House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát mageska, ez a "mért zöld" tényleg jó zene, és basszus tényleg mintha azt is mondanák benne. Ez olyan, mint a mi baráti társaságunkban a The African Dreams - All The Same Family a "Lázad a Horn Gyula" volt <#hamm>
vagy ez is milyen jó
upside down inside out round and round 2011-es verzsön...coool

https://www.stompy.com/play/225365
filta freqz - lookin out

akár klasszik is lehetne, aki szeretne begyûjteni új de klasszik hangzású zenéket inkább az ilyen tonka és ian pooley...stb vonalról azoknak ajánlom az oldalt. Keresd a funky stílust, nézd meg a top 100-at. aki bírja az ilyesmit nem fog csalódni.
ÉÉÉÉs itt is a KERESEM14 😄
kpityu79
Hy. A két kérdõjeles az szerintem Newl- weekend. Azt nem tudom hogy elsõ vagy második, így hirtelen

Fogalmam nincs mikor csinálhatta Gyuszi ezt a mixet de nekem naon tetszetös

Julez-Dangerous

😊 Nos nem tudom mi van a szerverrel, holnap megnézem. Ma már sajna nem lesz rá idõm. sry.
rendben rabij digizek mindent ami jött, a multkoriakat is ha ezekkel végeztem. mageskának már megérte ez a másolgatásos biznisz, megtalálta a mértzöldet 😄

az msky promo mix volt.volt hozzá borito is csak valahová eltünt.
a kérdöjelesekre nem jöttem rá,hogy mik és hogy honnan vannak(lehet,hogy rádiobol lett felvéve??),de azért elküldtem hátha...
folyt. az #11866 os listából:

egy kérdõjeles side A
egy kérdõjeles side B
két kérdõjeles side A
Két kérdöjeles side B
biza Feeling mixed by M-Sky (mSKY Nights) side A
Ibiza Feeling mixed by M-Sky (mSKY Nights) side B
Tommyboy - Hot Mix side A
Tommyboy - Hot Mix side B

Megfejtésre vár az "egy kérdõjeles" és a "két kérdõjeles" mix.

u.i.: mageska rabijnak köszönd a mértzöld t 😄 ha jólemlékszem még régebben , igértél valamit annak aki segít rábukkanni a mértzöld re, csak már arra nem , hogy mit. 😄DD

Örülök mageska 😄
Bányába lenne dolgom de zárt ajtók fogattak ...

Nos srácok elérkezett a nagy nap amire vártam, végre valahára megtaláltam a mééértzõõõld-et az egyik mixen. Mein az isten áldja a kezed, a Tommyboy Live House Mix 1997 egy E-play mix, nekem is megvolt, és ott várt engem rajta a régóta áhított szám. Szóval KERESEM13 (nem is rossz szám ez a 13) a MÉÉÉÉRT ZÕÕÕLD. <#eljen><#vigyor>

Ezt meg felejtés ellen KERESEM12
sterbinszky classic mix

http://www59.zippyshare.com/v/51325241/file.html
dj newl classic mix

http://www59.zippyshare.com/v/95320306/file.html
http://hotfile.com/dl/75904418/2a04e58/tommyboy_romkert_boat_2010_09_25.mp3.html
elbeszélgetek itt magammal, hülye kérdés volt😄 kérdõjel lesz a címe és majd ti megmondjátok mi a címe...

rabij most mi legyen, mert van 2 olyan amire ? és ?? van írva digizem de ha kész mi legyen a címe ? ez ?? 😄DD én nemismerem fel, de szerintem valami newl vagy karcsinszky és az is lehet gyári mix , a flinstones család zenéje az intro, utánna mulatós funky house...

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Ezt is hallhattuk mixkazettán:

Yin & Yunk - Rise & Fall (Fall Mix) (Hooj Choons)

Listen

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Ezt nem hiszem el, mindennap jó lenne egy ilyen találat. 😄

Köszi szépen nektek!Nagyon állat,régóta kerestem ezeket!
van egy olyan, hogy IBIZA FEELING MIXED BY M-SKY eredeti tok nélkül jött. ki ez az M-SKY rabij?, mert én nem tudom, dscgn meg nem találok hozzá cover t. 😄

ezek jobbak lettek ami hiba van benne az a kazetta számlájára irhato.
nem mai felvételek.
rabij a minõséggel meg vagy elégedve? 😄

akkor jó hogy feltettem ide is az exotronost, itt biztos megmondja valaki.

folyt. az #11866 os listából:

Live House Mix 1997 szept.26 Remix Dance Club mixed by Miss Dj Stella side B

Live House Mix 1997 szept.26 Remix Dance Club mixed by Miss Dj Stella side A

House Party Solt Live Act - Exotron

House Party Solt

Az a Miss Dj Stella nagyon kényelmes kis mix, kellemes zenékkel, aminek nagyrészét sohase hallottam, pedig party felvétel 😄

a House Party Solt Live Act - Exotron.mp3-kezdö zenéjének nem tudja valaki,hogy mi a cime? nincs meg véletlenül valakinek?
hy rabij értettem és köszönöm! bányábol már csemegézheted ami megvan eddig..

hy Mein Kampf a Dune - Expedicion LP nem kell,csak a schulz miatt küldtem.
Hmmm. Van benne pár finomság, jó kis mix...
Felteszek pár darab mixet amiket digizek, hogy azok is elérhessék akik nem bányásznak. Eddig az elsõ 13 van kész ha valakit valamelyik érdekli, szóljon és felteszem. A Géczy Dee mixek tetszettek rabij, ilyen partyk voltak mifelénk is, a legegyszerûbb zenékkel(bingo-bongo,pullover,your house is mine,...) mindig jól be...tem az ilyen péntek esti house partykra, amit egy T-Boy nevû discoba rendeztek, ami hétköznap mozi volt😄DD

Tommyboy Live House Mix 1997

Tommyboy Szelidi tó Fregatt Disco side A

Tommyboy Szelidi tó Fregatt Disco side B

Tommyboy House Mix Solt Jungle Disco

Geczy Dee House Mix Solt Jungle Disco

House Party '96 Solt - Dj Geczy Dee side A

House Party '96 Solt - Dj Geczy Dee side B

folyt.köv.

techno rob
Mivel elég hosszú a mix ezért kétféle tömörítésben készült,a 320 as a bányába,a 128 as Itt

VinylToy
Na és ezt ki kereste rajtam kívül? (mert én nagyon) 😄

Ez se rossz verzió...szöveg de jó lenne külön.

Érdemes koncentrálni a kiállás - beindulásra. 2:20 környékén
techno rob
Megtaláltam!!! :-))))))

techno rob
Skacok!A haverom pincéjébõl elõ került egy 2002 es zsíros felvétel ami kazin van,de elég sok 2000 elõtti zenével!Most digizem,és nemsokára lököm nektek!Elég érdekesre sikeredett ez a buli,van benne olyan is hogy a tribal storm - ba beleteszi a szóljon hangosan az ének címû igazi nagy klasszikust! :-) Az elsõ zene amivel indul a felvétel azt még szeifert tette fel,és nagyon jó lenne tudni a címét!!!Azt külön bedigiztem hátha megfejtitek nekem addig!

Ez lenne az!!!!

Ma este 10-11-ig ismét Mix FM Classics Live!
Érdemes lesz csatlakozni.....<#taps>

BLOG

TUNE IN!

VinylToy
Mindig is nagyon kíváncsi voltam hogy anno Tommyboy "sárga" House-matic kaziján a "B" oldalon mi lehet az a szám ami a Depeche Mode - No Good-ja után van, és pár éve rájöttem hogy a DM - All I Wanna Do (Sharp Mix)-re van rákeverve egy acapella, méghozzá Sound Of Blackness - The Pressure.

Hát 2011-ben elkészítettem a saját verziómat belõle.

Itt lehet meghallgatni.

VinylToy

http://data.hu/get/2705412/Khul-Liquid_Trance_2.rar

http://data.hu/get/2705401/Kuhl_-_Liquid_trance.rar

Ebböl az egyik az asszem a 2. téveden van cimezve.Enjoy

Eszembe jutott még valami,Kühlnek volt egy albuma 2000 körül!
Kühl - Liquid Trance / Heaven Session 2,ha valakinek ez megvan,örülnék,ha feltenné,vagy küldje el,az alábbi e-mailre!Régóta keresem!
Tommyboy House matic classics albumot keresem és Dj.Sylvie-Progressylvie albumokat,aki tud segítsen,honnan tudnám letölteni,vagy ha valakinek megvan feltehetné ide!Elõre is köszi!
[email protected]
Aki tudja,honnan tudnám letölteni Nikolai-Look to the future c.számot,kérem írjon!Köszi!
Engem érdekelnének ezek a mûalkotások,ha lennél olyan kedves felpakolod,amik elkészültek?:-)