21036
a tema adott:)
-
batanfacudo #11826 ezt keresem már régóta csak nem tudom melyik remixben. a zene kisértetiesen hasonlít a Funky Green Dogs Fired Up alapjára...
DISCOGS - Caspar Pound Ft. Plavka - Fever Called Love 97
vkinek nincs meg vagy info? -
#11825 Már megtörtént!De sajnos Zsíros nem valami segítőkész!Három klasszikus zenében kértem már tőle segítséget,és egyre se válaszolt!Vagyis a harmadikra annyit mondott hogy "á tényleg nagy zene volt,de most nem tudom a címét" ez volt az Alex Neri Planet Funk 2,ugye ami azóta már meglett!
Úgyhogy ezeket már meg se próbálom.
De odáig is elmegy a csávókám,hogy ha van valami új,és elég nagy zene,akkor a lemezen a cimkét lefesti alkoholos fílcel,hogy más ne lássa mi a címe!Onnan tudom hogy hozzám került tőle egy bakelitje régebben ami a Uk Gold - Agent Wood volt!És az a lemez is így járt!
-
batanfacudo #11824 Heti Top 5
-
batanfacudo #11823 -
batanfacudo #11822 -
batanfacudo #11821 -
batanfacudo #11820 -
rigoletto #11819 Miért nem írsz magának, Zsírosnak... -
Ricardo Snip #11818 ezen a sárándi bulin én is csináltam egy videót, csak a másik oldalról :) -
Sys32 #11817 Ma este 10-től ismét Mix FM Classics Live
90 perce szett lesz!
Prog. house zenékkel...
Éredemes lesz csatlakozni.
BLOG
TUNE IN! -
#11816 Elnézést a nagy off ért,de találtam a mostaniakhoz képest egy igen jó zenét,csak hát jó lenne tudni a címét!!!
Tudna nekem valaki segíteni???
És mégegyszer bocsiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! -
#11815 -
Mein Kampf #11814 Hy kovix, megnéztem traxxing n, de nem ezt keresem, ami nekem kell 97 be adták ki, stílusra lazább houseosabb versio mint ami traxxingen van... Köszi hogy segítesz kovix -
kovix #11813 Szia Mein Kampf !
nem mernék rá megesküdni de a keresem4 lehet hogy ez: Chicago Jaxx - Dirty Bitch 1998-ból iszonyat nagy zene keresd meg a traxxing-en
-
batanfacudo #11812 -
Phat Smoker #11811 hmm..tetszetősek a 'Paper Recordings' kiadványai!
-
#11810 Hy. De jó kis zenék ezek. De ebből is a legjobb a Freaks - The Shrunken Head. Tízes zene. -
#11809 Khm... keresem jó minőségben:
Braxton Holmes & Dewey B - Soul Kiss
-
#11808 Ezeket meg kell osztanom. :)
Thomas Bangalter - Ventura (1995)
Daft Punk - High Fidelity (1997)
Freaks - The Shrunken Head (1997)
Braxton Holmes & Dewey B - Soul Kiss (1997)
Care - On And On (1997)
Diarr'hea - Drug's No Good Ting (1997)
Ian Pooley - The Allnighter (Ian's Fierce Dub) (1998)
Quazar - Confusing The Sun (1998)
Humate - 1996 (Part 2) (1997)
The Hypnotist - The House is Mine (Humate Remix) (1996)
Aril Brikha - Groove La' Chord (1998)
Stonemaker - Tangent (1998)
-
#11807 Full Intention jóóó. Ezt is imádom:
Full Intention Presents The Rule - I Need Your Love (Body Music)
-
batanfacudo #11806 Én is nagyon várom :) Különösen a Keresem3 és Keresem6 -
Mein Kampf #11805 Hozzáteszem mozsi ezeket szerettem volna a legjobban a 12 közzül :D tehát iszonyat nagy köszönet ha meglesz ... -
Phat Smoker #11804 nagy vagy!
a 'Keresem5'-öt én is nagy szeretettel várnám! :) -
Mein Kampf #11803 na! mozsi nagyon megörültem neki hogy neked megvan a keresem3,5,6 nagyon várom hogy bedigizd és feltedd :DDD -
mozsi71 #11802 Nagy buli volt megvan belőle 2x90 perc kazettán :)) -
mozsi71 #11801 ja a keresem hármat digizem lemezről és küldöm :)) -
mozsi71 #11800 a keresem 3. az megvan nekem lemezen ,a keresem 5.szintén és az egy Salt City Orchestra remixe valaminek, keresem 6. az Disco Darling: Get Up/Everybody-Nobody (JackFunk bootleg + 6on) -
high life #11799 :D azon ém is ott voltam még a jegy is megvan meg a poszter :D -
mozsi71 #11798 Na erre őrültem meg 98 -ban Patexban a 6 órás Sven Vath 3. órájának a vége felé :) -
high life #11797 Hu ez a kettö lemaradt
Vinyl 12'' list:
Simon C - Angels
THE BEATSHOP - Read My Lips (Sex Me Up!)
Ja és persze az elmaradhatatlan muzsikák a gondolkodáshoz
Full Intention Presents Deep Down - Give Me Your Love (Club Mix)
K Scope-Organism
-
high life #11796 Uraim!!! Itt az idö egy kis különleges csemegének az alábbi albumok mind mind "vinyl-ek 12"" a house korszakbol 99-ig bezárolag sok olyan van amire nem lehet a neten ráakadni tehát tessék cs csemegézni és szolni.Ja a második fele még folyamatban.Részletes infoért Discogs.com.És ime a lista elsö fele :D
99 ALLSTARS - Chemical Generation
1997 - Off The Hook
ABUNA E - Watch Me
AMORPH - Haraciri
Armania feat. Dayenna - The Only Love
Blunted Dummies - House For All
Cab'n'Crew - Disarm Slidebars EP
Carl Craig Presents Paperclip People - The Climax
Criss Source - Ruhr Cowboy
Deepest Desire _ Dreamstate
FAIR-LITE - Future Is Now
Object One - Ping Pong
Rachel_Auburn_And_Lisa_Lashes-Tidy_Girls
Salt City Orchestra-Storm
Samuel_L_Session_-_Obsession
THE BEATSHOP - On The Wildside! & Somewhere
The Ultimate Seduction - Housenation _ A Walking Nightmare
DJ Screw - DJ Screw E.P
DK Records Full Label
Global Communication - The Groove1
INSTANT DOUBLE - Go Right Back Dance & Clap Your Hands
K-Scope 3
Mama Konda Remixes
Sextravaganza12'
-
Mein Kampf #11795 biztos, meghallgattam rengeteg Byron Stingily - Get up everybody t de mind egyre megy :D , attol függetlenül hogy k..... jó zene. -
Mein Kampf #11794 Phat neked is köszönöm, hogy probálsz segíteni Remélem segítenek majd mint mageskának az Andrew :D -
Mein Kampf #11793 Batan örülök neki, hogy nem csak én vagyok rajta, remélem a segítségetekkel, meglesznek ezek a zenék. Bár attól félek majd ilyen válaszokat kapunk, hogy ez is white label promos meg az is :( -
Phat Smoker #11792 írtam magának a mesternek fészbukon, remélem emlékszik még a zenékre, aztán vagy válaszol, vagy nem! :) -
batanfacudo #11791 Mein! Ezek a KERESEM-ek mind kivétel nélkül engem is érdekelnek. Mintha csak én válogattam volna magamnak. -
batanfacudo #11790 Extra post... Thanks ;) -
high life #11789 Egy kellemes muzsika forumozáshoz :D
-
biztoshmunkas #11788 Sziasztok Mindenki !
Volt itt egy kis adásszünet, (munkahely, suli, egyéb ...) nem jelentkeztem egy darabig :( .
Mein, mageska: a keresem6 nem egy Byron Stingily - Get up everybody mix?
A zene az nagyon arra hajaz ...
üdv: biztoshmunkas -
Mein Kampf #11787 Phat Smoker nem rossz ötlet, megprobálom.