House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
Volt már ilyen, majd kikopik, aki nem idevaló. Mondjuk elég rég volt már ,hogy valamit ebbõl a fórumból letöltöttem. Azért nem adom fel. 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

vazzeg mennyi szemét felkerül ide.................😞
Véleményem szerint az úgynevezett burkolt oltogatás nem fog vezetni semmi pozitívumra.
Teljesen mindegy kicsoda kinek képzeli magát,az sem számít ha valakinek teljesen más a véleménye.Példát kell statuálni.Én ezért regisztráltam ide,hogy minél több klasszik dolgot megismerhessenek az emberek,akár általam is és én is minél többet szeretnék látni,amik esetleg kimaradtak volna az elektronikus zenei rajongásom során.Mint azt korábban írtam "csak" 7 éve csinálom az ipart,de szívvel-lélekkel.Mikor sokan át álltak,ezekre a lötyögõs zenékre,mint a mai minimal,tech-house,akkor nem sokan maradtunk,akik tovább képviselték volna az igazi Techno-t.Sokan elpártoltak,elfelejtették honnan is indultak és a pénz beszélt.Ez az öregekre is vonatkozik,de nem akarok neveket felsorolni,mint szakmabeli tudnék,de nem tartom etikusnak.Lényeg,a lényeg: össze kell tartani,a régmúlt eseményeit meg kell õriznünk és életben kell tartanunk.Ez ennek az egésznek a lényege.
Egyébként a kéregetéssel semmi bajom.Sokaknak és beleértve engem is,elveszett ilyen CD,meg olyan CD,valahogy megpróbálják beszerezni látván,hogy itt segítõkészek az emberek.
Patrik Skoog-Live Experience

Dundidio
Nem én leszek az aki telefirkálja ezt a fórumot az biztos...Nagyon sok lett itt a szakértõ,kuncsorgó,"vasalódeszkás-didzsépultos" remixkirály...
Természetesen akinek nem inge, az ne vegye magára... 😊

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

techno rob
Csak hogy éreztessem mindenkivel a klasszik house és techno zene fogalmát napjainkban,és nem csak napjainkban,hanem mióta elindult ez a fórum!

Nagyjából ezek azok!

Ez már nem klasszik.De példának nagyon jó,hogyan kezdett el romlani/változni az elektronikus zene napjainkig.
Itt már hallhatjuk,hogy ez se nem Techno,se nem House,hanem valami egészen más.
Ettõl függetlenül másnak még tetszhet,de itt a klasszikusokon van a hangsúly.

Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni Nan-D: The Sound Expedition albumának a megszerzésében?????
Segítségeteket,nagyon szépen köszönöm!!!
Üdv!

djsnaz
RockFm
Remélem hallgathatóak ?!!!
marusha - Live @ Berlin Love Parade 2000.mp3
http://www9.zippyshare.com/v/36297146/file.html
Dj Budai -KatapultDJ - Remember <2006.11.27.>.mp3
http://www9.zippyshare.com/v/31590070/file.html
Sanfransiscobeat_vs_Lank_-_Szigoru_Csutortok_Live___2008-Mar-13_www.mixing.hu.mp3
http://www9.zippyshare.com/v/45839678/file.html
essential mix - 4.01.2001 (Carl Cox, Live At Space,Ibiza).mp3
http://www9.zippyshare.com/v/77807939/file.html
VinylToy
Mi van itt, anyám! 😞

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Music is my life, techno is my destiny

djsnaz
Hi!

Tessék:

Timewriter

<#wave>
Dj Newl - live at Club Kashmir Budapest-01-29-2005.mp3
http://www25.zippyshare.com/v/87374645/file.html
Technoise (Mixed by Dj Newl).mp3
http://www25.zippyshare.com/v/39108824/file.html
Dj Budai - Live @ Patex.mp3
http://www25.zippyshare.com/v/3480573/file.html
Köszi!
ha már Time... a kollekciómban mutatkozik egy hiány ->
Morgan Page & Gregory Shiff – All I Know (Jean F Cochois 'Timewriter' Remix)
valakinek ötlet? :S

nekem sajna csak mixben van meg...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

de jó kis muzsika....
discog nincs,de van egy elég jó kis oldal,ahonnan egy csomó trekket tudsz tõle "lopni"!😊
Mp3 Free

Csak simán ott van mellette a "download",arra klikk és jön is a zene.

Ha valakinek van TimewriterDiscograpy, az feltölthetné, köszi!
más Schulz-cal a 2004-es palace zárón annyira becsíptem a sok bacardi cola-tól, h az embertelen! bmikor egerbe jön,.. ismétlés 😄

egyelõre.... most még
egyenlõre = azonos értékre....

bocs :S

lemez a tarsolyban....

Akik rácuppannak !

16.szett

http://www28.zippyshare.com/v/95806432/file.html
Zsíros arena mix.mp3
dirty dogg
Ezt a szamot szeretnem megkoszonni 😄
13 voltam kb amikor ez ment az Ikarus Muvelodesi haz tinidiszkojaban.....meg akkor is 30 fok meleg volt amikor vege lett este a musornak....azaz 9kor >D

If it ain\'t broken, don\'t fix it.

Én is Hotmixben hallottam elõször egy este.Meg Olav Basoski-Waterman...Na aznap nem aludtam semmit.😄
Jók ezek az Armand Van Helden féle Funky trekkek.Armand úrtól elég sok zeném van.Hasonló ilyen Funky-Techno,Funky-House trekkeket keresek,de mivel régen volt,így soknak nem is emlékszem a nevére.Ha esetleg van valakinek egy gyûjteménye ilyen stílusú zenékbõl,az felrakhatná.Szerintem sokan örülnének velem együtt.

Ezek se rosszak! 😊

Hogy a f@szba ne emlékeznék erre a zenére! 😊 98-99 környékén állandóan ment a hotmix-ben, meg persze a bulikon is sokat hallottam! Junior és Schulz rengetegszer játszotta!
Kíváncsi leszek,hogy erre mennyien emlékeznek?04:25-tõl a kiállás után nagyon mocskos.😊

Ez meg van,de amúgy köszi a fáradozást!😊
Én tudok esetleg valamiben segíteni?
Track,mix?Hátha....persze inkább Technosabb dolgokban.

Rush - sziget
Majd 7 végén megnézem mi van még.
VinylToy
Akkor frissítsd a google-t a gépeden, mert úgy találtam rá, az alábbi linkre. 😄

Neked is köszi!
Köszönöm kedvességed, de rosszul gondolod, egyáltalán nem vagyok lusta és a keresõoldalakat is tudom használni. De az általatok linkelt oldalakat nem ismertem. Tudod amit az ember sokat használ az neki nyilván csípõbõl megy, de ezért még nem kell a másikat hülyének nézni egybõl, mert õ éppen nem ezen oldalak böngészésével tölti ideje nagy részét!
Én vagy torrent oldalakon keresek, vagy bcdc-n, filecrop és még google.
Ezeken meg is néztem és mivel nem találtam ezért írtam ide!
Köszi, ezt az oldalt nem ismertem!
VinylToy
Lusta vagy, esetleg nem tudod használni a keresõ oldalakat?

Tessék

Itt tudsz kukázni egy csomó számot:
187

A sárga kis cd lemez jelre kattintva meg tudod nézni a bitsûrûséget
Letöltéshez:
1 KÉK LEFELÉ NYÍL katt
2 Legalul " > > > " ismét kattintás
3 " Continue >> " kattintás
4 a két vastagon szedett pirosbetûs rész között katta a szürke kisbetûs " Klicken Sie hier zum Herunterladen " feliratra

És örül 😊

Amúgy itt elég sok zene megtalálható ha jól keresel ( csak elõadó vagy csak cím. Érdemes a címkeresésnél törölni "xy remix" és akkor jobb a találat erdemény)
nekem a 4shareden van feltöltve egy Rush Szigetes mix ha rákeresel talán meg lesz elze a felh. nevem.
De ha hazamegyek akkor megnézem mi a helyzet vele csa inenn melóbol nem engedi a 4 sharedet.
Nincs meg valakinek ez az album? 187 Lockdown - 187
VinylToy
Azt kérdezném, hogy aktivizálod is magad, vagy elment a kedved teljesen?!
Mondjuk, ami mostanában megy, az kicsit más mint régen volt 😄

Kellemes zene, már le is töltöttem, mert eddig nem volt meg. THX!
Dundidio
hy,

Végre megtaláltam az "on" gombot az új monitoromon.. 😄

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

dirty dogg
lap aljan talalod 😉
www.bajateloz.com

Mi a jelszó a kicsomagoláshoz?
techno rob
dirty dogg
ha már Carl Cox 😊

Carl Cox Collection