21036
a tema adott:)
-
#13506 A héten megpróbálom felrakni, de csak a part1, part3 van meg.
Ha valaki másnak megvan a teljes, akkor nyugodtan megelőzhet...
-
#13505 [URL=http://soundcloud.com/djtarkan/sets/back-to-the-old-times/]DJ Tarkan - "Back to the Old Times"[/URL] -
#13504 Sziasztok!
Tommyboy - House Matic 1998 Szilveszter (Olof Palme ház).Ezt keresném!
Megvolt a gépemen de most nem lelem...:(
Valaki feltudná dobni?
(még itt linkelte valaki anno....)
Köszi! -
#13503 Sterbinszky - Live at Club Speed, The End Party '99 (part2) -
#13502 Sterbinszky - Live at Club Speed, The End Party '99 (part1) -
#13501 Hogy a picsába került ide ez a rohadt Rebecca Black???????????
Én nem ezt linkeltem be!!!!!!!!!!!!!
1000 bocs, de a youtube kavar!!!!
Video:
Dj Szeka - Live part1 -
#13500 Itt a part 1 is:
-
#13499 2011-ben igencsak király zenék ezek, nem megszokott manapság ez a fajta pumpálás, a régi szép időket idézte számomra:
-
molni81 #13498 Dj Junior - Live @ Club Helka, Balatonfüred Club Speed Classic Party (2011 08 13) -
#13497 Halihó!Én is hajnalba értem haza a sós víz mellől,de már titeket olvaslak!:-D
Látom megtaláltad a keresett zenék mixeit!:-) A scatman nekem anno érdekes volt,de most már szép emlékek fűződnek hozzá!Ebből nekem a nikolai van meg lemezen!
Viszont a Dj duke - Another 9 Minutes to Dew it az hatalmas találat!Köszi érte! -
kovix #13496 vinyltoy
köszi szépen ezt a fincsi kis muzsikát
bár ahogy látom ott van az epén a classic felírat -
kovix #13495 rigoletto bá!
figyu csak itt a válasz a kérdésedre ;-)
tudtam hogy megvan nekem
Bubble Solution Chemistry 1996
http://www.discogs.com/Bubble-Solution-Disco-Dasco/master/92547
bye -
#13494 Download -
#13493 Úristen 2011-ben ilyen zenét is lehet hallani, mekkora már.
-
Ricardo Snip #13492 ennek a DJ.Fejesnek a videóiban jól érzékelhető a zenei és a technikai fejlődés is !
-
#13491 Nagyon örülök!Köszi!
Mikor volt a nyitás az ATLASBAN?Ha jól emlékszem 1-2 óra közt üvöltötték be, hogy" 3000. jegy kelt el és még jönnek"! -
#13490 Akkor 50%.De örülök! -
spm #13489 Köszi, Carl Cox mix okés, de eredetileg ez az, ahogy látom: Dj Rolando - Jaguar. Ennek valamilyen remixe, hogy pontosan melyik, azt még nem tudom, de lényeg, hogy megvan kié a szám :)
Köszi még egyszer! Már csak annak a számnak kellene a címe, amiből nincs mintám.. Lehet, hogy esélytelen? :( -
#13488 Hello
Nézd csak meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=Kbc81hmho44
-
spm #13487 Hello! Köszi a 2. az volt, de az első szerintem nem, viszont azt a számot is "kerestem", szóval köszi :)
Szóval az elsőre még jöhet tipp :)
Egyébként van még egy szám, amit keresek, csak nincs belőle "mintám":
Hasonló időkben játszották (Miss Siva is), az is kicsit hasonló volt mint ez a "Sunshine" csak nem ennyire kemény, hanem inkább lassabb, dallamosabb. Ilyen csengős/harangos hangzása volt, lassan indult be, majd egyre jobban gyorsult a tempó/dallam és egy csaj énekelt benne. "Ti di du du, ti di du du" valami ilyesmi dallama volt :D
Szanaszét kutattam a netet már nagyon rég, sok zenét/mixet hallgattam, de soha nem futottam bele :( -
#13486 1.
Tomazz Vs. Filterheadz - Sunshine
Valamely mixe, ha jól tévedek!!
Puszilom a Shivát!
Párszor nagyon nagy örömöt okozott rég a Bacaccioban!
Üdv:
needee -
#13485 2.
untidy dj's - untidy dubs presents -
spm #13484 Hi! Tudom, hogy van "mi a címe" topik, de most itt szeretnék segítséget kérni tőletek, mert ahogy látom itt sokan képben vannak a régi house zenéket illetően.
Feltöltöttem 2 részletet egy mixből, ennek a 2 számnak a címére lennék kíváncsi. Kb. 1999/2000 tájékán nyomták ezeket, de lehet hogy pár évvel korábbi zenék.
https://rapidshare.com/files/2102874776/miez.mp3
https://rapidshare.com/files/2155029626/miez2.mp3
Tudja valaki a címüket? :) -
#13483 Én is köszi a Zsíros mixet.
13 perctől: Lighthouse Family - Raincloud (Marks! Tribal Madness Dub)
27 perctől: The Water Chamber - Get Funky (Twurk The Drums)
30:30-tól nemtom sajna.
-
high life #13482 Üdv ujra itt látom zajlik a forum élet vki kereste a FSoB itt az elsö része
FSoB 1 -
Freezura #13481 Köszi rigoletto a Zsíros mixet, nagyon jó! 13 perctől óriási zene szól! Sajnos a megfejtéseket nem tudom -
#13480 hát a 4h-s szettből én 2 CD-nyit kaptam :S folytatás volt... de hogy rögzítve lett-e /amúgy sanszos... de azzal sajna nem szolgálhatok :(/
amúgy, ha valaki a 2 cd kezdő track-jének címét vágja, ne tartsa magában! thx -
the player #13479 Lemon,ennek a Satoshinak nincs folytatása? -
rigoletto #13478 Helló!
Két zenét vágtam ki a sárándi rezidens, Dj. Schmidt mixeiből, ezek címére lennék kíváncsi.
1.
2.
Valamint felraktam egy régi Zsíros - Utópia mixet, ebből pedig azt a zenét üldözöm, ami 30:30-tól szól 36:00-ig (ezután jön az X-Connection - Funky Drive)
utópia
Köszi előre is mindenki segítségét!!! -
luibig #13477 Sziasztok!Ezt már régen vadásztam én is most meg van.Gary Blade Gimme Your Love!
http://www.4shared.com/file/x0ph9Kue/Gary_Blade_-_Gimme_Your_Love__.html
-
#13476 Hű, de jó ez a Frankie Bones, jutalmul kapsz két house őrületet. :)
Q-Burn's Abstract Message - Mess of Afros (Glenn Underground Mix) (1996)
Elektric Suedehead - Micklefield Skyline (Justin Drake's Egham Bypass Remix) (1997)
-
Mein Kampf #13475 két kedvenc
Tommyboy 95be a darkside mixbe játsza Dj Vibe t, Kamasutra Express el keverve, isteni! Akit érdekel szóljon.
a Dj Duke másik 9 percét, polgáron többen is tették fel (jutsi off n :D) -
Mein Kampf #13474 - akiket lehúztam volna a Scatman el, ezeknek lehet annyira fog örülni, mint én amikor megtudtam hogy ez a címük, az általam oly rég keresett zenéknek.
'95
DJ Vibe - Unreleased Project - 2 PM Mix (pitched down)
'95
B Code - Feel Good (Giannino Bum Bum Club Mix)
'96
DJ Duke - Another 9 Minutes to Dew it
96
House Proud People - Lonely Disco Dancer
'97
Frankie Bones - Power Move
'97
The Leaders - Black People Have Rhythm (Black Forum Edit)
-
Mein Kampf #13473 - na, megtaláltam amiket kerestem, akinek nem tetszene, attól elnézést kérünk, Rob ha nem lettek volna meg, mert te is mondtad, hogy tetszett...
1. (Second Level)
2. (House Mix)
3. nikolai ukrajnából :D
-
#13472 :S tehát part 1 linkje a []-ben... bocs a dupláért! -
#13471 ezt hétvégén dobtam fel haveromnak... ha vki nyitott rá, akkor jobb minőség -> holnap... ma BL meccs :D
[http://www.megaupload.com/?d=20MNND4Y]Red Bull Presents Global Underground World Tour 2002 - Satoshi Tomiie @ Palace Dance Club - 2002.07.05. Part1[/URL]
Red Bull Presents Global Underground World Tour 2002 - Satoshi Tomiie @ Palace Dance Club - 2002.07.05. Part2
-
mono7806 #13470 Nagyon köszi, ha "belefér", szerintem érdemes jobb minőségben menteni az utókornak :) Főleg audio CD-ről.
Készülök én is majd egy pakkal, 320-ba is, loslessbe is mentem, mindegyik audio CD-n van.
Ha van még ilyened, nagyon várom! :) -
#13469 DJ Budai @ Palace Dance Club Closing Party 2003.08.30. (320) -
#13468 ja & nem tudom, h ki volt az a jófej, de track-ekre van vágva... szóval csomagolva is úgy lesz... /legalább lehet léptetni & nem kell keresgélni a következő track kezdetét/ -
#13467 nem is a mérettel van gond :D a feltöltésem nem egy ferrari... :)
mindenesetben először felteszem 320-ban. utána meglesem mit mutat a lossless...
start ripping...