21036
a tema adott:)
-
biztoshmunkas #14226 Sziasztok!
A Cool vibes mix 78. percétől nem tudjátok, hogy mi lehet a szám címe? -
#14225 UUUuuuUUUUáááÁÁÁÁ....EZAZ! Jajjderörülök neki!
Jövök egy sörrel! Köszönöm szépen! -
balazsp23 #14224 Talán Heller & Farley The Rising SuN???? DT rmx sztem nagyon jó!!
http://www.youtube.com/watch?v=R4UhoQWNwAc
-
#14223 hadd válaszoljak Neked egy cikkel:
Kórkép a hazai partimédiáról
-
high life #14222 Hmm érdekes amiben pénzt vélnek látni a producerek zenei kiadok promoterek azt addig addig facsarják amig érdektelen lapos és unalmas lesz vajon az undergroud sférában miért nincs ilyen. Most örülök igazán h ott voltam mikor eme zenei müfaj megvetette a lábát kishazánkban amikor még a zenéröl szolt de sajnos elöbb utobb mindennek ez a sorsa ami tömegeket vonz mert ugye ahol sok ember sok pénz és ekkor jönnek azok az emberek akik ezeket a lemezjátszot nem látott kirakati majmokat kreálják sajnos sok közöttük a lapkiado is ( értem ezt neves külföldi zenei magazinokra),egyszer nekünk is volt ilyen ugyebár: gépszava,flash,free és mi lett velük elnyelte öket a sülyesztö vagy egyszerüen olyan kézbe kerültek ahol már egyáltalán nem értettek hozzájuk valszeg ez lett a zenével is végül egy monologgal zárnék ami talán sokmindenkinek ismerös és eléggé ide vág : "Ami a szem lát a fül hall azt az agy végül elhiszi"
Szép napot mindenkinek -
#14221 A-dj-kultura-bukasa-david-guetta-hatasa-a-zenere-2011
dobd csak be az egész cikket!
sántit itt jopár dologban a cikk, BS mint szentély, Deadmau5 rajongóként a dzsttásokat szidni, ésigytovább -
rigoletto #14220 még egy érdekes cikk:
érdekes riport
Ti ezeket a dolgokat, hogy látjátok? -
rigoletto #14219 Olvastam egy érdekes kommentet az imént, idézek: A baj csak annyi, hogy a kultúra, amibe beleszerelmesedtünk 15-20 évvel ezelőtt, pont attól volt szép, hogy egy szűk réteg sajátja volt. Hogy könnyedén meg tudtad magad különböztetni a rádiót tekergető átlagtól.
"Az elmúlt években azonban befurakodott közénk néhány pénz- és sikeréhes áruló, akik az elektronikus zenét kihasználva, azt az átlag fülnek az újdonság erejével eladva tönkrevágta mindazt, amit foggal-körömmel óvtunk fél életünkön át. David Guetta, Avicii, Afrojack, Swedish House Mafia: csak hogy azokat az árulókat megemlítsem, akik hirtelen ott teremtek a legjobb 10 között az idei listán. (De muszáj itt megemlítenem Clavin Harris-t is, aki Rihannával szövetkezett.)" -
#14218 jujjujjjj, ez de megmosolygtatott, én az LSD-ben halootam elsözör, régi emlékek törnek fel! kösziii! -
high life #14217 Egy nosztalgia maxi 96-bol nem tudom miért de nekünk az E-playben mindig a hóesés jutott rola az eszünkbe
Groove Solution - Magic Melody maxi cd 1996 -
#14216 Okés, már beugrott :)
Nuyorican Soul ft India - Runaway -
#14215 Hy Srácok. 45. percnél mi is szól? Nem akar beugrani, pedig lehet hogy meg is van a zene. -
#14214 A Cool Vibes kazis mix egyébként elérhető
Cool Vibes -
#14213 Az sajnos nem fog menni
Arra sem emlékszem, melyik Kühl kazettámon volt rajta.
Azt tudom, hogy a Bascoval kezdett.
Egy igazi ős funky elemeken nyugvó zene -
mono7806 #14212 Nagyon - nagyon jó, csak kár, hogy ilyen rettentő torz :S -
#14211 Nekem részlet kellene :D Úgy talán menne -
#14210 Milyen érdekes véletlen...
Azért jelentkeztem be, hogy segítséget kérjek tőletek egy zene megtalálásában
Ez a zene DJ Kühl egy kazettás speedes mixén volt, a második szám.
Nagyon funky-house-s, rendkívül finom houe zene
És pont a lentebb citált Basco - The beat is Over után jött....
Vki?
kösz
-
batanfacudo #14209 -
rigoletto #14208 Egy nagyon kellemes, tipikus régi hangzású muzsika:
Joachim Garraud - Stree'ts Sound (Laidback Luke Onephatdiva remix) -
#14207 Mindent a maga idejében :D -
batanfacudo #14206 Igen, bár tölthetne fel a csávó többmindent is aki feltöltöte azt a youtube videot :D -
#14205 Jaaa, jó, látom képben vagy. :D -
funtom #14204 Tegnap linkelte be valaki facebook-on a pure classics szekcióban youtube-ról. Ezért jutott most eszembe :)
molni81: Köszönöm a feltöltést! :) -
#14203 napok óta dudolok egy dalt, a vokál szövege valami ilyesmi:
I'll see the sunlight in your smile...pam pam parampam :)
az istenért sem akar beugrani, mi a szám címe.
nem tud valaki segíteni? asszem egy mély női hang énekli viszonylag lassan, olyan 2000 körüli lehet, emlékeim a house, prog-house, deep-house témakörbe sorolható.
szal? -
#14202 Milyen jó hogy évekig keresem ezt a számot és most mikor hozzájutok, egyből más valakinek is nagyon kell?! :D
Molni81 legalább az én youtube videómról szedted az mp3-at? -
#14201 Fortunás mixeket keresek Schulz és Karesz tollából! -
molni81 #14200 http://www8.zippyshare.com/v/9072944/file.html -
funtom #14199 Valaki fel tudná dobni ezt ide?
The Fog - Been A Long Time (Jason Jinx mix) mp3. Köszi -
high life #14198 Ahogy néztem párdarab hiányzik innen is v mire értetted
hmm de jo ks muzik
-
#14197 hi. 2 3 4 5 11 13 14 = VA + albumok... :( nem a sor EP-k :( /az 525 MB-os Tom Middleton-nál mikor kicsomagolta kezdtem el gondolkodni :)/
na mindegy! nem leszek telhetetlen! :)
-
batanfacudo #14196 Batan Mikulás Selection- Remélem akad benne mindenkinek valami... -
greyloop #14195 Én csak a trances "mixbe" hallgattam bele, hát a keveréseket inkább hagyjuk. A Ministry-s best of mixeken ugyanezek a trackek variálódnak húsz éve, sajna egy bizonyos pontnál nem látnak tovább! -
#14194 Kár érte. Az eredeti file-t azért megkerestem, ami ez lenne ha minden igaz, 64kbps-es audióval. Valamivel jobban hangzik, mint a youtube verzió. 128k-s mp3-ba átalakítottam, ha kell valakinek, itt van. :)) -
#14193 mitulábbátiotta!
hatalmas thanxxxx! -
high life #14192 Na itt a maradék
Hoo1
hoo2
hoo3 -
#14191 Döbbenet hogy nem tudnak új zenéket beletenni ezekbe a gépi válogatásokba... -
#14190 tényleg csak a DVD-n néztem, h melyikek a hiányzók... eszembe sem volt, h belenézzek a lemezesládámba! :) -
#14189 to Neme:
Tényleg nagyon jó mix és hadd kíméljelek meg a felesleges minőség utáni hajszolástól:
Ez a mix nincs meg sehol jó minőségben, sokat kerestem anno, minden egyes nagyobb méret csak a felkonvertálás miatt van, amitől mint tudjuk semmivel nem jobb a minőség. Ez sajnos így lett felvéve. -
#14188 Nincs meg valakinek jó minőségben ez a mix 2003-ból?
Richie Hawtin - Live at MainRoom -
high life #14187 Na most már nézd át tüzetesebben ne melozzak feleslegesen