House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meglesz tessa holnap beteszem a zsírosmappát és egybe felrakom,maj kiválogatjátok melyik kell ma már nem rakom be mert sok idõ lenne mig felmegy és nem akrom megszakítani, reggel amikor felkelek az lesz az elsõ😊)
Hi guriga 😄 ezeket még várom tölled, tedd be a helyükre:
Zsiros - Mix (102 135 808 bájt)
Zsiros - Live at Aréna 1998.05.02. (kazetta)---------
Zsíros - Live at Aréna 1998.05.02. (md) ------
Zsíros in arena 980320.mp3
DJ ZSÍROS ARENA(Erikától).mp3 (82 235 525 bájt)
Dj Zsíros (Erikától 2).mp3 84 910 080 bájt)
Dj Zsíros Arena (Erikától 3).mp3 (85 267 017 bájt) -------
Dj Zsíros arena mix.mp3172 838 661 bájt)
Dj Zsíros in arena.mp3 (165 265 408 bájt)
Dj zsíros mix in arena.mp3118 923 982 bájt)
Dj zsíros mix in Arena-1.mp3118 509 568 bájt)
Zsíros arena mix.mp3 169 725 952 bájt)
Zsíros Arena.mp3 177 748 009 bájt)
Zsíros mix in arena.mp3 (176 809 273 bájt)
Zsíros mix.mp3 138 688 180 bájt)
Zsíros.mp3 (89 118 929 bájt)
zsírososos.mp3 173 130 396 bájt)
Zsíros Aréna 1998.02.28
thx
Zsiros - Mix (102 135 808 bájt)
Zsiros - Live at Aréna 1998.05.02. (kazetta)---------
Zsíros - Live at Aréna 1998.05.02. (md) ------
Zsíros in arena 980320.mp3
DJ ZSÍROS ARENA(Erikától).mp3 (82 235 525 bájt)
Dj Zsíros (Erikától 2).mp3 84 910 080 bájt)
Dj Zsíros Arena (Erikától 3).mp3 (85 267 017 bájt) -------
Dj Zsíros arena mix.mp3172 838 661 bájt)
Dj Zsíros in arena.mp3 (165 265 408 bájt)
Dj zsíros mix in arena.mp3118 923 982 bájt)
Dj zsíros mix in Arena-1.mp3118 509 568 bájt)
Zsíros arena mix.mp3 169 725 952 bájt)
Zsíros Arena.mp3 177 748 009 bájt)
Zsíros mix in arena.mp3 (176 809 273 bájt)
Zsíros mix.mp3 138 688 180 bájt)
Zsíros.mp3 (89 118 929 bájt)
zsírososos.mp3 173 130 396 bájt)
Zsíros Aréna 1998.02.28
thx
Szívesen!
Majd hallgasd meg a camelotost is!Az i'am ready és a loops & things elején a dal robinak szól!:-)))) (mi élmény volt ez nekem annó)
Jó ez a théma amúgy!Nyomom ezerrel a trackeket!Meg szedem is!Nekem minden ok vele!thx a lehetõségért!
Hátha találok még olyan zenéket amiket keresek,vagy hallottam már de nem tudom a címét!
ego 69 - this house is hot!valaki kereste itt régebben!már a mappámban!
Majd hallgasd meg a camelotost is!Az i'am ready és a loops & things elején a dal robinak szól!:-)))) (mi élmény volt ez nekem annó)
Jó ez a théma amúgy!Nyomom ezerrel a trackeket!Meg szedem is!Nekem minden ok vele!thx a lehetõségért!
Hátha találok még olyan zenéket amiket keresek,vagy hallottam már de nem tudom a címét!
ego 69 - this house is hot!valaki kereste itt régebben!már a mappámban!
Basszus már csak az a baj hogy nem tudom mit tettem ide fel és mit nem 😊)
Hi Rob , a ricky mix nagyon veszélyes 😄 a scatmanes részt, nagyon jó volt visszahallani 15 év után, iszonyat hallani rickyt mikrofonozni... thx rob
PSSSSSSZT MÁrrrrr 😄
Komoly informatikai topic lett ebbõl az egészbõl...
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Minden ezen fórumtól függetlenül egy észrevételem lenne, amúgy általánosan az FTP használatával kapcsolatosan.
Sok esetben "Megszakadt a kapcsolat, újra?" üzenetet kapni a Total Commander programban.
Viszont a FileZilla nevû programmal ilyen gondok nincsenek, ingyenes, tud magyarul is, priviben szívesen segítek bárkinek, akinek gondja lenne a telepítésével, beállításával, használatával.
Sok esetben "Megszakadt a kapcsolat, újra?" üzenetet kapni a Total Commander programban.
Viszont a FileZilla nevû programmal ilyen gondok nincsenek, ingyenes, tud magyarul is, priviben szívesen segítek bárkinek, akinek gondja lenne a telepítésével, beállításával, használatával.
A "login incorrect"-re biztosan ez a probléma, be kell írni a user-t, pass-t.
És miért is nekem címzed ezt?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Hidd el, hogy az igazi mééértzõõõldben még jobban kihallható 😄
Srácok. Ha továbbra is ekkora figyelmet fog élvezni a szerver ITT és nem PRIVÁTBAN, akkor szépen fogom és megszüntetem a hozzáféréseket. Ha segítség kell akkor privátban mindenkinek segítek, úgy ahogy gurigának is segítettem. Többet tényleg nem szeretnék ezért szólni.
total commander7.5 nem regisztrált verziót
Igen, a saját mappádba teheted a fájlokat, nem tudom milyen programot használsz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
aha megvan csak áthúzom a mappámba😊)
és hogy kell nekem feltõlteni mert látom a te mappádat is te is látod az enyémet?
most már csak a passzív módot kell beállítani
vazeg te tudsz valamit😊) most ezt írja 226 Transfer complete
150 Opening ASCII mode data connection for MLSD
Letöltés
Várakozás a szerverre...
150 Opening ASCII mode data connection for MLSD
Letöltés
Várakozás a szerverre...
megpróbálom😊)
háát sajna pedig tisztán ki lehet hallani belöle 😛 <#rinya>#rinya>
Lehet hogy azt kellene beírni hogy guriga30 mind a két helyre?! 😄
Próbáljátok meg az ékezetes betûket és a !?/| jeleket kerülni ugyanis a linux nem szereti a fájlnévben az ilyeneket.
😊 Nagyon jó ez a groovyard de el kell hogy keserítselek: Nem ez a mééértzõõld. 😊
😄😄😄 Ne csináljam újra a számot?? Nem gondolod hogy énekelgetni fogok a fa hangommal ?? 😄😄😄 Nem vagyok én Király L Norbi... A szám olyan mintha azt énekelnék benne egyfolytában hogy méértzõõõõld mértzõõõld, (vagy kéékzõõõld) így is hívta ezt a számot mindenki E-Playben nem én találtam ki hogy úgy hangzik, mindenki így hallotta.
így már mûködne,de kér felhasználónevet meg jelszót beírok egy nevet meg egy jelszót és kiírja hogy hiba ennyi nem küszködök mert mér széttudnám ilyenkor ütni a gépet😊)
Akkor mégegyet proszálj ki a sajátgép böngészö sávjába másold be a kapott cimet igy kell kinéznie ftp://és a számok ez tuti müködik
az exploler nem találja, a firefox már 1 perce tölt de nem jött be semmi
én firefoxot használok de kipróbálom😊)
guriga30 itt egy 1szerü megoldás: jó öreg explorer bemásolod a böngészösávba a kapott cimet és hopp
Kezdem én is unni.
Állandóan: átviteli hiba és szétkapcsol.
Amit meg másolt, azt kezdhetem újra, mert nem megy végig... 😞
(A total Commanderem elvileg jó)
Állandóan: átviteli hiba és szétkapcsol.
Amit meg másolt, azt kezdhetem újra, mert nem megy végig... 😞
(A total Commanderem elvileg jó)
530-login incorrect ezt írja nekem állandóan
FTP-re amúgy javallom a Filezilla FTP kliens progit, elég jópofa, fel, letöltési sebességet lehet neki állítani, hogy mellette még maradjon szabad internet sávszélesség odahaza, ha a háttérben megy a forgalmazás. Ingyenes, mi kell még? 😊
Én is benéztem egy alapvetõ hibát, passzív módban próbáltad?
<#eljen>#eljen>
ASSZEM A MÉÉÉ ZÖÖLD MEGFEJTVE !!!! <#nyes>#nyes> (méé zöööld= feel the groove)
és az elöadó: GROOVEYARD - WATCH ME NOW
cs ez lehet az 😊 vazze 😄
és az elöadó: GROOVEYARD - WATCH ME NOW
cs ez lehet az 😊 vazze 😄
tököm kivan nekem nem jön létre ez az ftp-kapcs
ok müködik az ftp kapcsolat.
egy pár zenét el is inditottam.
egy pár zenét el is inditottam.
Mageska: most már talán dúdolhatnál nekünk mikrofonba abbõl a "mértzöldbõl" valamit, hátha úgy... 😊
Örülök, hogy tetszetõsek a mixek (Bedrock és Excalibur), van még két 90 perces Bedrock kazim 98-ból, jövõ héten kapok dekket, digizem, tolom fel.
És nagyon örülök, hogy egyre több anyag kerül fel az FTP-re, csak így tovább!
Egy kérdés, döntsünk róla közösen: amit nagy valószínûséggel innen a fórumról szereztem meg régebben, toljam fel az FTP-re? Illetve ti hogyan csináljátok? Feltettétek azt, amit már régebben rapid/zippy,stb módon is megosztottatok? - szívem szerint feltenném, de ti miként vélekedtek errõl?
Örülök, hogy tetszetõsek a mixek (Bedrock és Excalibur), van még két 90 perces Bedrock kazim 98-ból, jövõ héten kapok dekket, digizem, tolom fel.
És nagyon örülök, hogy egyre több anyag kerül fel az FTP-re, csak így tovább!
Egy kérdés, döntsünk róla közösen: amit nagy valószínûséggel innen a fórumról szereztem meg régebben, toljam fel az FTP-re? Illetve ti hogyan csináljátok? Feltettétek azt, amit már régebben rapid/zippy,stb módon is megosztottatok? - szívem szerint feltenném, de ti miként vélekedtek errõl?
Sziasztok.
Elkezdtem a maxikat feltenni, nagyon kell válogatnom...úgyhogy ma csak az "A" betûvel végeztem, az megy fel. Holnap a "B" és ahogy haladok...
Elkezdtem a maxikat feltenni, nagyon kell válogatnom...úgyhogy ma csak az "A" betûvel végeztem, az megy fel. Holnap a "B" és ahogy haladok...
Trackek fent<#taps>#taps> (mivel sok fent volt már megprobáltam szelektálni)
Szia mageska!
a keresem 3 (már megfejtették :-))és a 4 szerencsére nem volt nehéz. Itt a 4:
http://www.youtube.com/watch?v=pRhR7HfbqZk
Rakom föl a könyvtárba, meg feltoltam ide:
http://www.mediafire.com/?p9c376v4pd821sl
Üdv.
a keresem 3 (már megfejtették :-))és a 4 szerencsére nem volt nehéz. Itt a 4:
http://www.youtube.com/watch?v=pRhR7HfbqZk
Rakom föl a könyvtárba, meg feltoltam ide:
http://www.mediafire.com/?p9c376v4pd821sl
Üdv.
Sziasztok!
Rave Mission összes és
Trancemaster összes érdekel valakit?😊
Szép Napot!
Rave Mission összes és
Trancemaster összes érdekel valakit?😊
Szép Napot!
Szia mageska <#law>#law>
Nekem megvan szinte a teljes x-trax label ha gondolod dobj meg 1 fötöpö címmel <#awink>#awink>
Nekem megvan szinte a teljes x-trax label ha gondolod dobj meg 1 fötöpö címmel <#awink>#awink>
Sziasztok!
Mindenkinek boldog karácsonyt!
http://rapidshare.com/files/437775688/Dj_Tiesto__Just_Be.zip
320Kbs
Mindenkinek boldog karácsonyt!
http://rapidshare.com/files/437775688/Dj_Tiesto__Just_Be.zip
320Kbs
Már nem kell,találtam 😊
oksa holnap meglesem 😊 THX
Hát sajna ebben sincs a "mértzõõld". 96-os Eplay felvétele nincs valakinek véletlenül? (Budai Tommyboy) az se baj ha nem Eplay-es 😊
Remélem hamarosan felmennek a trackek az ftp -re sokat olyat találsz közöttük amit keresel ez utobbi kettöt is. Ha majd idöm ngedi felteszem a progressive attack és a kickin house tunes teljes sorozatát is
Ez az a szám megvan valakinek jó felvételben?
Zsír vagy 😊 Esetleg valakinek megvan ez valami normális felvételben?