21038
a tema adott:)
  • mageska
    Kox erről beszélsz? http://www.youtube.com/watch?v=ebG38Oyz9yE
  • mageska
    Hja és majd elfelejtettem Freesko:
  • mageska
    Uhh brutkó volt ennyi év után hallani a Brooklyn Beats-t totál hangerőn :D Bár ez még csak fejhallgatóval volt, holnap megismertetem a szomszéddal :)A többi számot köszönöm megvannak, illetve a Mahogany Roots más verzióban (work remix) van meg mert úgy tetszik. Ebben a verzióban rá sem ismerek. Van még 1-2 Tommy-szám ami kéne, 96-97 tájékán játszotta szinte minden bulin őket (a nemrég említett "mért zőld") és volt még egy olyan szám is amiben ha jól emlékszem didgeridoo szólt. Kéne nekem abból az időből pár Tommy mix ha van valakinek hátha benne lesz valamelyik. Esetleg van valakinek ilyesmi? Visszanézegetve letöltöttem párat de a nagyját törölték már.
  • mageska
    Na meg Bedrock Sterby,Gemhand,Sylvi stb... Egymás után ugranak be a helyek de kemény..
  • mageska
    Hja és még egy hely lehet ismerős nektek, Kökitől nem messze a gyorsforgalmin volt a Acid House :) Emlékszem 1km-ről lehetett hallani a basszus által rezegtetett ablaktáblákat :)
  • mageska
    Akarom mondani: Liquid Limbs
  • mageska
    Fú Freesko már töltöm is. :D:D:D

Ismeri valaki itt a Liquid Libms-et? ;)
  • Mein Kampf
    Nekem is az van meg best of ..
  • VinylToy #8780
    Erre Best Of Magnetic van írva (lila borító) mixed by Side A Levi, Side B Clark. Amint lesz deck én csinálom.
  • Freezura
    Basszus, de régen hallottam már a Spacer IV-et köszi Mein Kampf! Mekkora zene volt ez akkor, illetve most is!
  • Mein Kampf
    Vinyl most néztem nekem bevan digizve a magnetic vol.1 , ha gondolod én megosztom coverestől, te meg digiz be helyette valami mást. hmmm?
    csak egy ötlet...
  • Mein Kampf
    hi, ezeket jutasi tette fel, most szedegettem össze :D lehet voltak már.

• Mein Kampf
    Nem volt még. Ez is nagyon jó kis zene, eddig nem hallottam még .
  • VinylToy #8775
    Próbálok volt kollégától decket kérni, meg amúgy is decemberre ígértem, szóval türelem. :D
  • Dundidio
    Ha jövő héten elküldöd,én megcsinálom szívesen...Bár ez postás dolog,ha megér annyit...
  • Freezura
    Szia mageska!

Akkor itt vannak a kért zenék, azért csmpésztem bele kedvenc számaim közül is néhányat, hátha nincsenek meg.

16C+ - Guarantee.mp3
    Booka Shade - Silk.mp3
    Digital Express - The Club.mp3
    Double 99 - Ripgroove .mp3
    Hardfloor - Mahogany Roots.mp3
    Latin Thing - Latinos Del Mundo (Wild Fruits Peter's & Lee Mix).mp3
    Scotti Deep-Brooklyn Beats (Pulse 2 Rhythm Mix) .mp3

A szomszédot előre is üdvözlöm
    Ja a link: http://www.mediafire.com/?t8ix0k538oibwl1
  • VinylToy #8772
    Volt ez már itt?

• VinylToy #8771
    Azt tudni kell hogy ezek Abletonban készülnek, tehát igazából a precíz, pontos igazítások, keverések emiatt vannak, de még így is lehetne vele dolgozni szerintem. Egyébként köszönöm az elismerő szavakat. A mix átnevezésről inkább nem mondok semmit, mert no comment kategória :D
  • Mein Kampf
    Most volt időm, leszedtem, meghallgattam az elsö két szám kivételével , szerintem nagyon igényes mix, mind zeneileg mind a keverések szempontjábol. Ha átneveznéd valami 98 körüli tommyboy mixnek én elhinném, hogy télleg tommy az, és ezt vedd bóknak :DDD
    Szeretem mikor két zene egyszerre szól vagy három, "sávelnémítva"...
    thx
  • Mein Kampf
    Kérdezni is akartam, hogy mikor lesz meg :D
  • VinylToy #8768
    A deck elromlott, nem tudom mikor lesz digitalizálás, de majd megoldom valahogy.
  • Mein Kampf
    Kis ízelítő a budaitol darksideba.
    Budaidarkside950505part3
  • Mein Kampf
    A foriba mindig majdnem reggel lett, mire odaértem. A háromcsíkos melegítőröl, nekem is volt bár oda nemvettem föl soha :D van olyan felvételem a foribol 94 böl ahol még szól a hyper-hyper és hasonló révek :D Bár schulzra az östrensz volt a jellemző stílus, ahogy egy öreg cimborám mondaná:D Az Andrew j is nagyonjókat csinált, igaz a schulz lemezeivel, de ez nem számít...
  • Mein Kampf
    Hi Mageska , jólemlékszel, palotán volt a darkside bár a patakra nememlékszem, csak arra hogy a 12es villamos végállomástol kb 50 méterre volt :D Nagyon nagy bulik voltak ott, ott jelentek meg elösször a kemény emberek, volt olyan hogy a budaihoz odalépet a faszi és elkezdi, "az elöző számot mégegyszerrrr" és megvillantotta a kardját :DDDDD vagy a budiba a gyerek véresen köjött a krotyóból ordídtva hogy késssssssssszvagyok :DD 36 évesen átéltem :D
  • mageska
    ÓÓÓ jézusom de várom már. Azt hiszem akkor ma nem alszik a család meg a szomszéd :)
  • Freezura
    Szia Mageska!
    Szerencsére ezen számok azonosítása nem okozn problémát nekem, a legtöbbel ellentétben.
    40:20-tól Digital Express-The club szól, este fele fel tudom tölteni. A Victor Calderone egyébként engem is érdekelne remélem valaki feltölti majd
    A Tommyboy mixben 4:36-tól Scotti Deep-Brooklyn Beats szól, ezt is feltöltöm este.
  • mageska
    Ohh és még egy : A Freesko Oldies Part One -ban 40:20 nál is van egy zeném amit keresek. Egyébként hálás köszönet a zenékért mindenkinek!
  • mageska
    Szia Freezura!

A belinkelt Tommyboy remix mix-ben nem tudod véletlenül a 2 rész 4:36 nál kezdődő számát? Kb 15 éve vadászom :( És ha valakinek meglenne Victor Calderone - Give It Up (Original mix)-e jó felvételben nagyon megköszönném.
  • kox futár
    Meinkamph !

Hali , kedden megyek feléd , rád szólok ha összejön .
    Addig összeszedem a kazikat !

Csákó
  • kox futár
    Srácok !

Valaki tegye már fel a Kasjmir-Rushing zenét , oly rég óta szeretném lehúzni !
    Na meg az annyit emlegetett /és a legjobb classic mixekben fel lelhető/ "lázálájzalajzanalájzánálázá"...
    THNX for ALL !!
  • kpityu79
    Hali, tényleg baba kis zene, ismerős is de gőzöm sincs mi lehet ez.
  • Fatboy Slim
    Csávókák!

segítsetek mán lsz
    van itt egy zene 140-től... Kurvára csipázom
    http://www.mixesdb.com/db/index.php/2002-09-29_-_Stacey_Pullen_@_Chemistry
    Röhej hogy úgy hallgatom ezeket, ghogy fingom nincs a nagy részéről, ki az előadója
  • mageska
    Hali!

Megvan valakinek Harry Havana-tól a Hisslin hurricane? Nekem csak egy olyan verzióban van meg ahol nincs meg a vége.
  • jks179
    thx a zenékért
  • Freezura
    Majd eldobtam magam a grooveyardtól THX Pitymallat!
  • VinylToy #8753
    MrVinyl - Summer Of Love Vol. 4 (download)

MrVinyl - Summer Of Love Vol. 4 (listen)

Tracklist:

Westbam - Hard Times (Original Mix)
    Run Dmc Vs. Jason Nevins - It's Like That (Drop The Break)
    Buzzy Bus - You Don`T Stop (Only 4 Housefloor Mix)
    Tuff Twins - Dirty Disco
    Antoine Clamaran - Get Up
    Cevin Fisher - Burnin Up (Queen St. Orchestra Vocal Mix)
    Murk - Reach For Me (Matthew Roberts Funk Force '98 Mix)
    A.T.G.O.C - Repeated Love (Rollercoaster's Pumped Up Mix)
    187 Lockdown - The Don
    G.O.D - Limited 5 Ep (Side A1)
    G.O.D - Limited 5 Ep (Side A2)
    George Michael - Outside (Garage Mix)

Jó hallgatózást!
  • VinylToy #8752
    Erre esetleg van valakinek linkje?!
  • mageska
    No még egy: Keresek egy számot sajnos semmit nem tudok róla csak kbra 96-97 tájékán játszotta vagy a Budai vagy a Tommyboy és a refrén úgy hangzott mintha azt mondanák hogy "mért zöld" :D Esetleg valaki?
  • mageska
    Hja és persze Foreszt. Az időpontot nem tudom de azt igen hogy akkortájt jártam oda amikor mindenki 3 csíkos adidas melegítőben sípolt a hyper hyper Scooter számra. (Fú de kib... idegesítő volt) Emlékszem épp akkor törte ketté Schultz a lemezt amikor beértem a tánctérre azzal a felkiáltással hogy ez a szar itt nem fog többet menni, ugyanis kb 2 percenként kérték tőle a fanok :)
  • mageska
    Sziasztok!
    Én jártam darkba :) Az volt Palotán kint a patak mellett nem? Azt hiszem a fóti útról kellett lekanyarodni. Természetesen Rács/Bankok,Speed,is a repertoáron volt. A törzshely mégis az Eplay volt. Palotai/Cadic Budai/Tommyboy korszakban verhetetlen volt. A megérkezés után fél órát köszöngetéssel töltöttem mert ott tényleg ismert mindenki mindenkit. Ez Pesten akkor nagy szó volt, igaz most is az lenne :)