21038
a tema adott:)
-
djader08 #14988 Ez ismét egy Techno live mix tőlem.Az egyik visszatérő bulimról felvett anyag Nyíregyházáról,ami sajnos nem a teljes felvétel.Egyesek szeretik tudni mivel készülnek a mixek,tehát a mixhez használtam 3db NUMARK TT-200 Lemezjátszót,egy ALLEN&HEATH Xone:32 Keverőt és egy PIONEER EFX-1000 effektert:
Dj Áder-The Flash Pt.1
Tracklist Part 1:
chris_liebing-stigmata_8-a2
Speedy J And Chris Liebing - Trikco
Alloy Mental-Fire (Chris Liebing Remix)
A1 Ben Sims-Manipulated (Adam Beyer Remix)
Dj Preach-Against Winter
Ben Sims -Gotta have house
chris_liebing-stigmata_9-a2
Dj Áder-The Flash Pt.2
Tracklist Part 2.:
Ben Sims -Gotta have house
Marco Carola-Question 10-Comodo
Daniel D.-Move On Baybe
A2 Chris Liebing-Listen To This
Hardcell & Grindvik - Silver (Grindvik Remix)
dj rush - a2 - gruesome
wyndell_long_-_chicago_mf
Russian Roulette - A1 - Just Fall Out
Adam Beyer & Lenk feat. Tiga - Ananda
Chris Liebing - The Biggest Ten Inch I Have Ever Seen (Major Rush Remix)
Kellemes hallgatózást!
-
#14987 Nagyon szépen összeválogatott kis mix . Gratula -
djader08 #14986 Ok,már megoldottam.Vinyl,te mostanában nagyon rám vagy szállva,vagy rosszul látom?:))
Mióta regisztráltam csak lehurrogsz.Ettől neked miért jobb? -
djader08 #14985 Bemásolom a linket a címsorba és semmi. -
djader08 #14984 Na de nem mindenki virtuálisan született.Segítsen már valaki egy zöldfülűnek,mert Vinyl csak piszkálódik.:) -
MrVinyl - Reborn
Tracklist:
J.Graü - Mucho Bajo / Antoine Clamaran - Get Up (Acapella)
Plastika - Shake It (NBG Remix)
Mau Mau - Lay Me Down (Down Side)
Anti-Static - Going Down
Natural Born Grooves - Nr.10
Ultra Naughty - Blue Medicine
Cevin Fisher - The Freaks Come Out (3-Man's Freak In Ya Face Mix)
The Rhythm Masterz Presents The Dubmasterz - Keep On Searchin
Montelimar - I'll Take U (ACD Original Mix)
Brian Damage - Disco Tragedy (Original Mix)
Halo & Hipp-E - Got Da Feeling
The Shutter Bug - Zoomin
George Llanes Jr. - Ghetto High (III Instrumental)
CZR Feat Darryl Pandy - Do You Want My Love (Rick's Serpent & The Dragon Remix)
Essentials - Gimmie Some Horns / Hip Hoperation Featuring Kenny C - V.I.P (Sharp Kennypella)
Sounds Of Blackness - The Pressure (Pressure Valve Bonus)
The Fog - Been A Long Time (Jason Jinx Mix)
Streetlife Originals - Lara's Theme (Streetlife Edit)
The All Seeing I - Megabeat
Sole Fusion - We Can Make It (House People Version)
Off The Hook - Volume 2 (Mix 1)
Download -
mrjake #14982 Nincsmit.
Ez a második post-om, de azért otthon érzem magam -> gyertek holnap is, a következőkkel várlak titeket:
Dee Zone Traxx 1.
Dee Zone Traxx 2.
Hungarian House Only 1.
mp3@320, Album art, kitöltött ID3 tag
Szerintem ámokfutás lesz egy darabig... -
high life #14981 asszem a Hisztériába jártunk ami a kolosi téren volt megtalálhato Magyaroszág egyetlen ugynevezett techno discoja néven ( 1992) -
kecsapmester #14980 Köszönjük szépen Mr Jake!
-
#14979 Semmi baj nincs ezzel a linkkel. Érteni kellene hozzá -
djader08 #14978 Szia,linkeld már ki mégegyszer,mert ez a link nem jó és kíváncsi vagyok rá.:) -
mrjake #14977 Biztonsági okokból 24 óráig nem írhatok a regisztráció után, és 30 napig nem linkelhetek, talán kissé túl "biztonságos" ez a fórum. ja. 2012-t írunk... (mi az a moderátor? , ja azt fizetni kell? :D )
na mind1.
Gondoltam linkelek párat, de 30 nap múlva halottak lennének a linkek...
szóval:
www38_dot_zippyshare_dot_com/v/23933263/file.html
amit tartalmaz:
House Matic Classics
House Matic Club Hits Vol 1
Roxy Matic
Roxy Matic Two
Hits From Club E-Play
Boat Party 2000
House Matic Millenium
House Matic Zurich
Directions
mp3@192kbps single file + cue + tracklist, albumart embededd.
volt már szinte mind, de rossz minőségben, track-elve, ami nem volt éppen "seamless". Eredeti lemezről készült FLAC rip mp3-ra konvertálva.
szép napot! -
djader08 #14976 Hogyne ismerném,máig oda vagyok érte. -
#14975 AMikor a Prodigy még Prodigy volt
yeah
-
#14974 Ti mit csináltatok ekkor? :)))
-
#14973 Szintén early house de isteni
-
#14972 Mi olds skoolosok italoval kezdtünk mint emez...
-
Sharam4ever #14971 Ezt ti ismeritek? Nagyon oda voltam érte, s a többiért. -
pitymallat #14970 Én biztos maradtam volna végig a bulin, mert nekem nagyon bejön a zene. Ahogy hallgatom ezen csak classic zenék vannak, ismerem is a döntő részüket, és pont azért tetszik, mert nem ugyanazok a zenék vannak, mint a legtöbb classic bulin, tehát nem csak a legismertebb slágereket tolják az ember arcába. Szeretem a classic slágereket, nem azzal van a gond.
Ez a szett szerintem pont olyan, mintha egy olyan partyban lennék ami 16-17 éve lenne.
De ezen biztos nem fogunk össze veszni. ;)
És nem vagy öreg, hanem mások túl fiatalok! :)
-
kox futár #14969 cinemahall születésnap PART4.mp3
cinemahall születésnaPART2.mp3
-
kox futár #14968 cinemahall születésnap PART4.mp3
-
kox futár #14967 http://www21.zippyshare.com/v/11855899/file.html
cinemahall születésnap PART4.mp3
http://www21.zippyshare.com/v/11855899/file.html
-
funtom #14966 Na én speciel pont ott voltam ezen a bulin, és kb. 3-ig bírtam. Egyszerűen nem tetszett, ha már X-mas classics a neve, akkor igenis legyenek classic zenék, de amíg bírtam, addig csak elvétve volt. Kühl-től is többet vártam volna, bár 1-2 jó classic-ot ő is tolt. Egyébként meghallgattam utólag annak az éjszakának a felvételét, és azután, hogy eljöttem kezdődött az igazán classic buli, tényleg jó zenékkel. Sajnálom, hogy 11-től 3-ig kellett volna várnom a jó zenékre, és addig már nem bírtam (öreg vagyok már, na :) ) -
pitymallat #14965 Üdv!
Nem tudom, hogy volt-e már, mert lusta voltam több oldalt visszaolvasni, de ahogy a mondás tartja: " jobb kétszer, mint egyszer se!"
Ez a mix azért különlegesebb nekem az átlagnál, mert, nem az a gyúrjunk össze sok slágert zene. Magyarán: nem tipikus slágerparádé. ( Persze akadnak benne ismertebb zenék, de hát Classic mixről van szó.)
Olyan mintha ott lennék 96-97 környékén a kedven helyemen, egy olyan partyban amire még sokáig fogok széles vigyorral az arcomon visszagondolni.
Az még külön tetszik (bár általában sose jön be), hogy a zene alatt diszkréten hallatszik a közönség hangja, zsivaja, örömujjongása, csujjogatása, de nem tolakodó módon, hogy le kelljen halkítani a zenét, hanem olyan mosolyogtató igazi partyfeelinges módon.
Megjegyzem, lelkes, és szakértő közönségről van szó.
Egy próbát megér szerintem. csak ajánlani tudom a 30+ korosztálynak nosztalgiázni, és fiatalabbaknak okulni. ;)
További szép napot!
Tehát:
Budai – Live @ Cinema Hall,Budapest X-Mas Classics All Night Long (2011-12-25)
mixletoltes
290 perc hosszúság.
192 kbit/sec.
Hangminőség rendben van.
-
#14964 Hello. Erre ám , köszi szépen :) -
djader08 #14963 Igazán nincs mit.:) -
#14962 Sziasztok , help pls :) Volt 1 zene régen , az volt klippjében 1 rózsaszin wolsvagen kisbuszban volt discolámpa bevolt kis disconak rendezve és elfelejtettem azt a zenéz előadót mindent ha esetleg vki megtudná mondani mi volt az megköszönném :) -
Dylan1347 #14961 Szívesen, máskor is! -
badogos11 #14960 Köszönjük! -
molni81 #14959 köszönöm -
Dylan1347 #14958 Szia én egy David Morales Presents The Face - Needin' U (2001 Main Anthem Mix)-el tudok szolgálni,
http://www4.zippyshare.com/v/4324228/file.html
Üdv Dylan -
Dylan1347 #14957 Szia, remélem erre gondoltál... :)
http://www45.zippyshare.com/v/73325461/file.html -
molni81 #14956 köszönöm szépen de sajnos nem tudom leszedni. segítenél benne h h kell? -
#14955 Sziasztok Srácok.
Az első számot nem tudná valaki feldobni, jó kis zene.
Előre is köszi. -
djader08 #14954 Nagyon brutál.Eszméletlenül küldi.Egy ilyenre szívesen elmennék.
Van itt egy oldal,ahol a Loveparade meghatározó zenéi vannak fent 97-től-2007-ig bezárólag.Rengeteg track van fent nagyon nagy nevekkel,de nekem nem volt türelmem leszedni.Főleg,hogy meg volt majdnem mind eredetiben és rongyosra hallgattam.Akinek van kedve,annak itt az oldal:
Loveparade 10 Album -
Runnerfxr #14953 David Morales - Needin' U
David Moralesről jut eszembe, ezt lessétek meg, különösen 7:17-től Loui Vega :) Eszméletlen jó!
-
molni81 #14952 Nincs meg valakinek David Morales - Needin`u című száma?
köszönöm előre is akinek meg van :) -
Szabolcs5000 #14951 Szívesen!Van nekem is egy kis gyűjteményem, ha tudok, segíthetek beszerezni ezt-azt.
Egy jó kis Pöli album?Bár az album nevét nem tudom.
http://www4.zippyshare.com/v/71735206/file.html -
molni81 #14950 Nagyon szépen köszönöm és örök hálám érte -
acidjesus #14949 helló, a "polgár" mixen a második szám: der dritte raum - die trommelmaschine (la machine a tambour remix)
talált link: der dritte raum - trommelmaschine rmxs