House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
E-Play Generation
E-Play-01- Pink Panther - Theme
E-Play-02- Sterbinszky & Hauber - Paradise
E-Play-03- DJ. Némethy & Spigiboy - Tak-Tak
E-Play-04- Fekete FC feat. Kiskovács - Tribal Union
E-Play-05- Gemhand & Guzsváry - Vector (club mix)
E-Play-06- H Factory feat. Lion - Outzone
E-Play-07- DJ. Rrobi and Smile feat. G.Born - Budapest midnight
E-Play-08- Tboy - Stop The Music (and go home)
E-Play-09- Andy Slate - Re-flex
E-Play-10- Snoopy - World Of The Rhythm
E-Play-11- Süti - Casablanca (D.Drumm Boy mix)
E-Play-12- Sylvie and Grega feat. ABStrax - On The Other Side
E-Play-13- Andrew J. and Alex Adams - Drummer
E-Play-14- D.Drumm Boy and DJ Kühl - Sunday Morning
Az eredeti CDrõl lett rippelve. 320kbps
Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Bosszantó tud lenni, mikor a fejemben már szépen kialakult a zene, de mégsem tudom úgy bevinni a gondolataimat a reason-be ahogyan azt elképzelem. Kitartásomnak általában az az eredménye, hogy mire megszületik a zene (vagy jó része) már annyiszor hallom az adott loopokat, samplet stb, hogy egy életre megunom azt. Innestõl kezdve nem élvezem. Elég gyakori ez nálam ha leülök zenét készíteni...
Ilyenkor szeretek elõvenni régebbi house klasszikus darabokat. Kivágom belõle a kedvenc loopot, egy másikból egy jó vokált, satöbbi. Mivel ezek már elõre elkészített "minták", így nagyon élvezem. Csupán ennyi vezérelt, hogy amolyan megamix jellegû mixet csináljak. Fura, hogy több 10 év után sem lankad bennem a zene szeretete. Mindig nagy örömmel tölt el egy jó mixelés, egy jól elkészített zene! .music is the answer...
Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.
Slam-Car Thief.mp3
Slam-Program.mp3
Slam-Spirit.mp3
Slam-Stepback 2.mp3
Torsion Line-Fisticuffs.mp3
Torsion Line-Shrieker.mp3
Torsion Line-Sweet Beams.mp3
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Nehéz kérdés. Most nem is tudok rá válaszolni.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
hmm...top 5 klasszik illetve kedvenc zene amit én beletennék ?
monnyuk ezeket:
Powerhouse feat. Duane Harden - What You Need (Full Intention Remix)
Da Slammin' Phrogz - Something About The Music (Kamasutra Remix)
Soul Searcher - Can't Get Enough
Freemasons feat. Amanda Wilson - Love On My Mind
Faith Evans - Mesmerized (Freemasons Remix)
...hirtelen ennyi
Más (egy kis felmérés):
Ha Ti készítenétek egy mixet, melyk lenne az az 5 zene ami biztos hogy szerepelne (természetesen klasszik house)?
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
http://techno.org/electronic-music-guide/
vki linkelje már be azt a site-ot, ahol az elektronikus zenék mûfajokra vannak boncolgatva, mint egy családfa /5-10 pl zenével együtt/. valszeg az asztali gépemen van bookmarxolva.. én meg melóhelyen vagyok note-tal 😞
1 nagy, színes teljesen csúnya site...
Carl Cox - Live @ Sydney (NYE - 1999)
Az elsõ és az utolsó track címét, elõadóját meg tudná valaki mondani? Nagyon ütõs darabok!!! <#boxer>#boxer>
http://www.getacd.org/album_tommyboy_house_matic_millenium-2055320.html
Én hülye..ha annak idején tudtam volna, hogy a house*matic millennium az igazából rock... Te jó ég, úristen, mit tettem?!
Vezeklésképp meghallgattam egymás után 10szer a budai: the dj mix vol.2-t, de így sem érzem magam jobban, megõrít a tudat. Ezt így nem birom tovább, úgyérzem ebbõl nincs kiút. A szüleimnek nem merek róla beszélni, már a legroszabbra is gondoltam...
- andrew j - at home alone '95
- andrew j - e-play guest '95
- andrew j - fortuna alone.1-2 1995 04
- andrew j - live fortuna 1996 12 07
- budai - e-play after 1995 11 25
- jutasi - eplay live 1995 dec 22
- marco zaffarano - eplay live 1995
- schulz - live fortuna östrensz
- schulz - fortuna trance 1994 V
- schulz - live fortuna hardcore 1994 09 24
- schulz - rács winter 1992
- schulz - live mix 1994 07 30
- schulz - juventus live 1995 12 29
- schulz - juventus 1994
- schulz - live fortuna 1994 05 21
- tommyboy - strictly underground demokazi 1995
- tommyboy-budai - dark side live 1995 05 05
- tommyboy-budai - e-play live 1995 11 26
ezek is jönnek lassan...
Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
-->Errõl lenne szó<--
Köszi elõre is!<#mf1>#mf1>
Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL
Al-Faris & Andrew Wooden-Both Sides.mp3
Al-Faris & Andrew Wooden-Go For You Phunk.mp3
Al-Faris & Andrew Wooden-Smooth Flavour.mp3
Ian Pooley-Calypso Theme.mp3
Ian Pooley-Gimme Beats.mp3
Ian Pooley-Gimme Sound (Original).mp3
Ian Pooley-Gimme Sound.mp3
Lady B.- X-Sex (Da Voodooo Mix).mp3
Lady B.-The Groove Is Going (Evolutive Hard House Mix).mp3
Lady B.-The Groove Is Going (Stéphane & Bruno Want To Go To Chicago For Holidays Mix).mp3
Lady B.-Yes It Is (I Love Mark Mix).mp3
LFO vs. Fuse-Loop (FUSE Mix).mp3
mappa
<#hawaii>#hawaii>
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
01_Michel De Hey,Pat Duff,Limit,Roger - Live @ Flört Club Siofok Holland Night (1997-07-12)
02_Michel De Hey,Pat Duff,Limit,Roger - Live @ Flört Club Siofok Holland Night (1997-07-12)
03_Michel De Hey,Pat Duff,Limit,Roger - Live @ Flört Club Siofok Holland Night (1997-07-12)
04_Michel De Hey,Pat Duff,Limit,Roger - Live @ Flört Club Siofok Holland Night (1997-07-12)
05_Michel De Hey,Pat Duff,Limit,Roger - Live @ Flört Club Siofok Holland Night (1997-07-12)
06_Michel De Hey,Pat Duff,Limit,Roger - Live @ Flört Club Siofok Holland Night (1997-07-12)
07_Michel De Hey,Pat Duff,Limit,Roger - Live @ Flört Club Siofok Holland Night (1997-07-12)
08_Michel De Hey,Pat Duff,Limit,Roger - Live @ Flört Club Siofok Holland Night (1997-07-12)
hány millió volt a végkielégítésed? <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
DJ Sneak – Sneak Essentials Volume 3
Label:Strictly Rhythm
Catalog#:SR 12444
Format:320kbps
Country:US
Released:1996
Genre:Electronic
Style:House, Disco
Size:64Mb
A1 Feel Da Muzik (Feel Da Muzik Mix) 7:30
Featuring – Colette (2)
A2 Feel Da Muzik (Feel Da Bassline Mix) 7:00
B Disco Breaks
link
/bocs, Fatboy, de erre a BKV-sre le kellett csapnom./ 😄😄
peace!
A többit is hallottam már de nem ugrik be!Még futok egy pár kört azért!
09. Electric Deluxe - Electric Deluxe
10. Josh Wink & Lil' Louis - How's Your Evening So Far
11. Emmanuel Top - Turkish Bazar
12. DJ Emerson - XLR8R (Toxic Twin Remix)
A techno szerelmeseinek ajánlanám figyelmébe az alábbi feltöltésemet! Eredetileg 1 trackes mix, de sound forge-al különválasztottam a zenéket, így 12 vérbeli, techno track lett. Várom a megfejtést a tracklistre...
Sven Vath - Club Space Ibiza Closing Party 2001
Üdv mindenki, immáron az új helyemrõl
hosszú idõ után elhagytam a 3 betûs céget és hétfõn kezdtem
Veszett egy idõ van...
Legyen napfény a szivetekben:
Dr. Motte & Westbam - Sunshine (3-track remixes, 1997)
01.- Sunshine (golden else remix by Stretch & Vern)
02.- Sunshine (electro dub remix by Westbam)
03.- Sunshine (Dr. Motte remix)
(http://www.sendspace.com/file/uu9ylk)
Dr. Motte & Westbam - Sunshine (3-track single, 1997)
01.- Sunshine
02.- Sun dub
03.- Sunshine (short-video version)
(http://www.sendspace.com/file/26m0t1)
még jelentkezem...
Sziasztok!
De rég jártam itt... Örömmel látom, hogy nem állt meg az élet, sõt! Köszönöm mindenkinek a sok klasszikot. Mostanában egyre többet pörgettem a minimal lemezeimet és azok közül is a borongósabb, sötétebb tónusú muzsikákat. Lazításként elõvettem egy pár igen régi kedvencemet. Fura volt visszahallgatni azokat a kedvenceket melyeket ma már gondolkodás nélkül törölnék. Csak mosolygok ezeken, de anno nagyon sokat hallgattam õket, ezeknek is inkább a remix verzióit, melyek ma már nem köszönnek vissza a klasszik válogatásokról:
- Armin: Check Out Your Mind (amsterdam mix)
- B.B.E: Seven Days and One Week (NOW! remix)
- Catch 22: No More Paparazzi (original)
- DJ. Jean: U Got My Love (IT Club Duc)
- DJ. Quicksilver: Bingo Bongo (B-Ingo Mix)
- Joan Robinson: Work It Up
- Plastix: Brr-babba
- Pulsedriver: Rythmic Trip
- Virus: Sun (Man With No Name Remix)
- letöltés