21036
a tema adott:)
-
faek #20109 Blueboy -
eb2004 #20108 Strictly! One-Mixed by Blueboy megvan valakinek mixcloudnál jobb minőségben?
Köszi! -
high life #20107 Azt én is . Elore is nagyon koszonom -
#20106 Audio cd-n van meg, holnap behozom a munkahelyre, és grabbelem, aztán feltöltöm. Remélem a cd-t nem ette meg az idő vas foga. -
high life #20105 Vinyl! Megtennéd h feltoltod az inspired mannel mixedet halgatnám nagyon :) thx -
faek #20104 Sziasztok
Keresek Zsíros és Ricky mixeket. Ha valakinek lenne kérem az ne tartsa magában hanem ossza meg velem kérem szépen!
Köszönöm nektek -
high life #20103 szombat est classic progi
-
faek #20102
Egy kis tempoa mai napra :) -
#20101 Nem, de a mix készítőjére nagy hatással voltak Budai mixei, mert a zenék nagyrésze megtalálható valamelyik Budais mixben is.
A kezdés az valóban hasonló mint a Techno House Classic mix, de van itt még HMC - LSD, Green Velvet - Flash, pár Sharp Boys felvétel.
Tényleg elég jó kis mix. -
Mentol #20100 Ez DJBudai TechoHouseClassic mixe, nem? Az egyik legjobb. -
zsagent #20099 Most kezdtem gyűjteni az In Da House válogatás sorozatot. Ha valakinek meg van valamelyik sorozatdarabja, azt töltse fel. Nagyon jó számok voltak rajta.
https://www.discogs.com/label/135445-In-Da-House
Előre is köszönöm. -
#20098 Cevin Fisher - the freaks come out - ig bírtam libabőr nélkül.
DE, amilyen csattogás van a végéig, az feltornászta a szőröm.
Köszi -
rigoletto #20097 Kegyetlen jó mix kegyetlen mixelésekkel és kegyetlen zenékkel!
Seca mix -
faek #20096 Sterbinszky-Live @ Flört club Siófok 30th bday party
Ha még nemlett volna -
#20095 Jöhet még. Köszi, nagy ismét! -
#20094 köszi,jóféle -
#20093 -
#20092 https://m.youtube.com/watch?v=0C46LTYCdnI -
#20091 100% vinyl mix ;)
-
#20090 Nem tudom hogy vagytok a jackin témával, pár régebbi zene feldolgozása az én mixelésemben.
Ígérem az év vége felé egy klasszik mix-szel is készülök, valami nagyobb durranás, addig hallgassátok ezt.
Küldöm sok szeretettel.
MrVinyl - Jackin or Jackout -
#20089 Elnèzèst a kèrdöjel nàlam màs karakter ,de vakamiert itt így jelenik meg..tehàt köszi szèpen a feliratkozàst!
-
#20088 Köszönöm szèpen?? -
#20087 Hát ez esetben ráböktem! -
faek #20086 Classic buli -
#20085 nekem elég sok eladó cd m van maxik ,albumok ,válogatások (acid ,hard trance ,house ,tech house ,techno ,progressive stb.) ritkaságok is!!
és mind nagyon jó állapotban..listát tudok küldeni annak akit érdekel, egyetlen dolog ,hogy van postaköltség mert külföldön vagyok ,de valamit kitalálunk rá ,hogy jó legyen mindenkinek..
köszi -
egy kis home mix ?
akinek tetszik kérem feliratkozni ...2 haverral fogunk ide live mixeket feltölteni (egyikük Rock FM-ként volt is tag sokáig) ,,de amig nincs elegendö subscriber addig nem mehet a youtube live ,szóval igy csak utólag vannak feltéve a videók..
only classics only on vinyls mindenféle
üdv -
svenkowalsky #20083 -
svenkowalsky #20082 -
svenkowalsky #20081 -
svenkowalsky #20080
-
svenkowalsky #20079 jOFOGÁSON FENT VAN -
svenkowalsky #20078 Szia.Ha esetleg érdekel van pár Budai,Tommyboy,Kühl.Slam jr cd elADÓ. -
faek #20077 Highlander -
nyogo #20076 Nagyon szepen koszonom! -
#20075 Soneec - HouseNight
Soneec - HouseNight (Flac - Download)
Soneec - HouseNight (Cue) -
nyogo #20074 Koszi! De sajnos az evek alatt mar szinte mindent szamuztem amin megtudnam hallgatni(meg a laptopjaimban sincs meghajto).
A bakelitek maradtak meg a digitalis formatum. Kar, hogy ezeket nem lehet mar valahogy utolag legalisan digitalisan megvenni.
Igy utolag sajnalom, hogy elajandekoztam kb az osszes eredeti kazimat egy koltozeskor, szinte mind megvolt a hazaiaktol (Tommyboy,Soneec, Sterby, Budai, stb), de akkor mar evek ota csak porosodtak :(
De ha mar ittvagyok, akkor egy friss "classic" a ket oreggel :D
Utoljára szerkesztette: nyogo, 2019.10.06. 18:35:45 -
#20073 Van egy eladó példányom. Audio CD!
Soneec - House Night -
nyogo #20072 Sziasztok!
Valaki megtudna velem osztani Soneec-HouseNight mixalbumat? (Mar szinte sajnalom, hogy evekkel ezelott megszabadultam a kaziktol es cd-ktol, mert a hdd amire archivaltam mindent, megdoglott :( )
Elore is 1000 koszi! -
faek #20071 -
high life #20070 Emlékszem 94-ben nem sok elektromos zenei behatás volt többnyire az acid volt jelen az akkoriban még kialakuloban lévö alapstilusokban kevés hely volt ahol minöségi house zenét jászottak szerencsére az E-Play az egyik vol rengeteg zenét kaptam az akkori djk-töl rendszeresen logtunk Tamás (Tommyboy) lemezbotljában a Galamb utcában (underground records) ahonnan ezt a tracket is szereztem akkor még kazettán
Utoljára szerkesztette: high life, 2019.10.01. 21:32:20