21038
a tema adott:)
-
Mein Kampf #8226 nemtöltök le semmit pro , csak technorob és vinyl mixeit ha lesz még olyan :DDD -
Mein Kampf #8225 :D ti jólkészvagytok egyébként :D én már mondtam hogy gagyik a mixei, nemakartam vele megsérteni, de látom nem is lehetne :D egyébként a zene minőségét, elkell fogadni olyannak amilyen, ezek régi lemezek és kazetták, nekem vannak olyan zenéim amik elég zajosak már de megvan a gépen és már nem kopik tovább. röviden nem a minőség a lényeg hanem a zene, az igényes zene. -
Mein Kampf #8224 mekkora zene ez rob Hy!!! jutasi ugrik be róla azonnal. thx -
#8223 Egyetértek...én sem haragszom senkire... -
#8222 Nah,akkor erről ennyit,folytassuk a klasszikusokkal... -
#8221 Te hülye, már évek óta eladtam a cuccaim, ezt kölcsön kaptam tavaly a dj verseny miatt.
Bérelni szoktam, mikor szükségem van rá, de általában a dj pult adott egy diszkóban. Nem gondolod?
Szerinted házimozin tartok bulit?
(Egyébként a kép tavaly októberi, azóta LED Tv- villog a szobámban és a vasalóállvány sincs meg)
De örülök, hogy ilyesmire ráérsz, végül is erre való egy népszerű közösségi oldal. -
#8220 Egyébként meg több időm nincsen rád...-bye- -
#8219 Íme egy "profi" didzsé "profi" pultja...
A profi pult
Szupi a rongyos vasalódeszka,a háttérben a "plazma",arról az atomdurva centersugárzóról nem is beszélve...
Szóval tényleg a profizmus jön le a képről...Hakapeszi!
Nem vagy piti tényleg... -
#8218 Na ide figyelj Hakapeszi, én a 15 év alatt saját magam Managerelésével azt hiszem letettem "valamit" az asztalra, szerintem akár menő is lehetek és attól még nem kell, hogy ismerjek minden zenét címről. (pláne hogy egy számos ismeretlen szarok)
Tudod én annó nem azért vettem a lemezeket, hogy késöbb elmondassam, hogy több száz van, de abból a fele senkit nem érdekel.
Én válogatok a zenéim közt.
A "bohóc mixemről" meg annyit, hogy kérés volt egy tracklista alapján.
Mivel különböző torrent oldalakon kb. 150-en töltötték le, köztük az SG Fórum-ról is, gondoltam megtartom. (Magamtól sosem állítanék elő ilyen mixet)
Egyébként jó kis kihívás volt, kíváncsi lennék ki hogy hozná össze az ilyen vegyes zenékből összeállított mixet.
Ja, nem javítgatni kellett volna a zenéiden, hanem odafigyelni a lemezeidre, amikor ugrál a tű. (halkan megsúgom, javítható egy ugráló karcos bakelit)
Így én is szívesen megosztom bárkivel, erre való pl. a you-tube. (szól a zene, csak élvezhetetlen, letöltheted, de szart sem érsz vele.)
Azért annyira nem kellett vért pisálnom a zenék miatt. kb. a 75%-a megvan, (és képzeld: ami még hanghordozón van, az szinte karcmentes és baszki nem ugrál a tű) nyilván nem azok kellettek. (Van bakelitem, amire tudtam vigyázni) (Faithless - Insomnia)
De minek is tépem a szám, minek foglalkozok amatőrökkel? Nem is értem....
Készülnöm kell a következő ÁLTALAM SZERVEZETT (mert menő vagyok) Classic Party-ra!
-
#8217 Arra még várhatsz...
A saját remix változataim nem véletlen, hogy mixben, vagy a you-tube-on kapjátok. -
#8216 Na az indulatokat vezessétek le egy kis MUNKÁVAL :-)Főleg aki nem dolgozott annyit ezért a fórumért mint dundidio! -
greyloop #8215 Bocs a szóismétlésért... -
greyloop #8214 Azért arra kiváncsi vagyok, hogy a több, mint 2300 darabos maxi és vinyl gyűjteményéből ProHasca mennyit oszt majd meg velünk önzetlenül. A mixeit már kapjuk, de én inkább a többire lennék kiváncsi lennék (főleg hangminőség és a zenék minősége miatt), ha már így bekóstolt téged. -
#8213 Ugyan Vinyl,gondolhatod hogy egy "világ omlott össze bennem" az előzőekben leírtaktól...Írja csak,jókat vígadok ezen a fajta vergődésen... -
#8212 Tényleg elég paraszt dolog más munkáját fikázni, főleg hogy tudjuk, nem kevés időt fektetett bele Dundidio. Szóval lehet véleményt mondani meg kell is de azért gondolkodjunk mielőtt megszólalunk. -
#8211 Azért vért pisáltál hogy le tudd tölteni,pedig láttad a tracklistát hogy micsoda szar gagyi zenékkel van teli...
Másrészt meg annyit a minőségekről,hogy ha kell javítasz rajta,ha nem akkor megelégszel vele így...Még tán azt is nekem kellett volna javítgatni...????Röhej...
Továbbá pedig a Milli Vanilli-s bohócmixed után azért annyira nekem nem fáj hogy legagyizod a gyűjteményemet...Sőt...Egy ilyen "szakértő"-től ez külön jól esik...
További jó dicsekedést és kérkedést kívánok,felnőtt fejjel egy csöppet sem nevetséges egy fórumon menősködni... -
#8210 Te is letöltötted? -
Mein Kampf #8209 ...hát ez jó -
#8208 Azért az nem semmi, hogy 818 számból csupán 89-et (29db maxit lemezt) tartottam meg.
Úgy néz ki elég jól gyűjtögettem az elmúlt 3 évtizedben. (Több mint 2300 maxi cd és vinyl) (már szinte egy kertes ház ára)
Nem tudom ki hogy vásárolja a bakelit lemezeit, de én pl. minden megvásárolt zenébe belehallgattam és csak azért adtam ki pénzt, (1750ft) ami tényleg jó volt. (Zaj stúdió, Dj Service)
Ez a pack (818 szám) tele van szerintem gagyi zenével és olyannal, ami ugrál nem beszélve a minőségekről...
Nem volt a lemezjátszó és a pc között egy keverő?
(Mert egy hangszínszabályzó sokat javított volna)
Azért ha már megosztod velünk, legalább erre figyelhetnél.
Nekem mondjuk nem gond, mert én kijavítom az ilyen hibákat, de más kicsit csalódott lehet, legalábbis az igényesebbek.
De nem számít, a lényeg hogy önzetlenül osztogatod (a drága gyűjteményed), ezért minden elismerésem...
Egyébként nagyjából lehet hallani, mely lemezek tettszenek neked és a közönségednek, mert azok ugrálnak és szar a minőségük. (agyon vannak játszva)
Érdekes módon a gagyi zenék tökéletes minőségben szólnak és gondolom karcmentesek állapotban vannak. ... :) -
rigoletto #8207 Én ezt jobban szeressem tőlük! -
high life #8206 Nekem ezek mégmindig örök darabok
Dj Sandy vs Housetraps - Overdrive
Dj Survival Kit - Superfly slick (Olav Basoski mix)
DJ Disco - Stamp Your Feet
tom novy vs. eniac - superstar (radio edit)
Who Da Funk - Shiny Disco Balls (Harry Choo Choo Romero Mix)
4evergreen -
deepin #8205 sziasztok, tudtok segíteni?
egy track-et keresek, de sehol sem tudom letölteni
cím: Crazy Drummer - Party Drumz (Only The Drumz Dub)
előre is thx -
#8204 Nah..Csakhogy éhen ne halj...
link -
#8203 Underworld - Dark and Long
De kell ez... Mint egy falat kenyér -
molni81 #8202 ez a szám is nagyon sokat forgott polgáron anno
http://www.youtube.com/watch?v=1meF2_OQ-1A -
#8201 Gondolom hiányzik a tracklistából: ami itt van -
burnsie #8200 erről van valakinek sejtése, hogy mi lehet? -
#8199 Nagyon köszi!!!! -
#8198 Egy kis Tech-House a hőskorból...
Youtube -
#8197 Sikerűlt feltöltenem ide a Sharp mixemet. 6 helyről lehet töltögetni... -
#8196 Ja, nem olvastam vissza melyik üzenetre válaszoltál, akkor várjál, találtam egy jó oldalt, ahova feltölthetem egyszerre 6 helyre ... -
the player #8195 a sharp boys mixedre gondoltam -
#8194 Szia, a megaupload-ra nem tudok feltölteni, pedig már regisztráltam is.
Feltöltöttem ide. -
greyloop #8193 Egyetértek. Isteni benne az a női hang! -
#8192 ma még ez a nagyszerű zene jutott eszembe
DJ Remy - Backstabber -
acidjesus #8191 hi techno rob, az első: B.A.R Feat Roxy - Come Together (Together'n'Mix) -
the player #8190 Ööö,nem lehetne újra feltölteni,mondjuk megauploadra? Ott nincs ez a 10 down limit,és tök jól jön is le
Thanks -
#8189 Ezt meg mennyit keresgéltem:
Timo Maas: Ubik (orig mix) -
#8188 A mai nap zenéje:
Tonuri: Hope (at the Beach Edit) -
#8187 Tézis:
Szerintem a magyar house eddigi legjobb opusa
Julez - Workin' (Underground)-ja