House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nem a Timeless cs valami hozzáértö igy tette fel a youtube-ra

Hu de veszett jo muzsika ha vkinek meg van legyenszives megosztani

techno rob
Megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

A jó öreg freee magazin!!!!!!!
Többször is át néztem már kühl top 10 ét,kerestem azokat a zenéket mindenhol amiket nem ismertem,dehát sehol nem találtam!Na mondom átnézem már megint,hátha kerültek fel új zenék a jútúbra!
És tessék,január 9 a feltöltés ideje!
Ja,és 96 os zene a discogs szerint,de kühl 97 03 as freee ben ajánlotta!Mákom volt mert pont azzal kezdtem!!!!
Rendesen örömé bodottá van!!!!<#vigyor2>

techno rob
Ezen a kühl mixen van!

És ha lehet hinni a dátumnak,akkor 97 03 08 elõtti a zene!
De több kühl és zsíros mixben is halottam már!Csak azoknak nincs pontos dátumai!

'97 es

VinylToy
Esetleg egy évet tudsz hozzá segítségül adni?!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

techno rob
http://www7.zippyshare.com/v/35124593/file.html

Hátha megy már valakinek!!!<#rinya>

Ok Rob, illene tudnom, mivel az én polcomon is ott van az andrew j bársony, azt viszont nemtudtam hogy az polgáron lett rögzítve, ezt az infot is köszi..

Így már értem Vinyl, köszi a felvilágosítást. Akkor még mindig kérdöjelesek azok a zenék amikben csak az acapellája van benne 😞

VinylToy
Fekete bársony tokos Andrew J-n van rajta az a Rhythm Masters szám, jól tudod.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

techno rob
Ez kérlek szépen egy andrew j kazin volt rajta,ami szerintem egy aréna partyn lett rögzítve,és kiadták ha jól emlékszem egy szürke vagy fekete bársonyos kazin!
De segítsetek ki ha nem így van!
A polcomon fent is van ez a mix!

VinylToy
Top5:

Valaki árulja már el, hogy Dave Angel Fever-je és Timeless-e között van-e különbség?

VinylToy
És akkor még egy:

VinylToy
Selected Housework Vol. 3 (zöld) B. oldal 5. száma, biztos hogy nem Rhythm Masters, hogy ebben a számban is benne van az acapella, még tudok ilyet mutatni. Egyszer batan említette hogy Marlena Shaw - Woman of the Ghetto az eredetije.

pedig én két változatát is ismerek mindkettõt tommy játsza le, kék A második és a zöld B ötödik, egyformán tetszik mind a kettõ holott teljesen más a hagulata mind a kettõnek

techno rob
A 9 es-t már megválaszoltam korábban!Nem figyelsz? :-D

Nalin & Kane - Backfire

Mien kicsi a világ, Josh-T ugyanis a barátom, csak ritkán találkozunk mert más városban él.
Köszi majd figyelem.

Esetleg ha valaki menni akarna :
Legendary Moments vol 1.
2011-02-19 20:00
Beat Club @ Budapest IX. ker
Sterby,Schulz,Tommyboy,Junior,Slam jr,Kühl
Akkor már csak KEESEM 1,2,8,9 😄 És a méértzõõld...
Oksi oksi megvan big thx!
VinylToy
Abból nincs remix egy darab zene: a címe Put Your Hands Together nagyon sokáig kerestem mire meglett. Egy Josh-T nevü srác digizte be nekem, aki járt ide a fórumra, ezer hála neki. Majd feltöltöm.

VinylToy
Keresem7 = Sybil - Still A Thrill (Sharp Dtpm Dub)

Ez is esélyes lett volna egy keresem 11 re 😄
Vinyl segíts, Ez a szám és ennek a rmixei megvan neked ? Rhythm master - Put Your Hands Up

KERESEM1
KERESEM2
KERESEM7
KERESEM8
KERESEM9

csak hogy el ne felejtõdjenek... 😊
VinylToy
Töltsd le, ami a 10435-ben van, abban van, a keresett zenéid közül szerintem.

OMG ez melyik kazin volt rajta ??? 😄DD mekkora zene !!!

hát nem ugrik be min volt 😞 pedig agyon lett hallgatva...

2 változata is érdekelne belõle

Ez a szám és ennek a rmixei megvan valakinek ? Rhythm master - Put Your Hands Up

Ez tetszik nekem is ..

Bocsi gyerekek, csak -bár mindig tudtam hogy sok jó zenéje van- de most találok olyan zenéket, amiket nem tudtam miféle és kiderül CLUB69.

Ez is nagyon jó pl

Boris Dlugosh ft. B. Tucker - Hold You Head Up High
Ez az elsõn van rajta, akkor azt már tényleg felejtõs 😞 de a kettes is megvolt az is hatalmas, elfogadnám, mert ellopta valaki, még 2000 körül .

öröm az ürömben számodra, hogy a kettes van meg...már eszembe jutott
batan linkelek egyet én is de ezt csak neked 😄 illetve aki szereti annak is. Futuristic Drum N Bass tommyboy n van rajta, az egyik legjobb szám.

tommyboy jó ízlése itt még nem veszett el.

sry akinek nem jött be.

Meg ez a verzió is...beszarás bassline

Ez hatalmas!!!

Vinyl?? Válaszolj pls erre!
linkelgetõs napomban vagyok 😊

Joe T Vannelli and Claudio Coccoluto - New York Bar
<#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>
Rollerblade - Movin Melodies (Club 69 Future Mix)

itt jobb minõségben