21036
a tema adott:)
-
#13986 Én ekkoriban már kezdtem unni az agyonraismételt loopokat, a 20perces kiállásokat és az egész műanyagba folytását a dolgoknak. Nem érdekeltek már sem a lemezek, sem a nagynak mondott, hype-olt DJ-k. Néha hozzámkeveredett 1-1 lemez ami ismét visszarántott ebbe a világba, mert szerencsére ekkor még mindig voltak olyan zenék, albumok amik sokszor hetekig nem kerültek ki a cd lejátszóból.
Előadókat viszont már nem jegyeztem, annyi mindenki feltűnt, annyi mindenki kommerszesedett, hogy tele lettem untitled-el, meg unknown-al.
Sajnos nem tudom Neked viszonozni a kedvességed, nem ismerem a linkelt zenét (viszont nagyon tetszik), remélem valaki meg fogja fejteni! -
#13985 ooooh, hát akkoriban forgot ez a track rendesen a live mixekben, meg a oaky great wall-ján is rajta volt többek közt, szása is elöszeretettel játszotta.
ha már pappa, akkor engem ez a track érdekelne, amit 2002 újévében nyitott a complexben:
Anthony Pappa @ Complex, New years eve 2002 -
#13984 Te jó ég.. el sem hiszem, hogy ennyi év után valaki ismeri és végre egyszer ebben az életben meg tudom majd hallgatni olyan igazán jó minőségben.
Megcsináltad az estémet!
köszönöm szépen! -
#13983 Dave Gahan - Dirty Sticky Floors [Junkie Xl Remix] -
#13982 Csak nem tudom megállni, hogy ne kérdezzem meg...
Ennek véletlen nem tudod a címét? Nem tudom akkor is szeretném-e, ha nem ilyen kellemes emlékek fűznének hozzá.
Anthony Pappa - Live at Kecel 2005-10-21
(zippyshare-es, tehát nem kell letöltened a belehallgatáshoz). -
high life #13981 Pontosan ahogy irod nem nagyon volt félre nyulás mint ahogy a következövel se igazi talpalávalo
-
#13980 2002-ben? Bizony ám! Akkoriban nyugodtan megvehettem úgy a lemezt, hogy meg sem néztem a tracklistát, elég volt tudni, hogy ki a kiadó. Emlékezzünk csak az akkor Global Undegound kiadványokra. Ma már csak egy név. -
high life #13979 Sztem a köv track még bele fér hisz kb ont ebben az idöben élte fénykorát ez a stilus ( prog house ) és ez az egyik legnagyobb gyöngyszem atom muzsika
-
high life #13978 Én meg a megauploadot ajánlom oda fel lehet tenni 1gb -os fájlt azaz 999mb-ost és full ingyen nagyon jo sebességgel le lehet szedni -
high life #13977 Azt mondom jobb 2x mint soha lehet anyira lázban égtünk h észre se vettük(tem) nem kell odafigyelnünk ha ilyen örangyal figyel ránk thx
-
Samuel_L_Session-In_Your_Box-(CYCLE005)-VINYL-1999-StC
A1. City Music
A2. My Shoes
B1. Put Me On
B2. It Used To Swing
Örök kedvenc!
Bakelitről készítettem a release-t, a technika jelenlegi hiányossága miatt nem lett 100%-os, de azért vállalható.
Retroman, köszönöm!
-
Retroman #13975 Ez az oldal például ilyen: www.4shared.com -
#13974 Tudnátok nekem mondani olyan fájlmegosztó oldalt ahol látni, hogy hányan töltötték le az oda feltöltött file-t?
Szeretnék megosztani itt pár dolgot és nagyon kiváncsi lennék, hogy hányan töltik le. -
#13973 Igen Fernick pont egy éve szerepelt már itt.
Néha elég felületesnek gondollak bennetek. :D -
high life #13972 uram ezért a Frenick trackért big thx neked h anno mennyit nyuztam Imit ( B ) hogy adja már oda -
rigoletto #13971 Ma erre a 2 jól táncolható zenére pörögtem a kocsiban:
Fernick - What would you like me to do
Filter Science - Darkness Falls (Sean Colt rmx) -
funtom #13970 itt fent is van egy rövid verzióban. valakinek esetleg megvan a hosszabb?
http://www.4shared.com/audio/MlU0KvIy/08_-_Yves_Deruyter_-_A_Story_A.html -
Retroman #13969 Kösz az infót, tényleg elég korrekt ár ez a lemezért, bőven megéri!
Habár engem inkább CD-n érdekelne, bakeliteket annyira nem gyűjtök, mert csak egy Tesco-s lemezjátszóm van. -
#13968 Kicsit nézegettem már ezeket a 97es love parade os videokat,és találtam egy jó kis zenét ami régen odabaszott mint most full hangerőn a fülesembe!:-))
-
#13967 Itt elég olcsón megkapod! -
#13966 Arra majd figyelj oda hogy ez a zene amit keresel La Belle - Wasted Time (drop da time mix)
Az alábbi linken van audio clip,ahol meghallgathatod! -
Retroman #13965 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek: azt a zenét keresem, ami ebben a videóban a második szám:
A dal címét és előadóját már sikerült kiderítenem, erről van szó:
La Belle – Wasted Time , viszont magát a zenét nem igazán találtam neten meg sehol, Youtubeon sincs fent van az egész dal, csak ebben a Love Parade-s mixben.
Ha valakinek esetleg meglenne a dal, és feltöltené, nagyon nagy segítség lenne! Köszi előre is! -
Ferko111 #13964 Ez volt már?
Carl Cox & Westbam & Paul van Dyk - Live @ Love Parade 2000
http://www63.zippyshare.com/v/27256117/file.html -
#13963 Olav Basoski - Live at Pacha, Ibiza (2001) -
jaffaz #13962 Ezt a számot keresem már egy ideje, ha valaki tudja a címet, előadót az jelezzen!
thx!
-
Ferko111 #13961 Küldöm mindenkinek aki szereti:
GazometerTraxxx 07 - The Doom - Chris Esycho 1997
http://www23.zippyshare.com/v/83902502/file.html
GazometerTraxxx 09 - Chris Esycho 1997
http://www23.zippyshare.com/v/4321734/file.html
Sokan meg fognak lepődni, mert ezek "unmixed"-ek.
Az első mixelt gazometer lemez a 12-es volt. Mondjuk azt azóta sem tudták felülmúlni.
Ha valaki rejteget még 12-es előtti gazo lemezt, az ne legyen rest és dobja fel gyorsan.
Jó pihenést! -
rigoletto #13960 Eről a Kávé-t naon szeressük ám!!! -
funtom #13959 Király vagy! :) -
#13958 Alakul a bakelit gyűjteményem, eddig ezeknek vagyok a birtokában:
Sounds Of Blackness - The Pressure
George Llanes Jr - Ghetto High
Vivian Lee - Music Is So Wonderful
Cevin Fisher's Big Freak - The Freaks Come Out
All Seeing I - Megabeat
4Tune - Afterhours
Brian Damage - Disco Tragedy
Mau-Mau - Lay Me Down
CZR - Do You Want My Love
Rhythm Masterz The Presents Dubmasterz - The Keep On Searchin
Anti-Static - Going Down & Afro DT
Fog - Been A Long Time
The Shutter Bug - Asks You To Choose Your Weapon
Smokin Beats - For The Very First Time (Remix)
Ultra Naughty - Blue Medicine
Még hiányzik kb. 5-6 darab és én teljesen "ki leszek elégítve"! :D
-
#13957 Üdv!
Schulz 2-8: itt
Schulz 9-11: itt
Köszönet az itteni fórumozóknak, hogy elérhetővé tették ezeket anno. :)
-
#13956 Favorite Tools 15 mixed by Sdricci
-
#13955 Ha valakinek ez még hiányozna, most letöltheti:
Artist: David Alvarado
Title: Dub Plate No2
Label: Raw Form
Cat#: [RWF002]
Date: 1997
Source: Vinyl
Quality: FLAC
Tracks / Comments
01. Dub Plate No2
Download -
rigoletto #13954 Delegate - Want You To Stay -
rigoletto #13953 Build For Dancing -
#13952 Vettem. -
Ferko111 #13951 Snaz!
Küldtem mailt! -
#13950 Ezeket a youtube-ról szedted le, mert elég rosszul szólnak, pont ugyanúgy ahogy ott? Gyanús... -
#13949 Köszi szépen!!!
A Stonebridge - All nite long-nak, nincs meg véletlen a Stonebridge Remixe???
-
#13948 Nálam pedig Slam Jr - House*Matic Club Hits albuma mellett elkészült a DJ Budai - Techno-Logic Vol.1 is. Mindkettő az eredeti lemezről, EAC-al, lossless formátumban! A gyenge netemmel sajnos szintén csak a torrent jöhet szóba, oda viszont seed szerverrel menne.
-
molni81 #13947 http://www.megaupload.com/?d=EFU27L17