21036
a tema adott:)
  • djader08
    Más!!!
    Nem tud valaki ehhez egy tracklistet?
    Főleg az a zene érdekel,ami a legvégén hangzik el 45:40-től!
  • djader08
    Ha van több infó a partyról innen tájékozódhattok:
    ClassicTechno Offical
  • djader08
    Annyit fűznék hozzá -és sajnálom a helyesírási hibákat,csak már fáradt vagyok:)-,hogy ne hagyjuk eltűnni a stílust.Lesz November végén egy nagyszabású Classic Techno party Budapest Petőfi Csarnok.A fellépőket nem sorolhatom,ugyanis az még szigorúan titkos,viszont már le van zsírozva az egész.Viszont elég szép a Warm-Up és a Line up is.Többek közt én is segítek a party megszervezésében,mert nagyon sok munka van benne.A nagy nevek vannak lefixálva,hogy játszanak,olyan stílust,mint régen.A rendezvény neve:"Remember?".Fellépőket nem sorolhatom,mert nekem végem...:D
    dee,Ismeritek pl.khmm..."Mauro Picotto"-t,vagy "Christian Varela"-t?;)
  • djader08
    *Drumcode
  • djader08
    Ez nagyon érdekes,mintha ismételné önmagát a dolog.Most sem adják,nincs rá igény,stb.Én mondtam egyszer,hogy a médiában hallani sem akarom a Technot(mármint az igazi Techno-t,amit anno pl.a Drmucode-os srácok csináltak),mert az underground,az maradjon is underground.Most viszont elkezdték Technonak nevezni,azon zenék többségét,amiknek semmi közök hozzá,mind egy piszlicsáré sz.r,amiről azt hiszik az,ami.Pedig nem.Én rádióval kísértetiesen hasonló helyzetbe kerültem annyit mondhatok.Még mindig tárgyalok néhánnyal,de felesleges.Sőt engem keresnek meg,hogy játsszak náluk,de van képük azt mondani,hogy más stílusban,ez túl durva,nem ez a divat.Én mindig is az az ember voltam,aki magyarán sz.rt a divatra,szóval nemet mondtam megannyi lehetőségnek,amin jó pénzeket is lehetett volna keresni.Megtudták,hogy nem vagyok eladó,nem vagyok vevő a stílus továbbrombolására.Én még mindig ezt űzöm,a house-funky mellett és egyre többen követnek,egyre több embert látok egy adott bulin,ahol én is fellépek.Persze még mindig nem mi vagyunk a többségben.Azt hiszem Balaton Sound-on 2008-ban,vagy 2009-ben lépett fel Valentino Kanzyani.Odament egy haverom a pulthoz és megkérdezte tőle hol van a pörgés,miért játszik ilyen zenét?(akkor nem tudtuk,hogy ő is váltott)
    Megrázta a fejét és azt mondta,hogy mert csak erre van igény,ezért a mára már klasszik Technot-House-t nem nagyon játszhatja.Tehát a ebből is látszik,a biznisz.Nagy előadókon keresztül közvetítették a szennyt,hogy minél több emberhez jusson el,közben,akiket nem lehetett megvásárolni még mindig ezt a jeles ágazatot képviselik,de úgy,hogy még sokszor ők fizetnek érte.Akik megmaradtak kevesen vannak,de legalább vannak.Techno vonalon,amiket érdemes hallgatni,hogy néhány ismertebbet említsek:David Moleon,Boriqua Tribez,Cave,Christian Fischer,Dj Murphy,Gaetano Parisio,Glenn Wilson ,Kay D Smith,Carl Falk,Lars Klein,de még tudnék sorolni.Őket érdemes hallgatni.House-on belül nem nagyon jut eszembe sajnos senki.
  • pitymallat
    Sasha & John Digweed Live @ Simons Gemini Party, Gainesville, Florida - 27-05-1996

320 kbit
    930 mb
    6 Hours 30 Mins Of Classic Sasha & John Digweed...

http://soundcloud.com/faszazene

01. Andrea Mendez With Dem Girlz - Bring Me Love (Mark Picchiotti Mad Boy Dub)
    02. ID female wail
    03. Housey Doingz - Curly Wurly
    04. ID spooky female vocal
    05. Beber - The Boat Race (Nicky Holt Car City Mix)
    06. Spectral Exile - Motive
    07. N-Tribe - Phreakwave (pt1)
    08. Sasha - Arkham Asylum
    09. Nu Colours - Special Kind Of Lover (A & G Division The Great Divide Dub III)
    10. DJ Inertia vs DJ Speedy - Hypnotica
    11. Blue Amazon - And Then The Rain Falls (Blue Amazon Original Mix)
    12. ID instr
    13. Transa - Interphase
    14. Pablo Gargano - Inside Your Mind (ID Mix)
    15. Future Breeze - Islamic Nights
    16. Robert Miles With Katia - Red Zone (pt3)
    "On the decks right now, DJ Sasha!"
    17. The Arc - Echobeach (Original Mix)
    18. Allium - M.O.T. Venture (Hold Your Pillow)
    19. S 'N' S - Conflicts
    20. Snap! feat Rukmani - Rame (Resistance D Remix)
    21. U96 - Club Bizarre (Ken Doh Mix)
    22. JP & Taylor - Digital Discourse
    23. Paragliders - Share Of Bitterness (Peppermint Mix)
    24. Robbers Of Antiquity - Kids In The Hole
    25. ID male whisper "Afrika" or "Nautica" [heavy kick drum]
    26. Reefa! - Decadence (Scope Remix)
    27. Natural Forces - Legacy (Yum Yum Acid Mix)
    28. Slacker - Flying
    29. Tilt - My Spirit (Original Tilt Dub)
    30. ID male "Good Evening All the People Of The Universe With Free Minds"
    31. Chakra - I Am (John Digweed & Nick Muir Bedrock Dream Dub)
    32. Chakra - I Am (John Digweed & Nick Muir Bedrock Mix)
    33. Konya - Come On (Original Full Vocal Mix)
    34. Hong Kong Trash - Cactus Funk (Eat Your Windpipe Mix)
    35. Amethyst - Futura
    36. ID
    37. ID female wail
    38. Castle Trancelott - The Gloom (Trancedub)
    39. Hong Kong Trash - Cactus Funk (Down By The River Style Mix)
    40. Mozaic - Rays Of The Rising Sun (Ramp Worshipful Dub)
    41. Astral Projection feat DJ Jorg - Mahadeva (Original Mix)
    42. Alex Reece feat Carmen - Candles (Blue Amazon Angel Of The North Vocal Mix)
    43. Auratone feat Stacey Q - Falling
    44. Andy Ling - Calling Angels (Analogue Heaven Mix)
    45. ID instr
    46. BBE - Seven Days & One Week (Club Mix)
    47. Angeles - The Keeper
    48. Evolution - Your Love Is Calling (The Mix)
    49. Digital Blondes - Antheum (Free Mix)
    50. Ready For Dead - Ready For Dead (Ambient Mix)
    51. Brother Grim - Radiate (Electroliners Remix)
    52. Goldie vs Rabbit In The Moon - Inner City Life (Rabbit In The Moon Vocalic City)
    53. Delta Lady - Anything You Want (The Delta Belter Vocal Symphony)
    54. Subliminal Cuts - Le Voie Le Soleil (Way Out West Dub Mix)
    55. Yazz - Abandon Me (Ramp Vacancy Mix)
    56. ID instr [acidy]
    57. ID female "?? Life" [acidy]
    58. Scorpio Rising - Dubcatcher (Paul Oakenfold Instrumental Edit)
    59. Vernon - Vernon's Wonderland (Laurent Garnier & Ralf Hildenbeutel Wake-Up Mix)
    60. ID
    61. T-Empo - The Blue Room (Original Mix)
    62. ID instr female wail [heavy riff/ piano]
    -Encore-
    John Digweed, "You've Got Two More Records Tonight..,This Is One Of Em"
    63. Section X - Atlantis (Original Version)

• batanfacudo
    Nem azé', de szerintem ez veszélyes egy találat :)

• needee
    djader08
    Neked ment:
  • needee
    Erről eszembe jutott a freee magazin régi (199...) írása, miszerint az akkori médiát a régi vonalon nevelkedett izlésficammal született szerkesztők uralták.Nabassz@meg, ez ezek szerint mostanában sincs másként!
    Sok éve szó volt egy helyi rádióállomáson kellett volna ilyen zenét sugározni, amiről itt mostanában beszélgetünk.Megkérdezték, hogy esetleg vállalnám-e?
    Persze igent mondtam, pedig nekem került volna pénzbe és nekik semmibe sem.De mint olyan ember, aki szeret adni, hajlandó lettem volna pénzt áldozni azért, hogy esetleg 15-20 ember ne ezt a 30 éve is szar volt zenét hallgassa!!!Nekem megérte volna.
    Tudjátok meddig jutottam???
    Válaszra sem méltattak és ennyit kaptam a pofámba, hogy: "ERRE NINCS IGÉNY!"
    Kérdeztem a közbenjáró műsorvezetőtől, aki felvetette az ötletet nekem, hogy mire van?

Akkoriban olvastam a fent említett freee-ben, valami srác a fórumban kérdezte az apját, hogy miért nem hallgat láger rádiót?
    Erre az 50-es úr azt közölte a fiával, hogy a láger rádióban olyan muzsikák vannak, amiket egy az ő idejében is gagyik voltak, mert egy olyan ember kormányozza a hajót, akinek akkor sem volt ízlése a megfelelő minőségi zenékhez, amikor fiatalok voltak!És milyen igaza volt most látom csak.
    Van egy kedves barátom, akivel 61 évesen a beat korszakról tudunk órákat beszélgetni és meséli a történteket.Na semmivel sem volt más a helyzet akkoriban, csak talán annyival, hogy a rendőrök megpicsáztak, ha más voltál.
    Ugyanúgy mások voltak, mint ahogy mi itt vagyunk ebben a korszakban mások és akkoriban is mások voltunk, amikor ezeket a zenéket a bulikon hallgattuk és értettük, hogy nekünk ez az igazi !!!!!!
    Mert nekünk ott változott meg az életünk és pont arra felé sodródunk, ahol ez a kedves barátom tart 61 évesen.Kevesen voltak akkor ők, de sokkal többek voltak, mint a többség.Soha sem változnak, nem alkusznak meg és nem fogadták el a szutykot és kitartottak máig is az igazuk mellett, még mindig ott van a tűz a szemükben, amikor erre visszaemlékeznek, hogy mi volt akkor ott, amikor valakik voltak!Pontosan ugyanúgy, ahogy mi fogunk emlékezni arra, amikor mi voltunk ott és mi voltunk valakik!!!!
    Van köztünk 26 év korkülönbség, de ő az egyetlen, aki ért engem és csak én értem őt, attól függetlenül, hogy soha nem hallott az "én" zenémből egy másodpercet sem és én sem az övéből túl sokat!
    (Megpróbáltam előadókat nem említeni, hogy nehogy megsértsek pár még élő művészt.Pedig meg volt tűzdelve a komment nevekkel akkoriban!!!)
  • batanfacudo
  • pitymallat
    Amcsi klasszik stílus

Junior Vasquez-Live at Twilo-April 4th 1999 (3 am-11am)

''This marathon set was recorded live at the legendary Twilo nightclub on 27th Street in Manhattan's warehouse district. The venue (with resident DJs Junior Vasquez, Danny Tenaglia, Sasha and Digweed) was also home to the original Sound Factory, where residents Junior Vasquez and Frankie Knuckles played into the next day for throngs of dedicated fans each weekend

The set is representative of Junior's style during the era of big-room floorfillers, with the late-morning hours showcasing Junior's unique sound for "his crowd", the fans that stuck it out till the lights came up.''

Junior Vasquez-Live at Twilo-April 4th 1999 Dat One-3AM(125:49)
    Junior Vasquez-Live at Twilo-April 4th 1999 Dat Two-5AM(125:49)
    Junior Vasquez-Live at Twilo-April 4th 1999 Dat Three-7AM(125:53)
    Junior Vasquez-Live at Twilo-April 4th 1999 Dat Four-9AM(125:53)
    Junior Vasquez-Live at Twilo-April 4th 1999 Dat Five-11AM(156:27)

Itt leled:
    http://nightclubcity.com/forum/archive/index.php/t-244860.html

Vagy itt:
    http://www.queenofnewyork.com/mix/a-night-at-twilo-the-full-set-of-junior-vasquez-live-at-twilo-april-4-1999

Én csak Flashgettel tudtam letölteni.....

• djader08
    És íme!A csomag tartalma:
    Track No01-Luke S.fx-Cristal clear
    Track No02-Ralf-Böse
    Track No03-Joey Beltram-Ballpark
    Track No04-James Ruskin-The divide
    Track No05-DJ Function-Device
    Track No06-Pressure Funk-Voices
    Track No07-Hendrix & Pacou-H&P #l
    Track No08-Sowiet-Sputnik
    Track No09-DIS X 3-The wide theatre
    Track No10-Funk d'Void-Jack me off
    Track No11-DJ Budai-Fortright
    Track No12-Pascal F.E.O.S.-Straight ahead

Letöltés:
    Hyperspace.rar
  • djader08
    Szerintem igazad van.
    Csak az én állás pontom is leírtam már,hogyan látja egy belső ember,ezeket a dolgokat.
    Megkezdem a Hyperspace CD feltöltését,ha van rá igény.:)
  • Dylan1347
    Szia, nem vagyok biztos benne, hogy egy cseppet is jobb minőség mint amit Vinyl tett fel, de azért felteszem hátha :) Serial Diva - Gotta Love For You (Sharp Gigolo Mix)
  • high life
    Mindig is vannak és lesznek ugymond kötelezö darabok föleg a mainstrem vonalon,de gondoljatok cs egy kicsit bele mikor ez az egész felütötte a fejét az országban micsoda kuriozumnak számitott és éppen ez az ami az akkori közönséget összetartotta (na meg a zene ujdonsága) tartozni valahova ami addig még nem volt ezért találkoztál hétröl hétre ugyanazokkal az arcokkal akár külömbözö partykon sajna az idö mulásával egyre nagyobb teret vett ez az egész sokan meglátták benne a pénzt és ekkor elkezdödött az ugynevezett sztár dj gyártás az aktuális slágerekröl nem is beszélve jol látjátok h elkorcsosult de pont ebböl fog ujra feltámadni h ujra kuriozum legyen egyre több emlitésre mélto darab születik mostanság is sajna még cs house és deep house vonalon de kezd magához térni a dolog

• djader08
    Értelek,bár a végét viszont kiemelném.A szüleinknek "dürdür zene volt".Na itt írtad,hogy ZENE.Ami most van,az nem zene,az utánzat,ami próbálja utánozni a nagyokat,de nem nagyon megy neki őszintén szólva.Ha visszaolvasod,amiket írtam,akkor látod,hogy mi mindennel van probléma,voltaképp országos szinten.
    Még azt hozzátenném,hogy régen sem örültünk volta,ha mondjuk,de csak egy példa:Korda Gyuszi elkezdi keverni a zenéket,belepofázik főleg az átmeneteknél és a kiállásoknál.De ez régen nem is történhetett meg.Azt hiszem Patexban játszott valaki,már nem emlékszem a nevére.Látták a szervezők,hogy egyre fogynak az emberek és azt mondták,hogy "jó,eddig játszottál,mehetsz haza".Ilyen manapság már nincs és egy elég híres úriembert küldtek el,mert nem olyan zenét játszott.Akkor még előtérbe helyezték a közönséget.
  • mrjake
    érdekes az okfejtés.
    Én magam a 28 életévemmel nem sok mindent mondhatok el magamról a 90es évek partikulturájával kapcsolatban, hiszen 97 körül csöppentem csak bele ebbe az egészbe, de az biztos, hogy sokminden változott, kivéve azt, hogy a jó zenék nem öregednek (vagy szépen), és a jó zenének megvan a közönsége, csak nehéz megtalálni, és egy időben egy helyre koncentrálni.
    Soha nem űztem komolyan a djzést, csak úgy bedroom szinten, illetve lemezgyűjtés... először cd, aztán relatíve későn 2004 körül lemez.
    Emlékszem az elején még CDJ100s volt az álom, azóta ez az egyik olyan cdj amin mosolygok.
    Amióta összeállt az ütőképes cucc, azóta önállóan is el tudok menni játszani (2xMk2 2xCDJ500s kistepsi, hd25....stb) ahová is ritkán megyek, de akkor "klasszik". És mindig működik. Sokszor én is azt érzem, hogy elmúlt, nincs, vége, de ez csak azért van, mert ugye minden héten legalább 1x előkerül a Cafe Del Mar Three N One remixe, vagy egy Greece 2000, és már sokszor unja az ember, de előfordul olyan, hogy a vendégek között olyanok vannak túlsúlyban, akik amúgy már nem járnak bulizni, és amúgy sem hallotta ezeket a zenéket évek óta. Nos itt szokott elkezdődni a dolog... A kötelező körök (lásd fent) után jöhetnek a kevésbbé mainstream, de azért ismert darabok, és mindenki élvezi. Csak a közönség döntő részét kell szíven találni, és az már hozza magával a játszá tijesztót'/minimált/mulatós nincs?? jellegű egyének megritkulását, mert ilyenkor ezek visszavonulót fújnak, látják, hogy esélyük nincs. :)
    Amúgy mostanában, úgy másfél éve kezd a klasszikus Funky/Latin House dolog újra erőre kapni, bár nagyon nagy merítést kell csinálni, hogy az ember kifogjon néhány jó darabot, mindjárt linkelek is párat, ami szerintem biztató jel (de ugyanolyan már NEM lesz sajnos, mert mindenki felnőtt már és ez egy önmagába visszaforduló folyamat, a mi szüleinknek is csak dürdür zene volt amit mi hallgattunk...)
  • djader08
    Van egy jó Hyperspace Cd-m.Nem tudom mikori,kb 98-99-es lehet,rajta van többek között:Budai-Fortright,James Ruskin-The divide,DJ Function-Device,stb.Ez egy unmixed CD,szóval nem mixelt és válogatás track-ek vannak rajta.
    12 track,irtó jó minőségűek,nekem egyik kedvenc Cd-m,holnap este azt hiszem lesz időm felpakolni,kicsit lassú a netem.
    Biztos tetszeni fog.
  • djader08
    Örülök,hogy tetszik!:))
  • djader08
    Viszont voltam Szlovákiában egy Techno bulin,ott is fellépőként.Előttem játszott Dj Boss,Toky,David Moleon.A szomszédban van és mégis sokkal fejlettebb ott a partykultúra,ott még megy a pörgés állíthatom.Nem mindenütt megy ez a dolog,de M.O.-n minden sz.r megtörténik.Egyáltalán miért kellett a Technoból Mainstream keveréket csinálni?Az eleve nem csak zenei,hanem életstílus is az Underground világból,ez a védjegye.Régen is jelen voltak ezek a stílusok,csak nem fordítottunk rá figyelmet,mert tudtuk,hogy lagymatag,elalszik tőle az ember és semmi értelme.Az meg,hogy pákó beáll a dj pultba,szégyen,én ezt nem változásnak,vagy fejlődésnek nevezem,hanem kő kemény bomlásnak.Budainál is van 1-2 kavar.Pl. csak,akkor játszik olyan zenét,amit Ő is szeret,ha a Születésnapi partyját ünnepli,azt mondta,ilyenkor megteheti.De ezt ki mondja meg neki?Sok tizenévestől hallom vissza,hogy "jajj régen mennyivel jobb volt"(mert ugye szedik ők is a régi mixeket és hallják).Azért ez is jelent valamit.Beszélgettem Zsoltival(Schulz),beszéltem Kühl Tomival(aki már ki is lépett a Dj Szövetségből),Zsírosékkal és egyszerűen ők sem tudják felfogni mi ez az egész.Gyakorlatilag,nekik nem marad munka,azoknak az embereknek,akik kitaposták a mostani "Dj"-k előtt az utat.Semmi tisztelet,semmi alázat a zene iránt.Ott vannak még a drogok,amiket most használnak.Nos én leszögezem,hogy régen sem drogoztam,de azok a cuccok,amiket ma használnak,felér egy biológiai támadással,nem írom le mik,nem akarok tippeket adni egy ide tévedő gyereknek,de gondolom tudjátok mikről beszélek...Mindent egybevéve,hogy korcsosulhatott ez el ennyire?Nem változásról beszélünk,hanem totális leamortizálásról...még leírni is rossz.
  • high life
    Nem is a belépö a huzos megfordultak a dolgok juss be olcsobban fizes bent többet ügyes politika ( és hidd el léteznek még jo kis undergrouncs nincsenek nagy dobra verve )Én se vagyok egy mai darab de örömmel tölt el h ott voltam mikor ez az egész kialakult ebben az országban.
  • Runnerfxr
    Persze igazad van, értem én, de az ember csak értetlenül áll, hogy mi a fene történik itt körülötte. 31 éves vagyok és már ennyire öreg lennék?
    A bevételeknek ehhez semmi köze, a 90-es évek végén egy belépő sokkal húzósabb volt mint ma 2012-ben. Az ital árak sem voltak éppen kevésbé húzósak, sőt! Volt ott bevétel bőven. Egyszerűen csak megjelent ez a homokos divat az öltözködésben és a zenében is és ennyi.
  • Runnerfxr
    Ez jó kis gyűjtemény, Budai az egyik kedvencem volt. Patexben rendszeres fellépő volt, általában a buli vége felé és a legjobb volt! Imádtam mindig!
    Na ja pont ez jutott eszembe amit mondtál, hogy én hányszor téptem le magamról a pólót mert úgy kész voltam mindentől, persze leginkább a hangulattól és a zenétől. :) Ezt nem lehet hasonlítani se, ami ma van, a régi feelinghez, beszélni is kár róla.
    Visszatérve Ibizára, azért is érdekel mert ott még soha nem voltam. Elvileg idén nyárra tervezek egy nyaralást ott, de ez attól is függ, hogy összejön e az Osztrák melóm, ez 2 hét múlva kiderül ha meg van a szerződés akkor nyáron megyek Ibizára az fix!
  • high life
    Hmm érdekes témát feszegettek cs ne felejtsétek azota már felnöt egy generácio a partykultura megváltozott a családias klubok eltüntek a szolgálatás a pénzre és a fizetö közönségre koncentrálodott,a stilusok összekeveredtek uj teret adva ezzel ujabb stiusok megjelenésére,persze ezen mi elszörnyedünk de ha jobban bele is gondolunk mit csináltak volna a mi szüleink ha anno eljönnek értünk egy olyan buliba:)( pl legelsö hyperspace 1996 patex) sajna el kell fogadni a tényt ,hogy ez már nem az a világ.Ajánlom figyelmetekbe ( bár kicsit rágos)

Hová tünt a techno
  • djader08
    Az ígért Budai pack:
    01-budai_and_vic_-_get_up
    Budai_Vic-Girlz_From_East_-_Original_Mix
    Budai &Vic -Ma Macoosa
    Budai Vic - In-out Version B
    Budai and Vic - 2 Minute Affair
    Dj Newl feat. Budai - Blue nights are beautiful
    Dj Budai - Let's just go for it
    Dj Budai - Muzik 2
    Eddie Amador - Rise (Tommyboy vs Budai Mix)
    Dj Budai & Vic - She
  • djader08
    Így van,és pl.amikor el mentél bulizni nem az számított mi van rajtad.Én pl volt,hogy ledobtam magamról a pólót és már hozták is az ásványvizet,a társaság is barátságos volt,nem volt verekedés.Most meg?Már az se mindegy mi van rajtad,ha meg lehajintod a göncöt,akkor csak néznek,mint a vakablak,így nem érzi jól magát az ember.Én sem bulizok,csak mint fellépő.Az Ibizai dolog nekem is tetszene.
  • Runnerfxr
    Hát igen, valahogy pont ezért nem érzem azt már ,hogy én el akarok menni bulizni. Vannak classic bulik, de valahogy mégsem érzem már ezt az egészet. Régen imádtam clubokba járni, patex-be, palace-ba, Wild west stb.
    Tényleg underground volt, ez leginkább nekem a patex-ban jött át.
    Az biztos, hogy a mai zenéknek és a hangulatnak már köze nincs a régi feeling-hez. Egyszerűen irritál ez a sok homokos tinédzser, azonkívül ez a rongyrázás és puccoskodás. Jó persze régen is ment azért a puccoskodás de nem így mint manapság. Ma már minden csak a luxusról szól, ha nem vagy kő gazdag akkor egy senki vagy kb ez van. Régen meg sokkal emberibbek voltak ezek a bulik. Lehetett jobban csajozni is. Az egész egy fos lett. Ami még meg tudná mozgatni a fantáziám az egy Ibizai kiruccanás, bár már előre félnék azoktól a zenéktől is, de mondjuk egy Ibizai Classic bulira elmennék. Más már nem nagyon hozna lázba.
  • djader08
    Egy kisebb Budai csomaggal készülök Nektek!Érdemes lesz be nézegetni.:))
  • djader08
    Szia,nagyon jó észrevétel,én is említettem Iminek.Azt mondta,hogy deep-esen akarta megalkotni újra.Szerintem az eredeti akkor is mérföldekkel jobb.Ezt keresed,a minőség perfekto!!:)

b1-budai___vic_-_can_you_feel_original_mix
  • djader08
    Ja,igen a tini "dj"-k.Egy kultúrát romboltak le.A klubtulajok őket nyomatják jobban,ráadásul nem kevés KP jár ezért nekik cserébe,mind a tulajnak,mind a playmatenek,vagy idézőjeles "Dj"-nek.Az a gond,hogy azt mondják,hogy a fiatalok erre gerjednek,holott ennek semmilyen valóságalapja nincs.Egy része röhögni megy oda,a másik meg azért,mert nincs hova menni.Nem kell nagy tehetség,ha a program össze rakja neked a mixet.Hobbi célra még oké,de ne tolja klubbokba a képét,mert hánynom kell.Volt egy Sterby buli a Miskolci East Side-ban,kb egy éve.Tudjátok ilyen electro-house félét erőltet mostanában.Nem hittem el,de többen voltak az én bulimon,mint a mesterén.Míg ő a mai Laidback Luke-ot tolta és társait én inkább a régi vonalnál maradtam,újak közül is játszottam néhányat.Mellette producerkedek is,bár most szünetelek e téren,idő hiánya miatt.Nem egy kifizetődő szakma,de én szeretem csinálni.Azon viszont meg kellett kapaszkodnom,hogy "pákó" a pult mögé állt.Sajnos a média le akarja ezeket a szennyeket nyomni az emberek torkán.Hova lett az Underground?Mikor még kezdtem nem ilyen volt ez a szakma.Tényleg kevesen vagyunk...sajnos.
  • djader08
    Köszönöm,igyekszem.:)
  • Szabolcs5000
    Sziasztok!Létezik egy Anthony Pappa Kecel 2005 videó, van benne egy nagyon jó zene, nem tudja valaki esetleg a címét?
  • VinylToy #15114
    Serial Diva - Gotta Love For You (Sharp Gigolo Mix)

(ennél jobb minőségem nincs)
  • high life
    Big THX urak

Esetleg ez a SerialDiva nincs meg valakinek élvezhetö minöségben?
  • biztoshmunkas
    Nagyon köszönöm... :D
  • VinylToy #15111
    The Smoocha - Rock Steady
    The Smoocha - Rock Steady (New Jersay Turnpike)
  • biztoshmunkas
    Uhhh, ha megosztanád örök hálára köteleznél... ;)
    Sajna nekem csak egy régi kazin van meg.
  • VinylToy #15109
    De... megvan, csak így nem ismertem meg. :D
  • VinylToy #15108
    Serial Diva - Gotta Love For You (Sharp Gigolo Mix)

• biztoshmunkas
    DJ Roger - Live @ Flört 1997 track1 : The smoocha - Rock steady