House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tranz Euro Express-szel együtt.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
nem baszogatlak többet a zenékkel, majd megélem valahogy:D
Nemakarlak megsérteni, biztos jo dj vagy, de te egy teljesen más közönségnek tolhattad mint,akikhez engem is sorolhatnának, mert én ezekre a zenékre soha nem buliztam és soha nem hallgattam otthon sem. Mindig tele van a mixed, számomra gagyi zenékkel. 1-2 jo szám közzé bepréselsz 4-5 szart pl: Atb,Gigi D'Agostino többit nem is ismerem szerencsére, és inkább nem is mondok semmit a teljesen más stilusu számokrol amiket belekeversz sorozatba, mikor már szóvátették többen is ice ice baby és hasonlók. Amugy nem zavar hogy megosztod velünk, csak ezek a zenék számomra kakuk tojások ezen a fórumon :D
Nemakartalak megsérteni, de lehet téged meg se lehet :D
Ez az oldal tényleg nem erre való.
De nem fogom hagyni, ha b.szogatnak, kíváncsi leszek ezek után hányan találnak még meg.
Maradjunk tényleg a klasszikusoknál.
Egyébként szeretem ezt a zenét...köszönöm!
Ennnnnnnnnyíííííííí!!!!!
De hogy lásd én békés vagyok,küldök neked agy ide való fasza kis zenét!
<#integet2>#integet2>Hardfloor
Ismét egy dupla mixet hoztam.
Egy "kolléga" remekmûve a club-ból:
In Memoriam ''Meta Club'' (Volume 1.-2.) 2006
Kiváncsian várjuk a kommenteket, (egyenlõre õ sem sztár dj) de szerintem jó kis mixek lettek. (Ha tettszik, szerzek még...)
Tracklisting
---------------------------------------------------------------------
In Memoriam ''Meta Club'' (Volume 1.) 2006 (01:18:25)
01. Goldtrix Present Andrea Brown - It's Love (Trippin')
02. Kosheen - Hide U (John Creamer & Stephane K. Remix)
03. Funky Green Dog - Fired Up (Original Club Mix)
04. Iio Aka Vaiio - Rapture (John Creamer & Stephane K. Remix)
05. Sono - Keep Control (Club Mix)
06. Capricorn - 20Hz (Nalin & Kane Original Club Mix)
07. Dj Sandy Vs. Housetrap - Overdrive (Club Mix)
08. Vengaboys - Superfly Slick Dick (Club Mix)
09. Krimal - Loud 'N' Proud (Olav Basoski Remix)
10. Dayeene - ...& It Hurst (Olav Basoski's Samplitude Remix)
11. Dj Disco - That Sound (Club Mix)
12. Silvio Ecomo - Uprising (2 Play Club Mix)
13. Avant Garde - Get Down (Club Mix)
14. Buzzy Bus - You Don't Stop (Only For Housefloor's Mix)
----------------------------------------------------------------------
In Memoriam ''Meta Club'' (Volume 2.) 2006 (01:17:31)
01. Kadoc - The Night Train (Kapitol Station Mix)
02. Groove Gangsters - Funky Beats (Club Mix)
03. 666 - Amokk! Vs. Bomba (Club Remix)
04. Klubbheads - Klubbhopping (Club Mix)
05. Gigi D'Agostino - Bla Bla Bla (Club Mix)
06. Vanilla Ice - Ice Ice Baby 2001 (Club Mix)
07. SM-Traxx - Got The Groove (Club Mix)
08. Vengaboys - Up & Down (Club Mix)
09. ATB - 9 Pm (Till I Come) (Extended Mix)
10. Gitta - No More Turning Back (XTM Club Mix)
11. Joff Roach - Microjoff (Club Mix)
12. Hampenberg - Ducktoy Vs. Trainspotting (Vocal Club Mix)
13. Drunkenmunky - E (Club Mix)
14. Nightwatchers - Insomnia (Extended Mix)
15. Sample Gangsters - Star Industry (Club Mix)
Playing Time.........: 02:35:56
Total Size...........: 214,15 MB
NFO generated on.....: 2010.04.18. 9:46:26
---------------------------------------------------------------------
prohasca te meg ne ülj már fel minden vissza irásnak :)
a nyagyapám mondta vala : fiam -amig van lószar addig van veréb is.
Hát erröl ennyit <#mf1>#mf1>
Szerinted csak világhírû dj tud mixelni?
Mennyi agyoniskolázott van még itt?
a b8-as nagyon ismerõs!
lökjétek fel valahova a mixet hátha tudok segíteni a többiben is!
X Press 2_ Tranz Euro Express (1996)
elöre is thx<#worship>#worship>
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
szép kutató munka
az a Clark mix nekem egyébként a Kühl-féle Club Speed Mix 1-gyel együtt az elsõ helyen szerepel a top ranglistámon
üdvözletem<#eljen>#eljen>
2. id1
3. The Chicago Connection - Dancin' (Mark Grant's Mix)
4. CZR - Put My Mind At Ease
5. id2
6. Chocolate Fudge - Fixation
7. The Water Chamber - Get Funky
8. id3
9. id
10. id
11. id
12. id4
Side B:
1. Jean Philippe Aviance Presents Logan Circle - Disco Life (Check Dis' Out)
2. The Sharp Boys - Sharp Tools Vol 2. vagy 3.
3. The Sharp Boys - Sharp Go Boom
4. id
5. id
6. House Heroes - Magic Orgasm
7. id
8. id5
9. id
10. id
11. id
12. Green Velvet - Land Of The Lost
A "B" oldal vége az inkább technos, Rob, vagy Gaborcz biztos tudna belõle párat, tõlem ennyi telt. A hangmintás id-k jól jönnének nekem.
Egyébként nemsoká' lesz még hasonló gagyi mixem. (körbenézek, esetleg csinálok)
Lehet majd mit fikázni...(különbözõ IwIw-es illusztrációkkal csatolva)
<#integet2>#integet2><#vigyor>#vigyor><#awink>#awink>
Szerintem sem kóstolgatni kellene egymást ha nem örömmel elfogadni a közzétett mixeket amiket ingyen kapunk . Majd ha mindenki viszonozza hasonlóan jó minõségû mixekkel az adományokat , utána lehet kritizálni /óvatosan/!!
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Bérelni szoktam, mikor szükségem van rá, de általában a dj pult adott egy diszkóban. Nem gondolod?
Szerinted házimozin tartok bulit?
(Egyébként a kép tavaly októberi, azóta LED Tv- villog a szobámban és a vasalóállvány sincs meg)
De örülök, hogy ilyesmire ráérsz, végül is erre való egy népszerû közösségi oldal.
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
A profi pult
Szupi a rongyos vasalódeszka,a háttérben a "plazma",arról az atomdurva centersugárzóról nem is beszélve...<#eplus2>#eplus2>
Szóval tényleg a profizmus jön le a képrõl...Hakapeszi! <#eplus2>#eplus2>
Nem vagy piti tényleg...
Tudod én annó nem azért vettem a lemezeket, hogy késöbb elmondassam, hogy több száz van, de abból a fele senkit nem érdekel.
Én válogatok a zenéim közt.
A "bohóc mixemrõl" meg annyit, hogy kérés volt egy tracklista alapján.
Mivel különbözõ torrent oldalakon kb. 150-en töltötték le, köztük az SG Fórum-ról is, gondoltam megtartom. (Magamtól sosem állítanék elõ ilyen mixet)
Egyébként jó kis kihívás volt, kíváncsi lennék ki hogy hozná össze az ilyen vegyes zenékbõl összeállított mixet.
Ja, nem javítgatni kellett volna a zenéiden, hanem odafigyelni a lemezeidre, amikor ugrál a tû. (halkan megsúgom, javítható egy ugráló karcos bakelit)
Így én is szívesen megosztom bárkivel, erre való pl. a you-tube. (szól a zene, csak élvezhetetlen, letöltheted, de szart sem érsz vele.)
Azért annyira nem kellett vért pisálnom a zenék miatt. kb. a 75%-a megvan, (és képzeld: ami még hanghordozón van, az szinte karcmentes és baszki nem ugrál a tû) nyilván nem azok kellettek. (Van bakelitem, amire tudtam vigyázni) (Faithless - Insomnia)
De minek is tépem a szám, minek foglalkozok amatõrökkel? Nem is értem....
Készülnöm kell a következõ ÁLTALAM SZERVEZETT (mert menõ vagyok) Classic Party-ra!
A saját remix változataim nem véletlen, hogy mixben, vagy a you-tube-on kapjátok.
Semmi más, csak melódiák
Semmi más, csak melódiák
Másrészt meg annyit a minõségekrõl,hogy ha kell javítasz rajta,ha nem akkor megelégszel vele így...Még tán azt is nekem kellett volna javítgatni...????Röhej...
Továbbá pedig a Milli Vanilli-s bohócmixed után azért annyira nekem nem fáj hogy legagyizod a gyûjteményemet...Sõt...Egy ilyen "szakértõ"-tõl ez külön jól esik...<#eplus2>#eplus2>
További jó dicsekedést és kérkedést kívánok,felnõtt fejjel egy csöppet sem nevetséges egy fórumon menõsködni...<#eplus2>#eplus2>
Úgy néz ki elég jól gyûjtögettem az elmúlt 3 évtizedben. (Több mint 2300 maxi cd és vinyl) <#wink>#wink> (már szinte egy kertes ház ára)
Nem tudom ki hogy vásárolja a bakelit lemezeit, de én pl. minden megvásárolt zenébe belehallgattam és csak azért adtam ki pénzt, (1750ft) ami tényleg jó volt. (Zaj stúdió, Dj Service)
Ez a pack (818 szám) tele van szerintem gagyi zenével és olyannal, ami ugrál nem beszélve a minõségekrõl...<#csodalk>#csodalk>
Nem volt a lemezjátszó és a pc között egy keverõ?
(Mert egy hangszínszabályzó sokat javított volna)
Azért ha már megosztod velünk, legalább erre figyelhetnél.
Nekem mondjuk nem gond, mert én kijavítom az ilyen hibákat, de más kicsit csalódott lehet, legalábbis az igényesebbek.
De nem számít, a lényeg hogy önzetlenül osztogatod (a drága gyûjteményed), ezért minden elismerésem...
Egyébként nagyjából lehet hallani, mely lemezek tettszenek neked és a közönségednek, mert azok ugrálnak és szar a minõségük. (agyon vannak játszva)
Érdekes módon a gagyi zenék tökéletes minõségben szólnak és gondolom karcmentesek állapotban vannak. ... :)
Dj Sandy vs Housetraps - Overdrive
Dj Survival Kit - Superfly slick (Olav Basoski mix)
DJ Disco - Stamp Your Feet
tom novy vs. eniac - superstar (radio edit)
Who Da Funk - Shiny Disco Balls (Harry Choo Choo Romero Mix)
4evergreen
egy track-et keresek, de sehol sem tudom letölteni
cím: Crazy Drummer - Party Drumz (Only The Drumz Dub)
elõre is thx
http://www.youtube.com/watch?v=1meF2_OQ-1A