21112
a tema adott:)
-
nem felejtettem el , ma feltoltom ... vagy holnap :D -
nekem sincs 5 és 7. -
henrikff #618 Sziasztok van egy honlap ahol nagyon jó techno zenék mennek : www.riki.uw.hu nézd meg megéri!!!!!!!!!!!!! -
Aki letöltötte, értékelje. Énnekem az első lemez kicsomagolása során az 5-ös és a 7-es szám nem jött elő.
Az én értékelésm 10/8.5 -
Figyelem, figyelem! -
Srácok ittitt jártunk már?
Essential mixek egészen 93-ig és a linkek nagy része jó -
lemongrass #614 srácok, ha vkinek megvan a Liquid Limbs - Living In a House /Stand Up Remix/ (a Dee Zone Traxx 2-n jelent meg anno) az tolja már fel légyszi speedyshare-re, vagy vmelyik letöltő site-ra! örök hála! -
várom eztet továbbra is :))) -
neutric #612 privi ment -
tolj egy privát üzit a mélcímeddel együtt -
neutric #610 Addig eljutottam,h nyitottam egy accountot, fel is töltöttem próbaként egy-két filet, letölteni nem tudok, ahhoz mi szükséges?Milyen kódrol van szó, segítsetek én sem vagyok ebben otthon. -
A fájlcserélők? rapidshare? én csak konyítok ahhoz a szakmához, amiben mondjuk Vinyl a nagymester
az a lényeg, hogy ha ingyen anyagot akarsz leszedni, akkor a feladott kódot kell beírni az üres négyzetbe
ha feltölteni akarsz, akkor nyiss egy accountot és akkor beszálünk
-
Én meghallgattam és nagyokat csujogattam magamban -
majd feltöltöm de elöbb hallgassátok ezt a houseparty 03-at.. jopár örömzene van rajta :D -
neutric #606 Srácok hova teszitek ezeket fel?Hogyan tudom letölteni, illetve ami van nekem én is szivesen felteszem, szóval nem csak kapni szeretnék, de adni is. Írjátok már le plíz, h működik ez? -
Ez remekül hangzik. Várom
Ellenben nekem is van egy csemegém 2 részben. Ha köll, felteszem:
Essential Mix 1995-11-25 - Pete Tong and Sasha, Live from the Arches, Glasgow, -
Spyware-veszélyt jelez a gépem....
Mehet biztos? -
ezt feltöltöttem vkinek de gondoltam akkor már ide is beszurom..
houseparty 03 -
neutric #602 Sajna URL-t biztonsági okokra hivatkozva nem enged, pedig szívesen feltettem volna nektek.
De google segíteni fog
-
neutric #601 Két kedvenc, amit még nem láttam itt, de ha már voltak akkor bocs:
X-Cabs: Neuro
Funky Green Dogs: Fired Up (Danny Tenaglia Twilo Mix)
Utóbbiból még máig is felemlegetjük a "Fire burning deeping my soul" részt.
-
neutric #600 Sziasztok, nagyon hasznos kis topic ez, örülök,h rátaláltam, le a kalappal,h ennyire vágjátok a nagy slágerek címeit, előadóit, mi régen csak így emlegettük, h "amiben harangoznak, vagy amiben sikítanak" stb. De eme fórum segítségével sok általam kedvelt zenét tudtam újra felkutani. Köszi nektek!
-
Ha már egyszer ott jártam, és szeretem a precíz dolgokat :D -
látom már szakértettél is ott egy komment erejéig :D -
Paul Van Dyk - Live @ Palazzo, Bingen (07-21-1995)
kérésre feltöltöm.
01. ID
02. ID
03. ID
04. ID
05. The Wavecatcher - Flight DH2126
06. ID
07. ID
08. ID
09. ID
10. ID
11. ID
12. Mark NRG - Don't Stop
13. Awex - It's Our Future
14. ID
15. Underworld - Born Slippy
16. ID
17. ID
18. Paul van Dyk - My World (Florin Mix)
19. Link - Amenity
20. ID
21. ID
22. Drax Ltd. - Amphetamine
bár elég sok benne az id :D -
Kedvemre való! :D -
Tudsz-e tenni valamit az ügyemben? Mondjuk feltenni valahová a cumót?
Kösz -
Hali!
FatboySlim nekem lehet megvan amit keresel. Nem trances, inkább technos jellege van.
Csáó -
Valaki!
Bass Bumpers Runnin-ját keresem de nem ebben a mindenhol elérhető idióta trance verzióban...
Please! -
nandika22: Hálásan köszönöm, megnézem DC-n. -
nandika22 #591 Web mester!
Assze,m ez az EGOIST - It's a dream lesz.
Sajna nincs meg, de ha jól emlékszem, ez lesz az! -
Látom te nem tanulsz az előző hibádból! -
feherszini #589
Katt ide
jó szórakozást -
Esmét hálásan köszönöm. már szalad is... -
Senki nem tudja mi ez a zene ? Már ezer éve keresem mindenkinek csak rémlik, de előadót nem tud mondani senki. Valaki Brooklyn Bounce-ot mondott, de az összes 90'-es évekbeli albumukat átfésültem és ez a zene egyiken sincs rajt.
Örülnék ha valaki tudna segíteni, mert csak kazin van meg, és ez igencsak hallatszik a hangminőségen...
Köszi előre is. -
house party 1
na igy jobb :D -
http://www.sendspace.com/file/r920vf
-
ebböl az elsöt már rongyosra hallgattam haverral ( house party 1 )
olyan szintü zenék vannak rajta h az ember csak pislog. eccerü de mégis iszonyat meleg muzsikák. -
hopp a 3-as már meg is van.... -
House Party sorozat tagjait vadászom...
Ezeket -
Nagyon rég kerestem a Ministry sorozaton belül az Oldskool sorozatot. A 2 meg volt és most végre esmét az enyém lehet
innen