House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy óriási klasszik, köszi szépen! 😄
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Skacok!Van egy olyan oldal ami ha lejátszod a keresett zenédet külsõ hangszóróval,akkor a mikrofon bemenetedrõl lehet megmondja a kért címet!Nem mondom hogy 100% de egy párat már megfejtett nekem!pl az utolsó kettõ belinkelt zenémet így találtam meg most! :-)
http://www.midomi.com/
Elindítod az ismeretlen tracket,és az oldal felsõ sorában látható nagyítóra ráklikkelsz,nekem még kiír valamit de a baloldali lehetõségre rábökve elindítja a keresést 10,11 sec ig!
Sok szerencsét!
http://www.midomi.com/
Elindítod az ismeretlen tracket,és az oldal felsõ sorában látható nagyítóra ráklikkelsz,nekem még kiír valamit de a baloldali lehetõségre rábökve elindítja a keresést 10,11 sec ig!
Sok szerencsét!
Rob ugye jól emlékszem a kazikat utána eladtuk?
ja már megvan
vagy 2-3 éve is volt már ez
ja már megvan
vagy 2-3 éve is volt már ez
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
Na asszem az The Ultimate Seduction megoldodni látszik most küldik át
egész albumot flacba feldobom ide is
egész albumot flacba feldobom ide is
DE lenne még egy pár amiben szeretném a segitségeteket kérni:
The Freak & Mac Zimms - Spin Me Wild
THE GROOVELINES - Got To Dance Disco
HYPERTRAXX - Whop Your Body
SONIC TOOL - Funk Bass
(teljes trackek érdekelnének)<#wave>#wave><#wave>#wave>
The Freak & Mac Zimms - Spin Me Wild
THE GROOVELINES - Got To Dance Disco
HYPERTRAXX - Whop Your Body
SONIC TOOL - Funk Bass
(teljes trackek érdekelnének)<#wave>#wave><#wave>#wave>
HMM <#fejvakaras>#fejvakaras> jobb lenne ha teljesen meglenne mixben van meg nekem is sajna azért big thx
nah most járt le , meghallgattam, az elsö kettõ felejtõs, talán a 3. de az se a legjobb sry
life szereztem neked hármat belõle, válazd ki a legjobbat közüle, nem tudom most meghallgatni.
1. THE_ULTIMATE_SEDUCTION_-_The_Ultimate_Seduction_(Klubbheads_Remix)
2. THE_ULTIMATE_SEDUCTION_-_The_Ultimate_Seduction_(Klubbheads_Remix)
3. THE_ULTIMATE_SEDUCTION_-_The_Ultimate_Seduction_(Klubbheads_Remix)
<#wave>#wave>
1. THE_ULTIMATE_SEDUCTION_-_The_Ultimate_Seduction_(Klubbheads_Remix)
2. THE_ULTIMATE_SEDUCTION_-_The_Ultimate_Seduction_(Klubbheads_Remix)
3. THE_ULTIMATE_SEDUCTION_-_The_Ultimate_Seduction_(Klubbheads_Remix)
<#wave>#wave>
Srácok megvolna vkinek ez a track franko minöségben?
THE ULTIMATE SEDUCTION - The Ultimate Seduction (Klubbheads Remix)
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
THE ULTIMATE SEDUCTION - The Ultimate Seduction (Klubbheads Remix)
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
várjál lezli de nekem megvan a vol.2 is 100% ra tudom hogy megvan, akkor megkeresem ebbe a kissebb káoszba ami itt van 😄DD
akkor jó hogy keresem égen földön a vol.1 t : DDD
akkor jó hogy keresem égen földön a vol.1 t : DDD
Mein!!
a sch. 2 az valójában az VOLUME 1.
a kettesen voltak : union jack - ek , e-top - climax , misjah - keep your - purple road stb...összegeszve a dolgot,amit feltoltál mint VOL.2 ,azon rave zenék is vannak azok a zenék voltak idõrendben elõbb,amirõl én beszélek VOL.2-n,pedíg már kizárólag a acid-trance-house-techno-s vonal van már.
tehát neked megvan a Schulz - live mix at Fortuna VOL.1
sohasem hallottam még így egyben 😊 Beszaráás!!!!!
a sch. 2 az valójában az VOLUME 1.
a kettesen voltak : union jack - ek , e-top - climax , misjah - keep your - purple road stb...összegeszve a dolgot,amit feltoltál mint VOL.2 ,azon rave zenék is vannak azok a zenék voltak idõrendben elõbb,amirõl én beszélek VOL.2-n,pedíg már kizárólag a acid-trance-house-techno-s vonal van már.
tehát neked megvan a Schulz - live mix at Fortuna VOL.1
sohasem hallottam még így egyben 😊 Beszaráás!!!!!
Nem gond, hogy megírtad. Sõt...
Szerintem egynémely dj elég komolytalanul tolja a classic szettjeit, pl. sterbinszky. <#falbav>#falbav>
Schulz említett mixe elmegy kategória, átélni már más tészta. <#wilting>#wilting>
Szerintem egynémely dj elég komolytalanul tolja a classic szettjeit, pl. sterbinszky. <#falbav>#falbav>
Schulz említett mixe elmegy kategória, átélni már más tészta. <#wilting>#wilting>
sok
nah az 1. az its hot ami hallható az elején az meg van de amit keresnél az nincs😞
2. megvan megkeresem neked
3. nekem is kellene nagyon jó zene
4. ???
5. két szám szerintem a vokál meg van nekem is mixbe de nem tudom
ez nem amit tudtam mondani sry a 2. meglesz..
2. megvan megkeresem neked
3. nekem is kellene nagyon jó zene
4. ???
5. két szám szerintem a vokál meg van nekem is mixbe de nem tudom
ez nem amit tudtam mondani sry a 2. meglesz..
kivágdosok még pár tracket a mixekbõl,hátha löksz még nekem belõle és akkor öröm lesz és boldogság 😊
oké??
oké??
szerintem egyik sem az lesz,de nekem is kellene,maxi-n is megjelent,ha tudnám,hogy tutira a schulz os verzió már venném is meg
Title Label Cat# Country Year
Get Movin' (12") MAW Records, MAW Records MAW 017, MAW-017 US 1997
Get Movin' / Voices (12") 2 Kool TKT 07 UK 1995
Get Movin (12", Promo) MAW Records MAW 017 US 1997
Get Movin' (CD, Maxi) Orange Records ORCDM 53484 Scandinavia 1999
Get Movin' (12") MAW Records, MAW Records MAW 017, MAW-017 US 1997
Get Movin' / Voices (12") 2 Kool TKT 07 UK 1995
Get Movin (12", Promo) MAW Records MAW 017 US 1997
Get Movin' (CD, Maxi) Orange Records ORCDM 53484 Scandinavia 1999
ezt mondom:itt találod, ezt a 2 kool adta ki a többit meg a MAW Rec. és az Orange Rec.
pont láttam a multkor ez volt a téma a sch.3 Á 2. Blue Train - Get Movin' , nézegettem és van abból 95'ös kiadás, 12 incses, de sehol nem lehet belehallgatni csak a feat. os ba amibe a nõ belebeszél...
😄 tessék haverom, B.O.D. - My House (The Owner Of The Housemix)
ami ez után jön, nagyon kéne már...
ami ez után jön, nagyon kéne már...
de , meg is van...
Nagyon jó, köszönöm.
itt lesz a Sch. (recorded at fori) 2-8. , tracklist sajnos nincs nekem se hozzá, ha lenne idõm össze szedegetném, de még akkor is maradna sok kérdõjeles...
snaz!
nem azért írtam,csak jeleztem ,hogy a buli NAGYON-NAGY volt!!!mennék a következõre is ,csak Tommyboy lesz ott egyedül aki ér is valamit,a többi egy forintot sem szerintem.
Bocs,ha esteleg szimpatizáns vagy valamilyikkel!!!!
nem azért írtam,csak jeleztem ,hogy a buli NAGYON-NAGY volt!!!mennék a következõre is ,csak Tommyboy lesz ott egyedül aki ér is valamit,a többi egy forintot sem szerintem.
Bocs,ha esteleg szimpatizáns vagy valamilyikkel!!!!
az X.P.C. -re??az nem tetszett,de azért kössz!!!
viszont Sch -t alig várom!!!!! 😊,gondolom track-listád nincsen hozzájuk 😞
viszont Sch -t alig várom!!!!! 😊,gondolom track-listád nincsen hozzájuk 😞
<#eljen>#eljen>
viszont mit lépsz a #12349 re ?
viszont mit lépsz a #12349 re ?
28 perc mulva fent lesz a sch. 2-8 ig....
Szia Fatboy!
megvannak még neked a schulz kaziaid?mert ,ha technorob-nak már nincsenek meg a digitális változatok,én szívesen megcsinálom.bedigizem neked õket.engem is érdekelnének nagyon ezek a mixek,bár az a baj,hogy a track-listája jobban érdekelne,de az sajnos nagyon nyögvenyelõsen ment az elmúlt kb.15év alatt.jónéhány hozzászólással ezelött volt egy srác(már nem emlékszem nicknevére),õ mondta ,hogy felvette a contact-ot Schulz-al a facebook-on és kérte tõle hogy tolja fel ezeket a régi mixeit valahová és
állítólag Dan rábólíntott a project-re.én meg rögtön írtam a fent említett fórumozónknak,hogy tracklistet is mindenképpen kérje el!de hát azóta sem történt ez ügyben elõrelépés.
ki is keresem ezt a hozzászólást.
megvannak még neked a schulz kaziaid?mert ,ha technorob-nak már nincsenek meg a digitális változatok,én szívesen megcsinálom.bedigizem neked õket.engem is érdekelnének nagyon ezek a mixek,bár az a baj,hogy a track-listája jobban érdekelne,de az sajnos nagyon nyögvenyelõsen ment az elmúlt kb.15év alatt.jónéhány hozzászólással ezelött volt egy srác(már nem emlékszem nicknevére),õ mondta ,hogy felvette a contact-ot Schulz-al a facebook-on és kérte tõle hogy tolja fel ezeket a régi mixeit valahová és
állítólag Dan rábólíntott a project-re.én meg rögtön írtam a fent említett fórumozónknak,hogy tracklistet is mindenképpen kérje el!de hát azóta sem történt ez ügyben elõrelépés.
ki is keresem ezt a hozzászólást.
Azt én is nagyon várom, lezli. thx
Neme!
megvan a Laura maxi és rajta van a te álltalad keresett nóta is 😊,holnap feltolom a zippyre 😊
kössz mégegyszer!!!
megvan a Laura maxi és rajta van a te álltalad keresett nóta is 😊,holnap feltolom a zippyre 😊
kössz mégegyszer!!!
2002.04.20. - Budapest, Home Club
Warm up to Mayday - Marco Carola, Felipe, Budai
Marco Carola mixe érdekelne ebbõl a buliból, régen megvolt de sajnos már nem találom. A mix egyébként vagy 3-4 órás. Nagyon hálás lennék ha valakinek meglenne. Köszi :]
Warm up to Mayday - Marco Carola, Felipe, Budai
Marco Carola mixe érdekelne ebbõl a buliból, régen megvolt de sajnos már nem találom. A mix egyébként vagy 3-4 órás. Nagyon hálás lennék ha valakinek meglenne. Köszi :]
elõször is, köszi
másodszor, a Techno Rob felnyomta a Schulz kazijaimat egy olyan 2 éve, Sendspace-re és sajnos azok már nem hívhatók elõ
Ha itt van a közelben, megkérhetnénk hogy egy párat közülük feltolna....
másodszor, a Techno Rob felnyomta a Schulz kazijaimat egy olyan 2 éve, Sendspace-re és sajnos azok már nem hívhatók elõ
Ha itt van a közelben, megkérhetnénk hogy egy párat közülük feltolna....
Asszem ez az! <#duma>#duma><#duma>#duma><#taps>#taps>