21037
a tema adott:)
-
#11307 Tesox Pack -
#11306 már teszem Data-ra. Plastic City-ből nem sok olyan dolog van, ami nincs a birtokomban! :D
-
high life #11305 Azért köszi a linkeket ezek naon kellenének
Tesox - So what you want me to do
Tesox Mental EP - Braindead II
Tesox - Universal Acid
Tesox - "Yozuko"
TESOX - WINGS
Tesox Silicon Works
Tesox - Sensual Sign
Holnapra 3gb acapella fent a forumon ahogy igértem -
Sütifutár #11304 Így tegyen jót az ember:-DDD -
high life #11303 :D aha jo ötlet -
Sütifutár #11302 De ha gondolod itt meg is veheted őket:-DD
Tesox -
Sütifutár #11301 Tesox - Go Ahead London -
Sütifutár #11300 Tesox - Modulation Source -
Sütifutár #11299 Hugh Life Ezt találtam neked a neten,nézzed meg
Tesox - Groovy Bubbie -
Sütifutár #11298 Az Indexnek van zárt fóruma,ha esetleg.... -
high life #11297 Üdv srácok Tesox albumokat v trackeket keresek kb az összeset ha vki tud segiteni megköszönöm -
batanfacudo #11296 Ott a pont!
Regulázzunk kérem...!!! -
rigoletto #11295 Én nem tudom, hogy mit keres itt az ilyen fos, hulladék valami... -
mono7806 #11294 Szinte semmi sincsen veszve ;) -
#11293 Jam & Spoon - Can you feel it
Beszarás kategória :-) -
#11292 Csak sajnálni tudom azt a szánalmas faszt aki szétrobbasztotta a bányánkat!Előtte azért biztos leszedte magának ami kellet neki!
-
molni81 #11291 -
batanfacudo #11290 Sterbinszky - Legendary Moments Mix -
high life #11289 Ha szombat akkor agyhalál!
Fincsi muzik
-
rigoletto #11288 Kettő jó kis kolompolós zene így "reggelire" 1994 és '95-ből. Remélem, ízleni fog:
X-Static - I'm Standing
X-Static - Move Me Up -
batanfacudo #11287 ja megvan dave clarkot irtam az volt a baj :D -
batanfacudo #11286 ez volt amire emlékeztem, de beírtam youtubeon és nem dobott ki semmit, mondom akkor én valamit rosszul tudok mert annyira alapzene hogy ki kellett volna dobnia. ezek szerint mégsem.
nagyon köszi. -
#11285 Dave angel - Fever -
batanfacudo #11284 Mi ez az alapzene az első nem jut eszembe basszus.
-
Phat Smoker #11283 kellemes esti zene :
..habár a 'main mix' belőle a kedvenc, de az nem volt fönt youtube-on -
batanfacudo #11282 -
Freezura #11281 Nagy élvezettel olvastam korábban a többiek emlékeit az általunk nagyra becsület zenei irányzat megismeréséről, most van egy kis időm, hogy én is leírjam.
Szóval, nálam az elektrónikus zenét már óvodás koromban magamba szívtam, mert apám révén Kraftwerken nőttem fel, aztán jött JMJ, vangelis, Tomita, stb. Aztán a nagy fordulat 91-ben középiskolában: Tangerine Dream. A mai napig a legnagyobb kedvencem. Akkor ennyit az előképzettségről, olyan 93-94 táján kezdtek beszivárogni a Technotronicon túli komolyabb darabok, és összeverődött egy baráti társaságunk, és elsősorban öcsém (még nem én :-))elkezdett diszkózni (egyébként ez a baráti társaság fogja csinálni az általam már egyszer "reklámozott" holnapi clsassic partyt Dunaújvárosban, már alig várom :-)) Sulibulik, kisebb bulik stb, aztán engem is érdekelt a dolog. érdekes módon akkoriban az ilyen ultra-gagyi zenék nem jöttek be, hanem unkább 95 elején megjelenő ET, Misjah stb. Gondolhatjátok két sebszabályzós deckről nyomtuk :-) Divat lett a Rave, persze mentünk vele, de persze jöttek az igényesebb felvételek is. Nagy mérföldkő volt a városban az Arany Csillagban a bulik, ahol Erős Lajos által teljes mértékben megfertőződött az agyunk. Ezután jött a városba a Remix, mondanom sem kell mekkora élmény volt hazai és nemzetközi DJ-ket élőben hallgatni. Társoságunk minden hétvégéjét lent "töltötte", néhány helyre azért sikerült eljutnunk az országba is: Flört, Mende stb. Aztán, ahogy múltak az évek, egyre kevesebb jó buli volt, a zenék egyre silányabbak lettek, "öregedtünk", aztán egyre kevesebb buliba jártunk. Azért a társaság elég sok tagja még mind a mai napig gyakorló DJ, de egyre kevesebb időnk van összefutni. Röviden ennyi lenne a történet, de szerencsére itt van az a fórum, ahol az ember megtalálhatja azt a társaságot, akik hasonló ízléssel rendelkeznek.
Egyébként, hogy mennyire xarok a mai zenék, letöltöttem egy Bárány mixet valami buliból, hát komolyan mondom a hányinger kerülgetett a mai zenék hallatán, én nem is értem a mai fiatalokat, hogy tudnak ilyen silány, semmitmondó, egymásra épülő zenékre tombolni, Bár lehet, hogy a mi időnkben ugyanezt mondták a diszkópatkányok is ránk, mit csápolunk pormaszkba és hegesztőszemüvegben az Yves de Ruyterre -
Freezura #11280 jaffaz!
A kért számokat lent letöltheted: A Georgy Porgy néhány napja linkelte itt egy fórumtárs, már nem tudom ki volt, de ezer hála neki, mert én is régóta kerestem.
Batanfacudo, nincs mit, örülök, hogy segíthettem.
mageska, köszi a 6x hallgatást a dolog szépséghibája, hogy nem realtime mix volt, hanem az általad megosztott mixmasterrel készült, mert nem volt alkalmas időm összekötni a cuccot, kényelmesebb volt fülessel dolgozni. Egyébként egyre jobban kiismerem a progit, csak a flanger effekt hiányzik.http://www.mediafire.com/?pgvb6ggxzauim45 -
batanfacudo #11279 Ezeer hálám!!!
Meg a csillás történetért is...az is tőled van ha jól emlékszem... -
jaffaz #11278 Freezura! király a mix! ilyeneket még csinálhatsz, jó hallgatni! :)
Ha megkérlek, nekem feltöltöd a Georgy Porgy-t és a giddy up-ot? régóta keresem! thx! -
Freezura #11277 Szia batanfacudo!
Akkor itt vannak a kért zenék:
Jaspa Jones %26 Dj.H.A.N.Z. Present.Decadance - Hot Shuffle
Lambda - New York (Timo Maas Remix).mp3
MD X-SPRESS - tha muzik gettin stronger 1995.mp3
Submission women - Beat their man.mp3
Link: http://www.mediafire.com/?yqqqj2nxxajb46j -
high life #11276 Az Acapellák évszáma ne téveszzen meg senkit ( 2005 06 stb ) ezek cs az albumok megjelenési idejét jelölik sokkal elöbre vissza nyulnak és persze vannak benne ujabbak is. -
high life #11275 Szomoruan olvasom az alábbi hozzászolásokat szerencsére van biztonsági mentésem a zenéimrol de száljon magába aki volt és gondolkodjon el rajta h ez igy most jo h ennyi munkát tett tönkre. Nem tudom h ujra kezdjem e a feltöltéseket mivel van egy olyan lehetöség a datán h ftp szerverre tölthetek amit utána megoszthatok abba nincs belepiszka (irigységbol se mert sztem ez történt) de a zenéket ezek utén is zsállitom ás segitek akinek cs tudok. Respect mindenkinek -
molni81 #11274 -
Mein Kampf #11273 Vinyl zenekeresési ambicionizmusa és a zenei jó ízlése,sok embernek okozott itt már örömöt és remélem fog is még, Batan nak is nagyon jó ízlése van és zeneileg is ott van mivel dj, Mageska :DDD
PEACE már pls -
Sys32 #11272 Ki volt az az idióta,aki ennyi régi mixet meg zenét letörölt????!!!
Most újra tölthetünk fel mindent!
A kezét törném el az ilyen embernek!!!!!!!
-
Mein Kampf #11271 Most hogy már én is érintetje vagyok ennek a balhénak azáltal hogy eltünt a cuccom, elmondanék egy véleményt erröl az egészről. Sajnálnám ha felborulna a megszokott hangulat a forumon egy ilyen kis semmiség miatt, mert nem tudtok azonnal bányászni, life is írta nem tud mostanába belépni, én betudok bármikor és nincs protekcióm, tehát valami a rendszerrel van, és én abban is biztos vagyok , hogy mageska olvassa és lép.
Vinyl se szokott így kiborulni ok nélkül, nyugi Vinyl :D Kifog segíteni nekem ha megkattansz itt? :D
Batan te is jöhetnél bányászni, ne vedd már rossz néven maggie véleményét, félre minden szarral, minden történyen ugy ahogy eddig, csak bányászol is.
Valamiért ugy érzem itt a nagytöbség már túll van a 30. évén és azthiszi a másikrol hogy mit dumál ez itt nekem, PEACE felnött emberek vagyunk.
Mageskárol csak annyit hogy én kb 3-4 honapja ismerem innen, de abból amiket ír, vagy ha én válaszolok neki akármire, ő mindig jókedvű és ezt szeretem benne. Röviden nem lenne jó ha össze ugrana itt három zeneszerető ember és felborulna itt minden kialakulo beszélgetés csere bere, értitek.
Nem akartam béke bíróskodni de higgyétek el jobb a béke és a jókedv!!!
Remélem senkit nem sértettem meg, és számíthatok továbra is a társaságotokra...
thx
-
#11270 http://smileemusic.blogspot.com/ -
#11269 friss mixek az oldalamon töltögessetek bátran és a fórumot is használhatjátok:) -
Mein Kampf #11268 Az fasza!!! hdd csere miatt ott tároltam vagy 10 gigát ami csak ott volt meg nekem :(((
OMFG