House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segitsetek az istenért nem akar eszembe jutni a cime szintén nagy Calypso sláger volt

mi ez?

szevasztok!
ROMANTHONY "feel like dancing"- megvan valakinek? kéne nagyon... 😊
lezli82
igen tényleg az is lehet hogy nem moby,mert az alapja valóban a go!,de a nõi vokál hosszabb,jobban ki van énekelve és hajlítás is van benne.
ezért nem találhattam meg valószínüleg.na de akkor mi??
letöltöttem én is már az egész albumot,de nem a woodtik mix van a kazettán sajnos.
hát kössz teso azért!
viszont esetleg még valami errõl a mixrõl,ha eszedbe jutna,várom õket!!

Itt van Flac minöségben
moby
De az is lehet h nem is Moby az elöado mert itt mintha egy nöi hang szolna benne (egyébként az egész album megvan Flac-be Moby - Go The Very Best Of )

lezli82
High!
sajnos az nem az 😞
halgasd csak meg ujra!
de ez hasonlít rá a legjobban,csak mégis valahogy teljesen más 😞

lezli82
sajnos az nem az 😞
halgasd csak meg ujra!
de ez hasonlít rá a legjobban,csak mégis valahogy teljesen más 😞

Fatboy Slim

addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér

Megvan! Moby - Go (Woodtick Mix Radio Edit) cs a bpm szám egy kicsit gyorsabb a mixben de ez az

Fatboy Slim

Ehez jo lenne tudni melyik remixeket töltötted már le egy kicsit a funk master remixre hasonlit de van ott még vmi 😊

lezli82
segíts kérlek kideríteni nekem azt a moby - go! A oldal 42:30 tól kb.verzíót!!!!!
nagyon kéne!!
belehalok ha nem szerzem meg!kam!azt azért nem ,de ki vagyok borulva teljesen,hogy tudom mi az elõadó és a track cím,le is szedtem már vagy 20féle remixben és mégsem találtam meg.hihetetlen

<#buck><#eljen> ez igen jövök egyel !

Fatboy Slim
Hello Arcok!

Volt egy pár nagyon jó mixben részem mstanában, természetesen a régi nyomvonalon mozogva.
Ajánlom:
Judge Jules + Pete Tong - Clubber's Guide To... Ibiza 98
Ministry Magazine Presents The Clubland Collective 1 és 2
Jeremy Healy - Ministry Presents Jeremy Healy's Clockwork Orange Mix
Nick Warren - The SOund of Homelands - ez utóbbit nagyon ajánlom

Fatboy Slim
Hát ezek ismerõsek. Ezeket küldtem el a mi közös itteni barátunknak, amelyik féreg módra soha nem jelentkezett
Mein, nem neked szól, csak szar volt viszont látni olyanokat, amelyeket én közel 20 éve saját kezemmel vettem egyes klubokban a ruhatáros néniktõl...
Nem cseréltem, nem bolhapiacon vettem....

lezli82
szevasz!
kössz az értékelést.azt a zenét amit kereselén is azóta kerestem mióta ez a kazetta a bírtokomba került még annó 96 körül.de megtaláltam!😊
és itt te is megtalálhatod
amit keresel

Nagyon jo kis kazi thx érte laikusként Calypso vagy CLub Speed-re hajaznék ott mentek akkoriban ilyenstilusu zenék és a két stilust is gyakran játszották együtt elöadora nem mernék tippelni,viszont nekem is lenne egy keresem ( végre!! 😄 ) az A oldal 0:15:18-nál kezdödik valami olyasmit ismételget h "turn in out+ vagy "terminal" :S ezt keresm már egy ideje Calypsoba játszották rengeteget Rrobiék

lezli82
B oldal 32-nél the african dream után ,?????nagyon kéne tudnom!!

lezli82
A segítséget elõre is Köszönöm!!

lezli82
lezli82
Uraim!
feltötöttem egy nagyon régi mixkazettát ,szerintem a világon legkomolyabb classic trance - house zenék vannak rajtay.az évjárat kb. '96, hogy ki mixelte és hol ,arról semmit sem tudok.
Szeretném kérni hogy ha valaki felismer rajta valamit az ossza meg velem a titkát!
Fõleg az A oldal végefelé van egy MOBY - Go! verzió,amit azóta sem találltam meg,pedíg a létezõ összes remixet letöltöttem már és egyik sem.
sok zenének tudom róla a track ét ,ha kell majd valakinek!

Ja most számolt be a Fókusz is róla.

techno rob
Szomorú hír! :-(

Sok örömet szereztek nekünk régebben!De még szerintem ma is megállták a helyüket!

http://hotfile.com/dl/111313767/9420617/tommyboy_studio_music_club_street_classic_house_2011_03_14.mp3.html
IGEN IGEN A RROBI ÖSSZES SZÁMCÍMÉT SZERETNÉM MEGTUDNI .

Elnézést hogy beharangoztam a calypso mixeket és eltüntem 2 napra 😄 sry, kutyáztam és nem maradt semmire idõm. De most elkészült a felvétel, sokáig kellett hallgatnom mire kitisztult az egész, a Rrobit kazit szét kellett szednem mert szorult, stb... kész van és, garantálom hogy jó minõségû lett. A zenérõl csak annyit hagy igaz trance house mix, de szerintem súrolja csak a trance t inkább house fele tendál, számomra nagyon nagy (kirándulós,utazós) zenékkel van tele, a Mario az egy kicsit betrenszesíti talán de a sm😊e és a rrobi hihetetlen jó. Mondjuk rrobi tól még nem hallottam szart...
A rosz hír az egészbe az hogy a Rrobi side B elsõ 15 perce hullámzik😞 , de 16 tól hibátlanul szól, sajnos nem tudtam megoldani jobban, esetleg ha sokat hallgatom kisimul a szalag...
RARE az egészbe az hogy Marlon Xtravaganza néha belebeszél a sm😊e és a rrobiba is, mint mc.

DEMO ONLY:

CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - Mixed by Dj Smile Mc Marlon Xtravaganza (DEMO ONLY) side A
CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - Mixed by Dj Smile Mc Marlon Xtravaganza (DEMO ONLY) side B

DEMO ONLY:

CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - MIXED BY DJ RROBI MC MARLON XTRAVAGANZA (DEMO ONLY) side A
CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - MIXED BY DJ RROBI MC MARLON XTRAVAGANZA (DEMO ONLY) side B

_______a rrobi tracklistát megkellene fejteni_____

CALYPSO CLUB születésnapi trance mix Mixed by Mario side A
CALYPSO CLUB születésnapi trance mix Mixed by Mario side B

Kellemes emlékeket hozzá 😄

techno rob
Te jó isten!!!Nézegetem a yút,keresgéltem régi zenéket,fõleg laidback luke classic okat,és rátaláltam erre:

http://www.youtube.com/watch?v=l4OyM6j6HGk

Csak erõs idegzetûeknek!!!

Hogy tönkre ment a srác zeneileg!Ebbe nõnek fel a fiatalok,hát jó hogy az ilyeneket szeretik!És egy elég neves embertõl kapják mind ezt!Szörnyû!!!! <#gun><#boxer>

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Megtöröm a csendet, ezzel: RMB - Break The Silence
http://hotfile.com/dl/110358624/080e7dd/tommyboy_party_mania_radio_show_2011_03_12.mp3.html

Aki szereti TommyBoy-t annak kötelezõ!!!
Speedyboy2 ha meg lenne elöre is köcce!!!
Az All The Villa poeple érdekelne maxiban. Ha esetleg megvan. Nagyon megköszönném. Pá Norbee<#mf1><#mf1><#mf1>
hello fórumozók!

elkészítettem az én kis nosztalgia mixemet, kíváncsian várom majd a véleményeket róla. nem éppen az örökzöld zenéket tartalmazza, de miért is csináltam volna olyat ha olyan már van nagyon sok embertõl.

íme a tracklista:

Ricardo Snip - Space Cruising (2011.03.17.)

1. Sharpside - Space Cruising
2. Playboy - In Da Jungle (Original Version)
3. Submission Women - Beat Their Man (Celvin's Peak Hour Dub)
4. Silvio Ecomo - Standing (Original Mix)
5. Chris Liebing - Dandu Groove
6. Mad Funny Dogs - Angel
7. Supreme Truth - The Supreme Truth (Blood Mix)
8. Fusionmen vs. Christian Smith - Tri-Phase (Phase 1)
9. Drop Out - Secret Studio
10. Autonomous Soul - Our Time (Peace Division Dub)
11. Billy Hendrix - Body Shine (Sharam's New Club Mix)
12. Dave Angel - Fever
13. Trisco - Musak (Wonderland Avenue Mix)

Play Time: 58:51
File Size: 141 Mb
Bitrate: 320 kbps

Letöltés:
http://www.ricardo-snip.info/letoltes.php

Facebook Fan Page:
http://www.facebook.com/djricardosnip

jó töltögetést ! 😊
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Nagyon mókás a a nap szemüveges figura a hangfal mellett!Eléggé együtt érzõ a muzsikussal.
Jó pofa.Hangulatos kis helynek tûnik!És a zenész is jól húzza nekik😄 Elég vidáman is táncolnak a klipben a kollégák!!!!!<#wow1>
speedyke 😄 ezt küldöm vissza helyette, ha már túllépted a megengedett évszámhatárt, ez se classic de azért 1000 szer kulturáltabb 😄DD

vagy ezt:

<#wave>

Kinyitja a szemeidet:
and see it the finger world!
Üdv:
Sziasztok.
Ezer éve keresek egy számot (illetve 3-at)
itt olvastam a fórumon, hogy valakinek megvan.
chris cowie - therapy (part one), (part two), (part three)

Tudna nekem ebben valaki segíteni? elõre is kösz.

techno rob
Király!!! <#eljen><#taps><#law>

Üdv.

Feltoltam FTP-re a Trancemasters Collection vol. 1-6007
Lehet töltögetni!😊

...mindenkinek aki szereti! 😉

Akkor még 1et:
lezli82
ezen a mixen az elsõ zenét nem tudod mi?vagy bárki más nem tudja?meg ami 16:30 nál jön be és kb. 23 valameddig tart egy kis acid interferenciás kemény vonal,de rég vadászom már ezt a zenét is!!!!valaki??tudja mi lehet??

lezli82
szevasztok!
volt valaki a house classic-on a studioban hétfõn??mert én igen.annyit had mondjak el errõl az éjszakáról,hogy életem egyik Legnagyobb bulija volt.minden klaffolt!azok a zenék csúcs minõségben szóltak,hihetetlen,Mitha a Club Speed-ben lettem volna,egy csepp '90-es évek közepe feeling.nem reklámozom a helyet,mert már voltam ilyen bulin ugyan, és hanganyagból ott sem szenvettem hiányt ,viszont utána egy hétig zugott a fülem és alig hallottam,ami már buli közben is kijött,hogy tulságosan üvöltött a zene.na jolvan,visszatérve az eredeti témára,tommyboy sterbinszky és schulz lépett fel.szinte az elejétõl jelen voltam,tommy jo zenékbõl válogatott,viszont most nem cifrázta nagyon.sterby jól kezdett egy nyár a flörtben track-kel ,de aztán jöttek a tipikus nyálas sterby darabkák(elnézést a fanjaitól!)és már - már elúszni látszott számomra az este,,alig vártam már hogy schulz bácsi"akiben nagyon bíztam",leváltsa kollégáját.ez be is következett,és innentõl lett nekem felejthetettlen az egész.amit ott mûvelt sculz,az intro:underground sound of lisbon - so get up introja,majd rögtön faithless insomnia (monster mix) -s igy tovább,mégegyszer kiemelném a minõséget és azt amilyen show-t csinált eköré schulz az fantasztikus volt,még mindíg a hatása alatt vagyok ,a legközelebbire is biztos hogy elmegyek és ha már itt mindannyian ezért gyûlünk össze nap mint nap,hogy ezeket a régi himnuszokat megosszuk,mindenkinek nagyon ajánlom ezt a rendezvényt!!!!!

😊 szépen cseng😊Elég jó muzsikusok voltak a srácok!! 😊Jól húzták a vonót😊
... készülök az éjjel egy afféle rare meglepetéssel, egy számomra nagyon sokat érõ 3 részes, mûsoros calypso club születésnapi mixekkel(Dj Rrobi, Dj Sm😊e, Mario)

Technorob, sikerült felkutatnom azokat a zsíros mixeket amik megvoltak számozva, egy nagyon rendes akkori ismerõsömnek köszönhetõen, körülbelül a jövõhét végére meg lesz, és akkor vissza térek rá.

Hát igen az észrevettem az ironiát igazad is van viszont elöfordulhat viszonylag ritkán h ezek a "dj"-k beletrafálnak egy két zenébe (ez nem az volt) bár eza mostani zenei kinálat mellett elképzelhetetlen ha mégis az Ivan Ivanovics örök szponzor (vajon miéert) aki vett egy lemezboltot vagy a külömbözö zenei kiadok producereivel gondosan ápolt kapcsolatának köszönhetöek nem pedig a lemezboltokban eltöltött hosszu válogatások eredményei.Gayle San -rol vajon miert nem látunk ilyen videot hmm?

Ok! 😊