House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amugy itt a teljes Series list:

Series 01 - Monika Kruse
Series 02 - Gayle San
Series 03 - Steve Stoll
Series 04 - Pounding Grooves
Series 05 - Michael Burkat
Series 06 - Mhonolink
Series 07 - Gayle San
Series 08 - Ben Sims
Series 09 - Jay Denham
Series 10 - DJ Murphy

a 3,4,5,6 az dátumtol függetlenül az igényes techno zene kedvelöinek különösen ajánlott amugy az egész sorozat meglepöen igényes és halgathato egészen 2006-ig bezárolag

És most egy kicsit vissza térve a technohoz azon belül is az általam kedvelthez igaz h 99'-et irunk mikor ez a mü készült de még szerencsére a régebbi idök techno zenéjét hozza bár itt ott már felfedezhezö a változás.Kiemelkedö trackek:Samuel L. Session - City Music,The Advent - Mega Tom Bomb, Mhonolink - Terminal Track, persze a többi se elhanyagolhato szal Mein kb erröl probáltam regélni persze a DJ series mind a 10 része meg van ha kell vkinek

DJ Mix Series 03 - Steve Stoll

Igen Igen és IGEN! 😄
Egy kicsit még nyitva tartok 😄 itt is van egy track ráfes rágrül a clubot már meg se emlitem <#pias><#crazya>

Peter Lazonby - Sacred Cycles 1995

Az egyik legjobban megkreált igazi KLUB anno kis hazánkban mind hangtechnikailag mind desingilag sajnálom hogy vége. Oriási márföld kö és meghatározo hely volt föleg a house müfaj szempontjábol (a klub életröl nem is beszélve) szal minden E-Play mix ide!!!!!!

jaja Eplay fíííling 😄
Gondoltam talán azért is nem került elö elöbb viszont elöbb utobb minden titokra fény derül 😄

Ja kb mint az északi sarkon parazsat de hátha

Viszont ez sem az a Heavy Weather - Love Can't Turn Around mix amit keresek, ilyesmi de mégsem ez.
Nekem is nagy kedvencsem sokat kopott a cipötalp akkoriban föleg E-PLay-ben volt gyakori

mi lenne ha elötte ide tennél 1-2 csemegét <#nevetes1><#nevetes1><#email>

Ez a duma 😄
Istencsászár ez a Barry Harry-s szám is 😊 Köszi!
Ne add fel, mostmár tudjuk mit keresel és van rá esély hogy valakinek lessz...

Hát ez most egy kicsit elszomoritott

Neme.
"Dj Schulz Live House mix '96"

Ááááá. A 3. számot nem ismeri valaki? Kell, most! 😊
(A "prostitute"-os)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

<#eljen><#email><#szeret><#szeret>

adhatnátok ehhez a bányához igazán account-ot, gondolom lenne pár érdekesség ami le és fel kerülne...
😄DD 95 be laktunk ott akkor voltak ezek a felvételeim, amiket eddig megtaláltam, azok mind a bányába vannak.
97 be a barátikör által ezeket a helyeket látogattuk meg: aréna, ramszesz, utopia, majd m47 elsõ éve az arénás társasággal...

Eetleg ha már ennyi house partyn részt vettél a "hordozhatos magnetofonnal" nincs meg a Club Eplayben megrendezett Sputnik party vmik etapja ez a kérdés máfele is kérdés ez nagyon nagy respect lenne az idöpont 1997 E.Play öszi téli honapok de sztem october

"a lepényhal elsöre a remény utoljára"

Valószínû hogy a srác számozta a kazettákat, fel is fogom keresni õ nagy zsíros fan volt rengeteg kazettákkal😄

Technorob véleményére is várok még ez ügyben...

Hmm ha ezt zsirostol kérdeznéd akkor örök halgatás lenne a válasz reméljük vannak itt hozzáértök 😄

Ha valakinek ismerõs ez a zsíros sorozat vagy megvan neki belõle valamelyik része, a 21. pl jelezze pls.
thx

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Viszont beizéltem egy másik zenét, Zsíros 23. annak a sorozatnak a huszonharmadik része amit egy haver szerzett be mindig, nekem 15. töl volt meg 23.ig de csak ezt találtam meg eggyenlõre. Kb 97-98 közötti.

Zsiros 23. side A

Zsiros 23. side B

Össze állíthatna valaki egy listát ehez a mixhez...

Mivel az acidos hangzásvilág alapköve lett a 303 valahogy ez jott tett mind a zenékböl mind a bpm számbol kiindulva bár ekkor még nagyon egymásmellett haladtak a föbb iránymeghatározo stilusok nekem pl James Ruskin munkássága alapkö

Ez vagy 4-5 évvel hamarabb történt a zenékböl ítélve, itt még a 303 as tombolt és besavazta a technot, szeretem nagyon de ez más korszak, viszont ez az audio vol.2 re már letisztult és el monotonult a hangzás, inkább szigorodott, a régen még sejtelmes csavart hagzásokhoz képest.
Külömbséget nem tudok tenni, hogy melyiket szeretem jobban.
Ami ez után jött az a beprogisodott betrenszesedett korszak, abbol maradtam ki,de hisz akkor már 2000 után volt 😄

vhogy igy bár izlések és pofonok

Igy van life, azokra is mondhatták volna hogy techno, de ez egy folyamat volt amit átéltünk mi is te is, hogy a zene egyre keményedett, mire ilyen kemény lett 99 et írtak 😄

HMM érdekes tétel bár sztem a techno ekkorra már nagyon megváltozott 96 97 98 tecno zenéi még mutattak vmit sok olyan tétel van közöttük amit a house berkein belülre sorolnak pedig nem az ami 98 után következett ezzel a müfajjal az megint csak a házaistás különbözö stilusokkal .Köszi az up-ot

Tehát ezzel nem összekeverendõ!!!

Ezt a kazettát soron kívül izéltem be, ritkán teszek fel techno t de ez számomra egy emlék, olyan kaliberû mix mint a bársony tokos gayle san, vagy a magnetic sorozat, akkoriban harapodzott el a techno erre mifelénk, nah meg hát az Aréna elszaródott, Sáránd meg techno fellegvárrá változott😞((

audio vol.2 - mixed by Cris Liebing side A
audio vol.2 - mixed by Cris Liebing side B

NEM ÖSSZEKEVERENDÕ EZZEL A KIADVÁNNYAL,MIKOR NEM VOLT MÉG DECK LESZEDTEM EZT ÉS TELLJESEN MÁS ZENÉK VANNAK RAJTA...

😄 kár azért nem érte, csak nem jutott vele semmire...

ezért kár volt még regisztrálnod is...
Itt nem hiszem hogy megmondják ezt neked, szinte tegnap volt...

Ha valaki ismeri annak nagyon megköszönném a segítséget mert keresem már hónapok óta.Köszönöm
Sziasztok!Nem tudom tudtok-e nekem segíteni ebböl a mixbõl kellene nekem az elsõ szám elõ adója és címe
http://www.youtube.com/watch?v=-1OPmIFeGfY
Köszi szépen persze itt is van a Gold Aréna

Gold Arena

szevasztok akinek meglenne sterbinszky 4you albuma ésfeltenné nagyköszönetem fejezném ki
Ezzzz az Vinyl! A (Mix 1) lesz az, nagyon nagy hangulata van ennek a zenének 😄 köszi

http://www.filesonic.com/file/10727885/01_Tommyboy_&_Budai_-_Live_@_Club_E-PlayBudapest_After_Party_08h-14h_(1995-11-26).mp3
VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Nem fogsz, Afrojack nem house, és a klassziktól is messze van.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

szucsy89
Help! Keresek egy számot, hátha itt segítségre lelek.

Afrojack, nincs benne szöveg, és... ennyi. 😊 Akinek van ötlete az segíthetne.😄
http://hotfile.com/dl/23299211/9a8b18f/Slam_Jr_-_Live__Flrt_ClubSifok_Bizarre_Summer_Start_Strictly_Tz_Sznhz_Party_%282002-06-21%29.mp3.html
Természetesen, parancsolj.

Palace Gold - Garden compiled by Tommyboy & Randall

Nekem meg az Arena nincs meg.

Ez a Gold Garden hiányzik ha lennél szives <#integet2><#worship>

És a Palace Gold Garden amit Randall húzott el 😄

hmm meg még itt van a Palace Gold Arena is

😄 söööt van Palace Club mix is amit Junior és Jutasi követtek el 😄