21036
a tema adott:)
  • lezli82
    D.J. Schultz - Ozone - 1994
    A1
    A2
    B1
  • lezli82
    Üdv Mindenkinek!
    Ma digiztem ezt az E.P. ,gondoltam feltolom,hátha valakit még érdekel.Régebben elég keresett volt itt a fórumon.
  • kubichris
    Oké, bocs, pontosítok:

ezek vannak meg, mint track címek, viszont a többi 7 tracket nem
    tudom beazonosítani.
    Egy válogatás CD, talán 2 lemezes a '93-'95 évek környékéről.

az ismert című track-ek viszont nagyon jól jellemzik a válogatás stílusát.

Nem akarok senkit sem megzavarni, de asszem az első track az Awex - Back On Plastic -ja volt.

Csak sajnos az CD tokban voltak a címek, amit kedves feleségem haszontalannak vélt és eliminált :(

Köszi.
  • high life
    Acid a javábol

• high life
    Hmm sztem ezt a club speed vidit én osztottam meg itt látom kezd karriert befutni
  • petie86
    Honnan kezdték a nagyok?Schultz és Tommyboy a DMC-n 1993-ban!
    http://www.youtube.com/watch?v=Xg1uVA7O3_Y&feature=related
  • petie86
    És még ezt is érdemes megnézni!
    http://www.youtube.com/watch?v=P_lv9O0Tdpg&NR=1
  • petie86
    Nehogy valaki felismerje magát?
    http://www.youtube.com/watch?v=E9EBnubBjOY&feature=related
  • petie86
    Na ki emlékszik milyen volt a Club Speed?
    Egy kis bemutató!
    http://www.youtube.com/watch?v=qXnyjZUcVAc&feature=related
  • high life
    Esetleg ha tudod mi van a boritoján talán menne
  • high life
    3 napig ez aztán a kitartás én 20 éve keresem ezeket lásd: 13141 hsz tényleg srácok az 1,2 9 re nincs vmi tipp na és ez a track vkinek
    Disco-Tex – Vol 3
  • Eside
    jav: 3 napig
  • Eside
    Helló! Ha valakinek megvan a Pro-Tone – Derrick 1998 (Crime Time) maxi lemez vagy csak az Extended verzio,az rakja fel valami letöltő oldalra.
    Sajna én sehol nem bukkantam rá. + napig kerestem. Előre is köszi a segitséget.
  • molni81
    http://www37.zippyshare.com/v/40860664/file.html

Ultra-Sonic - Live At Club Kinetic (1996) (320kbps).rar
  • batanfacudo
    X-cess pt 2

erről van vkinek vmi infoja?
  • batanfacudo
    X-Pact - Xcess (Junior Vasquez Re-edit by Arnou)

Ez annyiban különbözik, hogy a Junior Vasquez Live vol. 1 mixben volt egy kis vokál a kiállásban azt vágtam vissza bele...
  • kubichris
    Üdv mindenkinek.

Keresek egy válogatást, amin a következő track-ek biztosan megtalálhatóak:

Basement Jaxx - Red Alert [Steve Gurley Mix]
    Emmanuel Top - Cosmic Event
    X-Pact - Excess

Ezen kívül van még néhány rajta :)
    Ha esetleg ötlete van, akkor nekem már a tracklist bepasztázása is sokat jelentene.

Köszi...
  • high life
    Az elsö részzel még ados vagyok amugy is a 3.-at meg nem találom Tehát Acid Dops vol1

cd1

cd2
  • kovix
    szia high life

köszi ezt az acid drops sorozatot légyszi ha van még részed belőle akkor dobd már fel
    azt hittem hogy válogatás de et6től függetlenül vannak benne igencsak elborult zenék
  • batanfacudo
  • Mein Kampf
    Neme, tökéletes így, semmit ne csinálj vele tovább :D Nagyon szépen köszönöm! Nekem még a cover is nagyon tetszik, tiszta david lynch es (lost highway) :D
  • batanfacudo
    Dansen original jó, kicsit a mostani tucatok felé is húz, de mindenképp jó. A másik kettő selejt.
  • VinylToy #13284
    Új Sharp Boys megjelenés, hát idő kell hogy megszokjam, főleg a Flashdance átiratot (Doritos).

The Sharp Boys - Sharp Tools Vol. 6
  • Neme.
    Mein Kampf, gondoltam a scannelésre, de mégis fényképeztem. :) Cover itt. Azt hiszem, az elejét és hátulját felcseréltem, sebaj. Ha kell jobb minőség, még próbálkozom, de maga a borító se valami nagy szám, csak egy papírtok.
  • rigoletto
    Veled amugy is hasonló az ízlésünk! Régi hangzás, de örökzöld zene!!!
  • VinylToy #13281
    Még egy lemez, aminek nagyon tudnék örülni. :D

• batanfacudo
    Köazi!! elküldtem neki, meglátjuk, sztem ez lesz az, majd mondom neki hogy küldje a pöttyöst :)
  • kpityu79
    Hy
    Jelentkeznék a pöttyösért :)
    Nézz csak erre rá :
    http://www.youtube.com/watch?v=caFa45IyJdc
  • batanfacudo
    egy ismerősöm ismerőse kérdezte és továbbítom nekem nem ugrik be a címe, de a fejemben sztem tudom melyik az esetleg vki?

Találós kérdés:Odajött hozzám nemrég valaki:Te figyelj már,van neked olyan zenéd,hogy : one,two,three,.........valami for, 5,6,7,8 tiriri titti,ti ti ti titti:-)aki megfejti,jövök neki egy pöttyös rudival:-)
  • Mein Kampf
    Neme nem muszáj fényképezőgépet szerezned, ha be szkennelnéd az még jobb lenne, és sok helyen szkennelnek, noha ez csak egy ötlet, egyáltalán nem akarlak sürgetni... :D
    thx
  • kovix
    szia rigoletto

ezzel a zenével kihoztad belőlem a party animal-t
    azt hittem hogy valami friss és kezdtem megörülni gyorsan discogs on üzemmód és látom hogy 1996. 02.27.!!!
    15 éves zene de az biztos ha én állnék a pult mögött még most is tolnám az emberek arcába az biztos
  • Neme.
    Nekem is nagyon bejön ez a maxi. A helyzet az, hogy be kéne szereznem egy fényképezőgépet a coverhez. :)) Nem tudom, hogy neten fellelhető-e valahol, de amint lesz gépem, felteszem, addig türelmedet kérem. :)
  • Mein Kampf
    Ja a legfontosabbat meg elfelejtettem Neme, a cover kellene hozzá, mert discogséknál csak a vinylhez van, ha nem túl nagy kérés ez :D

Van egy only promo vinyl a go aroundból és azon van még egy verzio, gusto move the underground mix, arra még kíváncsi lennék mit nyújtana."
  • Mein Kampf
    Aztaaaa Neme!!! Nagyon nagy vagy, 15 éve dúdolgatom magamba szinte naponta a 2 rock 2 way mix t. Ettől jobban semmilyen számnak nem tudtam volna ennyire örülni, mint ennek...
    Ami még fontos nekem ebben az egészben, az az, hogy ilyen kislemezzel vagy maxival se találkoztam még, hogy egy zenének mind az öt változata beadja nekem ennyire!:D de a kedvenc a 2 rock 2 way marad FOREVER :D

nagyon köszönöm

egy darabig még elleszek tűnve, de néha meglesem mint ma is, mi van. (érdemes volt)
  • high life
    Mivel a vol 3 fogalmam nincs hol lehet folytatom a vol 2-vel amin többek között ilyen dalok találhatoak mint ez is itt:

cd1
    cd2
  • high life
    Következöre itt a 4. rész ( cs tetszett vkinek
    Acid Drops vol4
    cd1
    cd2
  • rigoletto
    Mostanában ez a savas, kemény hangzás bejön, ami ebben a zenében van. Mintha Sárándon lennék!
    Dj. Groovehead - Cycle Mode
  • techno rob
  • Neme.
    Mein Kampf, megjött a Go Around. B@szott lassan reagált a srác, Jún 9-én írtam neki először, és tegnap kaptam meg. Itt van. :)
  • batanfacudo
    saját mix