21036
a tema adott:)
-
pureclassic #11986 adhatnátok ehhez a bányához igazán account-ot, gondolom lenne pár érdekesség ami le és fel kerülne... -
Mein Kampf #11985 :DDD 95 be laktunk ott akkor voltak ezek a felvételeim, amiket eddig megtaláltam, azok mind a bányába vannak.
97 be a barátikör által ezeket a helyeket látogattuk meg: aréna, ramszesz, utopia, majd m47 első éve az arénás társasággal... -
high life #11984 Eetleg ha már ennyi house partyn részt vettél a "hordozhatos magnetofonnal" nincs meg a Club Eplayben megrendezett Sputnik party vmik etapja ez a kérdés máfele is kérdés ez nagyon nagy respect lenne az idöpont 1997 E.Play öszi téli honapok de sztem october
"a lepényhal elsöre a remény utoljára" -
Mein Kampf #11983 Valószínű hogy a srác számozta a kazettákat, fel is fogom keresni ő nagy zsíros fan volt rengeteg kazettákkal:D
Technorob véleményére is várok még ez ügyben... -
high life #11982 Hmm ha ezt zsirostol kérdeznéd akkor örök halgatás lenne a válasz reméljük vannak itt hozzáértök :D
-
Mein Kampf #11981 Ha valakinek ismerős ez a zsíros sorozat vagy megvan neki belőle valamelyik része, a 21. pl jelezze pls.
thx -
Mein Kampf #11980 -
Mein Kampf #11979 Viszont beizéltem egy másik zenét, Zsíros 23. annak a sorozatnak a huszonharmadik része amit egy haver szerzett be mindig, nekem 15. töl volt meg 23.ig de csak ezt találtam meg eggyenlőre. Kb 97-98 közötti.
Zsiros 23. side A
Zsiros 23. side B
Össze állíthatna valaki egy listát ehez a mixhez... -
high life #11978 Mivel az acidos hangzásvilág alapköve lett a 303 valahogy ez jott tett mind a zenékböl mind a bpm számbol kiindulva bár ekkor még nagyon egymásmellett haladtak a föbb iránymeghatározo stilusok nekem pl James Ruskin munkássága alapkö -
Mein Kampf #11977 Ez vagy 4-5 évvel hamarabb történt a zenékböl ítélve, itt még a 303 as tombolt és besavazta a technot, szeretem nagyon de ez más korszak, viszont ez az audio vol.2 re már letisztult és el monotonult a hangzás, inkább szigorodott, a régen még sejtelmes csavart hagzásokhoz képest.
Külömbséget nem tudok tenni, hogy melyiket szeretem jobban.
Ami ez után jött az a beprogisodott betrenszesedett korszak, abbol maradtam ki,de hisz akkor már 2000 után volt :D -
high life #11976
vhogy igy bár izlések és pofonok -
Mein Kampf #11975 Igy van life, azokra is mondhatták volna hogy techno, de ez egy folyamat volt amit átéltünk mi is te is, hogy a zene egyre keményedett, mire ilyen kemény lett 99 et írtak :D -
high life #11974 HMM érdekes tétel bár sztem a techno ekkorra már nagyon megváltozott 96 97 98 tecno zenéi még mutattak vmit sok olyan tétel van közöttük amit a house berkein belülre sorolnak pedig nem az ami 98 után következett ezzel a müfajjal az megint csak a házaistás különbözö stilusokkal .Köszi az up-ot -
Mein Kampf #11973 Tehát ezzel nem összekeverendő!!! -
Mein Kampf #11972 Ezt a kazettát soron kívül izéltem be, ritkán teszek fel techno t de ez számomra egy emlék, olyan kaliberű mix mint a bársony tokos gayle san, vagy a magnetic sorozat, akkoriban harapodzott el a techno erre mifelénk, nah meg hát az Aréna elszaródott, Sáránd meg techno fellegvárrá változott:(((
audio vol.2 - mixed by Cris Liebing side A
audio vol.2 - mixed by Cris Liebing side B
NEM ÖSSZEKEVERENDŐ EZZEL A KIADVÁNNYAL,MIKOR NEM VOLT MÉG DECK LESZEDTEM EZT ÉS TELLJESEN MÁS ZENÉK VANNAK RAJTA... -
Mein Kampf #11971 :D kár azért nem érte, csak nem jutott vele semmire... -
pureclassic #11970 ezért kár volt még regisztrálnod is... -
Mein Kampf #11969 Itt nem hiszem hogy megmondják ezt neked, szinte tegnap volt... -
tothlaszlo29 #11968 Ha valaki ismeri annak nagyon megköszönném a segítséget mert keresem már hónapok óta.Köszönöm
-
tothlaszlo29 #11967 Sziasztok!Nem tudom tudtok-e nekem segíteni ebböl a mixből kellene nekem az első szám elő adója és címe
http://www.youtube.com/watch?v=-1OPmIFeGfY -
high life #11966 Köszi szépen persze itt is van a Gold Aréna
Gold Arena -
tibimc84 #11965 szevasztok akinek meglenne sterbinszky 4you albuma ésfeltenné nagyköszönetem fejezném ki -
Mein Kampf #11964 Ezzzz az Vinyl! A (Mix 1) lesz az, nagyon nagy hangulata van ennek a zenének :D köszi -
molni81 #11963 http://www.filesonic.com/file/10727885/01_Tommyboy_&_Budai_-_Live_@_Club_E-PlayBudapest_After_Party_08h-14h_(1995-11-26).mp3 -
#11962 Dj Supreme - Rhyme Writer -
#11961 Nem fogsz, Afrojack nem house, és a klassziktól is messze van. -
#11960 Help! Keresek egy számot, hátha itt segítségre lelek.
Afrojack, nincs benne szöveg, és... ennyi. :) Akinek van ötlete az segíthetne.:D -
molni81 #11959 http://hotfile.com/dl/23299211/9a8b18f/Slam_Jr_-_Live__Flrt_ClubSifok_Bizarre_Summer_Start_Strictly_Tz_Sznhz_Party_%282002-06-21%29.mp3.html -
Mein Kampf #11958 Természetesen, parancsolj.
Palace Gold - Garden compiled by Tommyboy & Randall
Nekem meg az Arena nincs meg. -
high life #11957 Ez a Gold Garden hiányzik ha lennél szives -
Mein Kampf #11956 És a Palace Gold Garden amit Randall húzott el :D -
high life #11955 hmm meg még itt van a Palace Gold Arena is -
high life #11954 :D söööt van Palace Club mix is amit Junior és Jutasi követtek el :D -
molni81 #11953 Van a Palace House mix és a Palace Summer Mix.
http://www.discogs.com/Various-Palace-Summer-Mix/release/1517443
-
high life #11952 Valahonnan nagyon ismerös volt nekem ez a Heavy Weather utána is lestem és ráleltem a cd-k között egy saját válogatásra anno nagyon nagyon jo zenékkel bár a méézööld sztem cs az underground remixben hallatszik ez a verzio is oda tesz a többi zenéröl nem is beszélve szal tölsétek halgassátok.
Barry Harris - The Wailin' (Terry Kelly's Wet Dream Dub)
Angel Moraes - Welcome To The Factory (Angel's Journey Mix)
Silvio Ecomo – Uprising (Speedgarage Mix)
Groove Solution – Sweet Memories (Original Mix)
H2O - Satisfied (Take Me Higher) H20 Feat Billie
The Fog - Been A Long Time (Peter Parker Remix)
Armin - Check Out Your Mind (Amsterdam Mix)
George Morel - Let's Groove (Ooze Dub 2)
Klubbheads – The Magnet (Hard Bag Klubb Mix)
DJ Sergio & The D.People – Yabolesh (Club Mix
Paperclip People - Throw (Remake Edit)
H2O - Livin' For The Future (Radio Mix)
Progress Funk – Around My Brain (Miami By Night)
Loleatta Holloway - Stand Up (Peter's Do It Again Mix)
Rozzo – Fusion (See The Way)
Heavy Weather - Love Can't Turn Around (Full On Vox Mix)
The Outhere Brothers - Fuk U In The Ass (Pegasus Remix)
Fibre Foundation - Weekend (Party Time Mix)
Quench – Dreams (The Awakening)
My Treasure 96
Recomended
-
#11951 Kettő????????? Én csak egyről tudok. -
molni81 #11950 nekem gyáriban van meg mind a 2 része :) -
#11949 Nekem ez cd-n van meg, (gondolom lassan már mindenkinek) . Ha kell valakinek kicsit jobb minőségben szóljon, és feldobom. -
#11948 Hy. Én a Azzido Da Bass - Dooms night (Jam x & Dumonde Short Smx) 1999 ezt a verzióját csipem.
http://www.youtube.com/watch?v=MeQmKe8FDW0 -
Mein Kampf #11947 folyt. az #11866 os listából:
Sterbinszky Live mix side A
Sterbinszky Live mix side B