House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szevasztok!
ROMANTHONY "feel like dancing"- megvan valakinek? kéne nagyon... 😊
ROMANTHONY "feel like dancing"- megvan valakinek? kéne nagyon... 😊
igen tényleg az is lehet hogy nem moby,mert az alapja valóban a go!,de a nõi vokál hosszabb,jobban ki van énekelve és hajlítás is van benne.
ezért nem találhattam meg valószínüleg.na de akkor mi??
letöltöttem én is már az egész albumot,de nem a woodtik mix van a kazettán sajnos.
hát kössz teso azért!
viszont esetleg még valami errõl a mixrõl,ha eszedbe jutna,várom õket!!
ezért nem találhattam meg valószínüleg.na de akkor mi??
letöltöttem én is már az egész albumot,de nem a woodtik mix van a kazettán sajnos.
hát kössz teso azért!
viszont esetleg még valami errõl a mixrõl,ha eszedbe jutna,várom õket!!
Itt van Flac minöségben
moby
De az is lehet h nem is Moby az elöado mert itt mintha egy nöi hang szolna benne (egyébként az egész album megvan Flac-be Moby - Go The Very Best Of )
moby
De az is lehet h nem is Moby az elöado mert itt mintha egy nöi hang szolna benne (egyébként az egész album megvan Flac-be Moby - Go The Very Best Of )
High!
sajnos az nem az 😞
halgasd csak meg ujra!
de ez hasonlít rá a legjobban,csak mégis valahogy teljesen más 😞
sajnos az nem az 😞
halgasd csak meg ujra!
sajnos az nem az 😞
halgasd csak meg ujra!
halgasd csak meg ujra!
Megvan! Moby - Go (Woodtick Mix Radio Edit) cs a bpm szám egy kicsit gyorsabb a mixben de ez az
Ehez jo lenne tudni melyik remixeket töltötted már le egy kicsit a funk master remixre hasonlit de van ott még vmi 😊
segíts kérlek kideríteni nekem azt a moby - go! A oldal 42:30 tól kb.verzíót!!!!!
nagyon kéne!!
belehalok ha nem szerzem meg!kam!azt azért nem ,de ki vagyok borulva teljesen,hogy tudom mi az elõadó és a track cím,le is szedtem már vagy 20féle remixben és mégsem találtam meg.hihetetlen
nagyon kéne!!
belehalok ha nem szerzem meg!kam!azt azért nem ,de ki vagyok borulva teljesen,hogy tudom mi az elõadó és a track cím,le is szedtem már vagy 20féle remixben és mégsem találtam meg.hihetetlen
<#buck>#buck><#eljen>#eljen> ez igen jövök egyel !
Hello Arcok!
Volt egy pár nagyon jó mixben részem mstanában, természetesen a régi nyomvonalon mozogva.
Ajánlom:
Judge Jules + Pete Tong - Clubber's Guide To... Ibiza 98
Ministry Magazine Presents The Clubland Collective 1 és 2
Jeremy Healy - Ministry Presents Jeremy Healy's Clockwork Orange Mix
Nick Warren - The SOund of Homelands - ez utóbbit nagyon ajánlom
Volt egy pár nagyon jó mixben részem mstanában, természetesen a régi nyomvonalon mozogva.
Ajánlom:
Judge Jules + Pete Tong - Clubber's Guide To... Ibiza 98
Ministry Magazine Presents The Clubland Collective 1 és 2
Jeremy Healy - Ministry Presents Jeremy Healy's Clockwork Orange Mix
Nick Warren - The SOund of Homelands - ez utóbbit nagyon ajánlom
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
Hát ezek ismerõsek. Ezeket küldtem el a mi közös itteni barátunknak, amelyik féreg módra soha nem jelentkezett
Mein, nem neked szól, csak szar volt viszont látni olyanokat, amelyeket én közel 20 éve saját kezemmel vettem egyes klubokban a ruhatáros néniktõl...
Nem cseréltem, nem bolhapiacon vettem....
Mein, nem neked szól, csak szar volt viszont látni olyanokat, amelyeket én közel 20 éve saját kezemmel vettem egyes klubokban a ruhatáros néniktõl...
Nem cseréltem, nem bolhapiacon vettem....
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
szevasz!
kössz az értékelést.azt a zenét amit kereselén is azóta kerestem mióta ez a kazetta a bírtokomba került még annó 96 körül.de megtaláltam!😊
és itt te is megtalálhatod
amit keresel
kössz az értékelést.azt a zenét amit kereselén is azóta kerestem mióta ez a kazetta a bírtokomba került még annó 96 körül.de megtaláltam!😊
és itt te is megtalálhatod
amit keresel
Nagyon jo kis kazi thx érte laikusként Calypso vagy CLub Speed-re hajaznék ott mentek akkoriban ilyenstilusu zenék és a két stilust is gyakran játszották együtt elöadora nem mernék tippelni,viszont nekem is lenne egy keresem ( végre!! 😄 ) az A oldal 0:15:18-nál kezdödik valami olyasmit ismételget h "turn in out+ vagy "terminal" :S ezt keresm már egy ideje Calypsoba játszották rengeteget Rrobiék
Uraim!
feltötöttem egy nagyon régi mixkazettát ,szerintem a világon legkomolyabb classic trance - house zenék vannak rajtay.az évjárat kb. '96, hogy ki mixelte és hol ,arról semmit sem tudok.
Szeretném kérni hogy ha valaki felismer rajta valamit az ossza meg velem a titkát!
Fõleg az A oldal végefelé van egy MOBY - Go! verzió,amit azóta sem találltam meg,pedíg a létezõ összes remixet letöltöttem már és egyik sem.
sok zenének tudom róla a track ét ,ha kell majd valakinek!
feltötöttem egy nagyon régi mixkazettát ,szerintem a világon legkomolyabb classic trance - house zenék vannak rajtay.az évjárat kb. '96, hogy ki mixelte és hol ,arról semmit sem tudok.
Szeretném kérni hogy ha valaki felismer rajta valamit az ossza meg velem a titkát!
Fõleg az A oldal végefelé van egy MOBY - Go! verzió,amit azóta sem találltam meg,pedíg a létezõ összes remixet letöltöttem már és egyik sem.
sok zenének tudom róla a track ét ,ha kell majd valakinek!
Ja most számolt be a Fókusz is róla.
http://hotfile.com/dl/111313767/9420617/tommyboy_studio_music_club_street_classic_house_2011_03_14.mp3.html
IGEN IGEN A RROBI ÖSSZES SZÁMCÍMÉT SZERETNÉM MEGTUDNI .
Elnézést hogy beharangoztam a calypso mixeket és eltüntem 2 napra 😄 sry, kutyáztam és nem maradt semmire idõm. De most elkészült a felvétel, sokáig kellett hallgatnom mire kitisztult az egész, a Rrobit kazit szét kellett szednem mert szorult, stb... kész van és, garantálom hogy jó minõségû lett. A zenérõl csak annyit hagy igaz trance house mix, de szerintem súrolja csak a trance t inkább house fele tendál, számomra nagyon nagy (kirándulós,utazós) zenékkel van tele, a Mario az egy kicsit betrenszesíti talán de a sm😊e és a rrobi hihetetlen jó. Mondjuk rrobi tól még nem hallottam szart...
A rosz hír az egészbe az hogy a Rrobi side B elsõ 15 perce hullámzik😞 , de 16 tól hibátlanul szól, sajnos nem tudtam megoldani jobban, esetleg ha sokat hallgatom kisimul a szalag...
RARE az egészbe az hogy Marlon Xtravaganza néha belebeszél a sm😊e és a rrobiba is, mint mc.
DEMO ONLY:
CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - Mixed by Dj Smile Mc Marlon Xtravaganza (DEMO ONLY) side A
CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - Mixed by Dj Smile Mc Marlon Xtravaganza (DEMO ONLY) side B
DEMO ONLY:
CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - MIXED BY DJ RROBI MC MARLON XTRAVAGANZA (DEMO ONLY) side A
CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - MIXED BY DJ RROBI MC MARLON XTRAVAGANZA (DEMO ONLY) side B
_______a rrobi tracklistát megkellene fejteni_____
CALYPSO CLUB születésnapi trance mix Mixed by Mario side A
CALYPSO CLUB születésnapi trance mix Mixed by Mario side B
Kellemes emlékeket hozzá 😄
A rosz hír az egészbe az hogy a Rrobi side B elsõ 15 perce hullámzik😞 , de 16 tól hibátlanul szól, sajnos nem tudtam megoldani jobban, esetleg ha sokat hallgatom kisimul a szalag...
RARE az egészbe az hogy Marlon Xtravaganza néha belebeszél a sm😊e és a rrobiba is, mint mc.
DEMO ONLY:
CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - Mixed by Dj Smile Mc Marlon Xtravaganza (DEMO ONLY) side A
CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - Mixed by Dj Smile Mc Marlon Xtravaganza (DEMO ONLY) side B
DEMO ONLY:
CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - MIXED BY DJ RROBI MC MARLON XTRAVAGANZA (DEMO ONLY) side A
CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - MIXED BY DJ RROBI MC MARLON XTRAVAGANZA (DEMO ONLY) side B
_______a rrobi tracklistát megkellene fejteni_____
CALYPSO CLUB születésnapi trance mix Mixed by Mario side A
CALYPSO CLUB születésnapi trance mix Mixed by Mario side B
Kellemes emlékeket hozzá 😄
Te jó isten!!!Nézegetem a yút,keresgéltem régi zenéket,fõleg laidback luke classic okat,és rátaláltam erre:
http://www.youtube.com/watch?v=l4OyM6j6HGk
Csak erõs idegzetûeknek!!!
Hogy tönkre ment a srác zeneileg!Ebbe nõnek fel a fiatalok,hát jó hogy az ilyeneket szeretik!És egy elég neves embertõl kapják mind ezt!Szörnyû!!!! <#gun>#gun><#boxer>#boxer>
http://www.youtube.com/watch?v=l4OyM6j6HGk
Csak erõs idegzetûeknek!!!
Hogy tönkre ment a srác zeneileg!Ebbe nõnek fel a fiatalok,hát jó hogy az ilyeneket szeretik!És egy elég neves embertõl kapják mind ezt!Szörnyû!!!! <#gun>#gun><#boxer>#boxer>
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Megtöröm a csendet, ezzel: RMB - Break The Silence
http://hotfile.com/dl/110358624/080e7dd/tommyboy_party_mania_radio_show_2011_03_12.mp3.html
Aki szereti TommyBoy-t annak kötelezõ!!!
Aki szereti TommyBoy-t annak kötelezõ!!!
Speedyboy2 ha meg lenne elöre is köcce!!!
Az All The Villa poeple érdekelne maxiban. Ha esetleg megvan. Nagyon megköszönném. Pá Norbee<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
hello fórumozók!
elkészítettem az én kis nosztalgia mixemet, kíváncsian várom majd a véleményeket róla. nem éppen az örökzöld zenéket tartalmazza, de miért is csináltam volna olyat ha olyan már van nagyon sok embertõl.
íme a tracklista:
Ricardo Snip - Space Cruising (2011.03.17.)
1. Sharpside - Space Cruising
2. Playboy - In Da Jungle (Original Version)
3. Submission Women - Beat Their Man (Celvin's Peak Hour Dub)
4. Silvio Ecomo - Standing (Original Mix)
5. Chris Liebing - Dandu Groove
6. Mad Funny Dogs - Angel
7. Supreme Truth - The Supreme Truth (Blood Mix)
8. Fusionmen vs. Christian Smith - Tri-Phase (Phase 1)
9. Drop Out - Secret Studio
10. Autonomous Soul - Our Time (Peace Division Dub)
11. Billy Hendrix - Body Shine (Sharam's New Club Mix)
12. Dave Angel - Fever
13. Trisco - Musak (Wonderland Avenue Mix)
Play Time: 58:51
File Size: 141 Mb
Bitrate: 320 kbps
Letöltés:
http://www.ricardo-snip.info/letoltes.php
Facebook Fan Page:
http://www.facebook.com/djricardosnip
jó töltögetést ! 😊
elkészítettem az én kis nosztalgia mixemet, kíváncsian várom majd a véleményeket róla. nem éppen az örökzöld zenéket tartalmazza, de miért is csináltam volna olyat ha olyan már van nagyon sok embertõl.
íme a tracklista:
Ricardo Snip - Space Cruising (2011.03.17.)
1. Sharpside - Space Cruising
2. Playboy - In Da Jungle (Original Version)
3. Submission Women - Beat Their Man (Celvin's Peak Hour Dub)
4. Silvio Ecomo - Standing (Original Mix)
5. Chris Liebing - Dandu Groove
6. Mad Funny Dogs - Angel
7. Supreme Truth - The Supreme Truth (Blood Mix)
8. Fusionmen vs. Christian Smith - Tri-Phase (Phase 1)
9. Drop Out - Secret Studio
10. Autonomous Soul - Our Time (Peace Division Dub)
11. Billy Hendrix - Body Shine (Sharam's New Club Mix)
12. Dave Angel - Fever
13. Trisco - Musak (Wonderland Avenue Mix)
Play Time: 58:51
File Size: 141 Mb
Bitrate: 320 kbps
Letöltés:
http://www.ricardo-snip.info/letoltes.php
Facebook Fan Page:
http://www.facebook.com/djricardosnip
jó töltögetést ! 😊
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Nagyon mókás a a nap szemüveges figura a hangfal mellett!Eléggé együtt érzõ a muzsikussal.
Jó pofa.Hangulatos kis helynek tûnik!És a zenész is jól húzza nekik😄 Elég vidáman is táncolnak a klipben a kollégák!!!!!<#wow1>#wow1>
speedyke 😄 ezt küldöm vissza helyette, ha már túllépted a megengedett évszámhatárt, ez se classic de azért 1000 szer kulturáltabb 😄DD
vagy ezt:
<#wave>#wave>
vagy ezt:
<#wave>#wave>
Kinyitja a szemeidet: and see it the finger world!
Üdv:
Sziasztok.
Ezer éve keresek egy számot (illetve 3-at)
itt olvastam a fórumon, hogy valakinek megvan.
chris cowie - therapy (part one), (part two), (part three)
Tudna nekem ebben valaki segíteni? elõre is kösz.
gé
Ezer éve keresek egy számot (illetve 3-at)
itt olvastam a fórumon, hogy valakinek megvan.
chris cowie - therapy (part one), (part two), (part three)
Tudna nekem ebben valaki segíteni? elõre is kösz.
gé
Üdv.
Feltoltam FTP-re a Trancemasters Collection vol. 1-6007
Lehet töltögetni!😊

Feltoltam FTP-re a Trancemasters Collection vol. 1-6007
Lehet töltögetni!😊

...mindenkinek aki szereti! 😉
Akkor még 1et:
ezen a mixen az elsõ zenét nem tudod mi?vagy bárki más nem tudja?meg ami 16:30 nál jön be és kb. 23 valameddig tart egy kis acid interferenciás kemény vonal,de rég vadászom már ezt a zenét is!!!!valaki??tudja mi lehet??
szevasztok!
volt valaki a house classic-on a studioban hétfõn??mert én igen.annyit had mondjak el errõl az éjszakáról,hogy életem egyik Legnagyobb bulija volt.minden klaffolt!azok a zenék csúcs minõségben szóltak,hihetetlen,Mitha a Club Speed-ben lettem volna,egy csepp '90-es évek közepe feeling.nem reklámozom a helyet,mert már voltam ilyen bulin ugyan, és hanganyagból ott sem szenvettem hiányt ,viszont utána egy hétig zugott a fülem és alig hallottam,ami már buli közben is kijött,hogy tulságosan üvöltött a zene.na jolvan,visszatérve az eredeti témára,tommyboy sterbinszky és schulz lépett fel.szinte az elejétõl jelen voltam,tommy jo zenékbõl válogatott,viszont most nem cifrázta nagyon.sterby jól kezdett egy nyár a flörtben track-kel ,de aztán jöttek a tipikus nyálas sterby darabkák(elnézést a fanjaitól!)és már - már elúszni látszott számomra az este,,alig vártam már hogy schulz bácsi"akiben nagyon bíztam",leváltsa kollégáját.ez be is következett,és innentõl lett nekem felejthetettlen az egész.amit ott mûvelt sculz,az intro:underground sound of lisbon - so get up introja,majd rögtön faithless insomnia (monster mix) -s igy tovább,mégegyszer kiemelném a minõséget és azt amilyen show-t csinált eköré schulz az fantasztikus volt,még mindíg a hatása alatt vagyok ,a legközelebbire is biztos hogy elmegyek és ha már itt mindannyian ezért gyûlünk össze nap mint nap,hogy ezeket a régi himnuszokat megosszuk,mindenkinek nagyon ajánlom ezt a rendezvényt!!!!!
volt valaki a house classic-on a studioban hétfõn??mert én igen.annyit had mondjak el errõl az éjszakáról,hogy életem egyik Legnagyobb bulija volt.minden klaffolt!azok a zenék csúcs minõségben szóltak,hihetetlen,Mitha a Club Speed-ben lettem volna,egy csepp '90-es évek közepe feeling.nem reklámozom a helyet,mert már voltam ilyen bulin ugyan, és hanganyagból ott sem szenvettem hiányt ,viszont utána egy hétig zugott a fülem és alig hallottam,ami már buli közben is kijött,hogy tulságosan üvöltött a zene.na jolvan,visszatérve az eredeti témára,tommyboy sterbinszky és schulz lépett fel.szinte az elejétõl jelen voltam,tommy jo zenékbõl válogatott,viszont most nem cifrázta nagyon.sterby jól kezdett egy nyár a flörtben track-kel ,de aztán jöttek a tipikus nyálas sterby darabkák(elnézést a fanjaitól!)és már - már elúszni látszott számomra az este,,alig vártam már hogy schulz bácsi"akiben nagyon bíztam",leváltsa kollégáját.ez be is következett,és innentõl lett nekem felejthetettlen az egész.amit ott mûvelt sculz,az intro:underground sound of lisbon - so get up introja,majd rögtön faithless insomnia (monster mix) -s igy tovább,mégegyszer kiemelném a minõséget és azt amilyen show-t csinált eköré schulz az fantasztikus volt,még mindíg a hatása alatt vagyok ,a legközelebbire is biztos hogy elmegyek és ha már itt mindannyian ezért gyûlünk össze nap mint nap,hogy ezeket a régi himnuszokat megosszuk,mindenkinek nagyon ajánlom ezt a rendezvényt!!!!!
😊 szépen cseng😊Elég jó muzsikusok voltak a srácok!! 😊Jól húzták a vonót😊
... készülök az éjjel egy afféle rare meglepetéssel, egy számomra nagyon sokat érõ 3 részes, mûsoros calypso club születésnapi mixekkel(Dj Rrobi, Dj Sm😊e, Mario)
Technorob, sikerült felkutatnom azokat a zsíros mixeket amik megvoltak számozva, egy nagyon rendes akkori ismerõsömnek köszönhetõen, körülbelül a jövõhét végére meg lesz, és akkor vissza térek rá.
Technorob, sikerült felkutatnom azokat a zsíros mixeket amik megvoltak számozva, egy nagyon rendes akkori ismerõsömnek köszönhetõen, körülbelül a jövõhét végére meg lesz, és akkor vissza térek rá.
Hát igen az észrevettem az ironiát igazad is van viszont elöfordulhat viszonylag ritkán h ezek a "dj"-k beletrafálnak egy két zenébe (ez nem az volt) bár eza mostani zenei kinálat mellett elképzelhetetlen ha mégis az Ivan Ivanovics örök szponzor (vajon miéert) aki vett egy lemezboltot vagy a külömbözö zenei kiadok producereivel gondosan ápolt kapcsolatának köszönhetöek nem pedig a lemezboltokban eltöltött hosszu válogatások eredményei.Gayle San -rol vajon miert nem látunk ilyen videot hmm?
Ok! 😊