House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mr. Vasovski
Az utoljára feltöltött mixe, nálam mindent ver.
Download
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Nem tud valaki ehhez egy tracklistet?
Fõleg az a zene érdekel,ami a legvégén hangzik el 45:40-tõl!
ClassicTechno Offical
dee,Ismeritek pl.khmm..."Mauro Picotto"-t,vagy "Christian Varela"-t?😉
Megrázta a fejét és azt mondta,hogy mert csak erre van igény,ezért a mára már klasszik Technot-House-t nem nagyon játszhatja.Tehát a ebbõl is látszik,a biznisz.Nagy elõadókon keresztül közvetítették a szennyt,hogy minél több emberhez jusson el,közben,akiket nem lehetett megvásárolni még mindig ezt a jeles ágazatot képviselik,de úgy,hogy még sokszor õk fizetnek érte.Akik megmaradtak kevesen vannak,de legalább vannak.Techno vonalon,amiket érdemes hallgatni,hogy néhány ismertebbet említsek😄avid Moleon,Boriqua Tribez,Cave,Christian Fischer,Dj Murphy,Gaetano Parisio,Glenn Wilson ,Kay D Smith,Carl Falk,Lars Klein,de még tudnék sorolni.Õket érdemes hallgatni.House-on belül nem nagyon jut eszembe sajnos senki.
320 kbit
930 mb
6 Hours 30 Mins Of Classic Sasha & John Digweed...
http://soundcloud.com/faszazene
01. Andrea Mendez With Dem Girlz - Bring Me Love (Mark Picchiotti Mad Boy Dub)
02. ID female wail
03. Housey Doingz - Curly Wurly
04. ID spooky female vocal
05. Beber - The Boat Race (Nicky Holt Car City Mix)
06. Spectral Exile - Motive
07. N-Tribe - Phreakwave (pt1)
08. Sasha - Arkham Asylum
09. Nu Colours - Special Kind Of Lover (A & G Division The Great Divide Dub III)
10. DJ Inertia vs DJ Speedy - Hypnotica
11. Blue Amazon - And Then The Rain Falls (Blue Amazon Original Mix)
12. ID instr
13. Transa - Interphase
14. Pablo Gargano - Inside Your Mind (ID Mix)
15. Future Breeze - Islamic Nights
16. Robert Miles With Katia - Red Zone (pt3)
"On the decks right now, DJ Sasha!"
17. The Arc - Echobeach (Original Mix)
18. Allium - M.O.T. Venture (Hold Your Pillow)
19. S 'N' S - Conflicts
20. Snap! feat Rukmani - Rame (Resistance D Remix)
21. U96 - Club Bizarre (Ken Doh Mix)
22. JP & Taylor - Digital Discourse
23. Paragliders - Share Of Bitterness (Peppermint Mix)
24. Robbers Of Antiquity - Kids In The Hole
25. ID male whisper "Afrika" or "Nautica"
26. Reefa! - Decadence (Scope Remix)
27. Natural Forces - Legacy (Yum Yum Acid Mix)
28. Slacker - Flying
29. Tilt - My Spirit (Original Tilt Dub)
30. ID male "Good Evening All the People Of The Universe With Free Minds"
31. Chakra - I Am (John Digweed & Nick Muir Bedrock Dream Dub)
32. Chakra - I Am (John Digweed & Nick Muir Bedrock Mix)
33. Konya - Come On (Original Full Vocal Mix)
34. Hong Kong Trash - Cactus Funk (Eat Your Windpipe Mix)
35. Amethyst - Futura
36. ID
37. ID female wail
38. Castle Trancelott - The Gloom (Trancedub)
39. Hong Kong Trash - Cactus Funk (Down By The River Style Mix)
40. Mozaic - Rays Of The Rising Sun (Ramp Worshipful Dub)
41. Astral Projection feat DJ Jorg - Mahadeva (Original Mix)
42. Alex Reece feat Carmen - Candles (Blue Amazon Angel Of The North Vocal Mix)
43. Auratone feat Stacey Q - Falling
44. Andy Ling - Calling Angels (Analogue Heaven Mix)
45. ID instr
46. BBE - Seven Days & One Week (Club Mix)
47. Angeles - The Keeper
48. Evolution - Your Love Is Calling (The Mix)
49. Digital Blondes - Antheum (Free Mix)
50. Ready For Dead - Ready For Dead (Ambient Mix)
51. Brother Grim - Radiate (Electroliners Remix)
52. Goldie vs Rabbit In The Moon - Inner City Life (Rabbit In The Moon Vocalic City)
53. Delta Lady - Anything You Want (The Delta Belter Vocal Symphony)
54. Subliminal Cuts - Le Voie Le Soleil (Way Out West Dub Mix)
55. Yazz - Abandon Me (Ramp Vacancy Mix)
56. ID instr
57. ID female "?? Life"
58. Scorpio Rising - Dubcatcher (Paul Oakenfold Instrumental Edit)
59. Vernon - Vernon's Wonderland (Laurent Garnier & Ralf Hildenbeutel Wake-Up Mix)
60. ID
61. T-Empo - The Blue Room (Original Mix)
62. ID instr female wail
-Encore-
John Digweed, "You've Got Two More Records Tonight..,This Is One Of Em"
63. Section X - Atlantis (Original Version)
Sok éve szó volt egy helyi rádióállomáson kellett volna ilyen zenét sugározni, amirõl itt mostanában beszélgetünk.Megkérdezték, hogy esetleg vállalnám-e?
Persze igent mondtam, pedig nekem került volna pénzbe és nekik semmibe sem.De mint olyan ember, aki szeret adni, hajlandó lettem volna pénzt áldozni azért, hogy esetleg 15-20 ember ne ezt a 30 éve is szar volt zenét hallgassa!!!Nekem megérte volna.
Tudjátok meddig jutottam???
Válaszra sem méltattak és ennyit kaptam a pofámba, hogy: "ERRE NINCS IGÉNY!"
Kérdeztem a közbenjáró mûsorvezetõtõl, aki felvetette az ötletet nekem, hogy mire van?
Akkoriban olvastam a fent említett freee-ben, valami srác a fórumban kérdezte az apját, hogy miért nem hallgat láger rádiót?
Erre az 50-es úr azt közölte a fiával, hogy a láger rádióban olyan muzsikák vannak, amiket egy az õ idejében is gagyik voltak, mert egy olyan ember kormányozza a hajót, akinek akkor sem volt ízlése a megfelelõ minõségi zenékhez, amikor fiatalok voltak!És milyen igaza volt most látom csak.
Van egy kedves barátom, akivel 61 évesen a beat korszakról tudunk órákat beszélgetni és meséli a történteket.Na semmivel sem volt más a helyzet akkoriban, csak talán annyival, hogy a rendõrök megpicsáztak, ha más voltál.
Ugyanúgy mások voltak, mint ahogy mi itt vagyunk ebben a korszakban mások és akkoriban is mások voltunk, amikor ezeket a zenéket a bulikon hallgattuk és értettük, hogy nekünk ez az igazi !!!!!!
Mert nekünk ott változott meg az életünk és pont arra felé sodródunk, ahol ez a kedves barátom tart 61 évesen.Kevesen voltak akkor õk, de sokkal többek voltak, mint a többség.Soha sem változnak, nem alkusznak meg és nem fogadták el a szutykot és kitartottak máig is az igazuk mellett, még mindig ott van a tûz a szemükben, amikor erre visszaemlékeznek, hogy mi volt akkor ott, amikor valakik voltak!Pontosan ugyanúgy, ahogy mi fogunk emlékezni arra, amikor mi voltunk ott és mi voltunk valakik!!!!
Van köztünk 26 év korkülönbség, de õ az egyetlen, aki ért engem és csak én értem õt, attól függetlenül, hogy soha nem hallott az "én" zenémbõl egy másodpercet sem és én sem az övébõl túl sokat!
(Megpróbáltam elõadókat nem említeni, hogy nehogy megsértsek pár még élõ mûvészt.Pedig meg volt tûzdelve a komment nevekkel akkoriban!!!)
Junior Vasquez-Live at Twilo-April 4th 1999 (3 am-11am)
''This marathon set was recorded live at the legendary Twilo nightclub on 27th Street in Manhattan's warehouse district. The venue (with resident DJs Junior Vasquez, Danny Tenaglia, Sasha and Digweed) was also home to the original Sound Factory, where residents Junior Vasquez and Frankie Knuckles played into the next day for throngs of dedicated fans each weekend
The set is representative of Junior's style during the era of big-room floorfillers, with the late-morning hours showcasing Junior's unique sound for "his crowd", the fans that stuck it out till the lights came up.''
Junior Vasquez-Live at Twilo-April 4th 1999 Dat One-3AM(125:49)
Junior Vasquez-Live at Twilo-April 4th 1999 Dat Two-5AM(125:49)
Junior Vasquez-Live at Twilo-April 4th 1999 Dat Three-7AM(125:53)
Junior Vasquez-Live at Twilo-April 4th 1999 Dat Four-9AM(125:53)
Junior Vasquez-Live at Twilo-April 4th 1999 Dat Five-11AM(156:27)
Itt leled:
http://nightclubcity.com/forum/archive/index.php/t-244860.html
Vagy itt:
http://www.queenofnewyork.com/mix/a-night-at-twilo-the-full-set-of-junior-vasquez-live-at-twilo-april-4-1999
Én csak Flashgettel tudtam letölteni.....
Track No01-Luke S.fx-Cristal clear
Track No02-Ralf-Böse
Track No03-Joey Beltram-Ballpark
Track No04-James Ruskin-The divide
Track No05-DJ Function-Device
Track No06-Pressure Funk-Voices
Track No07-Hendrix & Pacou-H&P #l
Track No08-Sowiet-Sputnik
Track No09-DIS X 3-The wide theatre
Track No10-Funk d'Void-Jack me off
Track No11-DJ Budai-Fortright
Track No12-Pascal F.E.O.S.-Straight ahead
Letöltés:
Hyperspace.rar
Csak az én állás pontom is leírtam már,hogyan látja egy belsõ ember,ezeket a dolgokat.
Megkezdem a Hyperspace CD feltöltését,ha van rá igény.😊
Még azt hozzátenném,hogy régen sem örültünk volta,ha mondjuk,de csak egy példa:Korda Gyuszi elkezdi keverni a zenéket,belepofázik fõleg az átmeneteknél és a kiállásoknál.De ez régen nem is történhetett meg.Azt hiszem Patexban játszott valaki,már nem emlékszem a nevére.Látták a szervezõk,hogy egyre fogynak az emberek és azt mondták,hogy "jó,eddig játszottál,mehetsz haza".Ilyen manapság már nincs és egy elég híres úriembert küldtek el,mert nem olyan zenét játszott.Akkor még elõtérbe helyezték a közönséget.
Én magam a 28 életévemmel nem sok mindent mondhatok el magamról a 90es évek partikulturájával kapcsolatban, hiszen 97 körül csöppentem csak bele ebbe az egészbe, de az biztos, hogy sokminden változott, kivéve azt, hogy a jó zenék nem öregednek (vagy szépen), és a jó zenének megvan a közönsége, csak nehéz megtalálni, és egy idõben egy helyre koncentrálni.
Soha nem ûztem komolyan a djzést, csak úgy bedroom szinten, illetve lemezgyûjtés... elõször cd, aztán relatíve késõn 2004 körül lemez.
Emlékszem az elején még CDJ100s volt az álom, azóta ez az egyik olyan cdj amin mosolygok.
Amióta összeállt az ütõképes cucc, azóta önállóan is el tudok menni játszani (2xMk2 2xCDJ500s kistepsi, hd25....stb) ahová is ritkán megyek, de akkor "klasszik". És mindig mûködik. Sokszor én is azt érzem, hogy elmúlt, nincs, vége, de ez csak azért van, mert ugye minden héten legalább 1x elõkerül a Cafe Del Mar Three N One remixe, vagy egy Greece 2000, és már sokszor unja az ember, de elõfordul olyan, hogy a vendégek között olyanok vannak túlsúlyban, akik amúgy már nem járnak bulizni, és amúgy sem hallotta ezeket a zenéket évek óta. Nos itt szokott elkezdõdni a dolog... A kötelezõ körök (lásd fent) után jöhetnek a kevésbbé mainstream, de azért ismert darabok, és mindenki élvezi. Csak a közönség döntõ részét kell szíven találni, és az már hozza magával a játszá tijesztót'/minimált/mulatós nincs?? jellegû egyének megritkulását, mert ilyenkor ezek visszavonulót fújnak, látják, hogy esélyük nincs. 😊
Amúgy mostanában, úgy másfél éve kezd a klasszikus Funky/Latin House dolog újra erõre kapni, bár nagyon nagy merítést kell csinálni, hogy az ember kifogjon néhány jó darabot, mindjárt linkelek is párat, ami szerintem biztató jel (de ugyanolyan már NEM lesz sajnos, mert mindenki felnõtt már és ez egy önmagába visszaforduló folyamat, a mi szüleinknek is csak dürdür zene volt amit mi hallgattunk...)
12 track,irtó jó minõségûek,nekem egyik kedvenc Cd-m,holnap este azt hiszem lesz idõm felpakolni,kicsit lassú a netem.
Biztos tetszeni fog.
A bevételeknek ehhez semmi köze, a 90-es évek végén egy belépõ sokkal húzósabb volt mint ma 2012-ben. Az ital árak sem voltak éppen kevésbé húzósak, sõt! Volt ott bevétel bõven. Egyszerûen csak megjelent ez a homokos divat az öltözködésben és a zenében is és ennyi.
Na ja pont ez jutott eszembe amit mondtál, hogy én hányszor téptem le magamról a pólót mert úgy kész voltam mindentõl, persze leginkább a hangulattól és a zenétõl. 😊 Ezt nem lehet hasonlítani se, ami ma van, a régi feelinghez, beszélni is kár róla.
Visszatérve Ibizára, azért is érdekel mert ott még soha nem voltam. Elvileg idén nyárra tervezek egy nyaralást ott, de ez attól is függ, hogy összejön e az Osztrák melóm, ez 2 hét múlva kiderül ha meg van a szerzõdés akkor nyáron megyek Ibizára az fix!
Hová tünt a techno
01-budai_and_vic_-_get_up
Budai_Vic-Girlz_From_East_-_Original_Mix
Budai &Vic -Ma Macoosa
Budai Vic - In-out Version B
Budai and Vic - 2 Minute Affair
Dj Newl feat. Budai - Blue nights are beautiful
Dj Budai - Let's just go for it
Dj Budai - Muzik 2
Eddie Amador - Rise (Tommyboy vs Budai Mix)
Dj Budai & Vic - She
Tényleg underground volt, ez leginkább nekem a patex-ban jött át.
Az biztos, hogy a mai zenéknek és a hangulatnak már köze nincs a régi feeling-hez. Egyszerûen irritál ez a sok homokos tinédzser, azonkívül ez a rongyrázás és puccoskodás. Jó persze régen is ment azért a puccoskodás de nem így mint manapság. Ma már minden csak a luxusról szól, ha nem vagy kõ gazdag akkor egy senki vagy kb ez van. Régen meg sokkal emberibbek voltak ezek a bulik. Lehetett jobban csajozni is. Az egész egy fos lett. Ami még meg tudná mozgatni a fantáziám az egy Ibizai kiruccanás, bár már elõre félnék azoktól a zenéktõl is, de mondjuk egy Ibizai Classic bulira elmennék. Más már nem nagyon hozna lázba.
b1-budai___vic_-_can_you_feel_original_mix
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Esetleg ez a SerialDiva nincs meg valakinek élvezhetö minöségben?
Sajna nekem csak egy régi kazin van meg.
4. Lisa Marie Experience – Keep On Jumpin' (Bizarre Inc. Remix)
Az elsõt én nem ismerem.
DJ Roger - Live @ Flört 1997
1-?
2-Trancesetters - The Search (Armand's Pu-Tang Mix)
3-SST - UPSD Upside Down
4-Keep On Jumpin' (The Lisa Marie Vocal Experience Edit)
5-Dave Angel - Fever(Original mix)
6-The African Dream - All The Same Family (Work Elephantery)
7-Nuyorican Soul ft India-Runaway(Mongoloids In Space Mix)
8-Alëem - Filtri Organi (Get U Groove Mix)
9-Spacer IV - Arc 3 (Original Mix)
10-Mark NRG - Brain is the weapon
11-Klubbheads - Klubbhopping (Jet-Set Morning Mix)
12-Klubbheads – The Magnet (Hard Bag Klubb Mix)
13-Tom Wilson - Techno Cat (Perplexer Mix)
14-DJ Scot Project - U (V-Mix)