21036
a tema adott:)
  • Mx3i7cp
    Dj P-Club Speed mix Áhhh...amikor rábukkantam a héten erre a videóra, egyszerűen kikészültem. Nem is láttam még így, hogy fel voltak kapcsolva a lámpák. Milyen partik zajlottak ott te jó ég. Elmúltak az aranyévek.
    Ha valaki csak a hanganyagot szeretné leszedni, van egy program, lehet sokan ismeritek, JDownloader. A legjobb letöltővezérlő. Kimásolod a linket a weblapból és automatikusan felismeri, hogy mik tölthetők le arról az oldalról. Szortírozza, videó minőségekre, képekre és hangokra. Ha csak a hang kell, akkor az mp3 formát választod ki, és már szedi is lefelé. Jó szórakozást.:)
  • Mx3i7cp
    Hello sziasztok.

Bocs a tegnapi megnyilvánulásomért, nem szeretnék sértegetni senkit sem, főként azokat a fórumozókat, akik tényleg sokat segítettek már másoknak. Respect. Nem ideges voltam, hanem kíméletlenül őszinte.:) Van egy ilyen rossz szokásom.
    Igaz, nem írtam le pontosan, hogy valójában melyik zene kellene abból a videóból. Kivágtam a legelejéből egy hanganyagot kb fél percig szól utána jön egy váltás. Ha valaki ezt meg tudná nekem mondani, nagyon megköszönném neki.

Járt valaki közületek Speedbe?:) Facebookon van egy csoport, ott is veretik a klasszikusok linkjeit, amit youtube-on meg lehet hallgatni.
    Biz' Isten én egyszer láttam valakit kamerázni a Speedbe, amikor a lépcső pihenőben táncoltam, de aztán eltünt a tömegben a forma. Akkor azt hittem, hogy "rosszul" láttam:D Amikor megláttam azt a felvételt, amit tegnap beszúrtam ide, egyből beugrott ez a jelenet.
  • rabij
    shultz 10 128kb-ban:
    http://www1.zippyshare.com/v/97485130/file.html
  • yakin
    Közben úgy látszik a mediafire elkezdte a jogvédett fájlokat felismerni és letiltani... így a régebbi problem kids-es link már nem működik, de itt egy másik: problem kids - miles away
    az mf1.gif nevű fájl az egy üzenet a mediafire-nek :)
  • yakin
    Kevesebb savat és több türelmet, ha lehet! Valójában ebben a videóban 5 vagy 6 zene is szól, tényleg nem ártana pontosítani, melyik érdekelne. Az első amúgy ismerős nagyon, csak még nem jutott eszembe a címe.
  • high life
    Én is keresem már Dj Shultz legelsö Cd-jét ami LP néven futott mégse vagyok ideges mert még senki se jelentkezett h meg van neki. Tényleg Vinyl nem tudnád ZSoltot megkérdezni h honnan lehetne beszerezni ha nagyon szépen megkérlek köszönöm
  • high life
    UHh eu egy kicsit zavarosra sikeredet de szerintem a legegyszerübb ha pontosan felteszed a kérdést és h mit keresel elöbb utobb mejön a válasz kitartás
  • Mx3i7cp
    Ide mindig olyan jó érzés belépni, szeretettel fogadjátok mindig az embert! Régen volt egy másik nevem Grandmaxter, de azt már nem tudom használni. Most ez lett a nevem, beköszöntem, bemutatkoztam, de látom meleg szeretettel fogadjátok az "újakat."
    Régen egy halom Club Speedes mixet nyomtam fel ide anno, amiket megköszöntek páran privátban. Bár szerintem volt olyan köztetek, akinek tudtam újat szerezni. Feltettem anno egy kérdést, hogy segítene valaki megfejteni egy zenét, arra nem kaptam választ. Aztán 1 év múlva egy bizonyos borza77 nevű fórumozó észrevette, hogy kérdeztem valamit itt. És megkérdezte tőletek, hogy érkezett-e a kérdésemre értelmes válasz? Mert neki is pont az kellene, amit én szerettem volna megtudni. Neki elsőre sikerült "megfejteni" a nagy titkot.:)
    Most mit látok? Szerettem volna megint egy jó muzsikát megtudni, de az utánam válaszoló annak a kérdésére válaszolt, amit már Vinyl megválaszolt egyszer.(High Life)
    Mit kellene tennem, hogy kapjak egy normális választ tőletek? Új zenét már szinte nem tudok mutatni nektek, mert mindent ismertek ebből a korszakból. Olyan kevesen vagyunk, akik ismerik ezeket a zenéket, legalább tartsuk már egymás kérését tiszteletben, nincs igazam?

Egyébként elárulom, hogy a fórum indítója Gyiik (Albert) gyerekkori barátom, és nagyon zavar, hogy az ő fórumát ilyen marha segítőkész emberkék használják!
  • levente68
    Sziasztok!

Nagyon szeretném:

Dan Von Schulz live mix 10.

Gondolom, nem leszek egyedül hálás érte, de én nagyon, ha megvan valakinek és megosztja, mert sehol nem találok rá és nagyon ütős volt ez is anno.
  • rigoletto
    Köszönöm szépen!
  • high life
    Tessék:Heller_amp_Farley-The_Rising_Sun_Bedrock_Remix)
  • Mx3i7cp
    Régen sokat jártam Club Speedbe, ami 95-ben nyílt meg, és nagyon jó emlékek fűznek hozzá. Sosem jön már vissza az a korszak, 2000 utáni Technok nekem már túl soft. Találtam egy régi felvételt a youtube-on, valaki megörökített pár másodpercet a helyszínről. Meg tudná valaki fejteni nekem, hogy mi szól benne? Please. Megvan szinte minden zeném, ami egykor ott dübörgött, de még mindig vannak olyan zenék, amiket szeretne az ember megtalálni, és lerántani:)
    Tudna valaki nekem segíteni ebben?

• Mx3i7cp
    Sziasztok Partiarcok!

Régen Grandmaxter volt a nevem, de nem tudom már használni sajnos.
  • Sys32
    Free Mix FM Radio

Régi és új mixek non-stop

Tune In

• aside
    Nagy köszi!
  • VinylToy #16371
    Itt!
  • aside
    Sziasztok!Ez nincs véletlenül meg valakinek?
  • Runnerfxr01
  • Runnerfxr01
  • Runnerfxr01

• yakin
    Tessék, innen letöltheted, és egész pontosan erről a lemezről van szó.
  • badogos11
    Ez is nagyon adta annak idején
  • Fatboy Slim
    Én eztet kedveltem nagyon
    szintén rég keresett item:

The Problem Kids - Miles Away (2 Bit Whore Mix)
  • high life
    Hogy ez mennyi emléket porolt le atya ég :)
  • VinylToy #16362
    Egy újabb találat!Schulz Blue Nights mixkaziján hallottam, ma bukkantam rá, miután váltottam pár szót Zsolttal is, azt mondta meg van neki. Kérdés nekem mikor lesz meg! :D
  • Szabolcs5000
    Parancsolj:

Clark At Work - In The Kitchen
    http://www6.zippyshare.com/v/98404663/file.html
    http://www6.zippyshare.com/v/10105511/file.html
  • rigoletto
    Ezt a Clark at Work-ot nem tudja valaki feltolni?
  • faek
  • Szabolcs5000
    Keresek 2 John Digweed albumot:

John Digweed - Homelands 2001
    John Digweed - Forth Kiss FM
  • faek
  • high life
    Köszi Felipe albumokat itt egy kis érdekesség cserébe szintén techno Diego - Mouth Full of fresh Cut Flovers
  • Szabolcs5000
    Nekem is van 2 jóféle Felipe mix albumom, az egyik már szerepelt itt régebben.Most itt vannak egyszerre!De van még neki egy csomó albuma.Valakinek esetleg????

Felipe - Essential Underground Vol. 8. Vienna(nem túl jó minőségű sajna)
    http://www58.zippyshare.com/v/34660415/file.html

Felipe - Fine Selection Vol. 1.
    http://www58.zippyshare.com/v/66460679/file.html

• stcal
    Nem is tudom, hogy köszönjem meg! De jó újra úgy hallani, hogy van benne magas, nincs gyűrődés. Megcsináltad az estémet! : )
  • kpityu79
    Hy. Tessék parancsolni :) :
    http://www61.zippyshare.com/v/68735941/file.html

Remélhetőleg jó lesz .
  • ProHasca
    Szia. Még csak most sikerült eljutnom ide. Köszönöm szépen. :)
  • stcal
    Te jó ég... Én nagyon hálás lennék érte. A mai napig szívesen hallgatom, kellemes emlékek fűznek hozzá. Örülnék ha megosztanád velem!
  • kpityu79
    Szia. Nekem megvan ez a lemez ( Felipe mixelte ) eredetiben. Feltöltsem valahová?
  • stcal
    Nekem a Hyperspace (focus on sound structures) és a freee magazinos melléklet (ez eredeti) van meg.
    Az előbbi engem is érdekelne jó minőségben.
  • Szabolcs5000
    Valakinek van esetleg valami régi Felipe mix albuma??
  • Neme
    Clark At Work - In The Kitchen

01. Buddy Booth - And Jack
    02. The Noizmakers Feat. V.E.G.A - Electro Boogie Encounter
    03. The Chicago Connection - Dancin' (Mark Grant's Mix)
    04. CZR - Put My Mind At Ease
    05. Plastika - Shake It
    06. Chocolate Fudge - Fixation (Straight To My Head Mix)
    07. The Water Chamber - Get Funky
    08. Dave Clarke - Shake Your Booty
    09. Upsilon - Resistant
    10. ?
    11. Jeff Mills - Java
    12. ?
    13. ?

14. Logan Circle - Disco Life (Check Dis' Out)
    15. The Sharp Boys - Sharp Tools Vol 2. vagy 3.
    16. The Sharp Boys - Sharp Go Boom
    17. ?
    18. ?
    19. House Heroes - Magic Orgasm (vmelyik remix)
    20. ?
    21. The Subjective - Tremmer
    22. C & G Southsystem - Drumcode 11 (A2)
    23. ?
    24. ?
    25. ?
    26. Green Velvet - Land Of The Lost (Pooley's Infected Mix)
    27. Green Velvet - Land Of The Lost (Original Mix)

Ha valakinek esetleg ki tudja egészíteni valamivel, ne habozzon. :)