House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

némi tech cucc

Ben Sims - Manipulated Remixes
Label: Primate Recordings
Catalog#: PRMT 050
Format: 2 x Vinyl, 12",
Gold Country: UK
Released: 2000
Genre: Electronic Style:
Tribal, Techno

A Manipulated (Adam Beyer Remix)
B1 Manipulated (Joel Mull Remix)
B2 Manipulated (Original Ben Sims Mix)
C Manipulated (Ben Sims Hardgroove Edit)
D1 Manipulated (Jel Ford Remix)
D2 Manipulated (Samuel L. Sessions Remix)

http://uploading.com/files/get/29755d5m/

Artist : green velvet
Title : flash remixes
Genre : house
Date : 22-12-2010
Quality : 320kbps/44,1kHz
Label : Relief Records
Source : WEB

01.flash original remastered <07:11>
02.flash the advent and industrialyzer remix <06:09>
03.flash channel x remix <06:51>
04.flash jamie jones remix <06:24>
05.flash mixin marc and lex da funk remix <09:47>
06.flash nicky romero remix <05:41>
07.flash carl craig s paperclip people mix bonus track <12:50>

http://hotfile.com/dl/91193348/f050660/Green_Velvet_-_Flash_Remixes-(RR2041)-www-minitech-ws.rar.html

Monika Kruse - Latin Lovers

Label: Terminal M
Catalog#: Term023-6
Format: Vinyl, 12", 45 RPM
Country: Germany
Released: 2003
Style: Tech House

Tracklist:
A) Latin Lovers
😎 Latin Lovers (Voodooamt Remix)

http://www.rapidshare.com/files/423996584/TERM023-6.zip

Monika Kruse - Latin Lovers (Remixes)

Label: Terminal M
Catalog#: TERM-032-6
Format: Vinyl, 12"
Country: Germany
Released: Jul 2004
Style: Tech House

Tracklist:
A) Latin Lovers (Deetron Remix)
😎 Latin Lovers (Ian Pooley Remix)

http://www.rapidshare.com/files/423998845/TERM032-6.zip

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Nekem megvan eredetiben a strictly trance symphony,ha vki szeretné begrebbelem.

Van még Budai Techno-House Classics Of '93-'96 cd-m
hi Tampoo , nekem megvan eredeti kazettán, estére bedigizem ha ráérek megigérem, de szerintem az biztos , hogy 96os ? Van itt rengeteg kazetta de a strictly ket nem hallgattam, van itt strictly trance symphony is...

sziasztok, végre kicsit ráérek, szabin vagyok,
1 zenét keresnék sterby mixbõl, ha valaki tud please help

http://www11.zippyshare.com/v/64170770/file.html

Elõre is THX
kpityu79
Nem egy villám a netem, de itt az elsõ lemez:
http://www42.zippyshare.com/v/77106671/file.html

sziasztok!

egy 96-os Slam Jr. mixet keresek Strictly Night vol. 1. néven.
ez még a szombathely/romkert idõszakból van.
szerepel rajta pl. fumky green dogs - fired up, sharp tools 2.,sadoman - toy dub...

remélem valakinek meg van még...
Instixx
Sziasztok! Cubase 5 el csinálom a zenéimet (minden stílusban) és billentyûs vagyok, lenne kedve valakinek zenélgetni aki szintén zenész? 😊 Budapesten tevékenykedek, tervbe van egy lakás bérlése stúdiónak.. de ez még a jövõ, a jelen a zenekészítés. Valamit össze lehetne ütni! Nem zenekart keresek, inkább olyan embereket, akikkel össze lehet ülni agyalni új zenéken és éjszakákon át játszani 😉 Minden alkalmas ezköz rendelkezésemre áll; jó gép sok vsti, kondimikrofon is ha van hangszered, felvételhez.. stbstb. Üdv! B ui: ha itt nem válaszolnék msn en elértek: [email protected]

Köszönömszépen:-)
VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

kpityu79
Na mindegy.

A 2 lemez cime:

Dj Deep - French Selections vol.4
Dj Disciple - New York City

kpityu79
Hoppá. Ez nem sikerült. Talán majd most.

kpityu79
Sziasztok. Most találtam 3-4 régebbi mixlemezt a polcon, általában 99-es kiadásúak.
Nevesincs dj adták ki öket, ( legalábbis nekem).

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.recordsale.org/cdpix/d/dj_disciple-new_york_city.jpg&imgrefurl=http://www.musicstack.com/records-cds/dj%2Bdisciple&usg=__qU1i7L5vkk6DTI443PwnF_cIzGc=&h=310&w=350&sz=19&hl=hu&start=0&sig2=MR8KZNhUwDH0X333Gd1nLA&zoom=1&tbnid=wUGU8I6t_mYkeM:&tbnh=129&tbnw=146&ei=m5cQTdH6CNO38QPh85WEBw&prev=/images%3Fq%3DDj%2Bdisciple%2B-%2Bnew%2Byork%2Bcity%26um%3D1%26hl%3Dhu%26client%3Dubuntu%26channel%3Dfs%26biw%3D1680%26bih%3D858%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=122&vpy=66&dur=550&hovh=211&hovw=239&tx=95&ty=124&oei=m5cQTdH6CNO38QPh85WEBw&esq=1&page=1&ndsp=48&ved=1t:429,r:0,s:0

A maradék 2 lemezröl nem találtam képet a neten, de beirom öket, hátha kellenek valakinek:

1. Club Anthems Selection cd1 - mixed by The Firm Selectors

2. The Ibiza Selection cd3 - Mixed by Firm Selectors

Ha kellenek szoljatok!

VinylToy
Szeretjük! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

techno rob
Küldtek most egy ilyet nekem!

The Funk Junkeez - Got funk(Heavy On Da Bass mix)

Ebben az elsõ Budai mixben is van egy "kiskedvencke" az uccsó szám az nem jut eszembe a címe...
Na akkor uccu tedd fel nekem zippyre mert a másik letöltõs marhaságnál nekem mindig várnom kell a letöltéssel 😊
Elõre is köszi!
Persze hogy nem azt mondja benne hogy mért zöld, de nem nagyon tudok rá mondani semmi angolt. 😊 Néha úgy érzem hogy az a 2 szám amit keresek az valójában 1 szám (azaz a mért zõldnek a vége az a for your love-os szám abból a mixbõl)de koránt sem biztos. Nem tudok közelebbit mondani a számról, de ha majd meglesz, (ha meglesz) akkor ti is hallani fogjátok a mééért zõõõldet a számban 😊

FTP: szerintem kár rágódni ezen a jogi dolgon, privát szerver, privát eléréssel senkinek nem lesz hozzáférése csak az ittlévõknek. És csak azoknak akik eddig itt megosztottak valamit. Ha nincs továbbadva az infó akkor semmi baj nem lesz. Az egyetlen hátránya csak az, hogy munkaidõben, ( H-P 8-16 ig) nem elérhetõ,(addig mást dolgozik) de utána átvált FTP üzemmódra és hajrá. Gondoljátok meg, és ha kõ akkor szívesen segítek.
köszi! ez is nagyon jó "album".
esetleg valakinek meglenne véletlenül az Untidy Dubs vol 1 és vol 3?
(a Mr. Bump és a Funky groove nekem is megvan róluk, de a többi szám kellene a lemezekrõl: pl. Freedom party, Can't you see, stb..)
hi rád szavaztam, ímélestõl. Elég jó is az a remix bár az eredetit nem ismerm.....

huu már itt tartunk offolnék,szeretném ha segitenétek.
Van egy remixverseny amire csináltam egy remixet én is.
Dec 23.ig lehet rá szavazni.Megteszitek ,h szavaztok rám???
Ha nem az sem baj:-) csókollak érte titeket:-)

Link
Szerintem a kalóz mixek amúgy sem jogvédettek.Sõt Pl egy mostani mixet amit megcsinálok sem zavart még eddig senkit,pedig a honlapomon vannak fent.Viszont szerintem ha csak külön track-ként szereplnek ott lehetnek a jogi gondok.Nem értek hozzá,lehet ez sem így van.

Nekem is van vagy 200db régi bakelitem amit szivesen megosztok bárkivel,elég sok része bevan digizve és folyamatában csinálom.

Pl bedrock records kiadványok vannak dögivel
Na most a trackekre szerintem itt többen is nyomulnának, csak a mixek - szerintem - könnyebben érhetõek el. A jogi oldalát persze továbbra sem tudom, "bedõlni" nagyon nem akarok ilyesmivel, bár mondjuk egy jelszavas hozzáférés elég sok "érdeklõdõt" tarthat távol...
VinylToy
Én õszintén megmondom lehet egyedüli vagyok, aki inkább a számokat keresgéli és nagyon kevés mixet tölt le. Viszont ha lenne olyan lehetõség hogy régi vinyl-ek bedigitalizálva, kategorizálva szerepelne, akkor szívesen venném. Semmi jónak nem vagyok az elrontója, csak az idõ és a sávszélesség hiánya miatt, nem tudom hogy hasznos tagja tudnék-e lenni a csapatnak. Arról nem is beszélve, hogy az én gyûjteményem, mint már említettem eléggé a trackekre koncentrálódik. De hajrá.

Elszólított a gép mellõl a kötelesség, elnézéseteket kérem.
Alapvetõen akkor két dolog kezd körvonalazódni:
- igény lenne ilyesmire;
- problémásak lehetnek a szerzõi jogok.

A jogokkal kapcsolatosan kérdem tõletek, lehet-e jogi probléma egy tizenpár évvel ezelõtt készült, pult alatt kétkazettás deckkel rögzített, bedigitalizált felvétel egymás között való megosztása?
Egyáltalán kérdés, hogy azon zenék után, melyek leginkább itt megemlítésre kerülnek, fizethetõ lehetne-e jogdíj? Én nem tudom, ebben nem vagyok jártas, várnám véleményeteket.

Technikai háttér többféle lehetne, igények definiálják. Luzon kolléga technikailag jól lát dolgokat, de én másra gondoltam.
Mindenképpen az FTP-t tartanám erre alkalmas felületnek, felhasználónkénti azonosítással. Ez védne minket az idegen "behatolástól", emellett arra is kell gondolnunk, hogy egy közös területre írunk többen, mindekinek teljes jogú hozzáférése van ebben az esetben, törlési is. Szerintem ilyen helyzetben még az is elgondolkodtató, hogy - fõként az esetleges jogi oldalát nézve - ténylegesen tudjuk, ki kicsoda. Nem lenne komplikáltabb, mint egy fórum, ahova szintén regisztráció után egyedi azonosítókkal történik a beírás.

Leginkább az itt kialakult közösség volt az, ami miatt elgondolkodtam ezen. Nem akarok/akarunk ezért pénzt kérni, kapni, nem akarunk reklámozni, mert nem ez az alap ötlet. Én arra gondoltam, mindegyikünk gépén lehetnek olyan megosztandó anyagok, amiket már vagy megosztott velünk valamilyen ingyenes oldalon keresztül, vagy (még) nem. Az is lehet, hogy feltette, pár napig élt a dolog, lekapkodta, aki éppen jó helyen volt jó idõben, utána meg törlõdött a tartalom, halott lett a link.
Szóval tehát arra gondoltam, hogy amiket megosztanánk itt másokkal, fel lehetne tolni egy közös helyre, onnan mindenki le tudná magának mazsolázni azt, ami érdekli. Ha nincs 30...50 perces késleltetés, meg kódok beírása, emellett több minden kijelölhetõ, akár ütemezhetõ, az mindenképpen jobb, hatékonyabb megoldás lehet. Így pedig az eredeti ötletem alapján egy ésszerû idõ után ennek nincs, vagy közel sincs akkora létjogosultsága, mint az elején. Magyarán én arra gondoltam, néhány hónapig üzemelne ez a dolog, aztán mindenki bepótolva az elmaradásait már birtokolná a számára tetszetõs zenéket.

Ennek a tárterületnek tehát lehetõleg:
- folyamatosan elérhetõnek kell lennie (otthoni gép így annyira nem játszik, hiszen azt néha kikapcsolja az ember, újra kell indítani, lefagyhat, belassulhat, stb.)
- relative nagyobb internetes sávszélességgel kell rendelkeznie
- lehetõleg nagy kapacitású tárterülettel bírjon

Két elképzelés lehetséges részemrõl:
1) van olyan, hogy szerver hoszting. Gyakorlatilag egy klímatizált szoba, tele polcokkal, baromi gyors internet eléréssel (100 MBit), technikai háttércsapattal. Ide be lehet vinni saját gépet, beteszik a polcra, adnak neki internetet, szünetmentes áramot, havi szinten ennek 18...25e Ft költsége van. Plusz maga a gép, amit az ember betesz oda, ez evidens. Ezen költségeket valaki(k)nek állnia kell ezen esetben.

2) Nálam otthon 30/20 MBit-es (30 le-, 20 feltöltési)internet kapcsolat van. Sok ember számára ez nagyon sok, fõleg vidék tekintetében. Tény, harmada-negyede az elsõ pontban említettnek. Össze tudok vadászni egy gépet, három darab 1TB-os HDD-vel gyakorlatilag egyben egy 3TB-os tárterületet biztosítani vele. Ezt a gépet 1-3 hónapig szerintem leállás nélkül, vagy nagyon ritka és rövid leállásokkal tudnám otthon üzemeltetni. Nyilván ennek is van némi költsége, biztosan fogyaszt valamit, de ezt a "békát lenyelem" a közösségért, az összehordott zenékért.

Elég hosszú lett, így hirtelen nekem ez jutott eszembe, ennek tükrében kérdeznélek titeket, érdekel-e így a dolog? Vagy persze ha így nem, akkor hogyan lehetne jobb, másabb szerintetek?
Egy nagyjából 70GB-nyi zenét és is fel tudok tenni, ennek viszont kb. 2/3-a innen a fórumról származik.

Ha láttok benne elegen kellõ fantáziát, akkor legkésõbb a két ünnep között részemrõl el tudna indulni a dolog.

Mein Kampf felvetése is jogos, miszerint a polcon levõ szalagos állapotban leledzõ archív anyagokon ez nem segít, azt sajna digitalizálni kell.

Várnám véleményeiteket!

VinylToy

Azt se ártana tudni, hogy milyen stílusu zene ez , techno, house, tec-house, trance , évszám kb , ismétli a szöveget vagy néha elmondja vagy csak a refrén ?
Annyit mondtál eddig kb budai v tommyboy és eplay. Van egy felvételem eplay 95 budai a tommyboy lemezeivel délelõtt, nem az amit a #9556 ba betettem,ez másik csak valamiért hallkabban szól mint a többi felvételem, 3 órás , abba lehet benne lenne.

Mageska akkor több info kell vagy részlet a zenébõl. Biztos nem aztmondja benne hogy mért zöld 😊 hanem valkami hasonlót, mi hasonlit rá angolul ? így ellehetne indulni.

Nekem nemengedte megnyitni se, a spyware terminátor, Web security guard leblokkolja az oldalt, nem eröltettem.

Én csak annyit mondok ha megtalálja nekem valaki a mért zöldet és azt a számot amit keresek, teljesen ingyenesen elérhetõvé teszek számotokra az ftp szerveremen 1,5 terra helyet. Igaz nem sok, de több mint a semmi.
Funtom köszi a torrent linket valoban megérte leszedni nagyon jo muzsikák vannak rajta. Ajánlott!!

Vinyl, nekem kellett én kerestem , de sajnos az ötbõl egyik se az amit én keresek😞 Nekem az a verzio kellene ameik a Selected Houseworks vol.1 en tommy tesz fel, amibe nem énekli el magát a nõ azzal a búskomor hangjával 😞 Sehol nem hallottam még eddig csak az ezüst selecteden, gondolkodtam hogy lehet azt a részt játsza a kazin amikor a nõ nem vonyít, de nem mert mindig elénekli magát ....

VinylToy

VinylToy
Nézzük hogy a nagy öreg hogy mixeli a Hooj Choons zenéket:

Artist: Judge Jules
Title: Ministry Presents... Hooj Choons
Label: MoS
Cat#: MPRES 001
Date: 1997
Source: CDDA
Format: Mixed
Quality: 320 Kbps (1-Trk EAC)

Tracklist / Comments
01) Lustral - Everytime (Red Jerry Mix)
02) Energy 52 Café Del Mar (Three 'N One Mix)
03) Solar Stone - The Calling (Inner Peace Mix)
04) Nalin & Kane - Beachball (Original Club Mix)
05) Viper - T. Twister (Terry Francis Dub)
06) Sil - Windows (Original First Take)
07) Saints & Sinners - Peace (Original Mix)
08) Rodd-Y-Ler - Lifesigns
09) JX - There's Nothing I Won't Do (JX & Red Jerry Dub)
10) L.S.G. - Netherworld (Terry's Patchwork Mix)
11) Marmion - Schöneberg (Man With No Name Remix)
12) JX - Son Of A Gun ('95 Mix)

Download

VinylToy
Köszönöm, én szerintem ezt a "színvonalat" fogom hozni minden héten.

Sziasztok!
Ugyan én még csak nem olyan régóta látogatom a fórumot, de ha megengeditek megosztanám én is ezzel kapcsolatban a véleményemet.

Az ötlet nagyon jó, sõt, egy ilyen lehetõség hatalmas értékkel bírna. Azonban szerintem ez nem igazán kivitelezhetõ. Nem ok nélkül nem létezik sehol ilyen megoldás. Az anyagi vonzat, a nagy mennyiségû tárhelyigény és adatforgalom miatt. Szimpla webszervert el lehet felejteni, ahol mondjuk a megreklámozott korlátlan adatforgalom és tárhely fogalma kimerül abban, hogy néhány pár GB adat és néhány tíz GB adatforgalom után a szolgáltató ránéz az oldalra, és esetleg szerzõdést is bont a túlzott terhelés miatt. Itt ftp jellegû hozzáférés jöhetne szóba, az viszont ilyen mennyiségû adat esetén jócskán hat számjegyû összeg. Drága az ftp üzemeltetés, elég csak az smsweb-re gondolni. És akkor ugyebár a szerzõi jogok. Ha valaki olyan tudomást szerez róla, akkor bukta az egész. Még, ha csak egy pár ember kiváltsága is lenne, akkor is túl nagy egy ilyennek a kockázata és túl nagy a beruházás. Persze léteznek ilyen nagy méretû adatbázisok, ahonnan zenét lehet letölteni, de azok kereskedelmi jelleggel mûködnek. Mindenki nagy választékot szeretne, ahonnan gyorsan be lehet szerezni mindent, de ez sajnos nem ilyen egyszerû. A legtöbb ilyen kezdeményezés kimerül egy ehhez a fórumhoz is hasonló link megosztósdiban, ahol minden link nyilvános, így ki vannak téve minden veszélynek.
Ezért, ha javasolhatnék valamit, akkor az egyelõre csak egy katalogizálás-szerûség lenne. Az összegyûjtött linkek így is egy jelentõs méretet adnának, elég csak ebben a fórumban összeszedni, és azért az sem lenne kis munka. Ha valaki feltöltene valamit, akkor azt feltöltené mondjuk egyszerre több helyre. Tovább tart, de talán így tovább is elérhetõ maradna. Lehetne a katalogizált linkekhez csak jelszóval hozzáférni, botokat kitiltani, hogy idegen még véletlenül se férhessen hozzá. Olyan nevet adni a feltöltött archívumoknak, ami alapján nem beazonosítható a tartalmuk, valamint jelszavazni és a jelszavat nem kiadni senkinek. Így minimálisra csökkenthetõ annak az esélye, hogy valami miatt törlik. És miután egyetlen bot sem talál a linkekre, így semmilyen keresõ sem fogja kiadni azokat. Így el is érkeztünk egy zárt közösséghez. Számtalan ilyen van. Ez persze egy hosszabb távú project is lehetne, nem csak néhány hónapos, és a költség is töredéke az ftp-nek. Tulajdonképpen egy szépen katalogizált linkgyûjtés folyna, az sg továbbfejlesztése.
Táhelyek tekintetében persze óriási a választék. Free userként nem is lehet mindegyikrõl korlátlanul tölteni, de akad azért egy-két ilyen is.

Szóval azt szerettem volna ezzel mondani, hogy ennek nem lenne kicsi a beruházása. Amellett, hogy nem is feltétlenül biztonságos. A mai hatalmas mennyiségû tárhely és adatforgalom igénynek megvan az ára. Pláne ebben az országban. Persze, ha esetleg van valakinek egy bennfentes ismerõse valamelyik szolgáltatónál, akkor talán jobban lehet kalkulálni és agyalni. Vagy mondjuk egy kisebb kapacitással mûködõ ftp, ahol bizonyos idõközönként, ha elfogy a hely, akkor törlésre kerülnek a legrégebbi feltöltések, ez még reálisnak tûnik.

Szóval ez csak az én meglátásom, kíváncsian várom én is mások állásfoglalását, mert az ötlet nagyon jó. Felbecsülhetetlen értékû már eleve csak ennek a fórumnak a tartalma is, ha meg még egy helyen is lennének, rendezetten... Aranybánya. <#finom>

Szerintem nem rossz ötlet,én benne lennék és hozzá tudnék járulni vagy 20-giga zenével igaz az nem túl sok de....... a semminél több😊)
VinylToy
Ez kellett itt valakinek, ugye?

CD rip; 320kbps; unmixed

1 The Future Of The Future (Stay Gold) (Ben Watt Radio Edit) 4:02
2 The Future Of The Future (Stay Gold) (David Morales Radio Edit) 3:53
3 The Future Of The Future (Stay Gold) (David Morales Classic Club Mix) 7:47
4 The Future Of The Future (Stay Gold) (Deep Dish Stay Dark Remix) 11:10
5 The Future Of The Future (Stay Gold) (Album Version) 9:28

Download

techno rob
Jó ötlet!Levédetnénk jelszóval,hogy csak az itteni srácok férhetnének hozzá,és legalább kontrollálva lenne!Így tudnánk hogy ki hoz magával zenét az oldalra!
De ki csinálja meg?Anyagi része lenne e?Sok kérdés merül fel!Én az ilyenhez hülye vagyok!<#vigyor>

Bár jobban belegondolva az is benne van hogy nemminden van digitalizálva embereknek és ami a polcán ott figyel soha nem jut el hozzám ...
A letöltési mizériák miatt viszont mindenképpen érdemes lenne...

Hi mono, jó az ötlet de ez csak akkor lenne tényleg fasza ha itt mindenki megosztaná azon a tárhelyen amije van, és lenne fent vagy 500 gigányi classic cucc meg minden. - én ehhez az egészhez hozzá tudok járulni kb 100 giga klaszik témával(jpg mp3 avi dvd vhs), de csak akkor ha ezt mások is így gondolják. Ez nem pullozás, de hogy mindenki jól járjon, ne csak azok akik pár albummal jönnének(bár lehet pont arra az albumra lenne szükségem).
várom mi lesz ebböl 😄

Elgondolkodtam egy kicsit, a véleményetekre lennék kíváncsi.
Szerintem mindenkinek van odahaza cédén, dévédén, számítógépén legalább néhány gigabájtnyi zenéje. Általában ebbõl mazsolázva kerülnek fel mindenféle ingyenes oldalakra a "megosztások" (zippyshare,rapdishare,...).
Innen aztán többen a kapott link alapján letöltjük, megköszönjük, élvezzük. Minden vele járó hátrányával együtt érdemes letölteni, mert jó zenék vannak itt. Várni kell, lassan jön, chapta kódokat kell irogatni, stb., ismeritek, nem ragozom.
Kérdés az, lenne-e létjogosultsága szerintetek egy átmeneti idõszakra (mondjuk néhány hónapra) egy olyan netes tárhely létrehozásának, mely az alábbi fõbb paraméterekkel bír:
- kb. 4 terrabyte kapacitás;
- folyamatos fel- és letöltési lehetõség, nincs várakozási idõ
- beütemezhetõ fel- és letöltési lehetõség (ki lehet jelölni az adatokat, be lehet ütemezni, aztán lehet menni aludni, reggelre kész)
- stb.?

Arra gondoltam, ide mindenki bedobhatná, amilye van, illetve mindenki leszedhetné, amilye nincs.
Csak elöljáróban, mit szólnátok az ötlehthez?

thx

House top 5:

1. Phats & Small: Turn around
2. Billy Hendrix: Bodyshine
3. Plastic Avengers: Chunkus Mahunkus
4. Alan Braxe: Vertigo
5. 16C+: Under 4 ever

remélem hogy jól írtam a címeket
hi jó 5let írok én is 1 top 5-öt bár igencsak nehéz kiválasztani:

Techno top 5:

1.Continous Cool: Relations / Life Made (bocs de ez már 2!)
2. The Advent: Bad boy
3. Plastikman: Panic attac
4. Adam Bayer: Manipulated
5. Jeff Mills: The bells <#worship>
E-Play-be csak akkor nem jártam amikor már Sterby-ék játszottak. Amúgy még szerdánként is ott voltunk 😊
Vinyl mostnéztem végig a te ötösödet, ismerem mindet, nagyon jól választottál, hozzám eddig a te ötösöd ált a legközelebb.

'kiváncsi leszek , ki milyen hangulatában lesz zene ügyileg hétröl hétre'

Luzon igényes az öt zene. thx jók a remixek

E-Play

a kettõbõl három lett, a kis andrew j t még hozzátettem, nálunk az szólt délután...

Imre délelõtt:
http://rapidshare.com/files/438000999/Budai_-_E-Play_-_After_Party_1995_11._25__8_00.mp3

Ez a részlet a 6 órás jutasi felvételböl való, a Bonsai(belga dj páros) volt a vendég, az õk egyórája van rajta, jutasit váltják õket meg ujra jutasi váltja, hallatszik majd a mixbe mikor adja át jutasi a teknikát és az is amikor a végén a Scan X - Blue nál visszaveszi tõlük, jelen voltam ezen az estén, a bonsai acidosab , jutasi hibátlan:
http://rapidshare.com/files/438001574/Ju-Tasi___Bonsai_-_E-Play_1995_12._22._part_1..mp3

A kis Andrew J. itt még acidesen. Járt valaki innen eplaybe 95 telén ?
http://rapidshare.com/files/438031247/Andrew_J._-_E-Play_Nyit___Party_1995_nov._10._part_2.mp3

szép estét hozzá

techno rob
<#eljen> Jó kis mixek!Jutasit ezért szerettük!

A trance house kombináció A oldal utolsó zenéjének címét tudja valaki?Valami ilyet mond benne a csávó: Let's turn it up
Csipáztam azt a zenét régebben!

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#szeret>guriga.

Délutánra kiválasztottam két igen rare felvételt 95 böl, eplay. Eddig még sehol nem volt fent, egy ju. és egy budai ...