21036
a tema adott:)
-
Sys32 #20311
Kérésre Hot Mixek. Lehet töltögetni:
Hot Mix 1996 vol.1
Hot Mix 1996 vol.2
Lesz még több is..... :)
Utoljára szerkesztette: Sys32, 2020.07.10. 22:04:15 -
kecsapmester #20310 Mekkora királyság lenne az összes Hot Mix pedig....
-
zolipaint #20309 Sziasztok a Danubius hot mix féle mixek 1996-1999 nincs meg valakinek? -
faek #20308
Tudom h nem teljesen illeszkedik ide de elég érdekes volt így hallgatni -
batanfacudo #20307 Sziasztok,
Ez a mostani Derrick Mayjobbára klasszik zenékkel, és nem utolsósorban a 90-es évek azon energiájával van mixelve, amit sokan hiányolhatunk :) Érdemes megnézni.
Derrick May - Technics Boiler Room -
#20306 Bitang jó ez a zene, végre megtaláltam:
Escape - Cascades Part 1
Utoljára szerkesztette: djsnaz, 2020.06.30. 19:54:14 -
LazyPaul #20305 A 15. perc környékén valóban kicsit durva a belenyúlás, ettől eltekintve nagyon faja mix, nem az agyonjátszott slágerekkel van tele. -
#20304 https://www.youtube.com/watch?v=1KWHJAQUDU8
10:40-től megy a katyvasz. Én nem igen tudok mixelni, csak hobbiszinten, de én ilyent azért nem csinálnék, főleg a zene közben való tempó lehúzást nem, ha már az elején elbasztam. Na az Imitől azért nem ezt vártam.
Bár pár éve volt egy Newl mix, amiben van fél percig csörömpölt a két ellentétes dob és verte agyon egymást itt csak pár másodperc volt. -
LazyPaul #20303 Az ekkora mértékű sebeség változtatásnak én sem vagyok a hive, nem is tetszik ha valaki igy zenél. Bakelitnél ez már akkora hangmagasság változással jár hogy élvezhetetlenné teszi a zenét. Én max 3 BPM-et szoktam változtatni, maradok az eredeti sebesség környékén akár bakelitről akár digitális tecnikáról zenélek. -
greyloop82 #20302 Illetve a sebesség is okoz némi zűrzavart, ha 8-10 BPM-mel lassabb a zene, így teljesen életidegennek tűnik. PL. egy Sasha szettben felbukkant Billy Hendrix Bodyshine original mixben de vagy 10 BPM-mel lassabban, totál lélektelennek tűnt a dolog. -
greyloop82 #20301 Ebben maximálisan egyetértünk. Millió olyan zene van, amit le lehetne játszani, vinni bele egy kis virtuózitást és nem csak rutinból lehozni egy újabb szettet. -
Sys32 #20300 Ha esetleg kell valakinek a Barry Harris - Wailin (Terry Kelly Wet Dream Dub) track
CD-n meg van nekem. :) -
#20299 De, ha már bakelittel tolnák, akkor a sebességet úgy kéne beállítani, ahogy anno volt. Múltkor előkerült egy Budai mix, amiben a régi zenéket tolta lehúzott sebességgel. Annyira felhúztam magam, hogy Audacityvel fel is gyorsítottam rendes sebességre. Na úgy már jó volt.
Amúgy sajnos manapság Juniort és Schulz-ot meghallgatva szinte borítékolni lehet minden classic szett számait. Speed Classic bulik évről évre ugyanazt a tracklistát tartalmazzák. Ha meghallom az Armand Van Helden - Break Da '80's-t, tudom ki következik. Aki az egyiket hallotta, az már szinte mindet is. Ami abból is fura, hogy más kevésbé híres DJ-k mixeiben ugye teljesen változatos a felhozatal. Tudom, hogy a nagy kedvenceket le kell tolni, de valahogy mindig ugyanaz? Persze nem lesznek már "új" sláger klasszikus zenék, de valahogy kicsit mégis kéne varia. Lassan olyan lesz, mint a falunapon fellépő kötelező humorista, majd néptánc csoport, esetleg valami helyi arobic bemutató és az este meg valaki kornyikál a részegeknek, mint az utóbbi 15 évben. -
mrrichi77 #20298 Hatalmas köszönet mindenki nevében!!! :) -
greyloop82 #20297 Amúgy ez a Citadela-s zenélés nagy ötlet, egy jó kis Cercle szeánszot is lehetne előtte a téren tartani.
Meghallgattam mind a 4 szettet. Andrew J üde színfolt volt, tényleg játszott olyan zenéket, ami nincs rongyosra koptatva, végül is technikilag is oké volt.
Dj Junior a szokásos slágervonat, jó mixelés, de semmi kockázat. De legalább jól érezte magát és ez valahogy rám is átragadt, ahogy énekelte a refrént, vagy rázta az adott zenére.
Schulz csalódás volt, semmi értelme mai remixekben pakolni ezeket a klasszikusokat, teljesen szétesett a szett, ahogy a különböző évtizedek technikai megoldásai egymásnak feszültek.
Kühl hozta a rá jellemző progis, trance-s vibe-ot, sunset-hez illő hangulatban, csak szegény zéró mosollyal, mint egy zombie tolta végig a szettet.
Sys észrevételét támogatva egy bakelites murira azért befizetnék mondjuk Tommyboy, Budai, Sterbinszky, Jutasi vagy Newl line-uppal. -
LazyPaul #20295 Sajnos a classic mixek/bulik már csak arról szólnak hogy lejátszák a slágereket aztán viszontlátás. Pár éve voltam egy Wild West Classicon, már az piszkálta az orromat hogy olyanok is zenéltek ott akik a Wild West-es időkben nem is voltak ott dj-k, csak a Prince idején kerültek oda, na mindegy mondom attól még lehet hogy jó lesz a buli, hát tűrhető lett csak, sajnos az igazi "mendei" zenék hiányoztak pont azok amiért elmentem a buliba. Sima classic volt, se több se kevesebb. -
faek #20294 -
#20293 Hiába sírjuk vissza azt az időt, már sosem lesz ugyanaz. Ezek a dj-k nem fognak ebbe már annyi energiát belefektetni, ha a mai közönségnek ez is bőven elég, hogy lejátszák a Cafe Del Mar-t. Úgy próbálnak kitűnni, hogy az amúgy ma olyan népszerű, régi zenék újragondolt változatait játszák le (lásd.: Schulz), pedig az igazán értő hallgatónak a régi talán keveset játszott, és újra elővett korongok jobban bejönnének. Nekem legalábbis biztos.
Kösz a zene megfejtést. Egyébként néztem élőben ezt a felvételt, amikor ment tényleg Andrew volt az üde színfolt.
Örüljünk annak, ami van. Legyen sok ilyen kezdeményezés, mi pedig élvezzük amíg tudjuk. :) -
Sys32 #20292 Andrew J No.5:
-
Sys32 #20291 Ezek a DJ-k fiatal korom meghatározó előadói voltak. Számomra ezek a mixek csalódások voltak. Egy laptop+kontroller meg aztán teljesen amatör. Pláne úgy, hogy 1-2 szétcsúszás is van a mixekben. Bakelittel sokkal jobb mixek lettek volna szerintem.... -
mrrichi77 #20290 A Tory Amos és Hardfloor közötti számot kb 96 óta keresem de gondolom nem csak egyedűl én, abban bíztam hogy te esetleg ismerni fogod :) -
#20288 1. LaTour - Blue
2. JayDee - Plastic Dreams
3. Tata Box Inhabitors - Plasmids (Placid Mix)
4. Tori Amos - Professional Widow (Armand's Star Trunk Funkin Mix)
5. ID
6. Hardfloor - Mahogany Roots (Original Mix)
7. Leftfield - Afro Ride
8. Josh Wink - Are You There (Size 9 Remix)
9. Andrew Meller - Born Slippy (Reincarnation Mix)
10. Sara Parker - My Love Is Deep (Armand's Dub Of Doom)
11. Der Dritte Raum - Trommelmachine (Original Mix)
12. Planet Soul - Set You Free (Fever Mix)
13. DJ HMC - LSD
14. Harry Romero - Tania (Riva Starr Remix)
15. Age Of Love - The Age Of Love (Solumon Renaissance Remix)
16. ID
17. Jark Prongo - Movin' Thru Your System (Natural Funky Mix)
18. Todd Terry - Keep On Jumpin (Rhythm Masters Thumpin Mix)
19. CJ Bolland - Sugar Is Sweeter (Armand's Drum 'n Bass Mix)
19. Cevin Fisher's Big Freak - The Freaks Come Out (2000 Freaks Mix)
20. 51 Days - Paper Moon
Hirtelen ennyi. -
LazyPaul #20287 Andrew J mix, utolsó track:
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2020.06.22. 18:28:26 -
mrrichi77 #20286 DJ Junior Tracklist:
1.Armand Van Helden - Break Da '80's
2.DJ Disco - That Sound
3.Duke - So In Love With You (Full Intention Mix)
4.The African Dream - All The Same Family (Awake In Work Dub)
5.Scotti Deep - Brooklyn Beats (Pulse To Rhythm Mix)
6.Sarah Parker - My Love Is Deep (Armand's Dub Of Doom) (Ő is Szerette! :))
7.Sandy B - Make The World Go Round
8.Jaydee - Plastic Dreams (David Morales Club Mix)
9.Untidy DJ's - Untidy Dubs Presents Funky Groove - Funky Groove
10.Natural Born Grooves - Forerunner (Original Mix)
11.Tom Wilson - Techno Cat (Dance Like Your Dad Mix)
12.DJ Hooligan - I Want You (Club Version)
13.Energy 52 - Café Del Mar (Three 'n One 2002 Update Remix)
14.Billy Hendrix - Body Shine (Original Mix)
15.Natural Born Grooves - Universal Love
16.Mory Kante - Yeke Yeke (Hardfloor Mix) -
mrrichi77 #20285 9.Andrew Meller - Born Slippy (Reincarnation Mix) (Ez a jó cím!!! :) ) -
mrrichi77 #20284 Andrew J Tracklist:
1.LaTour - Blue
2.JayDee - Plastic Dreams
3.Tory Amos - Professional Widow (Armand's Star Trunk Funkin Mix)
4.Nagy zene nagyon anno sokat játszották!!! (De mi lehet?)
5.Hardfloor - Mahogany Roads (Original Mix)
6.Leftfield - Afro Ride
7.Josh Wink - Are You There (Size 9 Remix)
8.???
9.Underworld - Born Slippy (Remix?)
10.Sarah Parker - My Love Is Deep (Armand's Dub Of Doom)
11.Der Dritte Raum - Trommelmachine (Original Mix)
12.Planet Soul - Set You Free (Fever Mix)
13.DJ HMC - LSD
14.Harry Romero - Tania (Riva Starr Remix)
15.Age Of Love - The Age Of Love (Remix?)
16.Jark Prongo - Movin' Thru Your System (Remix?)
17.??? (Pedig tudom csak nem jut eszembe!!! :))
18.CJ Bolland - Sugar Is Sweeter (Armand's Drum 'n Bass Mix)
19.Cevin Fisher's Big Freak – The Freaks Come Out (Nem jut eszembe a remix neve.)
20.???
Aki tudja a hiányzót írja meg :) -
#20283 Classic House @ Halászbástya (2020.05.16):
Andrew J:
Dj Junior:
Dän Von Schulz:
Kühl:
Andrew J különösen tetszett, hogy nem csak slágereket játszott! :) -
high life #20282 egy igen igényes darab a progressive deephouse-on belül igazi on roads
-
mrrichi77 #20281 Igen kerestük, viszont a Schulz féle 8-as mixben szereplő az a 20272-es hozzászólásban lévő linken található változat:
-Blow Your Whistle - Black Rhythms (Chicago Dub Blaster) 1996-ból! :) -
yakin #20280 Valaki kereste itt a DJ Duke - Blow Your Whistle (Chicago Blaster Mix)-et, tessék, innen leszedhető:
DJ Duke - Blow Your Whistle (1993).rar
-
kecsapmester #20279 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://hearthis.at/kecsapmester/
Nálam is találni mixeket,a hőskorból :)!
Utoljára szerkesztette: kecsapmester, 2020.06.06. 10:57:33 -
faek #20278 Köszönjük szépen ezt a rengeteg kincset :) -
rigoletto #20277 Sziasztok! Lehet, hogy már valaki megosztotta itt ezt az oldalt, de mindegy, jobb kétszer, mint egyszer sem. Szóval a lényeg, hogy ezen az oldalon vannak fent dögivel rögzített mixek a Wild Westből:Wild West mixek Jó csemegézést! -
#20276 Ha esetleg más is kereste volna, én végre ráleltem:
:) -
Szabolcs5000 #20275 Szia. Nekem ismerős a zene, ennek valami remixe lesz...
https://youtu.be/ceLarTIA--w -
#20274 Én erre kezdeném el a keresgélést. -
djCseke #20273 Sziasztok!
Keresem ennek a zenének a címét és az előadóját.
https://soundcloud.com/djenergyro/id-house-2001-2002-moby-go-sample -
mrrichi77 #20272 Ez lesz az! :)
https://www.discogs.com/DJ-Duke-The-Unreleased-Dubs-Vol-4/release/55324 -
edward15 #20271 Hát ez tényleg az! -
mrrichi77 #20270 Pontosan ez az!!! Csak ezt nem találtam sehol :(