House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Néhány napja akadtam erre a fórumre, miközben elkezdtem gyüjtõgetni, összeválogatni a számomra igen kellemes 90-es évekbeli house-trance-techno zenéket. És láss csodát itt egy fórum, ahol pontosan olyan zeneszeretõ emberek vannak, amelyek nekem nagyon bejönnek. Nem mintha a mostani zenék nem lennének jók, de azért a 90-es évek közepe az "elektrónikus tánczene" aranykora volt. Sokat jártunk partykra elsõsorban Paksra, Remixbe és a kiscsillagba (Dunaújváros). Ezeket a "zenei orgazmusokat" a mai napig sem tudom elfelejteni. Külön köszönet azoknak a fórumtársaknak, akik a nagy becsben tartott felvételeiket meg is osztják másokkal. És hát a bakaelitlemez pattogását semmi sem veheti el :-)
Ennyi bevezetõ után csak azt akarom mondani, hogy a mai naptól rendszeres látogatója leszek a fórumnak.....nehogy lemaradjak valamivel.... :-)
Valahogy légy oly kedves elküldeni neki,jó lenne tudni a címüket,hogy aztán bekebelezzem õket nagy fekete korongon! :-)De ha netán-tán valamelyik még meg van neki belõle,akkor rábeszélhetnéd hogy dedikálva eladhatná nekem! :-) De elég a címük is,ne hogy az legyen hogy sokat akar a szarka.
elsõ
második
harmadik
negyedik
ötödik
hatodik
hetedik
nyolcadik
Nem kell letölteni,hanem meg lehet hallgatni is!Nem tudom hogy meddig tartja meg ez az oldal a feltöltéseket!
Köszi elõre is!
Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Nekem már le jött tegnap este, még nem néztem meg, de azért köszönöm ezt "csupán csak 818" db számot.
Biztos vagyok benne, hogy találok közte olyat, ami nincs meg.
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Lehet töltögetni....
Remélem pár napig még elérhetõ lesz a torrent!
Respect!
nem tudjátok mi lehet a baj?
Na a kazikkal mi legyen?Arénás felvételek amúgy?
Amúgy igen!Nagyon jó dinamikája van még mindig ezeknek a lemezeknek,jól meg is döngetem néha a yamaháimat!:-)
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
<#eljen>#eljen>
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Megy a seed emberek!
Biztos nagyon jó remix lehet ha ennyire nincs senkinek meg.
Azért nem adom fel...
Köszi!
Ezt írja ki....
Köszi.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Felnyüstöltem egy népszerû oldalra...
Itt van...
Szedjétek!<#wave>#wave>
Ha a zenéket nem sikerül feltöltened,át rakhatnád a szerveremre.
Csinálnék belõle 1 torrent-et és le tudná mindenki gyorsan szedni.
ha már ennyi a hozzá értö
dodjuk össze minden idök legjobb klasszik albumát persze nem mixben
max ugy 30 számig érdekes lenne a fejlemény.
respect all
(Eredeti nevükön: George Mitchell & Steven Doherty volt a '90-es évek egyik legmeghatározóbb Producer-párosa)
ProHasca - Live Mix In ''Club MÉTA'' (Vol.1.) 2000
01. Potatoheads - Mix The Master (Cj Stone Remix)
02. The Crazy Drummer - Rollercoaster (Sunrise Remix)
03. The Southside Spinners - Luvstruck (Original Club Mix)
04. Clan Dj Team - Groovebird (Club Mix)
05. Gitta - No More Turning Back (XTM Club Mix)
06. Bonanza Banzai - Induljon a banzáj! (Dj Junior Vs. ProHasca Club Mix)
07. Dj Bobo & Betty Love - Mi az a szó? (Náksi Vs. Brunner Club Mix)
08. Prezioso & Marvin - Gimme A Beat (Club Mix)
09. Miss Angee - My Beat (Sampling Mix)
10. Pulsedriver - Cambodia (Extended Vocal Mix)
11. Fragma Feat. Maria Rubia - Everytime You Need Me (Club Mix)
12. The Unknown - To The Unknown (Hard Mix)
13. Blackspider - Save Your Life (Warp Brothers Remix)
14. The Moon - Blow Up The Speakers (Ghost Remix)
15. Warp Brothers Vs. Aquagen - Phat Bass (Original Mix)
ProHasca - Live Mix In ''Club MÉTA'' (Vol.2.) 2000
01. ARM - G.O.D. Speech (One Side Promo)
02. Tenth Planet - Ghost (Original Mix)
03. Sterbinszky - Fly Away With Me (Extended Mix)
04. Mario Lopez - Blind (Mr. Philips Remix)
05. De Vergas - The Train (Cj Buchannon Mix)
06. Dj Arne - Gravediggers Have More Fun (Mario Lopez Remix)
07. Tory Kay & Donkey Doo - Welcome (Club Mix)
08. Mark Ruff Ryder - Joy (Electrique Boutique Remix)
09. Solid Sleep - Deep Star (Promo)
10. Masymas - Koyaanisqatsi (Azzido Da Bass Remix)
11. Fragma Feat. Maria Rubia - Everytime You Need Me (Pulsedriver Remix)
12. Pulsedriver - Cambodia (Green Court Remix)
13. The Crazy Drummer - Rollercoaster (Club Mix)
14. Potatoheads - Mix The Master (Potatoheads Remix)