem véletlen az sem, hogy õk mixelték. Ennek az overground / underground szarságnak semmi köze a koncepcióhoz, mellesleg sehol nem láttam a borítókon, hogy ez underground címszó alatt készült volna. Az általad említett B.B.E és Greece 2000 korának legmeghatározóbb darabjai. Robert Miles sem véletlen került fel a lemezre, annak a zenének igenis ott a helye. Meggyõzõdésem, hogy nagyobb rálátása van 10 év klasszikusaira, mint neked vagy bármelykõnknek.

Fatboy Slim
A foris mixekkel kapcsolatban egyetértünk

Sziasztok!

Keresném storm-we love címû számát a video edit verzióban.
Ha valakinek megvan, légyszi tegye fel! Köszike!<#worship>
a millenium mixe az a mix lol szerintem ahol semmi ujjat nemmutat schulz csak olyan zenéket tesz fel amik nem is rá illenek,kivéve a la tour - blue t , a B oldal meg már teljesen overground volt(BBE.Greece2000.robert miles)nevetséges😊Amióta felvette a dan von nevet teljesen elvesztette eredetiségét magyarul kitisztult , máshogy látta már😞 >>> a fortunás mixeinél nincs jobb!!!

s t c a l
a nevében is benne van ebédhez van készítve , nem pedig kivagyok mivagyok ra.
schulz ezt már megtehette akkoriban 😊

Fatboy Slim

Fatboy Slim

A klasszikus sorozat eme két nagyon régen elvesztett darabját pótoltam be. Isteniek

Fatboy Slim

Fatboy Slim
Annak meg aki kefreste a Klubbhopping "clubos" változatát, erre gondolt

Fatboy Slim
Klubfejek - Mágnes

rettenet minõségben, emlékeztetõ gyanánt

Fatboy Slim
Egy nagyon rendes pali vagy te

köszi szépen

thestcal

Nem sikerül a mediafire...akárhányszor akartam még oda feltölteni pár százaléknál hibát jelzett. Maradt a sendspace.

Dan Von Schulz - House*Matic Millennium (best of 1990-2000) -CD2

techno rob
Nem olyan régen sikerült beszerezni ezt:

http://www.discogs.com/C-Groove-DJ-Hypnotiko-3/release/173065

Cj groove dj - hypnotiko (intro)

Remélem ízleni fog nektek!<#circling>

techno rob
Sajnos nincs meg!De a hypnotiko érdekel?

thestcal
Oké, megy fel mediafire-re! Így egyszerre is tudjátok szedni, mert soulseeken problémásabb az 50kbps sebességem.
plase wait a few minutes...

Fatboy Slim
nem baj, nem sietek

Fatboy Slim
Eloindítom akkor
egy mix a SoulSeekend kb 4 nap

Nem ismerem, de nem rossz fajta!
thestcal
Igen, megvan a Schulz. 320kbps-be ha jól emléxem. Gyertek soulseekre vagy ha problémás akkor feltöltöm vhova.

Fatboy Slim
Az utóbbi Schulz mix (house*matic millennium) meg van? esetleg másnak? szeretném aztat én is

techno rob
ez jöhet ha megvan fullban <#eljen>

fatboy slim
a jaydee rhythm masters féle verzió a a Budai 1es mixlemezének 1 trackjével kezdõdik (C Groove DJ* - Hypnotiko 3 (MBG Aural Intro)) <#awink>
techno rob
Selected Works - Pimphouse

Ez is nagy zene!Ismeritek?

Itt bele lehet hallgatni

techno rob
Köszíííí!

És ehhez mit szóltok? Ez sem rossz darab!<#nevetes1>Lambda - Live Together (Club mix)