21036
a tema adott:)
-
mrrichi77 #16746 Én a schulz 6 a oldal joy - feel my heartbeat utáni számra lennék nagyon kiváncsi és a b oldal utolsóra is!!
reméljük meg lesz egyszer:-) -
petie86 #16745 Így azért könnyebb dolgom van a keresgélésben.Köszönöm mégegyszer.ha meglesz szólok. -
petie86 #16744 Köszi szépen.Tudom, hogy angyalka van, hiszen meg volt az a kazi. -
mrrichi77 #16743 De van még egy oldal annak a neve vinylsearcher asszem ott is lehet keresgélni meg venni is. -
mrrichi77 #16742 Örülök hogy sikerült
Ezután meg ugy szoktam ha valami ismerősnek tűnik akkor beírom a google-be és akkor elég gyakran kidob videólinkeket is pl: youtube és ott máris belehallgathatsz.
Igy van 1996 karácsony környékén készült a borítóján egy angyalka van:-) -
mrrichi77 #16741 Igy sajna nem de ha volna egy kis részlet akkor lehet menne de gondolom az nincs!?:-)
Amugy van vagy 4-5 cipősdoboznyi mixkazim és válogatások csak nekem nem valami jó a gépem és a szükséges kellékek sincsenek meg a bedigizéshez!:-(
Az andrew j mixeket is úgy csináltattam egy fotóüzletben de annak darabja 1300Ft volt cd-n-ként
Úgyhogy nem igazán érné meg igy megcsináltatni de ha valaki ráérne akkor szívesen odaadom hogy megcsinálja!:-) -
petie86 #16740 Szerinted a sculz 8 mikor készülhetett,Szerintem 1996 december. -
petie86 #16739 Már minden ok, csak rossz helyre írtam be az évet.:-) -
petie86 #16738 Köszi szépen.Nagyon rendes vagy.Ez a keresősdi nem nagyon akar működni.Bármit írok be stílust évet nem talál semmit. -
mrrichi77 #16737 Amiben tudok abban szívesen segítek bárkinek!!!:-)
Nekem is segítenek ha kérésem, kérdésem van.
Remélem a 16731-es hozzászólásomra is kapok valami választ vagy segítséget!??:-) -
petie86 #16736 Ha már ennyire benne volnánk.Hallottam régen egy zenét.Az is 90-es évekbeli.Egy csajszi énekel vagy mondja benne, hogy "let yourself go".elég elvont zene.Megvolt régen kazettán.Nem tudod véletlenül a címét, előadóját? -
petie86 #16735 Köszi!Úgy látom te nagyon segítőkész vagy. -
mrrichi77 #16734 Itt a link:
http://www.discogs.com/search/advanced
Itt Beírod az évet és a stílust pl: house, acid house, progressive house, hard house stb és még tetszés szerínt szűkíted:-)
én 1995 től szoktam keresni de akár 1994 től is lehet mart ott is akad néhány jó zene!!
-
petie86 #16733 Segítsetek!Keresem az előadóját vagy a címét!Esetleg mindkettőt!Hálás lennék, ha valaki meg tudná nekem ezt fejteni.A Schulz live acid house mix 8-on a "b" oldal vége fele hallható ez a track.
-
petie86 #16732 De hogy keresed?Hogy állítod be a discogs keresőt? -
mrrichi77 #16731 Egy kérdésem lenne mindenkihez!?
Van egy 1996 mappám csupa jó zenékkel viszont ezek a fájlok megsérültek mikor egyik vinyoról másoltam a másikra és nem lehet őket megnyitni se másolni mert azt írja hogy írásvédett!!!:-((((
Helyre lehet még hozni valami progival ezeket a zenéket???
Előre is kösz a segítséget!!!
-
mrrichi77 #16730 High Life 16721-es hozzászólásban szereplő zene esetleg valakinek megvan??
Viszont a discogs szerint 2 armand's remix is van!:-)
1:(Armand Van Helden Snake Style Remix)
2:(Armand Van Helden Moonraker Remix) -
mrrichi77 #16729 Egyszer úgy is meglesz, mint ahogy sok más zene meglett!!:-)
csak idő kérdése!
Én mindennap keresgélek kicsit és így akadok rá dolgokra.:-) -
petie86 #16728 Nagyon szívesen.Hisz neked köszönhetem én is.Ha megmondanátok azt a tracket is,aminek a részletét a youtube-ra is feldobtam azonnal megvenném és megosztanám veletek. -
mrrichi77 #16727 Köszi szépen le is szedtem!:-) -
petie86 #16726 Parancsoljatok:
Smoke Machine-Chicago '76(Smoke machine version) -
mrrichi77 #16725 Igazán nincs mit.:-)
Viszont amit leírtál kaminski úgy kell írni ahogy írtad, vagyis az elválasztó vonal jó helyen van? -
Dylan1347 #16724 Szia, parancsolj! :) 3D - Georgy Porgy (Armand Van Helden rmx) -
speedyboy2 #16723 Fúúú! Köszke High Life!!! De tényleg! Nagy örömöt szereztél most!!!! A hétvégi bulira hangolok! Ezért oly fontos számomra! Köszi még1szer!!! Szép napot! -
high life #16722 Ha meg lesz a táp töltök fel van egy pár -
high life #16721 Apollo 440 - Aint Talkin Bout Dub (Armands Mix) a B oldal utolso zene engem is érdekelne nagyon -
speedyboy2 #16720 Sziasztok! Megpróbálom még 1 szer!!!! Hátha meghallja valaki segély kiáltásomat!:)Valahogy szert szeretnék tenni az imádott! Calypso mixekre!!! Legyen valaki oly kedves!! Töltse fel! Köszi szépen!!! A Techno legyen v.tek!!!:) -
high life #16719 Köszi szépen a mixet franko minöség is a keresett trackek kötül egyet már megis lett ez a Angel Moraes Feat. Octavia Lambertis - I Like It (Mark Picchiotti's Over It Dub) volt a másik egyböl ez után jön (5-ös) tövábbá ez is naon kéne mert a multkori bakelt vásárlás nem jött össze és a neten sehol se találom -Kaminski Park-in chicago.A Vinyl által megfejtett 3d is megvan sok másikkal egyetembe de valahova elkeveretem a külsö vinyom tápját -
high life #16718 Spacer IV –ARC 3 ez az cs fel van tekerve a bpm egy pöppet -
#16717 Mi az első zene címe?Léci valaki!
-
mrrichi77 #16716 Dj schulz live house mix vol. 6 a oldalon érdekelne egy zene!
Joy - feel my heartbeat (Klimax mix) után lévő számra lennék kiváncsi!!
Esetleg egy tipp??:-) -
mrrichi77 #16715 Igennnnnnnn!!!:-)
Ez volna az!!!
Végre ez is megvan
NAGY-NAGY KÖSZÖNET VINYLNEK CSUPA NAGYBETŰVEL!!!!:-))
Esetleg valakinek megvan? -
faek #16714
ma estére :D -
#16713 Talán ez?
-
mrrichi77 #16712 Andrew J By Seven Seas 1997 May (Fekete Kazi) B oldal
http://www7.zippyshare.com/v/26121912/file.html
-
mrrichi77 #16711 Előadót tudsz mondani arról a két számról hátha megvan nekem?? -
mrrichi77 #16710 Oops ez félrement!:-)
De a link a lényeg! -
mrrichi77 #16709 Parancsolj!!:-)
Andrew J By Seven Seas 1997 May (Fekete Kazi) A oldal
http://www37.zippyshare.com/v/38053394/file.html -
mrrichi77 #16708 Jó hírem van!!!
Mindjárt feltöltöm!!:-) -
mrrichi77 #16707 Rendben megkeresem akkor de mára már nem igérem de holnapra talán:-)
Ismersz is valamit az ismeretlenekből?
Vagy csak hallgatás után derül ki?