21036
a tema adott:)
-
Mein Kampf #11906 Örülök mageska :D
Bányába lenne dolgom de zárt ajtók fogattak ... -
mageska #11905 Nos srácok elérkezett a nagy nap amire vártam, végre valahára megtaláltam a mééértzőőőld-et az egyik mixen. Mein az isten áldja a kezed, a Tommyboy Live House Mix 1997 egy E-play mix, nekem is megvolt, és ott várt engem rajta a régóta áhított szám. Szóval KERESEM13 (nem is rossz szám ez a 13) a MÉÉÉÉRT ZŐŐŐLD.
Ezt meg felejtés ellen KERESEM12 -
molni81 #11904 sterbinszky classic mix
http://www59.zippyshare.com/v/51325241/file.html -
molni81 #11903 dj newl classic mix
http://www59.zippyshare.com/v/95320306/file.html
-
molni81 #11902 http://hotfile.com/dl/75904418/2a04e58/tommyboy_romkert_boat_2010_09_25.mp3.html -
Mein Kampf #11901 elbeszélgetek itt magammal, hülye kérdés volt:D kérdőjel lesz a címe és majd ti megmondjátok mi a címe... -
Mein Kampf #11900 rabij most mi legyen, mert van 2 olyan amire ? és ?? van írva digizem de ha kész mi legyen a címe ? ez ?? :DDD én nemismerem fel, de szerintem valami newl vagy karcsinszky és az is lehet gyári mix , a flinstones család zenéje az intro, utánna mulatós funky house... -
#11899 Keresem: -> Hallgatós link The All Seeing I - Megabeat -
#11898 Ezt is hallhattuk mixkazettán:
Yin & Yunk - Rise & Fall (Fall Mix) (Hooj Choons)
Listen -
#11897 Ezt nem hiszem el, mindennap jó lenne egy ilyen találat. :D
-
petie86 #11896 Köszi szépen nektek!Nagyon állat,régóta kerestem ezeket! -
Mein Kampf #11895 van egy olyan, hogy IBIZA FEELING MIXED BY M-SKY eredeti tok nélkül jött. ki ez az M-SKY rabij?, mert én nem tudom, dscgn meg nem találok hozzá cover t. :D -
rabij #11894 ezek jobbak lettek ami hiba van benne az a kazetta számlájára irhato.
nem mai felvételek. -
Mein Kampf #11893 rabij a minőséggel meg vagy elégedve? :D -
Mein Kampf #11892 akkor jó hogy feltettem ide is az exotronost, itt biztos megmondja valaki. -
Mein Kampf #11891 folyt. az #11866 os listából:
Live House Mix 1997 szept.26 Remix Dance Club mixed by Miss Dj Stella side B
Live House Mix 1997 szept.26 Remix Dance Club mixed by Miss Dj Stella side A
House Party Solt Live Act - Exotron
House Party Solt
Az a Miss Dj Stella nagyon kényelmes kis mix, kellemes zenékkel, aminek nagyrészét sohase hallottam, pedig party felvétel :D -
rabij #11890 a House Party Solt Live Act - Exotron.mp3-kezdö zenéjének nem tudja valaki,hogy mi a cime? nincs meg véletlenül valakinek? -
Mein Kampf #11889 hy rabij értettem és köszönöm! bányábol már csemegézheted ami megvan eddig.. -
rabij #11888 hy Mein Kampf a Dune - Expedicion LP nem kell,csak a schulz miatt küldtem. -
rigoletto #11887 Hmmm. Van benne pár finomság, jó kis mix... -
Mein Kampf #11886 Felteszek pár darab mixet amiket digizek, hogy azok is elérhessék akik nem bányásznak. Eddig az első 13 van kész ha valakit valamelyik érdekli, szóljon és felteszem. A Géczy Dee mixek tetszettek rabij, ilyen partyk voltak mifelénk is, a legegyszerűbb zenékkel(bingo-bongo,pullover,your house is mine,...) mindig jól be...tem az ilyen péntek esti house partykra, amit egy T-Boy nevű discoba rendeztek, ami hétköznap mozi volt:DDD
Tommyboy Live House Mix 1997
Tommyboy Szelidi tó Fregatt Disco side A
Tommyboy Szelidi tó Fregatt Disco side B
Tommyboy House Mix Solt Jungle Disco
Geczy Dee House Mix Solt Jungle Disco
House Party '96 Solt - Dj Geczy Dee side A
House Party '96 Solt - Dj Geczy Dee side B
folyt.köv.
-
#11885 Mivel elég hosszú a mix ezért kétféle tömörítésben készült,a 320 as a bányába,a 128 as Itt
-
#11884 Na és ezt ki kereste rajtam kívül? (mert én nagyon) :D
-
batanfacudo #11883
Ez se rossz verzió...szöveg de jó lenne külön. -
batanfacudo #11882
Érdemes koncentrálni a kiállás - beindulásra. 2:20 környékén -
#11881 Megtaláltam!!! :-))))))
-
pureclassic #11880 -
pureclassic #11879
-
#11878 Skacok!A haverom pincéjéből elő került egy 2002 es zsíros felvétel ami kazin van,de elég sok 2000 előtti zenével!Most digizem,és nemsokára lököm nektek!Elég érdekesre sikeredett ez a buli,van benne olyan is hogy a tribal storm - ba beleteszi a szóljon hangosan az ének című igazi nagy klasszikust! :-) Az első zene amivel indul a felvétel azt még szeifert tette fel,és nagyon jó lenne tudni a címét!!!Azt külön bedigiztem hátha megfejtitek nekem addig!
Ez lenne az!!!!
-
Sys32 #11877 Ma este 10-11-ig ismét Mix FM Classics Live!
Érdemes lesz csatlakozni.....
BLOG
TUNE IN! -
#11876 Mindig is nagyon kíváncsi voltam hogy anno Tommyboy "sárga" House-matic kaziján a "B" oldalon mi lehet az a szám ami a Depeche Mode - No Good-ja után van, és pár éve rájöttem hogy a DM - All I Wanna Do (Sharp Mix)-re van rákeverve egy acapella, méghozzá Sound Of Blackness - The Pressure.
Hát 2011-ben elkészítettem a saját verziómat belőle.
Itt lehet meghallgatni. -
-
high life #11874 http://data.hu/get/2705412/Khul-Liquid_Trance_2.rar
http://data.hu/get/2705401/Kuhl_-_Liquid_trance.rar
Ebböl az egyik az asszem a 2. téveden van cimezve.Enjoy -
petie86 #11873 Eszembe jutott még valami,Kühlnek volt egy albuma 2000 körül!
Kühl - Liquid Trance / Heaven Session 2,ha valakinek ez megvan,örülnék,ha feltenné,vagy küldje el,az alábbi e-mailre!Régóta keresem! -
petie86 #11872 Tommyboy House matic classics albumot keresem és Dj.Sylvie-Progressylvie albumokat,aki tud segítsen,honnan tudnám letölteni,vagy ha valakinek megvan feltehetné ide!Előre is köszi!
[email protected] -
petie86 #11871 Aki tudja,honnan tudnám letölteni Nikolai-Look to the future c.számot,kérem írjon!Köszi! -
petie86 #11870 Engem érdekelnének ezek a műalkotások,ha lennél olyan kedves felpakolod,amik elkészültek?:-) -
Mein Kampf #11869 Ez a digitalizált minőség már kifogásolhatatlan, szerintem. Mindenképpen ujra izélem a multkoriakat is. -
Mein Kampf #11868 a bányából is elérhetőek a rabij féle kazetták, akit érdekel... -
Mein Kampf #11867 rabij ha elkészültem ezekkel, utánna elöveszem az elöző adagot amit küldtél az is vagy 15 db körül van és ujra izélem, mivel akkor még elavult teknikával kellett csinálnom, beszereztem most egy technics deck t.