21036
a tema adott:)
  • pureclassic
    adhatnátok ehhez a bányához igazán account-ot, gondolom lenne pár érdekesség ami le és fel kerülne...
  • Mein Kampf
    :DDD 95 be laktunk ott akkor voltak ezek a felvételeim, amiket eddig megtaláltam, azok mind a bányába vannak.
    97 be a barátikör által ezeket a helyeket látogattuk meg: aréna, ramszesz, utopia, majd m47 első éve az arénás társasággal...
  • high life
    Eetleg ha már ennyi house partyn részt vettél a "hordozhatos magnetofonnal" nincs meg a Club Eplayben megrendezett Sputnik party vmik etapja ez a kérdés máfele is kérdés ez nagyon nagy respect lenne az idöpont 1997 E.Play öszi téli honapok de sztem october

"a lepényhal elsöre a remény utoljára"
  • Mein Kampf
    Valószínű hogy a srác számozta a kazettákat, fel is fogom keresni ő nagy zsíros fan volt rengeteg kazettákkal:D

Technorob véleményére is várok még ez ügyben...
  • high life
    Hmm ha ezt zsirostol kérdeznéd akkor örök halgatás lenne a válasz reméljük vannak itt hozzáértök :D
  • Mein Kampf
    Ha valakinek ismerős ez a zsíros sorozat vagy megvan neki belőle valamelyik része, a 21. pl jelezze pls.
    thx
  • Mein Kampf
  • Mein Kampf
    Viszont beizéltem egy másik zenét, Zsíros 23. annak a sorozatnak a huszonharmadik része amit egy haver szerzett be mindig, nekem 15. töl volt meg 23.ig de csak ezt találtam meg eggyenlőre. Kb 97-98 közötti.

Zsiros 23. side A

Zsiros 23. side B

Össze állíthatna valaki egy listát ehez a mixhez...
  • high life
    Mivel az acidos hangzásvilág alapköve lett a 303 valahogy ez jott tett mind a zenékböl mind a bpm számbol kiindulva bár ekkor még nagyon egymásmellett haladtak a föbb iránymeghatározo stilusok nekem pl James Ruskin munkássága alapkö
  • Mein Kampf
    Ez vagy 4-5 évvel hamarabb történt a zenékböl ítélve, itt még a 303 as tombolt és besavazta a technot, szeretem nagyon de ez más korszak, viszont ez az audio vol.2 re már letisztult és el monotonult a hangzás, inkább szigorodott, a régen még sejtelmes csavart hagzásokhoz képest.
    Külömbséget nem tudok tenni, hogy melyiket szeretem jobban.
    Ami ez után jött az a beprogisodott betrenszesedett korszak, abbol maradtam ki,de hisz akkor már 2000 után volt :D
  • high life

vhogy igy bár izlések és pofonok
  • Mein Kampf
    Igy van life, azokra is mondhatták volna hogy techno, de ez egy folyamat volt amit átéltünk mi is te is, hogy a zene egyre keményedett, mire ilyen kemény lett 99 et írtak :D
  • high life
    HMM érdekes tétel bár sztem a techno ekkorra már nagyon megváltozott 96 97 98 tecno zenéi még mutattak vmit sok olyan tétel van közöttük amit a house berkein belülre sorolnak pedig nem az ami 98 után következett ezzel a müfajjal az megint csak a házaistás különbözö stilusokkal .Köszi az up-ot
  • Mein Kampf
    Tehát ezzel nem összekeverendő!!!
  • Mein Kampf
    Ezt a kazettát soron kívül izéltem be, ritkán teszek fel techno t de ez számomra egy emlék, olyan kaliberű mix mint a bársony tokos gayle san, vagy a magnetic sorozat, akkoriban harapodzott el a techno erre mifelénk, nah meg hát az Aréna elszaródott, Sáránd meg techno fellegvárrá változott:(((

audio vol.2 - mixed by Cris Liebing side A
    audio vol.2 - mixed by Cris Liebing side B

NEM ÖSSZEKEVERENDŐ EZZEL A KIADVÁNNYAL,MIKOR NEM VOLT MÉG DECK LESZEDTEM EZT ÉS TELLJESEN MÁS ZENÉK VANNAK RAJTA...
  • Mein Kampf
    :D kár azért nem érte, csak nem jutott vele semmire...
  • pureclassic
    ezért kár volt még regisztrálnod is...
  • Mein Kampf
    Itt nem hiszem hogy megmondják ezt neked, szinte tegnap volt...
  • tothlaszlo29
    Ha valaki ismeri annak nagyon megköszönném a segítséget mert keresem már hónapok óta.Köszönöm
  • tothlaszlo29
    Sziasztok!Nem tudom tudtok-e nekem segíteni ebböl a mixből kellene nekem az első szám elő adója és címe
    http://www.youtube.com/watch?v=-1OPmIFeGfY
  • high life
    Köszi szépen persze itt is van a Gold Aréna

Gold Arena
  • tibimc84
    szevasztok akinek meglenne sterbinszky 4you albuma ésfeltenné nagyköszönetem fejezném ki
  • Mein Kampf
    Ezzzz az Vinyl! A (Mix 1) lesz az, nagyon nagy hangulata van ennek a zenének :D köszi
  • molni81
    http://www.filesonic.com/file/10727885/01_Tommyboy_&_Budai_-_Live_@_Club_E-PlayBudapest_After_Party_08h-14h_(1995-11-26).mp3
  • VinylToy #11962
    Dj Supreme - Rhyme Writer
  • VinylToy #11961
    Nem fogsz, Afrojack nem house, és a klassziktól is messze van.
  • szucsy89
    Help! Keresek egy számot, hátha itt segítségre lelek.

Afrojack, nincs benne szöveg, és... ennyi. :) Akinek van ötlete az segíthetne.:D
  • molni81
    http://hotfile.com/dl/23299211/9a8b18f/Slam_Jr_-_Live__Flrt_ClubSifok_Bizarre_Summer_Start_Strictly_Tz_Sznhz_Party_%282002-06-21%29.mp3.html
  • Mein Kampf
    Természetesen, parancsolj.

Palace Gold - Garden compiled by Tommyboy & Randall

Nekem meg az Arena nincs meg.
  • high life
    Ez a Gold Garden hiányzik ha lennél szives
  • Mein Kampf
    És a Palace Gold Garden amit Randall húzott el :D
  • high life
    hmm meg még itt van a Palace Gold Arena is
  • high life
    :D söööt van Palace Club mix is amit Junior és Jutasi követtek el :D
  • molni81
    Van a Palace House mix és a Palace Summer Mix.
    http://www.discogs.com/Various-Palace-Summer-Mix/release/1517443
  • high life
    Valahonnan nagyon ismerös volt nekem ez a Heavy Weather utána is lestem és ráleltem a cd-k között egy saját válogatásra anno nagyon nagyon jo zenékkel bár a méézööld sztem cs az underground remixben hallatszik ez a verzio is oda tesz a többi zenéröl nem is beszélve szal tölsétek halgassátok.

Barry Harris - The Wailin' (Terry Kelly's Wet Dream Dub)
    Angel Moraes - Welcome To The Factory (Angel's Journey Mix)
    Silvio Ecomo – Uprising (Speedgarage Mix)
    Groove Solution – Sweet Memories (Original Mix)
    H2O - Satisfied (Take Me Higher) H20 Feat Billie
    The Fog - Been A Long Time (Peter Parker Remix)
    Armin - Check Out Your Mind (Amsterdam Mix)
    George Morel - Let's Groove (Ooze Dub 2)
    Klubbheads – The Magnet (Hard Bag Klubb Mix)
    DJ Sergio & The D.People – Yabolesh (Club Mix
    Paperclip People - Throw (Remake Edit)
    H2O - Livin' For The Future (Radio Mix)
    Progress Funk – Around My Brain (Miami By Night)
    Loleatta Holloway - Stand Up (Peter's Do It Again Mix)
    Rozzo – Fusion (See The Way)
    Heavy Weather - Love Can't Turn Around (Full On Vox Mix)
    The Outhere Brothers - Fuk U In The Ass (Pegasus Remix)
    Fibre Foundation - Weekend (Party Time Mix)
    Quench – Dreams (The Awakening)

My Treasure 96

Recomended

• kpityu79
    Kettő????????? Én csak egyről tudok.
  • molni81
    nekem gyáriban van meg mind a 2 része :)
  • kpityu79
    Nekem ez cd-n van meg, (gondolom lassan már mindenkinek) . Ha kell valakinek kicsit jobb minőségben szóljon, és feldobom.
  • kpityu79
    Hy. Én a Azzido Da Bass - Dooms night (Jam x & Dumonde Short Smx) 1999 ezt a verzióját csipem.
    http://www.youtube.com/watch?v=MeQmKe8FDW0
  • Mein Kampf
    folyt. az #11866 os listából:

Sterbinszky Live mix side A
    Sterbinszky Live mix side B