21038
a tema adott:)
-
mageska #10428 A bányából kibányásztam egy ilyet nem ez az?? Finally (Sharp's Funky Mirror Ball Dub) -
mageska #10427 És neked megvan talán? :) -
greyloop #10426 a KERESEM6 nem más mint CeCe Peniston - Finally (Sharp Boys remix) -
#10425 hanem ezt
-
#10424 nem ezt akartam feltenni,elnézést!! -
#10423 -
#10422 ami azt illeti ,ham rávenném magam egy ilyen projectre,mint a dj iskola, bíztos sculz-hoz mennék,mert ő tényleg ott volt a kezdetektől ,anno bakai-tól tanult és mindent tud a zene fejlődéséről és a pop-rock kultúra egészéről és olvastam egyszer egy free-magazinban még '96-ban ,akkor indították az első dj-tamfolyamot,pontosan schulz kezdeményezte ezt az egészet és abban nyilatkozta ,hogy ő meg is követelné ezeket az ismereteket,szóval bíztos keményebben kellene nála küzdeni az elismeréséért,mint másnál.másfelől hallottam,olyanoktól akik személyesen ismerik,hogy elég link pali,nem véletlen tünt el a köztudatbó sajnos ,bár pályájának utóbbi felénél már nem szerettem annyira,mint azelött.de ami igaz az igaz.ő volt a legjobb a maga idejében ,csak és ismerünk még sok olyat a zenei világban ,akik idő elött eltűntek a képből.ennyi.remélem, és kíváncsi leszek hogy lesz -e ebből valami,mármint a facebook-os akciódból.szurkolok neked!
jaaaa!!!!
és ezt nézzétek!!!!!!!
a srácok -
mageska #10421 A KERESEM 9 könnyű megfejtésnek ígérkezik :) -
mageska #10420 Mein ezt is "láttad"?? -
mageska #10419 Tudom onnan bányásztam elő :D De nekem trackben kéne fasza minőségben... -
#10418 Hello. Ezt hallgasd csak meg:
http://www62.zippyshare.com/v/33438343/file.html -
#10417 -
Mein Kampf #10416 Vagy az Alone vagy a Guest be találod, andrew j -
Mein Kampf #10415 Ez megvan nekem egy ezer éves andrew j mixben amit az e play be tól 95 elején :DDD ez viszont már ott van a bányában
-
Mein Kampf #10414 Nekem van sok sok clark mix, holnap beömlesztem a bányába neked :.. -
mageska #10413 És már itt is a KERESEM 8 :D:D -
Mein Kampf #10412 Vinyl sry, mégis csak szükségem lenne a morales sessions rol a criminal element orchestra - go around, ha még nem késön szóltam, köszönöm. -
#10411 Zsíros egy párszor ezzel vezette fel az x connection funky drive ot! -
#10410 -
#10409 Tommyboy küldte az Arénában!Rajta is van az egyik mixen ami a polcomon van! -
#10408 -
mageska #10407 Hja a KERESEM 6 szerintem valami Ce Ce Peniston - Finally mix lehet.
Nincs valakinek Dj Clark mixe soksoksok? -
mageska #10406 Egy kis frissítés..
KERESEM 6!
És tessenek már belehalgatni ebbe is mit is mond az a csajszi egyfolytában? -
turntable #10405 Majd megátjuk, hogy szavatartó-e.. Shulcz is kicsit olyan, mint a "celeb"-ek... ismert ember, de vannak sztár allűrjei..Sokmindenkinek ígér sokmindent,de mivel "igen elfoglalt" ember sokszor megfeledkezik,arról hogy kinek-mit ígért..De majd meglátjuk..lehet, hogy korrekt pasi lesz. Amúgy kérdeztem tőle azt is, hogy idén indít-e dj sulit..Ő volt az aki 96-97 körül az első dj sulit elindította. Most nem csínál oktatást. Tavaly volt egy tanfolyama, amire teltház volt...sokan jelentkeztek hozzá, pedig nem volt olcsó.. Ők is a mestertől akartak tanúlni. Én régebben is gondólkoztam a dj sulin, meg tavaj is..de valahogy mégse mentem el. Vagy időm nem volt, vagy pénzem. Amúgy amatőr dj vagyok és csak a mester iránti tiszteletből akartam elmenni a dj sulijába...na sebaj, ha indít még egyszer az életben, akkor el fogok menni. Most már nem fog hátráltatni semmi. -
mageska #10404 vagy nekem a méééértzőőőld... -
Mein Kampf #10403 Hogy tisztába legyünk mit keresek: Criminal Element Orchestra - Go Around (? rmix)
A work 6 n is rajta van csak ott a (Gusto's Move The Party Mix) be, de nem az keresem :( -
#10402 Itt az egész lemez, három verzióban, plusz az acapella -
Mein Kampf #10401 Köszi Vinyl az megvan nekem is az a (Gusto's Move The Party Mix)7:55 de nem az a verzio.
ismerem mostmár a (X-Press 2 Way 2 Deep Mix) is és az sem az.
Azért kellene a vinylröl a többit meghallanom:D szerintem a baker 7 incs vagy 12 incs lesz az . -
Mein Kampf #10400 :D Életem mixéhez kellene ez a keresett Go Around remix, van még pár zene amit ki kell derítenem majd , és ha mind meglesz, valaki mixbe foglalja nekem.
Ebben a mixben lesz majd hallható a
David Alvaradó - Dub Plate No.2
Md X-Spress - All Aboard Da Phunk (tha mutik's gettin stronger)
Criminal Element Orchestra - Go Around (? rmix) keresem
Deep Dish - Stay Gold (amibe a nő nem énekel) keresem
+ a töbivel még nem terhelek senkit...
Go Around (? rmix) thx -
#10399 David Morales - Sessions Sevenezen rajta van "Criminal Element Orchestra - Go Around (X-Press 2 Way 2 Deep Mix) " ez a verzió, azt fel tudom tölteni, persze nem mixből kivágott. -
Mein Kampf #10398 Annyit tudok eddig, hogy nem a (Gusto's Move The Party Mix) és nem is a (X-Press 2 Way 2 Deep Mix) az amit keresek, hanem a többi közzül valameik. -
Mein Kampf #10397 Hi
Iszonyu nagy munkával kiderítettem az eggyik nagyon keresem zenének a címét, egy régi Dean Wilson mixbe hallottam és most rájöttem mi a címe, kihangsújoznám, hogy ezt is Vinylnek köszönhetem!!! :D köszi
Csak az problémám, hogy sehol nem találom meg, még csak annyira se hogy belehallgassak :( Criminal Element Orchestra - Go Around (??? mix)
Aki esetleg találkozna ezzel a lemezzel vagy a remixekkel az nagyon nagyot segítene ebenn a problámámban.
http://www.discogs.com/Criminal-Element-Orchestra-Go-Around/release/18173
http://www.discogs.com/Criminal-Element-Orchestra-Go-Around/release/377909
Valakinek meg van ez ? -
Sys32 #10396 A tegnap esti Mix FM Classics Live.
Sys - Mix FM Classics Live22 2011.01.17. Monday 10Pm - 11Pm on Mix FM Radio Nyiregyhaza
Tracklist:
01.Onephatdeeva - In And Out Of My Life (Lab Rat's Dark Night In Metropolis Dub)
02.Funky G - K-Sera (Olav Basoski Mix)
03.TDR - Squelch (Olav Basoski Remix)
04.Eddie Amador - Rise (CZR Futuristic Funk Dub)
05.Problem Boy - Self Control (Olav Basoski Remix)
06.The African Dream - All The Same Family (Work Remix)
07.Billy Hendrix - Bodyshine
08.Studio 45 - Pure Honey (Olav Basoski Mix)
09.Silvio Ecomo - Uprising (2 Play Club Mix)
10.Silicone Soul - Chic-o-Laa (H-Foundation Mix)
11.R Factors - Rendez Vous
Time: 60min
Letöltés
-
guriga30 #10395 hát bárcsak segíthetnék szívesen tenném:)) de nincsen meg nekem sajnos.......... -
Street Stress #10394 http://www.youtube.com/watch?v=XObP4Xmm -
high life #10393 Bárcsak nekem is ilyen hamar menne DJ Shulcz-LP c (1996) albuma vagy anno (96-97)azE-Playban sokat forgott upside down (Tommyboy által) remixe -
Street Stress #10392 Lehet, hogy szar de probálkozni lehet -
guriga30 #10391 húú köszike ezt kerestem:)) -
#10390 House Heroes - Magic Orgasm (Funk Mix) -
high life #10389 House Heroes-Magic Orgasm (future club 69 rmx)
House Heroes-Magic Orgasm