House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pesze pesze önreklámozó 😊
itt a párja 😄 /gülü/

na ezt nem az a link lett valahogy 😊 bocs......
kár hogy nem olyan az oldal, hogy a saját bejegyzéseinket lehetne törölni.

erre gondoltam volna hogy valaki ismeri-e:

mégegyszer bocs a véletlen, önreklámozásért !!!

Ezt a zenét nem ismeri valaki véletlenül ?

Meg ezt:

Vinyl köszi a rob tissera t és a future sound of london t.

Kutatom a sh3(zöld) B oldalát és beleszaladtam, egy andrew j által játszott zenébe, a 4th. n van, Move D - Hurt Me erre kényszerítette rá a The Pointer Sisters - Automatic jét.

A bányába betettem future sound of jazz vol.1-5 ig azon is rajta van , hasonló zenék mellett.

mageska, hogy a büdös p..... ne tartozna a témába 😄 erre én is bólogattam 95 körül, Terrordrome válogatáson van rajta... nagyon nagy !!!

köszönjük life, már szedem is, csak k.... lassan jön 😄 50perc/link, mindegy majd leér... thx

No fent a video linkek a szokásos modon a muzika mellet

C Sp

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy

VinylToy

VinylToy

VinylToy

VinylToy

VinylToy

VinylToy

VinylToy

VinylToy

Jesszum pepi mit találtam 😄 Tudom hogy nem nagyon kapcsolódik a témához de ezt meg kell osztanom 😄😄

VinylToy

VinylToy

kpityu79
Jó kis mix, köszi.

Köszönöm 😊
A Bedrockosról néhány szót tudsz mondani? Mikor készült, milyen hosszú, megamieszedbejut 😊
Pontositok: 1998 club speed nosztalgia party ez az olyan amilyen bár mindent megprobáltam h élvezhetö legyen dj ultbol lett felvéve

Köszi, személy szerint tûkön ülök, nagyon várom õket.
Nem teljesen veszem ki sorodból, 98-ban melyik készült, a Speed vagy a Bedrock?
A Club Speed-es most megy fel a 98 nosztalgia party a Bedrockost még digizni kell lesz vele melo

"Találtam régi videocamos felvételeket Club Speedböl és a Bedrockbol mindenképpen megosztom öket nagy flash "

Mikorra várhatóak? Nagyon érdekelne!
Én nagyon várom a folytatást... <#eljen>
Sajna nekem sem megy már, az elsõ 4 nincs meg, a többi lejött...
a txt fájlokat valoban törolték de a collection fent van itt van ujra egy zene mellé csomagolva h ne töröljék

busy child + acapella linkek

a zippzáros linkeket még be kell szereznem

hát ja, bár a saját véleményem szubjektív ....<#ijedt><#csodalk>
nekem már azt írja, hogy nem találhatóak a fájlok 😞 nincs meg ez az acapella collection máshol?
most hallgatom 😄 biztos hogy lesz benne számodra, KERESEMyx 😄DD add át neki is a home alone t , biztos elfog mosolyodni rajata 😄

jah és még lesz mellette 3 mix amiket, ugyszintén a figyelmedbe ajánlok mageska!!!

mageska találtam neked valamit 😄
(egy embernek készítette, otthon andrew j még 95 elején,afféle home mix)
azért gondoltam, hogy tetszeni fog mert olyan számokat tesz fel ,amiket neked az andrew megfejtett(leftfield - afro ride). még nem osztottam meg eddig sehol , de most beteszem a bányába.

Köszönjük, nekem nagyon bejövõs, szeretem ezeket a zenéket!
Egy tracklistát nem tudnál mellékelni? - nagyon sok számnak nem tudom a címét, de mind ismerem, sokat segítenél.
Na jó feladom, nem találom azt a mixes oldalt <#shakehead>
Gyó lett a séród? 😄 <#csodalk><#ijedt>
ühüm: Keresem7 = Sybil - Still A Thrill (Sharp Dtpm Dub)
mageska
KERESEM7 az megvan már, hogy micsoda?
szerintem nem ezt keressük, de azért kiváncsi lennék Vinyl barátom véleményére is, de tényleg ez a bakelit van csak semmi más...
ugyan biztos, dehogy szoltál be, semmi gond, én örülök, hogy segítesz nekem 😄DD akkor deepin szerint nem is ezt keressük? 😞

Prohaszka!!!

K.jó az anyag :-)
nagy köszi deepin.... ezer hála
Mein nem akartam én beszólni, csak az az igazság, hogy ennek semmi nyomát sem láttam, hogy ez megjelent volna más verzióban....<#shakehead>
sajna...
de, ha lesz lehetõségem, hogy letöltsem akkor megy fel a bányába
apropó: most megyek fodrászhoz, de délután mennek fel Carl Cox mixek...meg elõkeresem a két Dave angel mix cd-t is, ami ac3 formátumban van
hy all, az egyikben tudok segíteni,
Íme: Rhythm Masters - La Cocaina
http://www56.zippyshare.com/v/85448709/file.html
A másik zene amit itt vadászgattok a 3 dubbs in a sleeve Un-Da-Ground, szerintem az nem az lesz, csak az alapja ugyanaz, mert semmilyen remixet nem találtam....
De azért tényleg jó lenne a Kühl-ös verzió!!!