21038
a tema adott:)
-
tam33 #9428 Sziasztok én a High Life galaxy és a High Life weekend mixed by Plastic album track listáját keresem.Tudna valaki segíteni???? -
lfly765 #9427 Ha szeretnétek, hogy egy elektronikus zene nyerjen egy populáris versenyen, kérlek hallgassátok meg a legújabb zenénket és szavazzatok.
A szavazáshoz regisztrálni kell, ami mindössze fél perc.
Itt találjátok a zenét:
http://www.rtlklub.hu/dalverseny/8009_l-fly_music_feat_vico_-_ket_vilag_original_mix -
high life #9426 A Patex-ban nem jártál véletlenül a hordozhatos magnoddal?? :) Jól jönne onnan pár mix ha lapul valahol mindegyik bulin ott voltam. -
jaffaz #9425 Találtam egy zenét a Budai live at Szelidi tó 1999 mixen, kéne a címe! EXTACY!
http://www57.zippyshare.com/v/1524661/file.html
valaki? :) -
gotan #9424 Szia, megint én. :-)
Érdeklődnék, hogy track listed nincs-e véletlenül az ominózus schulz 3-ashoz, illetve ha időd engedi és kedved is lenne hozzá, a további verziókra is kiváncsi lennek, mert az általam ismert alapján elég jók lehetnek. -
kox futár #9423 Megint szárnyalok a nosztalgiától !
Köszönet neked Mein Kamph ! -
Mein Kampf #9422 Mark NRG - Brain Is The Weapon
-
petie86 #9421 Ez megállja ma is a helyét!
http://www.youtube.com/watch?v=HTXz4Ar5kmY -
#9420 sziasztok. Dj mario - calypso trance side a-n milyen zene megy a 19. perctöl? Nincs meg valakinek véletlen. elöre is köszi. -
Mein Kampf #9419 Andi198278 kérésére, a Mario t , és a(Slam Jr. helyett), Roger , live calypso mixeket megosztom.
Dj Mario - Calypso Trance 1996 05 18 side a
Dj Mario - Calypso Trance 1996 05 18 side b
Roger - Calypso Trance 1997 07 11 2'00-2'45 -
Mein Kampf #9418 Hi Rob , köszi.
Mindenhol azért nem voltam,'94be még vidéki voltam 95 be már fővárosba laktunk, de nem ugyalakult semmi(megcsúszás miatt),96 től debrecen, de visszajárkáltunk bulizni sokat pestre.
Hiszed nem hiszed én hordozhatós magnóval jártam partykra, maradt még pár érdekes felvételem, amit megosztok majd. Acid-house partyk a foribol, andrew j.+ sch. 94-95 közöttiek. -
#9417 Ettől a Kasjmir - tól van egy nagy kedvencem!!
-
Sütifutár #9416 viszont én is csak torrentről tudtam leszedni...megéri majd 13gigányi nagyon jó minőségü mp3
..tolom is a torrentet -
#9415 Main Kampf!!!Szép munkát végzel!Csak így tovább!Jól benne voltál te is az igazi party életben úgy látom! :-) Nemtom hogy csináltad hogy mindenütt ott voltál!Arena,fortuna,stb.. stb..!Lehet valami x akta féle vagy! :-))) -
#9414 Jöhet!Jó kis kiadó,jó darabokkal! :-)) -
#9413 Mindenkit! :D -
Sütifutár #9412 Sziasztok!
Hooj Chons records összes kiadványa érdekel valakit? -
#9411 Ceasefire mix érdekelne róla. -
#9410 Kasjmir-Kasjmiracles-(TRP 121)-Vinyl-1995-CBR
Kasjmir-Kasjmirage-(TRIP 125)-Vinyl-1995-CBR (House)
Kasjmir-Kasjmirkaza-(TRIP 147)-Vinyl-1996-CBR (House)
Various-Mixmag - Timo Maas - Dirty Trancing-MM004-2000-XTC -
Artist: Various
Title: An Introspective Of House - 2nd Dimension
Label: Sound Dimension Recordings
Cat#: [SDIM-CD8]
Date: 1997
Source: CDDA Rip
Format: Mixed, 1 track no cue
Quality: 320 Kbps
Tracklist / Comments
1.01 Terra Ferma - Floating (Original Mix)
1.02 X-press 2 - Muzik Express (Original Mix)
1.03 JDS - 9 Ways (Original Mix)
1.04 Quivver - Twist & Shout (Original Mix)
1.05 Three 'N One - Sin City (Three 'N One Mix)
1.06 Horse - Careful (Sasha Remix)
1.07 Exit EEE - Epidemic
1.08 E&J Project - Adrid (Original Mix)
1.09 Mirabeau - Bang Da Beat (Progon Mix)
1.10 Global Trance Mission - Dream Mission (Fontaine & Vern Mix)
1.11 Energy 52 - Café Del Mar (Three 'N One Mix)
1.12 Y Traxx - Mysteryland (Original Mix)
1.13 Olive - You're Not Alone (Oakenfold & Osborne Mix)
1.14 Natural Born Chillers - Rock The Funky Beat (Micky Finn Mix)
2.01 Look, The - Glammer Girl (Original Mix)
2.02 House of Whacks - The Vapours (Original Mix)
2.03 Liza Minnelli - Don't Drop Bombs (Acapella)
2.04 Sub•Merge - Take Me By The Hand (Vocal Mix)
2.05 2wo Third3 - I Want To Be Alone (Greta G Mix)
2.06 Anthony & Georgio - Equilibrium (Original Mix)
2.07 O.R.N. - Snow (Crystal Clear Mix)
2.08 Vincent De Moor - Flowtation (Original Mix)
2.09 Heliotropic - Walk With Me (Original Mix)
2.10 DJ Mo vs. Marc De Clarq - Electric (Original Mix)
2.11 Erasure - Your Love Is Killing Me (JPW Flashback Dub)
2.12 Dylan Rhymes - Naked & Ashamed (Original Mix)
3.01 Lonnie Gordon - Gonna Catch You (Acapella)
3.02 Evolution - Metropolis (Sasha Mix)
3.03 South Street Player - Who Keeps Changing (Sure Is Pure Mix)
3.04 Malawi Rocks - Music Is My Flower (Original Mix)
3.05 Coco - I Need A Miracle (Vocal Mix)
3.06 Progress Funk - Around My Brain (Original Mix)
3.07 Nuyorican Soul - Runaway (Armand Van Helden Mix)
3.08 Good Men, The - Make Up Your Mind (Original Mix)
3.09 Slacker - Scared (Lonely Traveller Mix)
3.10 e-N - That Sound (Grooveman's Ride Mix)
3.11 Descent - Moonblower (Original Mix)
3.12 Phocus - Don't Stop (Original Mix)
CD1
CD2
CD3
Enjoy -
kepo #9408 Az respect akar lenni. -
kepo #9407 Teljes mértékben osztom gotan véleményét.repect -
gotan #9406 Én teljesen kész vagyok! Amióta csak az internethez hozzáfértem, próbáltam megszerezni időről időre ezt, úgy tűnik nem a megfelelő helyen keresgéltem. Köszönöm, hogy időt és energiát szakítottál rám, valamint minden tiszteletem az itt munkálkodó fórumtagoknak, különös tekintettel Neked! -
kepo #9405 Mein Kampf! Az a zene érdekelne a juventus-os Schulz mixből,anminek a dallama vissza-vissza tér. -
Mein Kampf #9404 Sőt a live acid house 2 is megtaláltam. -
kepo #9403 Jöhet. -
kepo #9402 Köszönöm köszönöm köszönöm Mein Kampf. -
Mein Kampf #9401 Van egy '94 es juventus felvételem is sch tol... -
Mein Kampf #9400 Igazi ritkaság , nincs mit .
-
Mein Kampf #9399 Jelen voltam a foriban, mikor ezt a felvételt rögzítették !
dj schulz - live acid house mix recorded at fortuna 3 side a
dj schulz - live acid house mix recorded at fortuna 3 side b
1995 ősz :D -
kepo #9398 Hát még anno hallottam ezt rádióműsort és nem gondoltam volna,hogy 2010 újra átélhetem.REMEK.köszönöm -
gotan #9397 Ha az a bizonyos live house mix 3 tényleg megegyezik a rádióadás anyagával, és azt is megosztod velem, akkor alighanem sokkal jövök neked. Ez már idestova 15 éve hiányzik az életemből (illetve hát onnantól, hogy a jó öreg kazetta kiment a divatból...) -
gotan #9396 Még egy kérdés: most, hogy végighallgattam a letöltést, a bevezető szövegből mintha az derülne ki, hogy egy a mix a fortunás mix 3. része. Létezik az egyezőség? Mert akkor neked elvileg megvan az is. :-) -
Mein Kampf #9395 Megvan a live house mix 3 tól 11 ig ... -
gotan #9394 Ejha! Köszönöm szépen!!! Valóban ez az, annyiban tévedtem, hogy nem előtte volt a keresett szám, hanem után 2-3-al. :-)
~22.10-től már csak ez a szám megy, de ebbe sajnos sok műsorvezetői komment került akkor, viszont említ egy live house mix (3) nevű cd-t 23.05 körül, amit a B52 Records storban és a DJ Service-ben lehetett (?) kapni, viszont én ilyet még csak hírből sem találok. A szám felismerő programok meg nem adnak találatot erre/ezekre a számokra, hogy név/cím alapján kutakodhassak.
-
Mein Kampf #9393 Hi
A Fortunás mixböl megvan 2-11 ig
meg van pár felvételem 94-95 közöttiek amik live ok. -
Mein Kampf #9392 Hi
Jólemlékszel mindenre, ez az a felvétel.
Dj Schulz - Juventus 1995 12 29 rádio -
turntable #9391 Szevasztok. Van valakinek van régi Shulcz os mix? a 90-es évekből kéne, pl: Fortunában készűlt live mix sorozat..ami kazettákon volt akkoriban kiadva. Nekem megvolt, de elkallódtak és most szeretném újra megszerezni ezeket a mixeket. De olyan mix is érdekelne, amiket a az elmúlt időkben a classic house partikon csínált.. Előre is köszi! -
gotan #9390 Emlékeim szerint ebben a mixben hallható a green velvet-flash című száma, illetve amit én konkrétan keresek, az ebben a blokkban/adásban a flash előtt egy-két számmal volt, de sajnos nem tudok semmit arról a dalról, a kazettát meg már nem találom. Ha ráismersz, és valóban ez az a verzió (biztos, hogy Juventus volt, emlékeim szerint tényleg szilveszterhez közeledve, és akkor én úgy jegyeztem meg, hogy juventus live mix), akkor kérném, ha tudod, oszd meg velem ezt a régi kincset.
Előre is köszönöm! -
gotan #9389 Szia!
A #6584-ben láttam, hogy megvan neked ez:schulz - juventus live 1995 12 29