21036
a tema adott:)
-
#12786 Köszi szépen, és előre is kösz bármiért, amit még megosztani tervezel. :) -
Mein Kampf #12785 Dj Schulz - Live Acid-House Mix (Recorded At Fortuna) Vol.2 side A
Dj Schulz - Live Acid-House Mix (Recorded At Fortuna) Vol.2 side B
Itt lesz az én tudtommal ez a sch.2 de a lezli a multkor azt mondta hogy ez lehet hogy inkább a sch.1, felteszem majd mindet a régi felvételekböl, mert tudom hogy megvan az első előtti felvételek is, és végig az 1töl 11 ig. -
#12784 Ezeknek a zöme nekem is tetszik, jó lenne, ha valaki megfejtené. :) Annyit tudok biztosan, hogy a keresem9-ben a LoSoul - Open Door megy a háttérben. -
Mein Kampf #12783 Az a kisseb gondom ezzel az 1-2 vel hogy az enm jelent meg sehol csak ugy mint pl. a zsiros kazetták, és ebböl az időszakból '94-'95 van nekem vayg 5 giga sch. felvétel at fortuna bol. És nem tudom meik lehet az...
thx a te féle sch. t -
Mein Kampf #12782 De mostanában sok jó zenét megfejtettetek, ezért beteszem ujra a nagy keresem kollekciómat, hátha !
keresem1
keresem2
keresem4
keresem7
keresem8
keresem9
keresem10
keresem11
keresem12
shv 1-2-3
segítségeteket köszi -
#12781 Mix itt. Ez inkább rave mix, és az elején mintha schulz hangját hallanám. A move your ass után számomra tök ismeretlen zenék jönnek, de nem is az én stílusom ez igazán. :) -
Mein Kampf #12780 Hi biztosmunkás, megörültem a bányában találtaktól, köszönjük. Viszont beszéltük kb 2 hónapja hogy neked megvan 3 zene azok közzül amiket én keresek.
ezek:
keresem3
keresem5
keresem6
ha csak a címét megtudjuk már az is nagy segítség lenne:D thx -
Mein Kampf #12779 Nekem megvan az 1 és a 2 is, de nem ugrik be hogy a move your ass el kezdene,. Fel tudnád tenni azt a mixet ? én is előszedem -
#12778 Valakinek megvan a Schulz 1-es és 2-es mix? Illetve én felvettem egy olyan fortuna mixet, ami a "Scooter - Move your ass"-szel kezdődik. Az melyik lehet? -
badogos11 #12777 Találtam az egyik kazin egy régi Jonatán rádión hallott és onnan rögzített mixet. Enjoy!
Jonatán Rádió mix side AJonatán Rádió mix side B -
biztoshmunkas #12776 Csá emberek!
Ment fel egy adag zene a bányába, még ma este tolok fel egy párat. Remélem mindenki talál olyat ami ne volt meg neki :) . -
infracore #12775
-
infracore #12774 Itt sok Hotmix van,(4DVD)de minőségét nem tudom mert nem bírom letölteni (lassú a netem)...:(
Hotmix -
Freezura #12773 Rigoletto! Te apáddal jártál house partykra? Beszarás, bár azt veszem lassan mi is abba korba leszünk, már néha túlkorosnak érzem magam, ha elmegyek egy-egy partyra. -
high life #12772 Remek Warm up muzsika
-
high life #12771 Ha már Cevin Fisher- Freak come out-ja elökerült errö se feledkezzünk meg
Buda Imi egyik nagy kedveltje volt akkoriban hála istennek
-
badogos11 #12770 Erre emlékszem, hatalmasat szólt, és még most is imádom -
badogos11 #12769 Ez nagy zene -
rigoletto #12768 Faterom is ott volt, mert ő is a house zenére gerjed, s ennél a zenénél csak ennyit mondott nekünk: "Öcsém, ez a Newl kurvajó, bazmeg! Eszméletlen!" Sose felejtem el. Akkor még jó zenék szóltak. -
rigoletto #12767 2000-ben vagy 2001-ben voltunk Bekecsen a haverokkal egy techno-party-n, s ezt játszotta Newl. Mondtuk is, hogy "Baz' meg, de kurva jól összemixelte..." -
Freezura #12766 Hogyne, mindkettőre Jól össze van rakva a két remek felvétel! -
molni81 #12765
emlékszik még erre valaki? -
#12764 Fuuuuuuu, ez megvolt nekem valami mixen, de nem tudom ki ez. Pedig jó kis zene. -
badogos11 #12763 Kb. 54:30-tól nem tudjátok mi lehet ez a zene?
Budai vs Sterbinszky - In the ring (part 1) -
#12762 Ezt a zenét ismeri valaki? -
#12761 Itt hallható (preview minőség): Sil - Tu Tu Luv -
#12760 Nekem a "Sil - Tu Tu Luv" kéne. Nincs meg valakinek? -
#12759 Na össze szedtem ezeket a zenéket egy listába,youtubos discogsos és más belehallgatási linkekkel!Egy txt fájlba van!Így elég sok beazonosítható lett!Az alábbi linken letölthető a lista!
http://www6.zippyshare.com/v/41725996/file.html -
infracore #12758 Nekem azok a mixek nagyon tetszettek amik akkoriban (2000 körül) mentek a Roxy-n,Radio 1-en,és még a Juventus-on is...most már nem tetszik egyik adó sem.
pl. ez is akkoriban ment...
-
Mein Kampf #12757 eszembe juttatta a lauer - discoteque mixét(lehet nemjól irtam) , meg van ez a mix valakinek ? -
Mein Kampf #12756 Szivesen rob, és mindenki, akinek bejött ez a kis gyűjtemény. Megakartam szerezni, már nagyon rég óta, de nem ösztönzött semmi, hogy utánna járjak, eddig!
Viszont lenne egy kérésem felétek, cserébe a zsiros cuccért, ha nem vagyok túl nagyravágyó, szeretném megszerezni pár kazi boritóját amiben csak tőletek számíthatok segítségre,
ezeknek a boritoit ha tudnátok:-sárga house matic
-sexomatic 1-2
-lauer-club fiesta
-felhős danny l 001 es
nagyon meghálálnám nektek, thx
-
infracore #12755 már meg van...ez az -
infracore #12754 sziasztok.
szeretném itt megkérdezni,hogy mi lehet ennek a számnak a címe,vagy előadója hátha tudjátok.Elég régi kazettáról van,azért olyan rossz a minősége.Egy roxy hot mix-ből 2000 környékéről.Előre is köszönöm.
keresett zene
-
#12753 Köszi!Első ránézésre van benne ismerős,de vannak ismeretlenek is!Rájuk keresek hátha találunk csemegéket még!
Amúgy köszi az egész munkádért!!!Minden elismerésem!!!
-
kovix #12752 sziasztok
biztos nem árulok el nagy titkot de a youtube a barátotok
én pár db-ot megtaláltam belőle -
badogos11 #12751 Ezt a kocsiba megdöngetem -
badogos11 #12750 Isten vagy, ezer köszönet!!! -
molni81 #12749 http://www23.zippyshare.com/v/12372321/file.html -
badogos11 #12748 Ezt is keresem már időtlen idők óta, de nem tudom mi lehet:
Unknown track -