21038
a tema adott:)
-
#8386 ÚÚÚÚÚ....mekkora találat
Tommyboy 1998. július Top 8.
-
#8385 Tommyboy 1998. július Top 7.
-
#8384 Ez Tommyboy listájában volt 1998. áprilisában: (az elején van egy kis szövegelés, de lesz zene is.)
-
#8383 Slam Jr. 1998. március Top 2
-
#8382 Új rendszert vezetek be a videó linkelésben, persze nem kötelező mindenkinek így csinálni:
NEWL 1998. február Top 7.
-
bernardbear #8381 annak idején a lőrinci coco-bongó-ba jártam és ott adtak egy zenét: power slam-black betty ezt azóta sem tudom megszerezni abban a verzióban amiben ott játszották. tudna valaki segiteni abban hogy a maxiját honnan lehetne letőlteni? nagyon jó kis zene. előre is köszönöm mindenkinek. -
#8380 A Mixbox B utolsó szám ez: (az A oldalit nem tudom)
-
bernardbear #8379 köszönöm nektek ászok vagytok. ez nem semmi. király a fórum,tényleg jó hogy van. -
borza77 #8378 Sziasztok. Egy újabb kérdéssel fordulok hozzátok. A mixbox mixed by soneec album tracklistája kellene de főleg az utolsó szám mindkét oldalon. Köszönettel. -
#8377 Szia.
Hi-Gate - I Can Hear Voices + Caned & Unable (Maxi) 2000
Tessék! -
#8376 Semmi gond jó lenne ha teljes lenne végre a lista, sőt a gépemen tudhatnám az összest mp3-ban az lenne az igazi :D
A zene (Give Me The Bass) is meg van, a listában tényleg nem szerepel, és az A3 se jó.
-
Mein Kampf #8375 tommy nyitány acapella
-
Mein Kampf #8374 VINYL sry hogy még mindig finomítom a house matic tracklistet , de találtam valamit :D a volume two side A n ahogy te irtad a 6. a runaways és ami azután jön az kimaradt a 7. ez :
tehát a számozás elcsuszott eggyel, ami nállad 7. az már a valoságba 8.
remélem nem volt meg ez a cím még neked :D -
rigoletto #8373 Nekem egyből beugrott a címe! -
Ricardo Snip #8372 a keresett zenéd, igaz végig kellett hallgatnom hogy rájöjjek de mikor a dallam bejött egyből tudtam hogy mi az, bár nincs meg nekem se, de még jó hogy van ez a fórum és így most már én is kutakodok utána:)
Hi-Gate -
#8371 Ezek nagy részét soulseeken is meg lehet találni! -
bernardbear #8370 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=HexPPZ9fsiU] sziasztok. ha valaki meg tudná mondani mi ennek a számnak a cime azt megköszönöm. már próbáltam keresni mindenhogyan de semmi. megvolt régen de az istenért sem akar az eszembe jutni.előre is köszönöm. -
bernardbear #8369 köszönöm mono7806. több mint 10 éve kerestem. ha van valami amiben segithetek irj. köszi
-
#8368 Röyksopp Discography
DAFT PUNK Discography -
rigoletto #8367 Most találtam a neten, hogy Mark Spoon már több, mint 4 éve meghalt...Nem is tudtam.:-( -
mono7806 #8366 bernardbear:
Erre gondolsz?
Jam & Spoon - You gotta say yes to another excess
link: http://www.youtube.com/watch?v=vqsW__L3mHY
-
bernardbear #8365 sziasztok. segitségeteket szeretném kérni egy szám megtalálásában. kb 1994-96-os olyasmi mint a mo-do-1,2,polizei csak itt egy mélyhangszámol angolul valami ilyesmit:1,2,3 you come and the beat,2,3,4 walking in the more,5,6,7...................és utána ugyanezz csak pergős dobütem alatt. nagyon szépen megköszönném aki tud segiteni ebben. -
#8364 Cső,
A minap ismét készítettem egy DeepHouse hangvételű mixet...
Tracklist:
1. Jon_Silva- Kevs_Sikrit
2. Roberto Bardini-Splitted Brain (Gangia Mix)
3. YMC Presents Nu Mood-Gibraltar
4. Phunk Diggaz-Whispers
5. The Timewriter-Night Train (Original Mix)
6. Babak Shayan-Seasons (Robert Babicz Remix)
7. ADNY presents Leiva-Afrobeat
8. Babak Shayan-Life
9. David Alvarado-Blue
10. Terry Lee Brown Jr-City Lights
11. Terry Lee Brown Jr-Terry's House (Long Original Version)
12. Roberto Bardini -Ain't No Sunshine (Original Mix)
13. Bioground feat Joeee-Soulful People
14. Dub Taylor-Our Youth
15. Harry Vincent-Rapture [Hylton mix]
16. Lemon Inc-Sababa Behaviour (Original Mix)
17. Terry Lee Brown Junior-Rake Off
18. The Kelly Project feat. Emma-All About You
19. Bioground feat. Karlyn-Taxing my soul
20. Terry Lee Brown Jr.-Time Out (Extended)
link
-
kox futár #8363 Erre aztán tapostunk Polgáron !
A mai zenék szart se érnek ezekhez képest . -
borza77 #8362 Istenkirály vagy! Azt hiszem ezzel beteljesültek az efféle vágyaim. Persze lehet még egy pár hasonló ha eszembe jut. -
#8361 Remélem eltaláltam, ez nem volt nehéz.
-
borza77 #8360 De csak ennyi a refrén hogy That's it. Ezt hajtogatja folyton a csaj. -
borza77 #8359 Anno valaki feltette ezt a kérdést:Club speed forever mixtape Clark -b oldalán az "i am ready" után mi szól? 02:10 körül van egy váltás és kb 08:00 ig az megy. A nő valami olyasmit énekel a refrénben, hogy: "That's my world the beat baby"
Én most megint megkérdem hátha tudja valaki. Erről a számról még nem találtam infót de nagyon kellene hogy felálljon a szőr a hátamon tőle.
Üdv! -
balazsp23 #8358 Sziasztok
Tudna vki esetleg segíteni régi Tommyboy housematic mix -ek (szürke,sárga ,kék asszem ami a borítókat illeti)megszerzésében (mp3) vagy vmi forrást ehhez?
köszi előreis -
Mein Kampf #8357 Kox ,innen, a megszokott módon leszedheted.
Zsíros - Independence Day (Debrecen Repülőtér 1999 07 04)
Kintvoltam én is a 98 as és a 99 es independence day n , de már nekem se ugrik be hogy zsír mit húzott akkor , lehetséges hogy tommyt haljuk , bár zsír elég tommysan játszott 98 tol, ugyhogy a mixelést és váltásokat figyeljétek abbol kilehet nyomozni ki huzza ezt ! nekem van tippem... -
#8356 Sikerült valahogy eljuttatnod a zenéket neki amiket feltettem? -
kox futár #8355 Ja, beszéltem Rickyvel . Mostanság a Club Sevenbe játszik , főleg szombatonként . Jelenleg régi idők Funky bulijára invitált . -
kox futár #8354 Szeretném én is magamévá tenni , hogy tölthetem le? -
guriga30 #8353 ez nem zsiros az tuti de jók a zenék -
molni81 #8352 Végül is teljesen mindegy. Jók a számok,jó a mix és nekem bejön és remélem h másnak is -
F Kalifornia #8351 Én is így kaptam, számok alapján szerintem Tommyboy. -
molni81 #8350 Nem tudom h az e vagy sem. Én így szedtem le anno -
F Kalifornia #8349 Megvan nekem is ez a mix, de szerintem 100% hogy ez nem Zsíros. -
molni81 #8348 http://hotfile.com/dl/71675455/9c9cabb/Zsros_-_Independence_day_99.mp3.html
Remélem h ez a Zsíros még nem volt fent -
#8347 Sziasztok Srácok. Ezeket a zenéket fel is dobhatnátok, ha megvannak, mert én megpróbáltam leszedni a Youtube-ról de nem az igazi minőségűek .
Előre is köszi .